Ποιοι είστε εσείς και ποιους εκπροσωπείς; Ποιοι είμαστε εμείς που υποτιμάμε την νοημοσύνη σας; Γιατί νιώθεις τόση ανάγκη να εντάξεις τον εαυτό σου σε μια ομάδα προκειμένου να δώσεις βάρος στα γραφόμενα σου;Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:02 Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.
Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν. Όχι ρε κανένας δεν πήρε θέση ποτέ κανένας τί να λέμε.
Ανεμόμυλους βλέπουμε μάλλον δίκιο θα έχεις.
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας φτάνει.
Όσο για το "τον ρώτησα ευθέως", τί είναι αυτό, να πέσουμε στην παγίδα για μπαν?
Καλό παιχνιδάκι κι αυτό πάλι.
Άκου να δεις μην ξανασχοληθεις με εμένα ούτε να με αναφέρεις ξανά. Νετα σκέτα όπως λες κι εσύ.
Γιατί να θέλω να σε ρίξω σε παγίδα για να φας μπαν; Σε ξέρω και από χθες; Με ξέρεις εσύ μήπως;
Θα ασχολούμαι με κάθε μέλος όταν κρίνω πως πρέπει να ασχοληθώ. Κατάλαβες;
Όταν και αν γίνεις και εσύ moderator, κοίτα να κάνεις καλύτερα την δουλειά από τα άτομα που επιτίθεσαι.
Φτιάξε το ύφος σου και σταμάτα να ψάχνεις διαρκώς με ποιον θα καυγαδίσεις κάθε μέρα.
ΥΓ Δεν χρειάζομαι καμία παγίδα για να σου ρίξω μπαν. Μόνο για την προσβολή περί στοχευμένης προπαγάνδας προς διαχειριστή του site, θα μπορούσε να φύγει απευθείας το μπαν.