Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Black_Knight

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Black_Knight »

Καταλαβαινεις πως σε ενα ανυπογραφο αρθρο μπορει να μην αληθεια ουτε μια λεξη απο οσα αναφερονται;

Βεβαια για ποια αξιοπιστια να μιλησουμε οταν στο ιδιο αρθρο γραφτηκε αυτο:
Σε κάθε περίπτωση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να απαντήσουν στα δημοσιεύματα αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν υπό τη λογική «ΠΑΟΚ εναντίον ΠΑΟΚ». Διότι όλα συντείνουν ότι η νέα Διοίκηση είναι αυτή που ουσιαστικά υπηρετεί την ενότητα.
Οταν δεν εχουν περασει αρκετες ημερες, οπου πρωην στελεχη της διοικησης μας ειπαν ΕΠΩΝΥΜΩΣ μια αλλη ιστορια...
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
leomatos88, Ally Samagoal, paok apo epilogi
carlito

Δημοσίευση από carlito »

Παιδιά με συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση προκάλεσα με το άρθρο που παρέθεσα, δεν ήταν ο σκοπός μου. Απλά μου το εμφάνισε στο fb και είπα να το ποσταρω.

Το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι είναι αυτό που αναφέρεται στο νομικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα είναι σάλια στον Τέλη, προφανώς.

Και πάλι, συγγνώμη αν σας πείραξε τόσο.
carlito

Δημοσίευση από carlito »

Βέβαια τα ανυπόγραφα άρθρα του sdna, του PAOK24, INPAOK κτλ. μια χαρά τα πιστεύετε. Και κάτι αλλά της σφηνάρας. Τέσπα
Black_Knight έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:41 Καταλαβαινεις πως σε ενα ανυπογραφο αρθρο μπορει να μην αληθεια ουτε μια λεξη απο οσα αναφερονται;

Βεβαια για ποια αξιοπιστια να μιλησουμε οταν στο ιδιο αρθρο γραφτηκε αυτο:
Σε κάθε περίπτωση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να απαντήσουν στα δημοσιεύματα αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν υπό τη λογική «ΠΑΟΚ εναντίον ΠΑΟΚ». Διότι όλα συντείνουν ότι η νέα Διοίκηση είναι αυτή που ουσιαστικά υπηρετεί την ενότητα.
Οταν δεν εχουν περασει αρκετες ημερες, οπου πρωην στελεχη της διοικησης μας ειπαν ΕΠΩΝΥΜΩΣ μια αλλη ιστορια...
Black_Knight

Κλασσικό whataboutism.

Επισης να λειπει παρακαλω ο β' πληθυντικος.

Οταν σου ανεβασω ανυπογραφο αρθρο και το παρουσιασω ως αντικειμενικο γεγονος να κανεις οση κριτικη θελεις.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Μιλάμε για τα ίδια χρέη, για τα οποία υπέγραψε, όπου άμα δεν υπέγραφε, δε θα γινόταν μεγαλομέτοχος.

Για το άρθρο, σηκώνω τα χέρια ψηλά, παραδίνομαι, δεν αντέχει να το επεξεργαστεί το μυαλό μου.

Ποια ενότητα ρε αθεόφοβοι;

ΛΟΛ.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Black_Knight, Ally Samagoal, paok apo epilogi
carlito

Δημοσίευση από carlito »

Black_Knight έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:53 Κλασσικό whataboutism.

Επισης να λειπει παρακαλω ο β' πληθυντικος.

Οταν σου ανεβασω ανυπογραφο αρθρο και το παρουσιασω ως αντικειμενικο γεγονος να κανεις οση κριτικη θελεις.
Έγραψα "δεν ξέρω αν είναι αλήθεια". Επίσης, καθόλου whataboutism.

Ψάξε την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου που εδώ στο forum δημοσιεύτηκε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ άρθρο του PAOK24 ότι τάχα ο Τέλης ζητούσε ποινικά μητρώα κτλ.

Ούτε... σβήστηκε εκείνο το thread, όλως τυχαίως. Γιατί άραγε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος carlito την Παρ 15 Μάιος 2026, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:56 Μιλάμε για τα ίδια χρέη, για τα οποία υπέγραψε, όπου άμα δεν υπέγραφε, δε θα γινόταν μεγαλομέτοχος.

Για το άρθρο, σηκώνω τα χέρια ψηλά, παραδίνομαι, δεν αντέχει να το επεξεργαστεί το μυαλό μου.

ΛΟΛ.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Black_Knight

Οπως εχω ξαναπει το μονο που υπαρχει μεχρι σημερα ειναι το εξωδικο που εστειλε ο Θανασης Χατζοπουλος και υπαρχει οχι γιατι το εγραψε το γκαζετα, το sdna, το paok24 και εγω δεν ξερω ποιος αλλος, αλλα γιατι το κοινοποιησε ο ιδιος.

Για την ενοτητα τα ειπαν παλι τα πρωην στελεχη της διοικησης οχι στο πολυ μακρινο παρελθον αλλα πριν απο μερικες ημερες.

Αυτο το ανυπογραφο αρθρο μπορει ανετα να ανηκει στην κατηγορια των non-paper που στελνουν τα διαφορα γραφεια τυπου. Μπορει βεβαια και να ειναι αληθεια. Απο οσα γραφονται και το υφος του κειμενου ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

carlito έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:36 Το νομικό κομμάτι το διάβασες; Τα περί ενότητας μαλακία είναι συμφωνώ.
Maklaz έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:30 Εννοείται!!!

Να μου έχεις δώσει λεφτά, να μην στα δίνω στο χρονικό περιθώριο που ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ, και αν μου τα ζητήσεις είσαι γύφτος και δεν σου απαντώ για να μην μαλώσουμε και χαλάσουμε την ενότητα μας.

Καταλαβαίνετε τι διαβάζουμε;
Πρώτα από όλα, καλώς όρισες φίλε!

Η Deloitte που ο ίδιος ο Μυστακίδης διάλεξε τα επιβεβαίωσε και τώρα η ΚΑΕ τα αμφισβητεί στο δικαστήριο.

Ναι, τι;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
paok apo epilogi, Ally Samagoal
leomatos88

Maklaz έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:59
leomatos88 έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:56 Μιλάμε για τα ίδια χρέη, για τα οποία υπέγραψε, όπου άμα δεν υπέγραφε, δε θα γινόταν μεγαλομέτοχος.

ΛΟΛ.
Το βάζω στο τοπ3 μαζί με γεωπολιτικό αναλυτή και εξώφυλλο μέτροσπορτ με Χατζόπουλο!
Απίστευτα πράγματα...

:shock: :lol: :?
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
Maklaz, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΟΚ, το ανυπόγραφο άρθρο δεν έχει αξιοπιστία.
Μπορεί να γίνει συζήτηση όμως με την υπόθεση ότι δεν τα βγάζει από την κούτρα του κάποιος ότι έγινε δικαστήριο για διαταγές πληρωμής και κατέπεσαν...έχει μια κάποια λογική βάση. Δε ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά όχι ότι δεν έχει πιθανότητα να συμβαίνει.

Φίλε Μκλαζ, κάτι δεν έπιασες: υπάρχουν καταχωρημένα στον ισολογισμό, το ΑΝ είναι ορθά περασμένα, νόμιμα δηλαδή, είναι που μπαίνει σε νομική αμφισβήτηση από την πλευρά ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Μυστακίδης).

ΥΓ ευχάριστο νέο από την φορτσα, Χατζοπουλος Τσαλοπουλος Τριλυρακης σκεφτονται να αναλαβουν το βολεϋ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 15 Μάιος 2026, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αν βεβαιώθηκαν τα χρέη από τη Deloitte το μόνο που μπορεί να κάνει ο Τέλης είναι να καθυστερήσει τη πληρωμή. Μιας και δουλεύω σε big4 με οικονομικά στοιχεία δεν παίζει κανείς ανεξάρτητα τι μπορεί να λένε στα καφενεία
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
astral, paok apo epilogi
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:11 ΟΚ, το ανυπόγραφο άρθρο δεν έχει αξιοπιστία.
Μπορεί να γίνει συζήτηση όμως με την υπόθεση ότι δεν τα βγάζει από την κούτρα του κάποιος ότι έγινε δικαστήριο για διαταγές πληρωμής και κατέπεσαν...έχει μια κάποια λογική βάση. Δε ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά όχι ότι δεν έχει πιθανότητα να συμβαίνει.

Φίλε Μκλαζ, κάτι δεν έπιασες: υπάρχουν καταχωρημένα στον ισολογισμό, το ΑΝ είναι ορθά περασμένα, νόμιμα δηλαδή, είναι που μπαίνει σε νομική αμφισβήτηση από την πλευρά ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Μυστακίδης).
Φίλε μου Γιάννη!

Η Deloitte δεν έκανε απλώς λογιστικό έλεγχο. Επιβεβαίωσε συγκεκριμένα ποσά ως υφιστάμενα χρέη στο πλαίσιο της εξαγοράς.
Αυτό δεν είναι απλό "βρήκαμε κάτι γραμμένο στα βιβλία", είναι "επιβεβαιώνουμε ότι αυτές οι υποχρεώσεις υπάρχουν."

Και να σου πω και κάτι, εμείς δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι ακριβώς επιβεβαίωσε η Deloitte αν δηλαδή επιβεβαίωσε απλώς ότι υπάρχουν αυτά τα ποσά στα βιβλία ή ότι αυτές είναι νόμιμες απαιτήσεις προς αποπληρωμή.

Αλλά αν ο Μυστακίδης πίστευε ότι κάποια από αυτά ήταν μη νόμιμα περασμένα, γιατί υπέγραψε τη συμφωνία με βάση αυτά τα νούμερα;
Γιατί δεν το έθεσε από πριν;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
george188, paok apo epilogi
trouman

Δημοσίευση από trouman »

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 18:36 θα σου πω τι καταλαβαίνω σε απλά Ελληνικά από το παρακάτω κείμενο του άρθρου:

"Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εταιρείες συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη προχώρησαν στην έκδοση διαταγών πληρωμής ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα ποσά είχαν δοθεί κατά το παρελθόν προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη και οι συγκεκριμένες διαταγές, πάντως, κατέπεσαν στο δικαστήριο, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό. Τα νομικά και οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν είναι εύκολο να αποτυπωθούν σε λίγες γραμμές, ωστόσο η ουσία φαίνεται να συνδέεται κυρίως με την τεκμηρίωση της συγκεκριμένης απαίτησης."

καταλαβαίνω λοιπόν ότι
ΠΡΩΤΟΝ : ο Ιβάν προχώρησε σε επιθετικές κινήσεις-ΒΛΈΠΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ- για να διεκδικήσει τα χρήματα που είχε βάλει στην ΚΑΕ ως δωρεά/δάνειο ή όπως θες πες το, δεν είμαι νομικός ούτε έχω δει πως καταχωρείται στον ισολογισμό.
Άρα εδώ έχουμε για μένα μια αποκάλυψη, γιατί δεν το έχω δει κάπου αυτό ως τώρα-ή δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Αυτό λοιπόν από μόνο του λύνει κάποιες απορίες που τσακωνόμασταν πολλοί εδώ μέσα, για το ΑΝ ο ΙΒΑΝ θα τα ζητήσει λόγω υπερηφάνειας από τον έτερο πλούσιο και το ΑΝ θα διστάσει /επιλέξει να πάει ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα δικαστήρια. Το έκανε λοιπόν...
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: έχασε πρωτόδικα τη δίκη ο ΙΒΑΝ, κατέπεσαν οι Διαταγές και δεν εισέπραξε τίποτα. Δεν δέχτηκε το Δικαστήριο την τεκμηρίωση της απαίτησης, δηλαδή ότι είναι απαιτητό δάνειο θα πω εγώ. Υπάρχουν και τα Εφετεία δε βλέπω εδώ να έχουμε οριστική τελεσιδικία, άρα δεν βάζουμε το απόλυτο στο αποτέλεσμα, έχει μέλλον. Σκέψη: υπάρχουν και τα λογιστικά λάθη. Ίσως περάστηκε με λάθος τρόπο στα βιβλία της ΚΑΕ, ένας λάθος κωδικός αρκεί. Το βρήκε χρόνια μετά κάποιος τσακαλάκος δικηγόρος ή λογιστής του Αρίστου, και του'πε αυτό όσο και να το τραβήξουν δε σώζεται, μην το πληρώνεις και θα διαγραφεί...

Έβαλα ψυχρά ακριβώς τα δεδομένα που μας δίνει το κείμενο. Χωρίς συναισθηματισμούς και χωρίς υπερ του ενός ή του άλλου. Ξέρω ότι θα σας πιάσει ο συναισθηματισμός και θα αρχίσετε τα πεσίματα και οι μεν και οι δε, άλλωστε ακόμη και η προσπάθεια ίσων αποστάσεων, σεβασμού και των 2 μεγαλομετόχων και στήριξης του έργου τους, δυστυχώς με διάφορα τρικ δαιμονοποιείται...
Όντως γεγονότα, όπως λες, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο γεγονός, που έχει σημασία για εμένα , και δεν το αναφέρεις , προφανώς χωρίς πρόθεση. Δε διεκδικεί χρήματα που έδωσε δωρεά / δάνειο κλπ όπως λες. Διεκδικεί λεφτά που κάποιος ΥΠΈΓΡΑΨΕ πως θατα δώσει και μάλιστα με την υπογραφή αυτή πήρε την ΚΑΕ.

Οπότε εδώ έχουμε κατά λέξη όχι επιθετική κίνηση, αλλά απάντηση, υπήρξε δράση (μη τήρηση υπογραφών) και αντίδραση Σαββίδη ( ΑΝ και πάλι ΑΝ ισχύουν).

Επίσης εκτός από κίνηση , για εμένα πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι ο προσδιορισμός αμυντική και όχι επιθετική, καθώς μιλάμε για αντίδραση κι όχι για τη δράση.

Καταληκτικά αν θέλουμε να α μιλάμε για γεγονότα , έχουμε (ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ) μετά τη μη τήρηση των ρητώς συμφωνηθέντων και υπογεγραμμένων, μια αντίδραση από τον θιγόμενο.

Δράση αντίδραση λοιπόν ή αλλιώς επίθεση - άμυνα.
These users thanked the author trouman for the post:
paok apo epilogi
leomatos88

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 19:11 ΟΚ, το ανυπόγραφο άρθρο δεν έχει αξιοπιστία.

Φίλε μου, εάν αυτά τα χρέη ήταν μέσα στη συμφωνία της μεταβίβασης, χωρίς την οποία δε θα είχε υπάρξει ποτέ μεταβίβαση, δεν κρίνεται τόσο η αξιοπιστία του άρθρου, όσο η αξιοπιστία των όσων υπέγραψαν, ένθεν κακείθεν.

Με δεδομένο ότι αυτά τα ρημάδια τα εκατομμύρια δόθηκαν όντως, από τον Σαββίδη προς διευκόλυνση της ΚΑΕ, κάποια στιγμή, με όποιον τρόπο κι αν δόθηκαν, θα πρέπει, εφόσον τα θέλει, να του τα αποπληρώσουν και τέλος.

Δεν πάει να είναι νόμιμα, παράνομα, λάθος γραμμένα ή και ολόσωστα, αυτό είναι το σωστό (από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να τα πληρώσει).

Τουλάχιστον εμένα αυτή είναι η γνώμη μου, εξ αρχής.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”