ΑχααχααχαKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:29 Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα Νέων (U19) της Πάφου κατέκτησε το πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες φορές και είχε εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη (UEFA Youth League), κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.Προτεραιότητα στο αποτέλεσμα: Όπως σημειώνεται από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός βάζει πάντα τα αποτελέσματα πάνω από όλα. Επιλέγει την ασφάλεια των έμπειρων και έτοιμων ποδοσφαιριστών, ενώ αν σχηματίσει γνώμη για έναν παίκτη, δύσκολα την αλλάζει.
Razvan Lucescu VI
- navigator11
Re: Razvan Lucescu VI
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κι εμένα μ'αρέσει ο Ριέρα. Να δούμε όμως.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:04η περιπτωση του Ριερα ειναι πιο αξιολογη. Προπονητης που εχει παρει πρωταθλημα και κυπελλο, νεος και εξελιξιμος. Και φαινεται πως δεν φοβαται να διαχειριστει μεγαλα καραβια. Πηγε στην Φρανκφουρτη, ασχετα αν αυτοι ειναι για τα σκυλια.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:00Τέτοιες επιτυχίες σε σοβαρό πρωτάθλημα δεν θα ερχόταν σε μας όμως. Το σημαντικό είναι ότι φέραμε κάποιον που έχει πάρει πρωταθλήματα κι έχει βάλει την ομάδα του στο ΤσΛ. Η Μπάγερν έφερε προπονητή από την Τσάμπιονσιπ, μόνο και μόνο επειδή είχε εμπειρία στο να κάνει πρωταθλητισμό. Προσωπικά το προτιμώ από το να φέρουμε έναν σαν τον Μεντιλίμπαρ που δεν έχει συνηθίσει να στήνει ομάδες που κυνηγάνε μόνο τη νίκη, κι ας είναι από ανώτερο πρωτάθλημα.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:56
στη κυπρο ολα αυτα, οχι σε καποιο σοβαρο πρωταθλημα.
Αν πρεπει να φυγει ο Ραζβαν, για μενα δεν πρεπει, επιβαλλεται ο επομενος να ειναι προπονητης με παραστασεις και να ξερει να χειριζεται καραβια οπως ο ΠΑΟΚ
Τωρα οτι και να λεμε εμεις αλλοι παιρνουν αποφασεις. Απλα δεν εχουν δειξει πως παιρνουν και τις σωστες, αν θυμηθουμε τον Πουσιτς περσι με πιανει τρεμουλο.
- Kabamaru11
Απο AI ειναι,πιασε το αυγο κ κουρευτω δηλαδη.Ας μη προτρεχουμε,ευτυχως σαν πρωτη αναλυση δεν ειναι Πουσιτς.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- navigator11
- Doctor Doo
Δεν είχα ενημερωθεί για την φυγή απ' την Άιντραχτ. Θυμάμαι ότι και πέρσι είχε ακουστεί. Έχοντας δει Τσέλιε επί των ημερών του μου είχε αρέσει το ποδόσφαιρο του. Στην Άιντραχτ όσο την είχα παρακολουθήσει, μέτρια πράγματα , αλλά οι Γερμανοί πρέπει να είχαν θέματα όλη τη χρονιάrockcity4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:23Καθόλου, αφού μόλις απολύθηκε. Πιστεύω είναι η ιδανική λύση αφού:Doctor Doo έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:08 O Ριέρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήγε απ' την Τσέλιε στην Άιντραχτ οπότε δύσκολο
1. Έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα κοντινά σε εμάς (Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής μια χρονιά στο τρύλω/Τουρκία ως παίχτης+βοηθός προπονητή αργότερα στην Γαλατά ύπο τον Φατίχ Τερίμ [αυτό δεν είναι μου έκατσε και τόσο καλό σαν σκέψη] αλλά και του Ντόμενετς Τορρεντ, πρώην βοηθό προπονητή του Πεπ Γκουαρντίολα [αυτό μου έκατσε καλά σαν σκέψη])/Σλοβενία ως προπονητής νταμπλούχος με την παντοκρατόρισσα του πρωταθλήματος Ολίμπια Λιουμπιάνας και κυπελλούχος με την Τσέλιε πέρσι, ενώ είχε και παραστάσεις στο Κόνφερενς με αυτή)
2. Γνωστή η ικανότητά του να διατηρεί μια σχετική ισορροπία στα αποδυτήρια, με μοναδική εξαίρεση τον αχταρμά της Άιντραχτ, ο οποίος υπήρχε και πριν την έλευση του.
3. Διαχειρίστηκε και κράτησε στην Β Γαλλίας (αγωνιστικά τουλάχιστον) τον "τιτανικό" που έχει μετατραπεί η Μπορντό.
4. Σύγχρονες και ποδοσφαιρικές ιδέες (Πχ->είχε πει σε συνέντευξη τύπου πρόσφατα πως έχει το δικό του τιμ, αλλά όταν θέλω να ασχοληθώ με τη ανάλυση αντιπάλου, θα κρατήσω τους αναλυτές του τιμ της ομάδας, αφού ξέρουν το εγχώριο πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από εμένα και τους συνεργάτες μου)
5. Θα έχει σίγουρο κίνητρο για να επιστρέψει σε περιβάλλον διεκδίκησης τίτλων
6. Ήδη άρεσε στην διοίκηση, αφού πέρσι θυμάμαι ότι βγήκε από δημοσιεύματα σαν 2η επιλογή πίσω από τον Πουσιτς (κλά-μα).
Έξτρα στοιχείο: Διατηρεί και Ρώσικη υπηκοότητα (δεν έψαξα για ποιο λόγο την κατέχει εκτός και αν είναι καταγωγή), άρα ίσως είναι και αυτό ένας λόγος που αρέσει στην διοίκηση?
- These users thanked the author Doctor Doo for the post:
- rockcity4
ΦΕΡΤΟΝ!Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:29 Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα Νέων (U19) της Πάφου κατέκτησε το πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες φορές και είχε εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη (UEFA Youth League), κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.Προτεραιότητα στο αποτέλεσμα: Όπως σημειώνεται από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός βάζει πάντα τα αποτελέσματα πάνω από όλα. Επιλέγει την ασφάλεια των έμπειρων και έτοιμων ποδοσφαιριστών, ενώ αν σχηματίσει γνώμη για έναν παίκτη, δύσκολα την αλλάζει.
-
vasilis1976
18-05-2026
16:19 κι ακόμα ειναι προπονητής του ΠΑΟΚ????
...Πολύ γέλιο ο θίασος!!!!!
16:19 κι ακόμα ειναι προπονητής του ΠΑΟΚ????
Εάν θέλεις προπονητή για πιο άμεσα αποτελέσματα παίρνεις Ισπανό ή Βαλκάνιο που ξέρει την νοοτροπία μας.
Εάν θέλεις πάλι προπονητή που θα δουλέψει σε βάθος χρόνου παίρνεις Κεντροευρωπαϊο ή Σκανδιναβό.
Εάν θέλεις πάλι προπονητή που θα δουλέψει σε βάθος χρόνου παίρνεις Κεντροευρωπαϊο ή Σκανδιναβό.
- navigator11
Έχω λυγίσει στη σκέψη να κρίνει ο Καρσέδος τον Ντέλια ως τον ορισμό του ποδοσφαιρικού αντικυνισμού και να πει σε κανέναν Γιώργη ή Νίκο μετά το πέρας της τρίτης προπόνησης "Σορι κιόλας ρε μπρο, με αυτό το παιδάκι περιμένετε να κατακτήσουμε στόχους;"Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:09 Απο AI ειναι,πιασε το αυγο κ κουρευτω δηλαδη.Ας μη προτρεχουμε,ευτυχως σαν πρωτη αναλυση δεν ειναι Πουσιτς.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- rockcity4
Overall summary
Carcedo is a modern, tactically educated coach with strong organizational principles and extensive elite-level experience behind the scenes. He is strongest when building structured teams with discipline and balance rather than chaotic, high-risk football.
As a head coach, he has shown he can develop competitive sides and improve clubs structurally, especially at mid-level teams. However, he has not yet fully proven himself at a major European club under sustained pressure.
Overall:
Tactical level: high
Man-management/public charisma: moderate
Flexibility during adversity: decent but not elite
Defensive structure: strong
Attacking creativity: solid but sometimes rigid
Ceiling: likely very good upper-mid-tier coach, still unproven at elite level as a main manager.
αυτα με ειπε ο τζιπιτης εμενα για τον carcedo.
Carcedo is a modern, tactically educated coach with strong organizational principles and extensive elite-level experience behind the scenes. He is strongest when building structured teams with discipline and balance rather than chaotic, high-risk football.
As a head coach, he has shown he can develop competitive sides and improve clubs structurally, especially at mid-level teams. However, he has not yet fully proven himself at a major European club under sustained pressure.
Overall:
Tactical level: high
Man-management/public charisma: moderate
Flexibility during adversity: decent but not elite
Defensive structure: strong
Attacking creativity: solid but sometimes rigid
Ceiling: likely very good upper-mid-tier coach, still unproven at elite level as a main manager.
αυτα με ειπε ο τζιπιτης εμενα για τον carcedo.
Τόλη άσε τα μπαν! Εγώ φοβάμαι τα πολλαπλά συνεχόμενα εγκεφαλικά. Που είναι ο Γιατρός?tolis14 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22 Δηλαδή φέτος εκτός από μεταγραφές καλοκαιριού θα έχουμε και προπονητολογία. Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για πολλαπλά συνεχόμενα μπαν
Εγώ λεω να προτοτυπησουμε και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που έχει ΑΙ για προπονητή.
- These users thanked the author Мир for the post (total 5):
- tutuyo, xrisitsapa, rockcity4, MrSam1926apc, Maxpaok
Αστο ρε εχω κανει εδω μεγαλο σουσου με το τζπτ. Με βγαζει παντως οτι η καλυτερη επιλογη με διαφορα ειναι ο Κονσεϊσαο
μετα βαζει τον μαρθελινιο και τριτο τον καρσεδο.
Best overall fits for PAOK specifically
Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino
Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt
Most interesting modern project
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo
τα λεει μορφωμενα.

Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino
Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo
τα λεει μορφωμενα.
Του έδωσες ονόματα;embuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:32 Αστο ρε εχω κανει εδω μεγαλο σουσου με το τζπτ. Με βγαζει παντως οτι η καλυτερη επιλογη με διαφορα ειναι ο Κονσεϊσαομετα βαζει τον μαρθελινιο και τριτο τον καρσεδο.
Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino
Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo
τα λεει μορφωμενα.![]()
![]()
![]()
Εγώ του ζήτησα να κοιτάξει την free agents list και μου βγάζει πρώτη θέση Ιγκόρ Τούντορ με Μαουρίτσιο Σάρι δεύτερο