65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Maklaz

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Maklaz »

marsantos έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:28 .......
Άσχετο. Βρε τρελέ σου ζήτησα μια εμπεριστατωμένη άποψη και μου είπες Μαντί, Κύριλλος. Το Μαντί, Κύριλλος ισοδυναμεί με τα υπόλοιπα 12763 ποσταρίσματά σου; Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι αργά για να κάτσω να τα διαβάσω.
......
Ευχαριστώ και συγγνώμη ταυτόχρονα. Έχω ξενερώσει με την κατάληξη της σεζόν που για ΠΑΟΚ λόγους πλασαρίστηκες 3ος. Επίσης δεν έχουμε νεότερα στοιχεία μέχρι και σήμερα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχε! Όχι ολοκληρωμένα, αλλά κάπως καλύτερα από αυτά που ξέρουμε ήδη γιατί ολοκληρωμένα τα ξέρουν μόνο στην ΠΑΕ.
Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:36 Δηλαδή πρέπει να ειπωθεί κάπου επίσημα για να καταλάβεις πως ισχύει; Δεν το αντιλαμβάνεσαι με τον τρόπο που λειτουργούν; Βλέπεις να έρχονται σοβαρές μεταγραφές ΠΡΙΝ τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια;
.......
Όλη τους η φιλοσοφία αδερφέ, είναι η ίδια εδώ και 6-7 χρόνια. Πρώτα ρευστό, μετά ενίσχυση. Γι' αυτό φτάνουμε πάντα 32 Αυγούστου να ψάχνουμε βασικούς παίκτες.
Είτε το έχουν πει επίσημα είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Η συμπεριφορά τους όμως έχει και δείχνει ακριβώς αυτό που φημολογείται πως είπε η Γκοντσάρεβα.
Σχωραμε αλλά για εμένα αδερφέ έχει διαφορετική βαρύτητα να ειπωθεί κάτι επίσημα από το να τραβιέται τόσο καιρό από τα μαλλιά μια φήμη και να χρησιμοποιείται σαν Ευαγγέλιο.
Μπορώ να μεταφέρω και εγώ πράγματα που είναι παραπάνω από φήμες αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τους πάντες μέσα σε αυτήν την κοινότητα, και ξέρεις γιατί; Γιατί ότι και να σου πω, στην τελική δεν μπορώ να στο αποδείξω.

Ξέρουμε όλοι την δυσκοιλιότητα που υπάρχει στην ομάδα αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.
Η μία όψη λέει πως, πρώτα ρευστό και μετά μεταγραφές όπως αναφέρεις, η άλλη όψη λέει δεν θέλω να ρισκάρω ζωτικής σημασίας πράγματα για την συνέχεια της ομάδας.
Σωστό - λάθος; Δεν ξέρω! Υπάρχει πάντα ο παράγοντας ρίσκο, το θέμα δεν είναι αν το πάρεις αλλά τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις την εκάστοτε φορά, ποιος θα το αναλάβει και πόσο προετοιμασμένος είσαι για όλο αυτό και την επόμενη ημέρα.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
Ιάσονας, paok apo epilogi, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Maklaz έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 23:49
Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:36 Δηλαδή πρέπει να ειπωθεί κάπου επίσημα για να καταλάβεις πως ισχύει; Δεν το αντιλαμβάνεσαι με τον τρόπο που λειτουργούν; Βλέπεις να έρχονται σοβαρές μεταγραφές ΠΡΙΝ τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια;
.......
Όλη τους η φιλοσοφία αδερφέ, είναι η ίδια εδώ και 6-7 χρόνια. Πρώτα ρευστό, μετά ενίσχυση. Γι' αυτό φτάνουμε πάντα 32 Αυγούστου να ψάχνουμε βασικούς παίκτες.
Είτε το έχουν πει επίσημα είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Η συμπεριφορά τους όμως έχει και δείχνει ακριβώς αυτό που φημολογείται πως είπε η Γκοντσάρεβα.
Σχωραμε αλλά για εμένα αδερφέ έχει διαφορετική βαρύτητα να ειπωθεί κάτι επίσημα από το να τραβιέται τόσο καιρό από τα μαλλιά μια φήμη και να χρησιμοποιείται σαν Ευαγγέλιο.
Μπορώ να μεταφέρω και εγώ πράγματα που είναι παραπάνω από φήμες αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τους πάντες μέσα σε αυτήν την κοινότητα, και ξέρεις γιατί; Γιατί ότι και να σου πω, στην τελική δεν μπορώ να στο αποδείξω.

Ξέρουμε όλοι την δυσκοιλιότητα που υπάρχει στην ομάδα αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.
Η μία όψη λέει πως, πρώτα ρευστό και μετά μεταγραφές όπως αναφέρεις, η άλλη όψη λέει δεν θέλω να ρισκάρω ζωτικής σημασίας πράγματα για την συνέχεια της ομάδας.
Σωστό - λάθος; Δεν ξέρω! Υπάρχει πάντα ο παράγοντας ρίσκο, το θέμα δεν είναι αν το πάρεις αλλά τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις την εκάστοτε φορά, ποιος θα το αναλάβει και πόσο προετοιμασμένος είσαι για όλο αυτό και την επόμενη ημέρα.
Ποιο νόμισμα και ποια όψη ρε χαρά μου; Άσε το πως εξηγείται η συμπεριφορά τους. Το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο;
Πάντα δεν περιμένουν ΠΡΩΤΑ το ρευστό (προκρίσεων, πωλήσεων) και μετά κάνουν τις μεταγραφές ναι ή όχι;
Δηλαδή ακόμα δεν έβγαλες συμπέρασμα αν είναι σωστό ή λάθος ε; Παίζει δηλαδή να ήταν σωστό τότε που πουλούσαν τον μοναδικό μας επιθετικό πριν την Κράσνονταρ και ενδεχομένως αυτό μας κόστισε τη παρθενική μας συμμετοχή στους ομίλους του CH.L. ;
Αμ το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα του 2024 που αντί να ενισχυθούμε κατεβήκαμε απέναντι στη Μάλμε με τον Μπακαγιόκο; Και τότε δεν ξέρουμε αν ήταν σωστό ή λάθος; Ενώ μάλιστα ήμασταν στο μονοπάτι των πρωταθλητών και ήμασταν και ισχυροί! Τι άλλο θέλαμε δηλαδή..

Αδερφέ, δεν σε κατηγορώ για τις απόψεις σου. Δικαίωμα σου είναι να πιστεύεις ότι αγαπάς. Αλήθεια το λέω.
Φαίνεται πως έχεις μέσα σου κάτι που πολλοί δεν έχουμε πλέον. Διάθεση για δικαιολογίες και το κυριότερο, δεν έχουμε αισιοδοξία.
Τα γιατί και τα πως, δεν με ενδιαφέρουν. Σου αναφέρω απλά το πως αισθάνομαι και θεωρώ πως αισθάνεται πολύς κόσμος.
Κουράστηκα να ακούω κάθε χρόνο διαφορετικές δικαιολογίες. Πανδημίες, πόλεμοι, αυτάρκειες, Νέες Δημοκρατίες, ο χοντρός, ο τίγρης, η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η Uefa, το FFP και όλα αυτά μην τυχόν και χαρακτηρίσει ο ΠΑΟΚτσής αποτυχημένη μια χρονιά που όχι μόνο δεν πήρε πρωτάθλημα, αλλά βγήκε και τρίτος, κάνοντας ταυτόχρονα "μασάζ" για μελλοντικές πωλήσεις.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά καλή μας τύχη.

Σόρυ προς όλους για τα οφ τόπικ.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Special 4, Kostas_FI
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 23:49 ...
Ευχαριστώ και συγγνώμη ταυτόχρονα. Έχω ξενερώσει με την κατάληξη της σεζόν που για ΠΑΟΚ λόγους πλασαρίστηκες 3ος. Επίσης δεν έχουμε νεότερα στοιχεία μέχρι και σήμερα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχε! Όχι ολοκληρωμένα, αλλά κάπως καλύτερα από αυτά που ξέρουμε ήδη γιατί ολοκληρωμένα τα ξέρουν μόνο στην ΠΑΕ.
...
Τι συγνώμη βρε τρελέ. Συνέχισε να γράφεις όπως ξέρεις. Χαβαλέ έκανα.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

@Blackgr4 από πότε θεωρείται κακό το να δεις μέχρι που σε παίρνει να φτάσεις έτσι ώστε να καταλήξεις κάπου;

Όχι δεν ήταν σωστό που πούλησαν τον Ακπομ ( με τον ίδιο βέβαια να μην ήθελε να κάτσει λεπτό παραπάνω μόλις ήρθε η πρόταση, αλλά οκ) όμως στην ίδια πρόταση βάζεις την λέξη "ενδεχομένως".
Ο Μπακαγιοκο που όλοι λέγαμε πως αν παίξει το 40% θα κάνει παπάδες αλλά αποδείχθηκε ο ίδιος παπάς. Ναι τι με αυτό;
Το γνωρίζαμε από πριν;
Ναι η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη.
Όχι δεν επιδιώκω να κάνω μασάζ. Και γιατί αυτό;
Δεν έχει γίνει κατανοητό ότι δεν θέλω να πουληθεί ο Ντελιας; Το ότι κάνουμε συζήτηση για τον λόγο που θα γίνει αυτό, ΑΝ ΓΙΝΕΙ, θεωρείται μασάζ; Αλήθεια τώρα;

Λοιπόν, δεν υπάρχει ανάγκη για δικαιολογίες πασά μου, κυνικά τα βλέπω και δεν πετάω στα σύννεφα, γνωρίζοντας μέχρι ένα σημείο τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Το ξέρω ότι είναι unpopular.
Αν εσύ όλα αυτά τα βλέπεις σαν δικαιολογίες, δεν βρίσκομαι εδώ για να σου αλλάξω την γνώμη ούτε το επιδιώκω άλλωστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να προσπερνάμε πράγματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ομάδα.

Ας το κλείσουμε εδώ σταματώντας τα οφ τοπικ,.έχεις δίκιο, ένα συγγνώμη και από εμένα σε όλους για αυτό το χάος με τα οφ τοπικ.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
navigator11, paok apo epilogi, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 01:24 Ο Μπακαγιοκο που όλοι λέγαμε πως αν παίξει το 40% θα κάνει παπάδες αλλά αποδείχθηκε ο ίδιος παπάς. Ναι τι με αυτό;
Το γνωρίζαμε από πριν;

Ναι η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη.
Όχι δεν επιδιώκω να κάνω μασάζ. Και γιατί αυτό;
Δεν έχει γίνει κατανοητό ότι δεν θέλω να πουληθεί ο Ντελιας; Το ότι κάνουμε συζήτηση για τον λόγο που θα γίνει αυτό, ΑΝ ΓΙΝΕΙ, θεωρείται μασάζ; Αλήθεια τώρα;
Σοβαρά τα γράφεις αυτά για τον Μπακαγιόκο;
Δεν θέλω να γίνομαι αγενής σε συνομιλητές με ήπιο λόγο, ακόμα και αν λένε κάτι με το οποίο είμαι απόλυτα αντίθετος, αλλά ποιός Μπακαγιόκο και ποιοί όλοι λέγαμε;

Όλοι λέγαμε ότι τον έχει κόψει ο Λουτσέσκου, ότι δεν πρέπει να τον πάρουμε και υπήρχαν σοβαρές επιφυλάξεις, με φόβο ότι θα μας βγει παλτό, όπως και μας βγήκε μέγιστη παλτουδιά.

Μετά απορείς που σου γράφει ο Μπλακ ότι έχεις διάθεση για δικαιολογίες και γιατί η συζήτηση για πώληση Ντέλια ακούγεται στα αυτιά πολλών εξ ημών ως μασάζ.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
Kostas_FI, paokspren
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Special 4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 07:42 Μετά απορείς που σου γράφει ο Μπλακ ότι έχεις διάθεση για δικαιολογίες και γιατί η συζήτηση για πώληση Ντέλια ακούγεται στα αυτιά πολλών εξ ημών ως μασάζ.
Δες την απάντηση μου στο άλλο τοπικ.
Και φτύσε αυτήν την καραμέλα. Εμένα βρήκες; Σοβαρά τώρα;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 01:24 Ο Μπακαγιοκο που όλοι λέγαμε πως αν παίξει το 40% θα κάνει παπάδες αλλά αποδείχθηκε ο ίδιος παπάς. Ναι τι με αυτό;
Το γνωρίζαμε από πριν;
ΝΑΙ το γνωρίζαμε.

Οι μόνοι που ήταν αισιόδοξοι για τον Μπακαγιόκο ήταν κάτι περίεργοι που έχουν κόμπλεξ με τον Μειτέ.

Για την ακρίβεια, αυτοί που ξέραμε τον παίκτη λέγαμε ότι ακόμα και στα καλύτερα του να ήταν ο Μπακαγιόκο δεν ταίριαζε στο σύστημα του ΠΑΟΚ.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Για να είμαστε ειλικρινείς, εγώ που δεν παρακολουθώ γαλλικό πρωτάθλημα και δεν τον ήξερα τον Μπακαγιόκο, θυμάμαι ότι πριν καν ανακοινωθεί ο παίκτης, γράφανε οι περισσότεροι ότι η καριέρα του είναι σε οριστική καθοδική πορεία και ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα.

Το ίδιο σε μικρότερο βαθμό βέβαια είχε γραφτεί το καλοκαίρι για τον Ιβανούσετς. Ναι υπήρχαν σχόλια που λέγανε ότι αν ο παίκτης εμφανίσει τη φόρμα στη Ντινάμο θα ήταν δυνατή προσθήκη, αλλά θυμάμαι και σχόλια που λέγανε ότι ρε παιδιά ο παίκτης έχει ΔΥΟ χρόνια στη φέγενορντ με ελάχιστες συμμετοχές και ότι μήπως οι Ολλανδοί βλέπουν κάποια πράγματα red flag στον παίκτη.

Ε αυτά δεν τα έβλεπε το scouting;; όταν τα διαβάζαμε σε σχόλια στο forum απλών φιλάθλων.
black death

Δημοσίευση από black death »

55 ματς σε δυο σεζον έπαιξε. Αυτες ειναι οι ελάχιστες συμμετοχες; Θεωρείς οτι εχεις πολλους που θα παιζαν βασικοί στη feyenoord; Γιατί περα απο ντελια δεν νομιζω να έπαιζε κανένας.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Με έβαλες να το ψάξω. Έχεις δίκιο 55 συμμετοχές σε 2 χρόνια.

Tο 24 είχε 34 συμμετοχές από τις οποίες 16 βασικός και 18 αλλαγή.

Το 25 είχε 21 συμμετοχές από τις οποίες 8 βασικός και 13 αλλαγή.

Δεν βλέπεις εσύ καθοδική πορεία; Αυτά το scouting δεν μπορεί να τα δει;
Να δούμε που θα παίξει φέτος, γιατί είναι ο ορισμός της περίπτωσης που το κάθε scouting πρέπει να δει πολλές red flags!

Και ναι η Φέγενορντ δεν είναι κανένα φόβητρο. Σε μεταξύ μας ευρωπαϊκό ματς, θα ήταν ελαφρό φαβορί. Είδαμε και τον άγιαξ με το φετινό γάβρο.
black death

Δημοσίευση από black death »

Το οτι δεν επαιξε το ίδιο τη δευτερη σεζον δεν σημαινει απαραιτητα καθοδικη πορεια.
Φοβητρο μπορει να μην ειναι αλλα αυτο που σου ειπα ισχυει. Σχεδον κανενας απο το ελληνικό πρωταθλημα δεν θα επαιζε βασικος εκει.
Άλλωστε θυμαμαι τους περισσότερους να γκρινιάζουν που δεν τον αγοράσαμε. Σιγα τωρα τους γκουρού οπαδους, μην τρελαθουμε. Μετά Χριστόν ολοι γκουρού ειναι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φτάνει με τα οφ τόπικ παιδιά. Φταίω και εγώ που συμμετείχα σε οφ τόπικ συζήτηση, πάμε όμως παρακάτω. Εδώ μέσα μόνο ότι έχει να κάνει με τον Ντέλια.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

DikefalosG4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:27 Με έβαλες να το ψάξω. Έχεις δίκιο 55 συμμετοχές σε 2 χρόνια.

Tο 24 είχε 34 συμμετοχές από τις οποίες 16 βασικός και 18 αλλαγή.

Το 25 είχε 21 συμμετοχές από τις οποίες 8 βασικός και 13 αλλαγή.

Δεν βλέπεις εσύ καθοδική πορεία; Αυτά το scouting δεν μπορεί να τα δει;
Να δούμε που θα παίξει φέτος, γιατί είναι ο ορισμός της περίπτωσης που το κάθε scouting πρέπει να δει πολλές red flags!

Και ναι η Φέγενορντ δεν είναι κανένα φόβητρο. Σε μεταξύ μας ευρωπαϊκό ματς, θα ήταν ελαφρό φαβορί. Είδαμε και τον άγιαξ με το φετινό γάβρο.
αγαπητέ φίλε, αυτό που γράφεις πιθανό να ισχύει, ίσχυε. Δηλαδή οι λιγότερες συμμετοχές σε μια ομάδα να προδικάζουν μια καθοδική πορεία. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ένας τέτοιος παίκτης δεν θα μπορούσε να είναι χρήσιμος ως δανεικός για μια σαιζόν στην δική μας ομάδα.
Για μένα το θέμα είναι, δεν κάθισαν να σκανάρουν τον παίκτη να δουν πως τρέχει? μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, σε τούτες τις 55 συμμετοχές, είτε βασικός είτε ως αλλαγή, στα λεπτά που αγωνίστηκε, πως εμφανίστηκε? Τις εντάσεις του όταν έπαιξε βασικός καθόλη την διάρκεια του χρόνου παιχνιδιού του.
Η πλάκα είναι άλλη. Θα μπορούσε η εικόνα του να είναι η ίδια και η μόνη διαφορά του να έχει επιτύχει δύο τρία γκολ κρίσιμα, γιατί είχε αυτές τις ευκαιρίες, και σήμερα να μιλάμε για άλλη μια περίπτωση ενεργοποίησης νέου δανεισμού ή απόκτησης του, προστειθέμενος στις ανανεώσεις μάμπα, οζντόεφ, ταίσον(πολύ χρήσιμος για αρκετά λεπτά) κι έτσι να συνεχίζουμε να βλέπουμε να γειράσκεται το γκρουπ, να μειώνεται ο χρόνος στον όποιο μικρό θα μπορούσε να βρίσκεται στο ρόστερ.
Το επαναλαμβάνω, εάν δεν υπήρχε η υποχρέωση του κυπέλου δεν θα βλέπαμε χατσίδη και μύθου. Φυσικά ο μύθου είδε και κάποια λεπτά λόγω δανεισμού του τσάλοφ, μετά ξεχάστηκε πάλι κι ήρθε ο χρόνος να τον ξανά θυμηθούμε όταν ο γερεμέγιεφ τα έφτυσε.
κι όπως γράφεται ο χατσίδης κι ο μύθου δεν είναι έτοιμοι. Ναι, όχι όπως ο τσάλοφ κι ο ιβανούσετς.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

έχεις δίκιο μπλακ!. σόρι, το είδα μετά την ανάρτηση μου.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
Blackgr4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”