65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο ντελιας δεν έπαιζε μόνος του φέτος ούτε έπαιξε με σαπακια, ας αφήσουμε τις υπερβολές στην άκρη όσο δύσκολο κ να ναι
-
black death
Αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες του πλανητη. Υπαρχει περίπτωση ελληνική ομαδα και ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον να σε κανουν να φτασεις στο πικ σου;renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 01:29 Εγώ πάντως αν ήμουν πατέρας του ντελια θα τον συμβούλευα να φύγει.
Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν έχει να του προσφέρει τίποτα παραπάνω.
Το μόνο που μπορεί να τον κάνει είναι έναν δεύτερο φορτουνη
Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι εννοείς.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:23Μάθε να απευθύνεσαι σαν σοβαρός άνθρωπος.paokspren έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:41Σοβαρέψου. Σε όλα τα πλέιοφ έπαιζε μόνος του.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:35
Σήμερα έχει μεγάλη ευθύνη που δεν έγινε το 1-3.
Ασοβαρος σε δυο ενέργειες και ειδικά στη φάση που την τελειώνει από πλάγια και δεν την δίνει στον ελεύθερο Γερεμεγιεφ.
Στο πικ όμως των οικονομικών απολαβων τους; Ανετα στα δίνουν ελληνικές ομάδες. Ο Ζαφ απο 500 πήγε Στο 1.5Μ. Τι ήρθε να κάνει εδώ να παίζει παρέα με τον φίλο του πασες;black death έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:12Αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες του πλανητη. Υπαρχει περίπτωση ελληνική ομαδα και ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον να σε κανουν να φτασεις στο πικ σου;renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 01:29 Εγώ πάντως αν ήμουν πατέρας του ντελια θα τον συμβούλευα να φύγει.
Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν έχει να του προσφέρει τίποτα παραπάνω.
Το μόνο που μπορεί να τον κάνει είναι έναν δεύτερο φορτουνη
-
black death
Ο ζαφ εχει το καλο οτι ηταν σε χωρες που σε βοηθανε να εξελιχθείς πιο πολυ, αθλητικά τουλάχιστον. Ε μετα δεν εφυγε κι απο κανα μεγαθηριο, ουτε μεγαλο πρωτάθλημα.
Χθες επαιζε για να κανει το ρεκορ καριερας περισσοτερο απο το να κλειδωσει η ομαδα το ματς.
Να δουλεψει κι αλλο το καλοκαιρι σε φυσικη κατασταση και τελειωματα γιατι η ομαδα τον χρειαζεται.
Να δουλεψει κι αλλο το καλοκαιρι σε φυσικη κατασταση και τελειωματα γιατι η ομαδα τον χρειαζεται.
o "λαγός" λεει τωρα στα fm της πόλης στον καραφλό πόσο κακός ήταν ο Ντέλιας εχθές...το παραμύθι ξεκίνησε.... κουβεντα καμία για τον ευεργέτη..., ερωτηματικά για τον στρατηγό....