Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους .icue έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05 Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβάν νομίζω πως πρέπει λίγο να το πάρεις αλλιώς το πράγμα. Κουραστηκαμε όλοι με αυτά τα ξεφτιλικια φέτος.
Πρέπει να τα δεις αλλιώς τα του ΠΑΟΚ, τα φετινά δεν συμβαίνουν σε ομάδες με σοβαρές διοικήσεις.
Πρέπει να τα δεις αλλιώς τα του ΠΑΟΚ, τα φετινά δεν συμβαίνουν σε ομάδες με σοβαρές διοικήσεις.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- paok_athens_g4
Πιο αδικημένος από τον Παράσχο δεν υπάρχει. Δεν είναι στρατηγός βέβαια, είναι όμως αδικημένοςpaok_athens_g4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:11 Ποιος Πάμπλο ρε παιδια;τι διαβάζουμε;;να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία κ στον αγγελο λέω γω...γιατι οχι κ στον ντουμιτρεσκου ή τον μπολονι; ;επίσης μπορούμε να πάμε κ πιο πίσω, να δώσουμε ευκαιρίες σε διάφορους που αδικησαμε...να αφιερώσουμε την επόμενη 10ετια στην αποκατάσταση των αδικιών..
- These users thanked the author mi8rio for the post:
- paok_athens_g4
δεν πειραζει Ιβαν, τουλαχιστον τα παιδια φετος στην κερκιδα ηταν φρονιμα, απο προστιμα κομπλε εισαι, oh wait.
Δεν σε λυπάμαι καθόλου
Καλά να πάθεις
Έλα να δεις τώρα πόσα θερμο μπορεί να γίνει το καλοκαίρι στη θεσσαλονίκη
Καλά να πάθεις
Έλα να δεις τώρα πόσα θερμο μπορεί να γίνει το καλοκαίρι στη θεσσαλονίκη
-
xrisitsapa
Εδώ δεν έχουμε εμείς τα αρρωστακια μυαλό και φιλοδοξίες, θα έχουν οι δισεκατομμυριουχοι ;;;
Πάμπλο λέει ο ένας, Ίβιτς ο αλλος....ότι να ναι.
ΥΓ Ξεστραβωθειτε επιτέλους και δείτε που έχει πάει το ποδόσφαιρο.
Προπονητές βγάζουν μονο οι Ισπανοί και οι Γερμανοί. Πάτε πάρτε έναν από εκεί,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜ ΤΟΥ, και προχωράτε.
ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Η ΕΣΣΔ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ.
Πάμπλο λέει ο ένας, Ίβιτς ο αλλος....ότι να ναι.
ΥΓ Ξεστραβωθειτε επιτέλους και δείτε που έχει πάει το ποδόσφαιρο.
Προπονητές βγάζουν μονο οι Ισπανοί και οι Γερμανοί. Πάτε πάρτε έναν από εκεί,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜ ΤΟΥ, και προχωράτε.
ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Η ΕΣΣΔ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ.
Ποια εσοδα χανει ακριβως; Ποτε τα ειχε αυτα τα εσοδα για να τα χασει τωρα; Παμε και φετος στην τακτικη εξασφαλιζουμε ευρωπη και μετα παιρνουμε δανεικουςgeorge188 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:08 Ναι γουστάρει να χάνει σίγουρα έσοδα. Το σταματάω εδώ γιατί τα νεύρα όλων είναι στη τσίτα
-
Black_Knight
Το πρωταθλημα παντως βαλκανιος το πηρε...
Η εθνικοτητα δεν κανει απαραιτητα τον καλο προπονητη.
Η εθνικοτητα δεν κανει απαραιτητα τον καλο προπονητη.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
- Ettien26, Ιάσονας, Ally Samagoal
Τον Ντέλια και τα μάτια σου. Και σχέδιο να υπάρχει (που δεν υπάρχει) με τα λεφτά του Ντέλια να έρθουν παικταράδες κανείς δεν θα έχει την υπομονή το καλοκαίρι.
Αυτά συμβαίνουν όταν την γκομενα την θεωρείς δεδομένη. 35 χρόνια στην Τουμπα, από τα χρόνια με Θωμά Βουλινό, πρώτη φορά σημερα είπα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !
Πλέον θα δεις ότι δεν ξέρεις τον ΠΑΟΚ όσο καλά νομιζεις
Πλέον θα δεις ότι δεν ξέρεις τον ΠΑΟΚ όσο καλά νομιζεις
Είχε φέρει το Στέφενς και τον βρίζατε απο την πρώτη αγωνιστική.chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:13Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους .icue έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05 Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.
ΠΟΙΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Το νοημα ειναι να φερει εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Οχι χειροτερο επειδη ειναι ΠΑΟΚτσκι.
ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ, ΜΑΡΘΕΛΙΝΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ
Το νοημα ειναι να φερει εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Οχι χειροτερο επειδη ειναι ΠΑΟΚτσκι.
ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ, ΜΑΡΘΕΛΙΝΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ
- PAOK_Antarctica
Εγώ λέω να κάνεις το εξής: να μην αλλάξεις κανέναν από αυτούς που έχεις φυτέψει εκεί μέσα. Να τους κάνεις ένα ζουμ μίτινγκ που θα τους τρίξεις τα δόντια και θα τους πεις ότι του χρόνου πρέπει να πάμε καλύτερα.
Αχαστο.
Αχαστο.
Ξεκόλλα ρε,
Να αλλάξεις και τα πλακάκια, και εσένα μαζί. Να πας για ξύρισμα για αρχή..
Παραδέξου ότι έκανες μαλακια με τον προπονητή και προχώρα.
Δεν είμαστε ηλιθιοι.
Να αλλάξεις και τα πλακάκια, και εσένα μαζί. Να πας για ξύρισμα για αρχή..
Παραδέξου ότι έκανες μαλακια με τον προπονητή και προχώρα.
Δεν είμαστε ηλιθιοι.