Ευχαριστώ και συγγνώμη ταυτόχρονα. Έχω ξενερώσει με την κατάληξη της σεζόν που για ΠΑΟΚ λόγους πλασαρίστηκες 3ος. Επίσης δεν έχουμε νεότερα στοιχεία μέχρι και σήμερα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχε! Όχι ολοκληρωμένα, αλλά κάπως καλύτερα από αυτά που ξέρουμε ήδη γιατί ολοκληρωμένα τα ξέρουν μόνο στην ΠΑΕ.marsantos έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:28 .......
Άσχετο. Βρε τρελέ σου ζήτησα μια εμπεριστατωμένη άποψη και μου είπες Μαντί, Κύριλλος. Το Μαντί, Κύριλλος ισοδυναμεί με τα υπόλοιπα 12763 ποσταρίσματά σου; Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι αργά για να κάτσω να τα διαβάσω.
......
Σχωραμε αλλά για εμένα αδερφέ έχει διαφορετική βαρύτητα να ειπωθεί κάτι επίσημα από το να τραβιέται τόσο καιρό από τα μαλλιά μια φήμη και να χρησιμοποιείται σαν Ευαγγέλιο.Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:36 Δηλαδή πρέπει να ειπωθεί κάπου επίσημα για να καταλάβεις πως ισχύει; Δεν το αντιλαμβάνεσαι με τον τρόπο που λειτουργούν; Βλέπεις να έρχονται σοβαρές μεταγραφές ΠΡΙΝ τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια;
.......
Όλη τους η φιλοσοφία αδερφέ, είναι η ίδια εδώ και 6-7 χρόνια. Πρώτα ρευστό, μετά ενίσχυση. Γι' αυτό φτάνουμε πάντα 32 Αυγούστου να ψάχνουμε βασικούς παίκτες.
Είτε το έχουν πει επίσημα είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Η συμπεριφορά τους όμως έχει και δείχνει ακριβώς αυτό που φημολογείται πως είπε η Γκοντσάρεβα.
Μπορώ να μεταφέρω και εγώ πράγματα που είναι παραπάνω από φήμες αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τους πάντες μέσα σε αυτήν την κοινότητα, και ξέρεις γιατί; Γιατί ότι και να σου πω, στην τελική δεν μπορώ να στο αποδείξω.
Ξέρουμε όλοι την δυσκοιλιότητα που υπάρχει στην ομάδα αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.
Η μία όψη λέει πως, πρώτα ρευστό και μετά μεταγραφές όπως αναφέρεις, η άλλη όψη λέει δεν θέλω να ρισκάρω ζωτικής σημασίας πράγματα για την συνέχεια της ομάδας.
Σωστό - λάθος; Δεν ξέρω! Υπάρχει πάντα ο παράγοντας ρίσκο, το θέμα δεν είναι αν το πάρεις αλλά τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις την εκάστοτε φορά, ποιος θα το αναλάβει και πόσο προετοιμασμένος είσαι για όλο αυτό και την επόμενη ημέρα.