Αριστοτέλης Μυστακίδης
- Maurice_Escargot
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ερώτηση και διορθωστε/διαφωτιστε με. Γνωρίζουμε ότι όντως η Deloitte επιβεβαίωσε το ποσό για το οποίο υπάρχει αυτή η ένταση και τριβή; Έχουν γίνει τόσα πολλά που μου διαφεύγει.
- KalamarGiannis
παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας.
Η κίνηση είναι αντίδραση στη μη πληρωμή, και η πληρωμή ηθικά έπρεπε να γίνει, αφού ήταν χρήματα που έσωσαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές.
Τώρα, δεν είμαι πλούσιος , δεν είμαι στο μυαλό του Μυστα, αλλά σκέφτομαι ότι αν είχα τα επιτελεία που θα μου γλυτώναν 2Μ στα δικαστήρια, προς ένα αντίδικο που μας χωρίζουν πολλά και θέλει να μου χτίσει ξενοδοχείο μπροστά στη Βιλα μου, στην άκρη του παραδείσου, ε θα το τραβούσα το σχοινί να δω που θα πάει δικαστικά. Αυτά που λεν μερικοί ότι 2 μιλιόνια είναι στραγάλια γι αυτούς, ας αλλάξουν πλευρό. Τα λεφτά έχουν αξία για όλους, έτσι λέω εγώ και κάτι έχω ζήσει στη δουλειά μου με αυτά τα θέματα...
Η κίνηση είναι αντίδραση στη μη πληρωμή, και η πληρωμή ηθικά έπρεπε να γίνει, αφού ήταν χρήματα που έσωσαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές.
Τώρα, δεν είμαι πλούσιος , δεν είμαι στο μυαλό του Μυστα, αλλά σκέφτομαι ότι αν είχα τα επιτελεία που θα μου γλυτώναν 2Μ στα δικαστήρια, προς ένα αντίδικο που μας χωρίζουν πολλά και θέλει να μου χτίσει ξενοδοχείο μπροστά στη Βιλα μου, στην άκρη του παραδείσου, ε θα το τραβούσα το σχοινί να δω που θα πάει δικαστικά. Αυτά που λεν μερικοί ότι 2 μιλιόνια είναι στραγάλια γι αυτούς, ας αλλάξουν πλευρό. Τα λεφτά έχουν αξία για όλους, έτσι λέω εγώ και κάτι έχω ζήσει στη δουλειά μου με αυτά τα θέματα...
Χωρις επιβεβαίωση ποσου δεν θα ειχαμε υπογραφές και συμφωνία, γι αυτο μπηκε η Deloitte.Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:28 Ερώτηση και διορθωστε/διαφωτιστε με. Γνωρίζουμε ότι όντως η Deloitte επιβεβαίωσε το ποσό για το οποίο υπάρχει αυτή η ένταση και τριβή; Έχουν γίνει τόσα πολλά που μου διαφεύγει.
- KalamarGiannis
κάποιοι ξέρετε καλά τα νομικά ζητήματα.
Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κυνηγάει ο ΙΒΑΝ μέσω εταιριών του κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ΠΩΣ θα εισπράξεις όταν ο άλλος δε σε πληρώνει;
πως θα γίνει εκτελεστή μια πιθανή κερδισμένη απόφαση Διαταγής Πληρωμής;
ποιο το επόμενό σου βήμα; δεσμεύεις περιουσιακά στοιχεία, σωστά;
Τι έχει η ΚΑΕ ΙΔΙΟΤΗΤΟ;
Δεσμεύεις τον όψεως και δε μπορεί να κάνει κινήσεις πληρωμών, κι αρχίζουν να την κυνηγάνε θεοί και δαίμονες, δηλαδή χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά και ξένα, παίκτες , πρακτορεία , ξενοδοχεία, προπονητές, αεροπλάνα και βαπόρια, διαιτητές, ομοσπονδίες, μανατζαραίους, εφορία, ΔΕΗ κτλ κτλ;
μακάρι να ναι λάθος αυτός ο συλλογισμός. Δε θέλω με τίποτα να ξαναζήσω τέτοιες ξεφτίλες στο μπασκετ μας...
Τι έχει η ΚΑΕ ΙΔΙΟΤΗΤΟ;
Δεσμεύεις τον όψεως και δε μπορεί να κάνει κινήσεις πληρωμών, κι αρχίζουν να την κυνηγάνε θεοί και δαίμονες, δηλαδή χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά και ξένα, παίκτες , πρακτορεία , ξενοδοχεία, προπονητές, αεροπλάνα και βαπόρια, διαιτητές, ομοσπονδίες, μανατζαραίους, εφορία, ΔΕΗ κτλ κτλ;
μακάρι να ναι λάθος αυτός ο συλλογισμός. Δε θέλω με τίποτα να ξαναζήσω τέτοιες ξεφτίλες στο μπασκετ μας...
-
Black_Knight
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να γινετε πεδιο αντιπαραθεσης και επιλυσης προσωπικων διαφορων. Αν εχει ζορια για το Ξενια, ας παει να τα λυσει σε κανεναν ψυχολογο, ο συλλογος δεν εχει σχεση με αυτο.KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:29 παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας.
Και δεν ειναι θεμα Σαββιδη αποκλειστικα, σκεψου αυριο να βρεθει ενα αλλο τμημα σε δυσκολη κατασταση, πως ακριβως θα πειστει ο οποισδηποτε τριτος να βοηθησει και να παρει πισω τα λεφτα του μολις τα πραγματα καλυτερεψουν, οταν πεφτουν τετοιου ειδους "πιστολιες".
Αυτη η υποθεση δηλητηριαζει τελειως το κλιμα, και ειναι τελειως αχαρο να το συζηταμε καθε φορα. Θα επρεπε να ειχαν πληρωθει τα χρεη και να τελειωνε εκει η ιστορια.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 6):
- leomatos88, Ιάσονας, paok apo epilogi, Ally Samagoal, Amsterdamer_87, yakel
Αν δεν κατσουν σε ενα τραπεζι να τα λυσουν, ετσι θα συνεχισει. ΔΕΝ θα κατσουν γιατι κ απο τις δυο πλευρες εχει σκληροπυρηνικους, ιδιαιτερα ο πρωην υπευθυνος ασφαλειας ιβαν νυν τελη. Αυτα κ σταματαω, δεν θα ηρεμησουμε με αυτη τη φαση
-
Black_Knight
Παραπανω ο φιλος γραφει:
θέλει να μου χτίσει ξενοδοχείο μπροστά στη Βιλα μου, στην άκρη του παραδείσου
- These users thanked the author Black_Knight for the post:
- Ally Samagoal
Ναι, ας πούμε πως αυτή είναι η λογική των διαταγών πληρωμής.KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:38 κάποιοι ξέρετε καλά τα νομικά ζητήματα.
Τι έχει η ΚΑΕ ΙΔΙΟΤΗΤΟ;
Αν πάρουμε το άρθρο στα σοβαρά και ο Σαββίδης είχε κερδίσει πρωτόδικα και δέσμευε λογαριασμούς ΚΑΕ, θα έβγαιναν άρθρα για το πώς "ο Σαββίδης καταστρέφει την ΚΑΕ." Ενώ η αιτία θα ήταν ο Μυστακίδης που δεν πλήρωσε αυτά που υπέγραψε.
Ο συλλογισμός σου είναι σωστός και δείχνει ότι καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα δεν είναι ο Σαββίδης που διεκδικεί, αλλά ο Μυστακίδης που το τραβάει τόσο πολύ.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- Ιάσονας, paok apo epilogi, Ally Samagoal, leomatos88
Μπαν μέχρι τη Δευτέρα παρουσία για την ελεεινή προσπάθεια να σύρεις το σάιτ στα σκατα που έστησαν άλλοι με αφορμή ένα ατυχημαcarlito έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:57Έγραψα "δεν ξέρω αν είναι αλήθεια". Επίσης, καθόλου whataboutism.Black_Knight έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:53 Κλασσικό whataboutism.
Επισης να λειπει παρακαλω ο β' πληθυντικος.
Οταν σου ανεβασω ανυπογραφο αρθρο και το παρουσιασω ως αντικειμενικο γεγονος να κανεις οση κριτικη θελεις.
Ψάξε την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου που εδώ στο forum δημοσιεύτηκε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ άρθρο του PAOK24 ότι τάχα ο Τέλης ζητούσε ποινικά μητρώα κτλ.
Ούτε... σβήστηκε εκείνο το thread, όλως τυχαίως. Γιατί άραγε;
Πάντως παιδιά, το γεγονός ότι «κατέπεσε» σε πρώτο βαθμό η διαταγή πληρωμής δεν λέει πολλά. Είναι πολύ αυστηρές οι προϋποθέσεις για να ευδοκιμήσει ένα τέτοιο ένδικο βοήθημα σε πρώτο βαθμό. ΕΧΕΙ δρόμο η υπόθεση για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αν έχει κάποια αξία το ποιος έχει δίκιο ή όχι
Εσύ φίλε Καρλίτο έχεις τρομερή μνήμη για το τι γράφονταν στο φόρουμ τον Σεπτέμβριο λαμβάνοντας υπόψιν πως έγινες μέλος στο φόρουμ προχτές.carlito έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:57Έγραψα "δεν ξέρω αν είναι αλήθεια". Επίσης, καθόλου whataboutism.Black_Knight έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:53 Κλασσικό whataboutism.
Επισης να λειπει παρακαλω ο β' πληθυντικος.
Οταν σου ανεβασω ανυπογραφο αρθρο και το παρουσιασω ως αντικειμενικο γεγονος να κανεις οση κριτικη θελεις.
Ψάξε την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου που εδώ στο forum δημοσιεύτηκε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ άρθρο του PAOK24 ότι τάχα ο Τέλης ζητούσε ποινικά μητρώα κτλ.
Ούτε... σβήστηκε εκείνο το thread, όλως τυχαίως. Γιατί άραγε;
Ωραίος
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- paok apo epilogi
-
gervasio artigas
Μιλάμε το .....άρθρο είναι για γέλια
Αμφιβάλλω αν ο συντάκτης γνωρίζει τι σημαίνει "διαταγή πληρωμής" και "πώς" εκδίδεται και "πως" ....καταπίπτει
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι ότι κάνει τον "διαχωρισμό" οτι :
οι εταιρείες συμφερόντων Σαββιδη "εξεδωσαν διαταγη πληρωμης"
αλλα κατεπεσαν "ενωπιον της ελληνικης δικαιοσυνης"
δηλαδη οτι οι "διαταγες πληρωμης" ειναι κατι σαν "ιδιωτικη ενέργεια"
Και οι "διαταγές πληρωμής" από την "ελληνικη δικαιοσυνη" εκδιδονται ....(αν)αρθρογράφε
Αμφιβάλλω αν ο συντάκτης γνωρίζει τι σημαίνει "διαταγή πληρωμής" και "πώς" εκδίδεται και "πως" ....καταπίπτει
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι ότι κάνει τον "διαχωρισμό" οτι :
οι εταιρείες συμφερόντων Σαββιδη "εξεδωσαν διαταγη πληρωμης"
αλλα κατεπεσαν "ενωπιον της ελληνικης δικαιοσυνης"
δηλαδη οτι οι "διαταγες πληρωμης" ειναι κατι σαν "ιδιωτικη ενέργεια"
Και οι "διαταγές πληρωμής" από την "ελληνικη δικαιοσυνη" εκδιδονται ....(αν)αρθρογράφε
Μα τί ρομαντικό...KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:29 Τώρα, δεν είμαι πλούσιος , δεν είμαι στο μυαλό του Μυστα, αλλά σκέφτομαι ότι αν είχα τα επιτελεία που θα μου γλυτώναν 2Μ στα δικαστήρια, προς ένα αντίδικο που μας χωρίζουν πολλά και θέλει να μου χτίσει ξενοδοχείο μπροστά στη Βιλα μου, στην άκρη του παραδείσου
Εσύ ως μπασκετικός τα χρήματα που σε κράτησαν ώστε να μπορείς να βλέπεις να υπάρχει μπάσκετ, δεν ψήνεσαι να τα τιμήσεις?
Άμα σου έδινε ένας φίλος σου 15 δόσεις του δανείου σου για να μη χάσεις το σπίτι σου , μετά να του έλεγες "αφού μπορώ να τα γλιτώσω δε στα δίνω".
Τί στρογγυλεμα και ξέπλυμα διαβάζουμε πλέον ρε φίλε..
Parolos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 21:17Μα τί ρομαντικό...KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:29 Τώρα, δεν είμαι πλούσιος , δεν είμαι στο μυαλό του Μυστα, αλλά σκέφτομαι ότι αν είχα τα επιτελεία που θα μου γλυτώναν 2Μ στα δικαστήρια, προς ένα αντίδικο που μας χωρίζουν πολλά και θέλει να μου χτίσει ξενοδοχείο μπροστά στη Βιλα μου, στην άκρη του παραδείσου
Εσύ ως μπασκετικός τα χρήματα που σε κράτησαν ώστε να μπορείς να βλέπεις να υπάρχει μπάσκετ, δεν ψήνεσαι να τα τιμήσεις?
Άμα σου έδινε ένας φίλος σου 15 δόσεις του δανείου σου για να μη χάσεις το σπίτι σου , μετά να του έλεγες "αφού μπορώ να τα γλιτώσω δε στα δίνω".
Τί στρογγυλεμα και ξέπλυμα διαβάζουμε πλέον ρε φίλε..
Μια πρόταση, πάνω από το κομμάτι που παρέθεσες, γράφει:
"Η κίνηση είναι αντίδραση στη μη πληρωμή, και η πληρωμή ηθικά έπρεπε να γίνει, αφού ήταν χρήματα που έσωσαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές."
Γιατί λοιπόν πας πάλι να δημιουργήσεις νέο καυγά;