Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εξήγησε μου (ενικός λοιπόν πλέον), γιατί εφόσον ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ τα ερωτήματα του Odi , δηλαδή ακριβώς τα ίδια αλλά αντίστροφα, εφόσον είσαι αντικειμενικός , γιατί ένιωσες την ανάγκη να την πεις σε εμένα μόνο.
Δεύτερον περί μαύρες σακούλες, λαμβάνω τη σιωπή ως απάντηση. Δεκτή.
Τρίτον , εννοείται ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου (μάλλον μόνο σε εμένα αναφέρονται ΟΛΑ τα γραπτά του φόρουμ οπότε ενικός κι εδώ, απαγορεύεται να μπαίνω στο σύνολο των μελών μάλλον), όταν διαβάζω ότι "δεν έχω πάρει θέση" και "είμαι αντικειμενικός". Το ποιος είναι αντικειμενικός το κρίνουν οι άλλοι όχι ο ίδιος που γράφει.
Τρίτον , εννοείται ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου (μάλλον μόνο σε εμένα αναφέρονται ΟΛΑ τα γραπτά του φόρουμ οπότε ενικός κι εδώ, απαγορεύεται να μπαίνω στο σύνολο των μελών μάλλον), όταν διαβάζω ότι "δεν έχω πάρει θέση" και "είμαι αντικειμενικός". Το ποιος είναι αντικειμενικός το κρίνουν οι άλλοι όχι ο ίδιος που γράφει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμεις- Εσείς .Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:02 Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Odi σοβαρά δεν πήρες ποτέ θέση? Φαντασιοπληκτοι θα είμαστε.
Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν. Όχι ρε κανένας δεν πήρε θέση ποτέ κανένας τί να λέμε.
Ανεμόμυλους βλέπουμε μάλλον δίκιο θα έχεις.
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας φτάνει.
Όσο για το "τον ρώτησα ευθέως", τί είναι αυτό, να πέσουμε στην παγίδα για μπαν?
Καλό παιχνιδάκι κι αυτό πάλι.
Άκου να δεις μην ξανασχοληθεις με εμένα ούτε να με αναφέρεις ξανά. Νετα σκέτα όπως λες κι εσύ.
Όλη η αρρώστια που περνάει ο ΠΑΟΚ από πέρσι το καλοκαίρι, σε ένα ποστ.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- margas
Τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης μου και όλων όσων γράφω.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50 Εμεις- Εσείς .
Και δεν κρύβομαι πίσω από ντεμεκ αντικειμενικότητα.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- paok apo epilogi
Ας μη γινόταν το τρύπημα, τι να κάνουμε τώραMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50Εμεις- Εσείς .Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:02 Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Blackgr και οι μαύρες σακούλες που έλεγε ο Odi το καλοκαίρι καθώς και άλλος μοντ πριν λίγο καιρό για τα μπασκετικά δάνεια, κι αυτά ποτέ δεν ελεχθησαν. Όχι ρε κανένας δεν πήρε θέση ποτέ κανένας τί να λέμε.
Άκου να δεις μην ξανασχοληθεις με εμένα ούτε να με αναφέρεις ξανά. Νετα σκέτα όπως λες κι εσύ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:52Τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης μου και όλων όσων γράφω.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50 Εμεις- Εσείς .
Ποιος είσαι εσύ να κρίνεις την αντικειμενικότητα του άλλου;
-
Polichni1926
εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω καν ποιο ήταν το τρύπημα . δεν ήρθε μόνος του έγινε μια έκκληση της παε προς τον ερασιτέχνη να βρει χρηματοδότηση και αυτός βρήκε , πότε μου δεν κατάλαβα την λέξη τρύπημα σε κάθε περίπτωση λέγαμε τότε ας πάρει το μπάσκετ αφού είναι ΠΑΟΚ το πήρε . αφήστε ρε μάγκες τουλάχιστον να διαβάζουμε για το μπασκετακι εδώ πάμε στο παοκμανια καφενείο και γράφουμε για τρυπήματα να μαλώνουμε με την ησυχία μας .aivas19 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00Ας μη γινόταν το τρύπημα, τι να κάνουμε τώραMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50Εμεις- Εσείς .Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:02 Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- block04
Γουατ?? Πρέπει να είσαι κάτι να κρίνεις Ή να κριθείς ΕΠΙΣΗΣ για τις απόψεις?? Εσύ πιο πάνω δεν εκρινες εμένα? Δεν το έπιασα τί θες να πεις. Το φόρουμ τί είναι δηλαδή.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:04Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:52Τουλάχιστον έχω το θάρρος της γνώμης μου και όλων όσων γράφω.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50 Εμεις- Εσείς .
Ποιος είσαι εσύ να κρίνεις την αντικειμενικότητα του άλλου;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εσύ στο ποστ σου μίλησες για αντικειμενικότητα, υπονοώντας πως κάποιοι δεν είναι αντικειμενικοί.
Και για να μην κρυβόμαστε η απάντηση σου αυτή πήγε σε ποστ δικό μου και του snoufel
Αν έχεις να πεις κάτι, πες το ξεκάθαρα, δεν είμαστε παιδάκια να παίζουμε με τις λέξεις.
Και για να μην κρυβόμαστε η απάντηση σου αυτή πήγε σε ποστ δικό μου και του snoufel
Αν έχεις να πεις κάτι, πες το ξεκάθαρα, δεν είμαστε παιδάκια να παίζουμε με τις λέξεις.
Ποιο ήταν το τρύπημα; Η ίδια η ΠΑΕ μεσω του αντιπρόεδρου της είπε οτι ο ΑΣ αν θέλει μπορεί να ψάξει για χρηματοδότηση. Ο Κατσαρής δικαιώνεται πλήρως μέχρι την στιγμή που θα μπει, και αν μπε, το πρώτο τούβλο για την νέα τούμπα.aivas19 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00Ας μη γινόταν το τρύπημα, τι να κάνουμε τώραMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50Εμεις- Εσείς .Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:02 Ώστε οι ερωτήσεις μπορούν να μπαίνουν προς τη μια κατεύθυνση αλλά όχι προς την άλλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος block04 την Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον Odi πήγαινε.
Δεν το κατάλαβα, παραπάνω μου χρεώνεις ότι σπέρνω διχόνοια , με λίγα λόγια με κρίνεις, αλλά αυτό απαγορεύεται να γίνει από άλλον???
Προφανώς δε θα παίζουμε με τις λέξεις, ούτε ψήνομαι να με ρωτάς αν είμαι κάποιος για να κρίνω το τι γράφει άλλο μέλος, ΕΝΩ το έκανες ο ίδιος σε εμένα ακριβώς από πάνω.
Ακριβώς το ίδιο έγινε με τις "ερωτήσεις" , μου ζητήθηκαν κι εκεί τα ρέστα.
Δε θα βγει άκρη άστο.
Δεν το κατάλαβα, παραπάνω μου χρεώνεις ότι σπέρνω διχόνοια , με λίγα λόγια με κρίνεις, αλλά αυτό απαγορεύεται να γίνει από άλλον???
Προφανώς δε θα παίζουμε με τις λέξεις, ούτε ψήνομαι να με ρωτάς αν είμαι κάποιος για να κρίνω το τι γράφει άλλο μέλος, ΕΝΩ το έκανες ο ίδιος σε εμένα ακριβώς από πάνω.
Ακριβώς το ίδιο έγινε με τις "ερωτήσεις" , μου ζητήθηκαν κι εκεί τα ρέστα.
Στο μόνο κομμάτι που αναφέρθηκα σε ποστ σου είναι αυτό με τις μαύρες σακούλες σε κανένα άλλο. Ούτε στον σνουφελ δεν αναφέρθηκα, ο άλλος μοντ τον ανέφερε.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:18 Και για να μην κρυβόμαστε η απάντηση σου αυτή πήγε σε ποστ δικό μου και του snoufel
Δε θα βγει άκρη άστο.
Γιατί βλέπω πως έχεις την διάθεση να φορτώσεις όλες τις κατηγορίες που αισθάνεσαι πως πρέπει κάπου να φορτώσεις, συγκεκριμένα πάνω σε διαχειριστές νυν και πρώην του paokmania, με άγνωστο σκοπό. Σίγουρα πάντως δεν μου αρέσει καθόλου εκεί που βλέπω - υποθέτω πως το πας.Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50 Εξήγησε μου (ενικός λοιπόν πλέον), γιατί εφόσον ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ τα ερωτήματα του Odi , δηλαδή ακριβώς τα ίδια αλλά αντίστροφα, εφόσον είσαι αντικειμενικός , γιατί ένιωσες την ανάγκη να την πεις σε εμένα μόνο.
Δεν απαντάω εκ μέρους κανενός άλλου, κάνεις μεγάλο λάθος αν το πιστεύεις αυτό. Γι' αυτό δεν απάντησα για μαύρες σακούλες και άσπρες τσάντες.
Αν το έγραψα κάποια στιγμή εγώ, πολύ ευχαρίστως να σου το εξηγήσω. Δεν θυμάμαι όμως κάτι τέτοιο.
Εννοείται πως ανήκεις στο σύνολο των άλλων μελών, όπως εννοείται πως δεν έχεις την εξουσιοδότηση να τους εκφράζεις και όπως εννοείται πως δεν είναι πάνω από 4-5 τα μέλη που επέλεξαν να επιτεθούν σε διαχειριστές του paokmania για ότι στραβό συμβαίνει είτε σε ΠΑΕ είτε σε ΚΑΕ.
Το έχω γράψει πάρα πολλές φορές. Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτά τα μέλη. Οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Δεν πρόκειται να βγει συνεννόηση τέλος.
Εγώ με τον Odi μίλησα καταρχήν και εσύ μπήκες στη συζήτηση ούτε αναφέρθηκα σε μοντ ούτε σε εσένα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε με 1-2 ποστ θα τελείωνε. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν άλλον, το ξανατονιζω, μίλησα με τον Οντι.
Μη μου χρεώνεις πράγματα που υποθέτεις, ενώ εσύ μπήκες στη συζήτηση.
Κάνω λάθος??
Εγώ με τον Odi μίλησα καταρχήν και εσύ μπήκες στη συζήτηση ούτε αναφέρθηκα σε μοντ ούτε σε εσένα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε με 1-2 ποστ θα τελείωνε. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν άλλον, το ξανατονιζω, μίλησα με τον Οντι.
Κάνω λάθος??
Αναφέρεσαι στο σήμερα ή γενικά το τελευταίο διάστημα; Σήμερα ναι απευθύνθηκες μόνο στον Odi.Parolos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:38 Δεν πρόκειται να βγει συνεννόηση τέλος.
Κάνω λάθος??
Πριν 2-3 μέρες επιτέθηκες στον Σνουφ. Στο ενδιάμεσο όταν απαντούσες σε εμένα έγραφες στο Β πληθυντικό και για την ομάδα που υποτίθεται πως ανήκεις εσύ και για την ομάδα που υποτίθεται είμαστε εμείς και έχουμε κάποιο όφελος να προπαγανδίσουμε.
Δική σου 100% ήταν η επιλογή να γράψεις ότι έγραψες. Δεν σε ανάγκασε κανείς να μιλήσεις για προπαγάνδα, ούτε να μας χωρίσεις σε ομαδούλες προκειμένου να υποστηρίξεις κάτι που δεν έχει ούτε βάση ούτε αποδείξεις.
Έχεις αποδείξεις πως έχουμε κάποιο όφελος να εκφράσουμε οποιαδήποτε θέση; Εμφάνισε τες και εδώ είμαστε.
Πάμε τώρα παρακάτω γιατί αρκετά το κουράσαμε το τόπικ.
Σε παρακαλώ να μην γράφεις ανακρίβειες. Δεν έγινε αυτό που λες. Τρύπημα/προδοσίαPolichni1926 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:10εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω καν ποιο ήταν το τρύπημα . δεν ήρθε μόνος του έγινε μια έκκληση της παε προς τον ερασιτέχνη να βρει χρηματοδότηση και αυτός βρήκε , πότε μου δεν κατάλαβα την λέξη τρύπημα σε κάθε περίπτωση λέγαμε τότε ας πάρει το μπάσκετ αφού είναι ΠΑΟΚ το πήρε . αφήστε ρε μάγκες τουλάχιστον να διαβάζουμε για το μπασκετακι εδώ πάμε στο παοκμανια καφενείο και γράφουμε για τρυπήματα να μαλώνουμε με την ησυχία μας .aivas19 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00Ας μη γινόταν το τρύπημα, τι να κάνουμε τώραMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:50
Εμεις- Εσείς .
Αν εσύ δε θες να το πεις τρυπημα δε θα σου αλλάξω τη γνώμη
Πολύ λάθος αυτά που μου χρεώνεις. Τέρμα όμως.
Αλλά επειδή 15 χρόνια εδώ πέρα αυτό παίζει να είναι και το πιο μακρύ "beef" που έχω κάνει, κλείνει εδώ.
Αλλά επειδή 15 χρόνια εδώ πέρα αυτό παίζει να είναι και το πιο μακρύ "beef" που έχω κάνει, κλείνει εδώ.