Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Φίλε γιατί να ψηφίσουμε; Δε θα μας ρωτησει ο Ιβάν 
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- PAOKAPOMONOSMOY, Maklaz
Ωχ το έκανες πολύ δύσκολο τώρα.. Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής..
- Σουριναμέζος
Εγώ πάντως του κόβω και κομμάτι από την βασιλόπιταpaokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:54Μ' αρέσει που λες σαν αυτονόητο ότι με εξαίρεση "εσάς τους 2-3" όλοι οι άλλοι δεν ενδιαφερόμαστε για τις επιτυχίες της ομάδας αλλά για την επαγγελματική εξασφάλιση του Λουτσέσκου.JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28 @Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι.
Το έγραψες και δεν σου φάνηκε περίεργο? Ή μια τεράστια σαχλαμάρα?
@marsantos μια χάρη σε παρακαλώ!
Την άποψη σου στο να μείνει η φύγει συνοπτικά με μια μικρή αιτιολογία.
Συγγνώμη αν το έγραψες ήδη αλλά έχει γίνει χαμός τις τελευταίες ημέρες και έχω χάσει επεισόδια.
Συγγνώμη αν το έγραψες ήδη αλλά έχει γίνει χαμός τις τελευταίες ημέρες και έχω χάσει επεισόδια.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- Apil44
-
PAOKAPOMONOSMOY
Γράψε βρε marsantos για μια ακόμη φορά, που έχεις και ωραία πένα και τον χρόνο και την διάθεση.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- marsantos
- smoothcriminal1926
Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση συνθηκών κάθε φορά και οι συνεχόμενες 3ες θέσεις ποιός τις πήρε;PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:41 Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.
Κάνει που ρωτάω; Επειδή είμαστε σε οπαδικό σαιτ γιαυτό ρωταώ...
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
- anaximandros4, yakel
Τι συζητάτε ρε παιδιά...ο Λουτσέσκου έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει,..Εάν το συμβόλαιό του έληγε τώρα, προφανώς και η κουβέντα θα ήταν διαφορετική και θα αφορούσε τον αντικαταστάτη του...
Παιχτουρα Μακ..Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:37 @marsantos μια χάρη σε παρακαλώ!
Για αρχη στη σελίδα 317 του παρόντος τόπικ έχω γράψει κάτι που προλογίζει.
Θα προσπαθήσω αύριο αν βρω χρόνο να γράψω το γιατί κλείνω το σχόλιό μου με τη φράση 'Ρασβάν δαγκωτό', παρότι θα προτιμούσα ότι σκέψη εκφράσω να ειναι μετα απο οριστικές αποφάσεις καθώς δε θα ήθελα να πω κατι που θα γινει αφορμή για διενέξεις οπως με το 1 στα 5..
- Σουριναμέζος
Κάπου στο chicagobullsmania θα υπάρχουν τύποι που θα γράφουν:
User: @AirBallJordan
I just don't think Michael Jordan was that guy. Like… 6 rings in 13 years? That's barely 46% championship efficiency.
User: @ChicagoPain23
Honestly I'm starting to think MJ was a system player. You put him in a different system and he's what… a 0-ring guy? Scottie was carrying more than we admit.
User: @ScottieDidTheWork
Exactly. Imagine LeBron just saying "yeah I'm gonna go play baseball real quick, good luck guys"
User: @AirBallJordan
I just don't think Michael Jordan was that guy. Like… 6 rings in 13 years? That's barely 46% championship efficiency.
User: @ChicagoPain23
Honestly I'm starting to think MJ was a system player. You put him in a different system and he's what… a 0-ring guy? Scottie was carrying more than we admit.
User: @ScottieDidTheWork
Exactly. Imagine LeBron just saying "yeah I'm gonna go play baseball real quick, good luck guys"
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Roo -4-, lkosmid, Psaras, Ιάσονας
- navigator11
Εγώ μαζί σου, εσύ έχεις εμπιστοσύνη ότι μπορεί να επικρατήσει ψυχραιμία σε περίπτωση που το εγχείρημα της μετάβασης οδηγήσει σε κάποιο ... απροσδόκητο απόνερο; Έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό πχ (μακριά από μας).JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 18:51 @navigator11 Νομοτελειακά θα ρθει η ώρα της μετάβασης, δεν θα είναι φέτος θα είναι του χρόνου. Ή του παραχρόνου. Και συνήθως οι μεταβάσεις είναι δύσκολες, όποιος περιμένει ότι όλα θα φτιάξουν με την μία είναι γελασμένος. Αλλά η ζωή προχωράει και ο φόβος του καινούργιου δεν μπορεί να είναι μόνιμα ανασταλτικός παράγοντας.
Εγώ πάντως σε καμία περίπτωση.
Είναι μεγαλύτερη αποτυχία να μην πηγαίνεις τελικό ή να τον χάνεις? Θέλω να πω, φέτος απέκλεισε γαυρο και βαζελο, αλλα ναι μένει η πικρία οτι το έχασες από τον οφη. Θα ήταν καλύτερο να είχαμε αποκλειστεί από τον γαυρο?smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:52Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση συνθηκών κάθε φορά και οι συνεχόμενες 3ες θέσεις ποιός τις πήρε;PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:41 Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.
Δεν είναι φεργκιουσον ή πεπ αλλά μην τον βγάζουμε και τεννε.
- smoothcriminal1926
Κανένας δεν τον έβγαλε Τεννέ. Απλά δεν γίνεται να μου βασίζεις ολόκληρη την επειχηρηματολογία σου στο μάγκικο. Εεεε είναι σαν να βασίζει κάποιος όλη την κριτική στους χαμένους τελικούς.Nassos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 23:36Είναι μεγαλύτερη αποτυχία να μην πηγαίνεις τελικό ή να τον χάνεις? Θέλω να πω, φέτος απέκλεισε γαυρο και βαζελο, αλλα ναι μένει η πικρία οτι το έχασες από τον οφη. Θα ήταν καλύτερο να είχαμε αποκλειστεί από τον γαυρο?smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:52Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση συνθηκών κάθε φορά και οι συνεχόμενες 3ες θέσεις ποιός τις πήρε;PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:41 Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.
Δεν είναι φεργκιουσον ή πεπ αλλά μην τον βγάζουμε και τεννε.
Εεε για μένα προσωπικά σε αυτά τα 5 χρόνια OVERALL και ξαναλέω ΓΙΑ ΜΕΝΑ το ταμείο είναι μείον. Και λαμβάνω υπόψιν την εικόνα της ομάδας σε αυτά τα 5 χρόνια και τα αποτελέσματα. Εμένα με ενοχλεί κα με κούρασε το μοτίβο με το καλό δίμηνο και τον πονόματο του καλοκαιριού και την πικρή γεύση στο τέλος στις 4/5 χρονιές.