Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από navigator11 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:29 Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα Νέων (U19) της Πάφου κατέκτησε το πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες φορές και είχε εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη (UEFA Youth League), κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.Προτεραιότητα στο αποτέλεσμα: Όπως σημειώνεται από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός βάζει πάντα τα αποτελέσματα πάνω από όλα. Επιλέγει την ασφάλεια των έμπειρων και έτοιμων ποδοσφαιριστών, ενώ αν σχηματίσει γνώμη για έναν παίκτη, δύσκολα την αλλάζει.
Αχααχααχα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:04
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:00
Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:56
στη κυπρο ολα αυτα, οχι σε καποιο σοβαρο πρωταθλημα.

Αν πρεπει να φυγει ο Ραζβαν, για μενα δεν πρεπει, επιβαλλεται ο επομενος να ειναι προπονητης με παραστασεις και να ξερει να χειριζεται καραβια οπως ο ΠΑΟΚ
Τέτοιες επιτυχίες σε σοβαρό πρωτάθλημα δεν θα ερχόταν σε μας όμως. Το σημαντικό είναι ότι φέραμε κάποιον που έχει πάρει πρωταθλήματα κι έχει βάλει την ομάδα του στο ΤσΛ. Η Μπάγερν έφερε προπονητή από την Τσάμπιονσιπ, μόνο και μόνο επειδή είχε εμπειρία στο να κάνει πρωταθλητισμό. Προσωπικά το προτιμώ από το να φέρουμε έναν σαν τον Μεντιλίμπαρ που δεν έχει συνηθίσει να στήνει ομάδες που κυνηγάνε μόνο τη νίκη, κι ας είναι από ανώτερο πρωτάθλημα.
η περιπτωση του Ριερα ειναι πιο αξιολογη. Προπονητης που εχει παρει πρωταθλημα και κυπελλο, νεος και εξελιξιμος. Και φαινεται πως δεν φοβαται να διαχειριστει μεγαλα καραβια. Πηγε στην Φρανκφουρτη, ασχετα αν αυτοι ειναι για τα σκυλια.

Τωρα οτι και να λεμε εμεις αλλοι παιρνουν αποφασεις. Απλα δεν εχουν δειξει πως παιρνουν και τις σωστες, αν θυμηθουμε τον Πουσιτς περσι με πιανει τρεμουλο.
Κι εμένα μ'αρέσει ο Ριέρα. Να δούμε όμως.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Απο AI ειναι,πιασε το αυγο κ κουρευτω δηλαδη.Ας μη προτρεχουμε,ευτυχως σαν πρωτη αναλυση δεν ειναι Πουσιτς.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
navigator11
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Εγώ θέλω Φαν Μπομελ εφόσον κάνουμε όνειρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:29 Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα Νέων (U19) της Πάφου κατέκτησε το πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες φορές και είχε εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη (UEFA Youth League), κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.Προτεραιότητα στο αποτέλεσμα: Όπως σημειώνεται από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός βάζει πάντα τα αποτελέσματα πάνω από όλα. Επιλέγει την ασφάλεια των έμπειρων και έτοιμων ποδοσφαιριστών, ενώ αν σχηματίσει γνώμη για έναν παίκτη, δύσκολα την αλλάζει.
ΦΕΡΤΟΝ!
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

18-05-2026
16:19 κι ακόμα ειναι προπονητής του ΠΑΟΚ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Πολύ γέλιο ο θίασος!!!!!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Άρα καταλήγουμε ότι Καρσεδο είναι εμμονικος ...Βρε ποιον μου θυμίζει..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εάν θέλεις προπονητή για πιο άμεσα αποτελέσματα παίρνεις Ισπανό ή Βαλκάνιο που ξέρει την νοοτροπία μας.

Εάν θέλεις πάλι προπονητή που θα δουλέψει σε βάθος χρόνου παίρνεις Κεντροευρωπαϊο ή Σκανδιναβό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:09 Απο AI ειναι,πιασε το αυγο κ κουρευτω δηλαδη.Ας μη προτρεχουμε,ευτυχως σαν πρωτη αναλυση δεν ειναι Πουσιτς.
Έχω λυγίσει στη σκέψη να κρίνει ο Καρσέδος τον Ντέλια ως τον ορισμό του ποδοσφαιρικού αντικυνισμού και να πει σε κανέναν Γιώργη ή Νίκο μετά το πέρας της τρίτης προπόνησης "Σορι κιόλας ρε μπρο, με αυτό το παιδάκι περιμένετε να κατακτήσουμε στόχους;"
😂😭
These users thanked the author navigator11 for the post:
rockcity4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Overall summary

Carcedo is a modern, tactically educated coach with strong organizational principles and extensive elite-level experience behind the scenes. He is strongest when building structured teams with discipline and balance rather than chaotic, high-risk football.

As a head coach, he has shown he can develop competitive sides and improve clubs structurally, especially at mid-level teams. However, he has not yet fully proven himself at a major European club under sustained pressure.

Overall:

Tactical level: high
Man-management/public charisma: moderate
Flexibility during adversity: decent but not elite
Defensive structure: strong
Attacking creativity: solid but sometimes rigid
Ceiling: likely very good upper-mid-tier coach, still unproven at elite level as a main manager.

αυτα με ειπε ο τζιπιτης εμενα για τον carcedo.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

tolis14 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22 Δηλαδή φέτος εκτός από μεταγραφές καλοκαιριού θα έχουμε και προπονητολογία. Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για πολλαπλά συνεχόμενα μπαν
Τόλη άσε τα μπαν! Εγώ φοβάμαι τα πολλαπλά συνεχόμενα εγκεφαλικά. Που είναι ο Γιατρός? :lol:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ λεω να προτοτυπησουμε και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που έχει ΑΙ για προπονητή.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
tutuyo, xrisitsapa, rockcity4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Αστο ρε εχω κανει εδω μεγαλο σουσου με το τζπτ. Με βγαζει παντως οτι η καλυτερη επιλογη με διαφορα ειναι ο Κονσεϊσαο :lol: μετα βαζει τον μαρθελινιο και τριτο τον καρσεδο.

Best overall fits for PAOK specifically

Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino

Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt

Most interesting modern project
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo

τα λεει μορφωμενα. :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
geobila
geobila

Δημοσίευση από geobila »

embuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:32 Αστο ρε εχω κανει εδω μεγαλο σουσου με το τζπτ. Με βγαζει παντως οτι η καλυτερη επιλογη με διαφορα ειναι ο Κονσεϊσαο :lol: μετα βαζει τον μαρθελινιο και τριτο τον καρσεδο.

Best overall fits for PAOK specifically

Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino

Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt

Most interesting modern project
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo

τα λεει μορφωμενα. :lol: :lol: :lol:
Του έδωσες ονόματα;

Εγώ του ζήτησα να κοιτάξει την free agents list και μου βγάζει πρώτη θέση Ιγκόρ Τούντορ με Μαουρίτσιο Σάρι δεύτερο
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Claude ρώτησε κανείς;
These users thanked the author Patron for the post:
smoothcriminal1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”