65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
george188

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από george188 »

Ο ντελιας δεν έπαιζε μόνος του φέτος ούτε έπαιξε με σαπακια, ας αφήσουμε τις υπερβολές στην άκρη όσο δύσκολο κ να ναι
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 01:29 Εγώ πάντως αν ήμουν πατέρας του ντελια θα τον συμβούλευα να φύγει.
Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν έχει να του προσφέρει τίποτα παραπάνω.
Το μόνο που μπορεί να τον κάνει είναι έναν δεύτερο φορτουνη
Αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες του πλανητη. Υπαρχει περίπτωση ελληνική ομαδα και ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον να σε κανουν να φτασεις στο πικ σου;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:23
paokspren έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:41
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:35

Σήμερα έχει μεγάλη ευθύνη που δεν έγινε το 1-3.
Ασοβαρος σε δυο ενέργειες και ειδικά στη φάση που την τελειώνει από πλάγια και δεν την δίνει στον ελεύθερο Γερεμεγιεφ.
Σοβαρέψου. Σε όλα τα πλέιοφ έπαιζε μόνος του.
Μάθε να απευθύνεσαι σαν σοβαρός άνθρωπος.
Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι εννοείς.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

black death έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:12
renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 01:29 Εγώ πάντως αν ήμουν πατέρας του ντελια θα τον συμβούλευα να φύγει.
Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν έχει να του προσφέρει τίποτα παραπάνω.
Το μόνο που μπορεί να τον κάνει είναι έναν δεύτερο φορτουνη
Αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες του πλανητη. Υπαρχει περίπτωση ελληνική ομαδα και ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον να σε κανουν να φτασεις στο πικ σου;
Στο πικ όμως των οικονομικών απολαβων τους; Ανετα στα δίνουν ελληνικές ομάδες. Ο Ζαφ απο 500 πήγε Στο 1.5Μ. Τι ήρθε να κάνει εδώ να παίζει παρέα με τον φίλο του πασες;
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο ζαφ εχει το καλο οτι ηταν σε χωρες που σε βοηθανε να εξελιχθείς πιο πολυ, αθλητικά τουλάχιστον. Ε μετα δεν εφυγε κι απο κανα μεγαθηριο, ουτε μεγαλο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Χθες επαιζε για να κανει το ρεκορ καριερας περισσοτερο απο το να κλειδωσει η ομαδα το ματς.

Να δουλεψει κι αλλο το καλοκαιρι σε φυσικη κατασταση και τελειωματα γιατι η ομαδα τον χρειαζεται.
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

o "λαγός" λεει τωρα στα fm της πόλης στον καραφλό πόσο κακός ήταν ο Ντέλιας εχθές...το παραμύθι ξεκίνησε.... κουβεντα καμία για τον ευεργέτη..., ερωτηματικά για τον στρατηγό....
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Για τον Ντέλια και τον κάθε Ντέλια, το μόνο πράγμα που με απασχολεί είναι το τι κάνει όσο είναι στον ΠΑΟΚ και κατά πόσο βοηθά την ομάδα.
Σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει, ένα ευχαριστώ για όλα, μια ευχή για καλή συνέχεια και τίποτα παραπάνω.
Υπό αυτό το πρίσμα θέλω να πω κάτι με αφορμή τον χθεσινό αγώνα.
Το κουβάρι της φετινής χρονιάς μπορεί να το πιάσει από όπου θέλει ο καθένας.
Μπορούμε να ξεκινήσουμε να ξεκινήσουμε από το περυσινό καλοκαίρι, να πάμε στο φθινόπωρο και στην πρώιμη υπερβολική χρήση του Μεϊτέ, να ασχοληθούμε με τις μεταγραφες του Γενάρη, να εστιάσουμε στην κακοδαιμονία των τραυματισμών ή σε τελική ανάλυση να φτάσουμε μέχρι τη διαχείριση του αγώνα με την άεκ την Τετάρτη. Όπου κι αν βάλει κάποιος τον μεγεθυντικό φακό θα έχει τα δίκια του.
Καλώς ή κακώς όμως φτάσαμε στον χθεσινό αγώνα. Όλα τα προηγούμενα έγραψαν και δεν ξεγράφουν..
Εχθές λοιπόν είδαμε πολλά από τα αγωνιστικά κουσούρια του ΠΑΟΚ. Το πιο χαρακτηριστικό όμως κατά τη γνώμη μου είναι η έλλειψη κυνικότητας που διέπει την ομάδα. Σε αυτό τη διαπίστωση υπάρχει φαρδιά πλατιά η υπογραφή του Ντέλια.
Με τον Κωνσταντέλια στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ θα ζει μια περίεργη ακροβασία. Από τη μια θα είναι πάντα ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα, θα γεννά προσδοκίες πως μπορεί κάθε αντίπαλο, όσο υψηλού επιπέδου κι αν είναι, να τον κοιτάζει στα μάτια. Από την άλλη θα είναι πολλές φορές που λόγω της ιδιοσυγκρασίας του παίκτη η ομάδα θα μένει στο παραλίγο και δε θα παίρνει πράγματα που της ανοίγονται απλόχερα.
Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα υπέρμετρα εκπληκτικό και αλλόκοτα φανταστικό για την εποχή ταλέντο. Η πληθωρικότητα στο παιχνίδι του και η ικανότητα να παράξει το ανέφικτο και το ασύλληπτο θα τον κάνει πάντα να είναι πρωταγωνιστής και να χαράσσει τις ισορροπίες στο παιχνίδι της ομάδας ανεξάρτητα το ποιους έχει συμπαίκτες. Αυτό θα είναι ευχή και κατάρα. Ακόμα και χθες, την ίδια στιγμή που τον βλέπεις μετά από κακή πάσα στο ύψος της κοιλιάς να κάνει κοντρόλ και περιστροφή 180 μοιρών ανάμεσα σε 3 παίκτες και να ξεμαρκάρεται όπως κανένας άλλος αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, την ίδια στιγμή θα προτιμήσει να περάσει ανάμεσα από 3 αμυντικούς μέσα στην καρδιά της περιοχής ενώ έχει εύκολες επιλογές πάσας ή σουτ. Την ίδια στιγμή που θα κοροϊδεύει τους αντιπάλους και θα βάζει ένα γκολ σαν το χθεσινό ακυρωθέν θυμίζοντας εποχές αλάνας και πλατείας με δοκάρια τα δέντρα και τους κάδους σκουπιδιών, την ίδια στιγμή δε θα δίνει πάσα σε συμπαίκτες σε κενή εστία γιατί απλά θα υπάρχει μια έμπνευση της στιγμής ανώτερης πρόκλησης. Την ίδια στιγμή που θα κάνει τον τερματοφύλακα να ρίχνει ζεμπεκιές όπως τον Στρακόσια στη Φιλαδέλφεια ή θα ξεφτιλίζει τους αμυντικούς μέσα στην μικρή περιοχή, την ίδια στιγμή δε θα στείλει απλά τη μπάλα στα δίχτυα αλλά θα σκεφτεί να κάνει κάποιο έξτρα μαγικό και θα χάσει τον έλεγχο της μπάλας.
Η λάμψη του παιδιού αυτού είναι τόσο δυνατή που θα κάθε στιγμή θα αποτελεί το φωτεινό σηματοδότη στο παιχνίδι της ομάδας και που σε τελική ανάλυση θα προσδιορίζει το χαρακτήρα του παιχνιδιού της ομάδας και ένα στοιχείο αυτού του χαρακτήρα θα είναι η έλλειψη κυνικότητας.
Προσωπικά, όπως έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό, από όταν εδώ στην Αθήνα αντίκρισα παιδιά με τη φανέλα 'Κωνσταντέλιας' και από όταν άκουσα παιδιά σε πλατείες να προσφωνούν το όνομα Κωνσταντέλιας όπως προσφωνούσα εγώ σαν παιδάκι το όνομα Μαραντόνα, το παιδί αυτό έχει από μένα το απεριόριστο της ελευθερίας χωρίς κριτική ακόμα κι αν με τον τρόπο δράσης του μπορεί να με κάνει να βιώνω τεράστια οπαδική πίκρα από χθες το βράδυ που θα με ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμα ειδικά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Ευρώπη. Ένα αχ και γιατί δε σουτάρεις ή δε δίνεις πάσα θα το πω. Τίποτα παραπάνω. Θα πάω παρακάτω και θα ψάξω στα υπόλοιπα.
Εγώ θέλω να τον βλέπω στην ομάδα όσο καιρό θέλει κι αυτός να είναι εδώ. Θέλω να τον βλέπω γιατί μεγαλώνει τον ΠΑΟΚ σε τομείς που κανένα πρωτάθλημα και κύπελλο δε φτάνουν από μόνα τους για να μεγαλώσουν την ομάδα μας. Να είναι πάντα καλά και εύχομαι να τον βλέπω για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα εκτός κι αν ο ίδιος αποφασίσει να φύγει.
Το τι είναι καλύτερο για αυτόν δεν ξέρω και δε μου πέφτει λόγος. Πάντως όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη 'καλύτερο' και τη βάζουμε δίπλα σε έναν άνθρωπο, ίσως είναι χρήσιμο να έχουμε στο νου μας πως η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Ριαν_Καπαγιαννιδης, adam04, curtis
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

marsantos »
εγραψα το χθεσινο σχόλιο για την ευθύνη του,
εχοντας ακριβώς τα ιδια συναισθήματα και απόψεις για το μεγαλύτερο παίχτη
μετα την εποχή Κουδα, που τον εζησα στην εφηβεία μου.

Τον θεωρώ παίχτη παγκόσμιας κλάσης.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Κωνσταντέλιας πέρα απο τη χαρά του παιχνιδιού πρέπει να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του και τα όνειρα του.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι όνειρο του και φιλοδοξία του είναι απλά να κάνει ντρίπλες.

Δεν θέλω να τις σταματήσει και δεν με πειράζει πόσες ευκαιρίες θα χάσει όμως θέλω να μπαίνει πιο συχνά στη περιοχή και να σουτάρει όποτε μπορεί.

Ο Ροναλντίνιο ήταν κάπως έτσι...και όμως κατέκτησε τα πάντα....

υγ. Θα ήθελα να δω έναν ΠΑΟΚ με 4 παίκτες μπροστά τεχνίτες γρήγορους και διεισδυτικούς...να χαθεί η μπάλα...δεν θέλω άλλον φορ-πίβοτ.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Αν απο οοοοολα αυτα που εχουν συμβει απο το 2024 την επομενη της κατακτησης του Πρωταθληματος απο τον ΠΑΟΚ κσταλαβατε οτι πρεπει να βελτιωθει ο Κωνσταντελιας για "να κουβαλαει ακομη πιο πολύ τον ΠΑΟΚ", τοτε δεν υπαρχει βαση συζητησης. Σαφεστατα σε ενα Δημοσιο Φορουμ συζητησης ο καθενας μπορει να εκφραζει αυτο που σκεπτεται.

Δεν ξερω για ποιον ΑΡΔ λετε.

Προφανως το ταλεντο και η ποιοτητα του Κωνσταντελια ξεπερασε, οχι τον ΠΑΟΚ, αλλα τη Θεσσαλονικη γενικοτερα. Μια πολη βουτογμενη στη μιζερια, στο κουτσομπολιο, την κακια, και τον αρνητισμο.

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν.υπαρχει κατι να πουμε.
These users thanked the author Franky for the post (total 2):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, marsantos
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Μεσα σε ολη την φετινη μαυριλα εισαι η μοναδικη μας χαρα.συνεχισε αγορι μου με δουλεια και μεινε εδω να σε χαιρομαστε.ας στελεχωσει ο ιβαν την ομαδα επιτελους με γρηγορους και τεχνιτες παιχτες(και συγχρονο προπονητικο τιμ ) να φανει ακομα περισσοτερο η σπανια ποιοτητα σου.παντως ενας αρδ του βαζελου νομιζω, χθες ειπε οτι στην ακυρωση της περσινης μεταγραφης υπηρχε συμφωνια να γινει φετος.δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι μετα απο τετοια χρονια να συμβει κατι τετοιο.οχι μονο δεν πρεπει να σε πουλησουμε αντιθετως να χτισουμε την ομαδα γυρω απο εσενα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”