Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Miles έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 23:22
Andrew R έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 23:06 δηλαδη ποιες ηταν οι καλες μεταγραφες που δεν αξιοποιησε ο λουτσος
Όλα αυτά τα χρόνια, για τον μόνο που έχω παράπονο είναι τον περσινό Σορετίρε. Δεν γίνεται πιτσιρικάς να σου κάνει τέτοιο ντεμπούτο και να μην επενδύεις πάνω του, στον ενθουσιασμό του παίχτη σε αυτή την ηλικία να δείξει πράγματα. Και πάλι εμείς βλέπουμε μόνο τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρουμε πίσω από τις κάμερες, στις προπονήσεις δηλαδή τι γίνεται, αν ο μικρός το πήρε πάνω του και μαλακίζεται, δηλαδή επαναπαύτηκε, και έπρεπε να παρθούν συνεπώς μέτρα.
Αυτό μυρίζομαι ότι έγινε φέτος και με τον Μπάλντε, λόγω αργοπορίας στην υπογραφή του συμβολαίου, που σίγουρα ήταν αρκετά παράξενη για νεαρό παίχτη. Δηλαδή, αν απαίτησε πράγματα η πλευρά του παίχτη, και έτσι από εκεί που χρησιμοποιήθηκε στα δύο πρώτα φιλικά του καλοκαιριού, και μάλιστα τα πήγε και πολύ καλά, ύστερα τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι και όταν υπέγραψε τελικά έφυγε και από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ αντίθετα επανήλθε ο Μπέρδος, που μετά την επιστροφή από την προετοιμασία είχε κατέβει, όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι, στη β' ομάδα.
Τον Μπαλντέ τον είδες σήμερα;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δυστυχώς δεν το είδα.
These users thanked the author Miles for the post:
aivas19
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Σταθερή η αξία ότι ο Ραζβαν παίζει με τους καλύτερους εξού και τα αποτελέσματα/παραδείγματα που όλοι λίγο πολύ αναφέρατε.

Στην τελική είναι σε καθημερινή βάση μαζί τους και επεξεργάζεται/αξιολογεί ποιος είναι καλύτερος για μια σεζόν 2-3 διοργανώσεων άρα και δουλεύει με ένα σταθερό κορμό.

Θα ξαναγίνω nerd και θα πω ότι ο κορμός που δουλεύει είναι 13-16 παίχτες που για 3 διοργανώσεις δεν αρκεί.

Εφόσον η διοίκηση δε του φέρνει χρυσές ρεζέρβες θα πρέπει να κοιτάξει σε μικρούς και να εμπιστευτεί για όσα λεπτά ανά αγώνα μπορεί τον κάθε μικρό. Δεν είναι όλοι ντελιας Τζολης τα είπαμε αυτά. Αλλά χρειάζονται και μικροί ρολιστες. Και κάπως έτσι δουλεύουν και οι ακαδημίες γενικά Ολλανδία Ισπανία Αγγλία
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι, ας δούμε τήν γενική εικόνα που παρουσιάζει το προπονητικό τήμ Λουτσέσκου. Αν εστιάσει κάποιος εκεί, εγώ τουλαχιστον, καταλήγω βάσει της εικόνας, των αποτελεσμάτων, της στρατηγικής σε κρισιμους αγώνες, στο κοουτσάρισμα, στην ταχύτητα αντίδρασης μέσα στα παιχνίδια, στα στημένα επιθεση και άμυνα, στο ιατρικό, στην αποκατάσταση, στις μετρήσεις, φυσική κατάσταση, όλα τα πάντα, στο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ένα μοντέρνο τήμ που μπορεί να του εμπιστευτεί ο Σαββίδης τον αυριανό ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για ένα τήμ με πολλές αδυναμίες σε τεχνικά θέματα. Είναι πολύ πίσω ενώ *δουλεύουν πολύ σκληρά*. Δουλεύουν στην ψυχολογία των παικτών και δουλεύουν 24 ώρες πάνω στον ΠΑΟΚ. Θα είμαι δίκαιος οτι ο Ραζβάν στην Ελληνική πραγματικότητα έχει το know how. Αλλά τα πράγματα έχουν προχωρήσει στην μπάλα. Για μένα ο Λουτσέσκου θα ήταν τέλειος για 15, 20 χρόνια πρίν. Έχει μείνει πίσω από το μοντέρνο ποδόσφαιρο και δεν φαίνεται να αλλάζει, να προσαρμόζεται. Δεν μπορώ να βλέπω τον Καστορίνα τον Παντελή και τον Ραζβάν να συσκέπτονται κάπου στο 60, όταν ο Μεϊτέ δεν μπορεί να περπατήσει και όταν ο Μπάμπα τα έχει φτύσει χωρίς βοήθειες κλπ κλπ. Χρειαζόμαστε κάτι πιό νέο, πιό μοντέρνο, νέες ιδέες, νεανική ομάδα αντί ομάδα ῾῾έμπειρων῾῾, επαγγελματική προσέγγιση στην διαχείριση και αποκατάσταση κλπ κλπ.

Επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα με τον ανθρωπο προπονητή Λουτσέσκου. Για την ακρίβεια τον εκτιμώ αφάνταστα για το πάθος και την δουλειά του. Απλά είναι 1000% πεπεισμένος οτι είναι ξεπερασμένος και οτι ο Γιώργης (τουλάχιστον) θα πρέπει επιτέλους να το πάρει πάνω του και να αλλάξει όλο το προπονητο διοικητικό σετάπ. Και τον Αγγελάρα τον λατρεύω αλλά τον θέλω μακριά από τα προπονητικά.

Ο μόνος λόγος για να εμμείνει ο Ιβάν στο Λουτσέσκου τήμ, πιστεύω, είναι γιατί του κάνει δουλειές που ίσως άλλος προπονητής να μην μπορεί. Το θέμα είναι στο γήπεδο τι κάνει, αυτό είναι και η ουσία για τον οπαδό του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
Patron
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 16 Μάιος 2026, 08:23 Κύριοι, ας δούμε τήν γενική εικόνα που παρουσιάζει το προπονητικό τήμ Λουτσέσκου. Αν εστιάσει κάποιος εκεί, εγώ τουλαχιστον, καταλήγω βάσει της εικόνας, των αποτελεσμάτων, της στρατηγικής σε κρισιμους αγώνες, στο κοουτσάρισμα, στην ταχύτητα αντίδρασης μέσα στα παιχνίδια, στα στημένα επιθεση και άμυνα, στο ιατρικό, στην αποκατάσταση, στις μετρήσεις, φυσική κατάσταση, όλα τα πάντα, στο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ένα μοντέρνο τήμ που μπορεί να του εμπιστευτεί ο Σαββίδης τον αυριανό ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για ένα τήμ με πολλές αδυναμίες σε τεχνικά θέματα. Είναι πολύ πίσω ενώ *δουλεύουν πολύ σκληρά*. Δουλεύουν στην ψυχολογία των παικτών και δουλεύουν 24 ώρες πάνω στον ΠΑΟΚ. Θα είμαι δίκαιος οτι ο Ραζβάν στην Ελληνική πραγματικότητα έχει το know how. Αλλά τα πράγματα έχουν προχωρήσει στην μπάλα. Για μένα ο Λουτσέσκου θα ήταν τέλειος για 15, 20 χρόνια πρίν. Έχει μείνει πίσω από το μοντέρνο ποδόσφαιρο και δεν φαίνεται να αλλάζει, να προσαρμόζεται. Δεν μπορώ να βλέπω τον Καστορίνα τον Παντελή και τον Ραζβάν να συσκέπτονται κάπου στο 60, όταν ο Μεϊτέ δεν μπορεί να περπατήσει και όταν ο Μπάμπα τα έχει φτύσει χωρίς βοήθειες κλπ κλπ. Χρειαζόμαστε κάτι πιό νέο, πιό μοντέρνο, νέες ιδέες, νεανική ομάδα αντί ομάδα ῾῾έμπειρων῾῾, επαγγελματική προσέγγιση στην διαχείριση και αποκατάσταση κλπ κλπ.

Επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα με τον ανθρωπο προπονητή Λουτσέσκου. Για την ακρίβεια τον εκτιμώ αφάνταστα για το πάθος και την δουλειά του. Απλά είναι 1000% πεπεισμένος οτι είναι ξεπερασμένος και οτι ο Γιώργης (τουλάχιστον) θα πρέπει επιτέλους να το πάρει πάνω του και να αλλάξει όλο το προπονητο διοικητικό σετάπ. Και τον Αγγελάρα τον λατρεύω αλλά τον θέλω μακριά από τα προπονητικά.

Ο μόνος λόγος για να εμμείνει ο Ιβάν στο Λουτσέσκου τήμ, πιστεύω, είναι γιατί του κάνει δουλειές που ίσως άλλος προπονητής να μην μπορεί. Το θέμα είναι στο γήπεδο τι κάνει, αυτό είναι και η ουσία για τον οπαδό του ΠΑΟΚ.
Αγαπητέ Νιουκασαλιτι

Το Τιμ που έχει ο Ραζβαν ειναι ένα reflection του οργανισμού καθώς και του ελληνικού περιβάλλοντος.

Δεν γίνεται να φέρεις τα καλύτερα μοντέρνα μηχανήματα αν ακόμα δουλεύεις pstn στο μόντεμ.

Αυτό που σίγουρα βλέπουμε είναι σταδιακή εξέλιξη του οργανισμού ως σύνολο. Και κάποια στιγμή θα γίνει το step up που αναφέρεις. Στην παρούσα φάση δεν έχουμε καν στελέχη στη διοίκηση και γενικά στα τμήματα (με εξαίρεση το τμήμα marketing χορηγιών που έχει κάνει τεράστια άλματα εδώ και 15 χρόνια)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”