Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από embuji »

PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26 Εγώ λέω να κάνεις το εξής: να μην αλλάξεις κανέναν από αυτούς που έχεις φυτέψει εκεί μέσα. Να τους κάνεις ένα ζουμ μίτινγκ που θα τους τρίξεις τα δόντια και θα τους πεις ότι του χρόνου πρέπει να πάμε καλύτερα.
Αχαστο.
και knight to E4. Μια κινηση σκακι για να γινει σοφοτερος.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Το σενάριο πάντως να τον διώξεις, να πάει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου να τερματίσουμε 4οι μπορούμε να το παίξουμε κάπου στοιχηματικα?
These users thanked the author George Best4 for the post (total 4):
Kostas_FI, MikeStr4, st4this, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Franky έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:24
chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:13
icue έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05 Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.
Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους .
Είχε φέρει το Στέφενς και τον βρίζατε απο την πρώτη αγωνιστική.
Ποιοι είμαστε εμείς ;
These users thanked the author chrisg4 for the post:
Franky
icue

Δημοσίευση από icue »

icue έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05 Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.
Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους .
Σοβαρα τωρα; Δηλαδη εκει δεν εφταιγε που ηταν συνταξιουχος, η εθνικοτητα ηταν το θεμα. Και τον Ραφα τον κραζουν γιατι ειναι Ισπανος μαλλον.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

icue έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:35Σοβαρα τωρα; Δηλαδη εκει δεν εφταιγε που ηταν συνταξιουχος, η εθνικοτητα ηταν το θεμα. Και τον Ραφα τον κραζουν γιατι ειναι Ισπανος μαλλον.
Εσύ ανέφερες Εθνικότητες ρε φίλε. Και σου απάντησα. Έφερε έναν τέτοιο ψυχρό επαγγελματία με εμπειρία.
chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34

Ποιοι είμαστε εμείς ;
Δίκαιο έχεις, έπρεπε να πω "βρίζανε". Δεν εννοούσα εσας τους δύο.

Εννοούσα τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, τους ΑΡΔ, ακόμη και μέσα στη διοίκηση.

Γενικά ο Στέφενς ήταν αυτός που περιγράφετε, αλλά πολεμήθηκε απο την αρχή.

Δεν συζητώ για τον Φερέιρα. Τη μεγαλύτερη αδικία που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ιβάν, μέσα στην βδομάδα φέρνεις τεχνικό διευθυντή-βαρύ όνομα και τους δίνεις τα κλειδιά με γερό προϋπολογισμό. Αναλαμβάνει να φέρει νέο τεχνικό και μαζί να κάνουν τις προσθήκες που θα κρίνουν απαραίτητες.
Φεύγουν φυσικά παίκτες που εισέπραξαν και δεν ακούμπησαν, παίκτες 32+, πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων και τον πούλο από την διοίκηση οι άσχετοι και οι άσχετες από ποδόσφαιρο.
Αν δεν γίνουν αυτά άμεσα, σημαίνει ότι μας έχεις γραμμένους στην γενειάδα σου.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Kevin
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν σου είπα να πάμε σε πρώην προπονητή τύπου Στεφενς και Μπενιτεθ . Δεν θέλω εμπειρία . Μοντέρνο και φιλόδοξο προπονητή θέλω.

Για τον Φερειρα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
These users thanked the author chrisg4 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Γερασίμου έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:41 Ιβάν, μέσα στην βδομάδα φέρνεις τεχνικό διευθυντή-βαρύ όνομα και τους δίνεις τα κλειδιά με γερό προϋπολογισμό. Αναλαμβάνει να φέρει νέο τεχνικό και μαζί να κάνουν τις προσθήκες που θα κρίνουν απαραίτητες.
Φεύγουν φυσικά παίκτες που εισέπραξαν και δεν ακούμπησαν, παίκτες 32+, πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων και τον πούλο από την διοίκηση οι άσχετοι και οι άσχετες από ποδόσφαιρο.
Αν δεν γίνουν αυτά άμεσα, σημαίνει ότι μας έχεις γραμμένους στην γενειάδα σου.
Άμα τα δεις αυτά σφύρα μου κλέφτικα.
:pano:
These users thanked the author Photis for the post (total 4):
embuji, theodorsalonika, Γερασίμου, Kevin
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Ιβαν έρχομαι τζάμπα να σε πω τι θα κάνεις ...έρχομαι τζάμπα να σου πω πεντε μεταγραφες..

Επίσης έρχομαι τζάμπα για να σου πω ,πόσους πρέπει να διώξεις από διευθυνταδες μέχρι κάτι γυμναστές και γιατρούς.....στείλε με μηνυμα
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

George Best4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:32 Το σενάριο πάντως να τον διώξεις, να πάει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου να τερματίσουμε 4οι μπορούμε να το παίξουμε κάπου στοιχηματικα?
Παίξτο, να πάρει και πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και να συμβεί, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο συνδυασμός ΠΑΟΚ Λουτσέσκου δε λειτουργεί πια, εδώ και πολύ καιρό μάλιστα. Ακόμα και η ευθύνη να είναι στον Ιβάν. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηλεκτροσόκ και αυτό είναι να κοπεί η εξάρτηση του όλου οργανισμού από τον προπονητή.
These users thanked the author flash4 for the post (total 6):
Iznogoud4, TasosDuss, Γερασίμου, Ιάσονας, smoothcriminal1926, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Αν θέλει ας πάει. Να τον δω τι καλά που θα περάσει με τον Αλαφούζο. Να τον βρίζουν και Τούμπα κ ΟΑΚΑ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εχει δικο του θεμα ο λουτσεσκου παιδια. Επισης αραξτε λιγο με τον γκουαρντιολα. 2 πρωταθληματα σε 7 σεζον εχει παρει οχι 5. 3 σερι χαμενους τελικους ενας απο τον ΟΦΗ του Κοντη. Ηρεμηστε λιγο που σκιζεται ολη η ευρωπη ποιος θα παρει τον πολυνικη.
These users thanked the author embuji for the post (total 6):
niks, tsou, TasosDuss, chri5ti9, smoothcriminal1926, Kevin
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα
Άβαταρ μέλους
west group 1926

Δημοσίευση από west group 1926 »

πλεον δυο ειναι τα τινα 1) εχεις ταβανι η 2) δεν θες να φτασεις το ταβανι των ονειρων μας,δεν υπαρχει μεση κατασταση,παρε αποφασεις μεσα στα επομενα 24ωρα για το πως θες να πορευτουμε.

πιστευω σιγα-σιγα οπως το πας θα καταλαβεις και θα δεις την πλευρα του ΠΑΟΚτση που μεχρι σημερα δεν την εχεις νιωσει ουτε δεκατο του δευτερολεπτου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ό,τι είχα να πω, το είπα, όταν έκρινα ότι έπρεπε και έγινα πολύ δυσάρεστος σε πολλούς συνοπαδούς στο φόρουμ.

Ήλπιζα τουλάχιστον ότι μετά το ''σοκ'' αμφισβήτησης του περσινού καλοκαιριού κάτι θα αλλάξει.
Δυστυχώς, έμεινα με την ελπίδα.

Το στόρι λέει ότι η ελπίδα ήταν το τελευταίο και μεγαλύτερο κακό που βγήκε από το κουτί της Πανδώρας.

Τώρα μόνο απογοήτευση. Δεν ελπίζω σε κάτι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει, πώς μπορεί να γυρίσει όλο αυτό και δεν θέλω να επαναλάβω το οτιδήποτε.
Απλά είναι πολύ κουραστικό αυτό που βλέπω να γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Πολύ κουραστικό και πολύ απογοητευτικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”