65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Maklaz

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Maklaz »

marsantos έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:28 .......
Άσχετο. Βρε τρελέ σου ζήτησα μια εμπεριστατωμένη άποψη και μου είπες Μαντί, Κύριλλος. Το Μαντί, Κύριλλος ισοδυναμεί με τα υπόλοιπα 12763 ποσταρίσματά σου; Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι αργά για να κάτσω να τα διαβάσω.
......
Ευχαριστώ και συγγνώμη ταυτόχρονα. Έχω ξενερώσει με την κατάληξη της σεζόν που για ΠΑΟΚ λόγους πλασαρίστηκες 3ος. Επίσης δεν έχουμε νεότερα στοιχεία μέχρι και σήμερα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχε! Όχι ολοκληρωμένα, αλλά κάπως καλύτερα από αυτά που ξέρουμε ήδη γιατί ολοκληρωμένα τα ξέρουν μόνο στην ΠΑΕ.
Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:36 Δηλαδή πρέπει να ειπωθεί κάπου επίσημα για να καταλάβεις πως ισχύει; Δεν το αντιλαμβάνεσαι με τον τρόπο που λειτουργούν; Βλέπεις να έρχονται σοβαρές μεταγραφές ΠΡΙΝ τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια;
.......
Όλη τους η φιλοσοφία αδερφέ, είναι η ίδια εδώ και 6-7 χρόνια. Πρώτα ρευστό, μετά ενίσχυση. Γι' αυτό φτάνουμε πάντα 32 Αυγούστου να ψάχνουμε βασικούς παίκτες.
Είτε το έχουν πει επίσημα είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Η συμπεριφορά τους όμως έχει και δείχνει ακριβώς αυτό που φημολογείται πως είπε η Γκοντσάρεβα.
Σχωραμε αλλά για εμένα αδερφέ έχει διαφορετική βαρύτητα να ειπωθεί κάτι επίσημα από το να τραβιέται τόσο καιρό από τα μαλλιά μια φήμη και να χρησιμοποιείται σαν Ευαγγέλιο.
Μπορώ να μεταφέρω και εγώ πράγματα που είναι παραπάνω από φήμες αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τους πάντες μέσα σε αυτήν την κοινότητα, και ξέρεις γιατί; Γιατί ότι και να σου πω, στην τελική δεν μπορώ να στο αποδείξω.

Ξέρουμε όλοι την δυσκοιλιότητα που υπάρχει στην ομάδα αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.
Η μία όψη λέει πως, πρώτα ρευστό και μετά μεταγραφές όπως αναφέρεις, η άλλη όψη λέει δεν θέλω να ρισκάρω ζωτικής σημασίας πράγματα για την συνέχεια της ομάδας.
Σωστό - λάθος; Δεν ξέρω! Υπάρχει πάντα ο παράγοντας ρίσκο, το θέμα δεν είναι αν το πάρεις αλλά τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις την εκάστοτε φορά, ποιος θα το αναλάβει και πόσο προετοιμασμένος είσαι για όλο αυτό και την επόμενη ημέρα.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Maklaz έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 23:49
Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:36 Δηλαδή πρέπει να ειπωθεί κάπου επίσημα για να καταλάβεις πως ισχύει; Δεν το αντιλαμβάνεσαι με τον τρόπο που λειτουργούν; Βλέπεις να έρχονται σοβαρές μεταγραφές ΠΡΙΝ τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια;
.......
Όλη τους η φιλοσοφία αδερφέ, είναι η ίδια εδώ και 6-7 χρόνια. Πρώτα ρευστό, μετά ενίσχυση. Γι' αυτό φτάνουμε πάντα 32 Αυγούστου να ψάχνουμε βασικούς παίκτες.
Είτε το έχουν πει επίσημα είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Η συμπεριφορά τους όμως έχει και δείχνει ακριβώς αυτό που φημολογείται πως είπε η Γκοντσάρεβα.
Σχωραμε αλλά για εμένα αδερφέ έχει διαφορετική βαρύτητα να ειπωθεί κάτι επίσημα από το να τραβιέται τόσο καιρό από τα μαλλιά μια φήμη και να χρησιμοποιείται σαν Ευαγγέλιο.
Μπορώ να μεταφέρω και εγώ πράγματα που είναι παραπάνω από φήμες αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τους πάντες μέσα σε αυτήν την κοινότητα, και ξέρεις γιατί; Γιατί ότι και να σου πω, στην τελική δεν μπορώ να στο αποδείξω.

Ξέρουμε όλοι την δυσκοιλιότητα που υπάρχει στην ομάδα αλλά το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.
Η μία όψη λέει πως, πρώτα ρευστό και μετά μεταγραφές όπως αναφέρεις, η άλλη όψη λέει δεν θέλω να ρισκάρω ζωτικής σημασίας πράγματα για την συνέχεια της ομάδας.
Σωστό - λάθος; Δεν ξέρω! Υπάρχει πάντα ο παράγοντας ρίσκο, το θέμα δεν είναι αν το πάρεις αλλά τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις την εκάστοτε φορά, ποιος θα το αναλάβει και πόσο προετοιμασμένος είσαι για όλο αυτό και την επόμενη ημέρα.
Ποιο νόμισμα και ποια όψη ρε χαρά μου; Άσε το πως εξηγείται η συμπεριφορά τους. Το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο;
Πάντα δεν περιμένουν ΠΡΩΤΑ το ρευστό (προκρίσεων, πωλήσεων) και μετά κάνουν τις μεταγραφές ναι ή όχι;
Δηλαδή ακόμα δεν έβγαλες συμπέρασμα αν είναι σωστό ή λάθος ε; Παίζει δηλαδή να ήταν σωστό τότε που πουλούσαν τον μοναδικό μας επιθετικό πριν την Κράσνονταρ και ενδεχομένως αυτό μας κόστισε τη παρθενική μας συμμετοχή στους ομίλους του CH.L. ;
Αμ το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα του 2024 που αντί να ενισχυθούμε κατεβήκαμε απέναντι στη Μάλμε με τον Μπακαγιόκο; Και τότε δεν ξέρουμε αν ήταν σωστό ή λάθος; Ενώ μάλιστα ήμασταν στο μονοπάτι των πρωταθλητών και ήμασταν και ισχυροί! Τι άλλο θέλαμε δηλαδή..

Αδερφέ, δεν σε κατηγορώ για τις απόψεις σου. Δικαίωμα σου είναι να πιστεύεις ότι αγαπάς. Αλήθεια το λέω.
Φαίνεται πως έχεις μέσα σου κάτι που πολλοί δεν έχουμε πλέον. Διάθεση για δικαιολογίες και το κυριότερο, δεν έχουμε αισιοδοξία.
Τα γιατί και τα πως, δεν με ενδιαφέρουν. Σου αναφέρω απλά το πως αισθάνομαι και θεωρώ πως αισθάνεται πολύς κόσμος.
Κουράστηκα να ακούω κάθε χρόνο διαφορετικές δικαιολογίες. Πανδημίες, πόλεμοι, αυτάρκειες, Νέες Δημοκρατίες, ο χοντρός, ο τίγρης, η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η Uefa, το FFP και όλα αυτά μην τυχόν και χαρακτηρίσει ο ΠΑΟΚτσής αποτυχημένη μια χρονιά που όχι μόνο δεν πήρε πρωτάθλημα, αλλά βγήκε και τρίτος, κάνοντας ταυτόχρονα "μασάζ" για μελλοντικές πωλήσεις.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά καλή μας τύχη.

Σόρυ προς όλους για τα οφ τόπικ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 23:49 ...
Ευχαριστώ και συγγνώμη ταυτόχρονα. Έχω ξενερώσει με την κατάληξη της σεζόν που για ΠΑΟΚ λόγους πλασαρίστηκες 3ος. Επίσης δεν έχουμε νεότερα στοιχεία μέχρι και σήμερα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχε! Όχι ολοκληρωμένα, αλλά κάπως καλύτερα από αυτά που ξέρουμε ήδη γιατί ολοκληρωμένα τα ξέρουν μόνο στην ΠΑΕ.
...
Τι συγνώμη βρε τρελέ. Συνέχισε να γράφεις όπως ξέρεις. Χαβαλέ έκανα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”