Αρα περσι που δεν εγινε καμια αλλαγη ο Σαββιδης ηταν απολυτα ευχαριστημενος; Οι στοχοι ποιοι ηταν περσι και ηρθανε εις περας;george188 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:38Ωπα ρε σεις, υπαρχει πτυχιο ποδοσφαίρου ας πουμε? Ο ιβαν με τα καλα του κ τα στραβα του ειναι στο χωρο του ποδοσφαιρου της Ελλάδας 14 χρονια. Ειναι σαν να γυρναει κ να λεει καποιος σε μας αφου ειστε άσχετοι (δνε εχω πτυχιο εγω προσωπικα προπονητικής) τι κάθεστε και κρίνεται την πορεία της ομάδας, την εκγύμναση, το αν παιζει καλα. Και οσοι δεν εχετε πτυχιο οργανωσης και διοικησης επιχειρήσεων γιατι ακριβως μπαίνετε σε διαδικασία να κριτικάρετε την λειτουργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν παει ετσι. Σε ολο το κοσμο οι ιδιοκτήτες θα κρινουν αν οι στοχοι που τεθηκαν επευτέχθηκαν ή οχι και αν δεν επετεύχθηκαν για ποιο λογο εγινε αυτο. Δεν εινια πρωτοτυπια του ΠΑΟΚ αυτοembuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:21Η γκοτζαρεβα. Μεγαλη μπαλαδοφατσα.chrisg4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:13 Εγώ να κάνω μια ερώτηση . Όταν πήγε ο Λουτσεσκου στο Πόρτο Καρρας να μιλήσουν για τα προβλήματα της ομάδας , ποιον είχε απέναντι του ; Δηλαδή σε ποιον μιλούσε και είχε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις να καταλάβει αν αυτά που τους λέει είναι σωστά ή μ@λακιες ; Με ποδοσφαιρικά κριτήρια καθαρά , ποιος κρίνει τον Λουτσεσκου ;
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δε δείχνεις ικανός να διατηρήσεις μια ομάδα σταθερά σε τροχιά πρωταθλητισμού, ένα σύγχρονο καράβι να στρίβει γρήγορα. Να ανταποκρίνεται σε νέες συνθήκες, σε νέες προκλήσεις.
Δε νιώθω ότι η οικογένεια , παρά το γεγονός ότι έχει ματώσει οικονομικά, μπορεί να μεταδώσει σπίθα και καύλα.
Δε βλέπω όραμα στη πράξη.
Δε νομίζω ότι το θες λυσσασμένα όπως παλιά. Κι αυτό μεταδίδεται στους από κάτω.
Έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση με το Λουτσέσκου; Έχει συμβεί το αντίστροφο; Δε ξέρω.
Έχουν περάσει τα χρόνια , έχεις ταλαιπωρηθεί με άλλο πράγματα; Δε ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι πως αν ο Μυστακίδης φερθεί έξυπνα και αφήσει τις ηλίθιες αντιπαραθέσεις και απλά σε αφήσει μόνο σου , θα υπάρξει τεράστιο κύμα κριτικής το καλοκαίρι.
Είναι πολύ κρίμα , μετά από τέτοια ανεκτίμητη προσφορά στο σύλλογο αυτή τη στιγμή κάποιοι να πιστεύουν ότι δε μπορείς.
Και δε μιλάω οικονομικά.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δε δείχνεις ικανός να διατηρήσεις μια ομάδα σταθερά σε τροχιά πρωταθλητισμού, ένα σύγχρονο καράβι να στρίβει γρήγορα. Να ανταποκρίνεται σε νέες συνθήκες, σε νέες προκλήσεις.
Δε νιώθω ότι η οικογένεια , παρά το γεγονός ότι έχει ματώσει οικονομικά, μπορεί να μεταδώσει σπίθα και καύλα.
Δε βλέπω όραμα στη πράξη.
Δε νομίζω ότι το θες λυσσασμένα όπως παλιά. Κι αυτό μεταδίδεται στους από κάτω.
Έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση με το Λουτσέσκου; Έχει συμβεί το αντίστροφο; Δε ξέρω.
Έχουν περάσει τα χρόνια , έχεις ταλαιπωρηθεί με άλλο πράγματα; Δε ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι πως αν ο Μυστακίδης φερθεί έξυπνα και αφήσει τις ηλίθιες αντιπαραθέσεις και απλά σε αφήσει μόνο σου , θα υπάρξει τεράστιο κύμα κριτικής το καλοκαίρι.
Είναι πολύ κρίμα , μετά από τέτοια ανεκτίμητη προσφορά στο σύλλογο αυτή τη στιγμή κάποιοι να πιστεύουν ότι δε μπορείς.
Και δε μιλάω οικονομικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author giapas for the post (total 6):
- block04, TylerDurden, Γερασίμου, Logistis, Special 4, smoothcriminal1926
πολύ σωστά ειπώθηκε , η ενασχόληση του Ιβαν προσωπικά και οικονομικά είναι σε σταθερή φθίνουσα πορεία
Προσπαθεί κατά τη γνώμη μου , να κάνει το ελάχιστο για τον ΠΑΟΚ , που όμως να του εξασφαλίζει να συνεχίζει να αποκομίζει τα οφέλη του ευεργέτη , νέου γηπέδου, επιχειρήσεις , λαϊκό έρισμα , πολιτικό έρισμα
Το θέμα είναι λοιπόν πόσο κοστολογούνται αυτά τα οφέλη
1)από τον Ιβαν
2)από εμας (προσδοκίες μας)
3)από οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο
Δεν ηταν δύσκολο να έρθει στα 100 χρόνια , άλλωστε τα έφερε έτσι η μοίρα που ήρθε την επομένη για τον αδερφό του
Οπότε πρέπει να καταλάβει ότι περιμένουμε περισσότερα , ούτε στον Διογένη το ρίχνουμε , ούτε έχουμε την καραμέλα που βρισκόμασταν πριν τον Ιβαν. κι ο Ιβαν πριν από εμας βρισκόταν χωρίς λιμάνι , χωρις ΜΑΚ ΠΑΛΛΑΣ , χωρίς Πόρτο Καρρας και χωρίς ΣΕΚΑΠ (η πώληση της απέφερε όσα έχει βάλει στον ΠΑΟΚ + νέο γήπεδο + προπονητικό) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Προσπαθεί κατά τη γνώμη μου , να κάνει το ελάχιστο για τον ΠΑΟΚ , που όμως να του εξασφαλίζει να συνεχίζει να αποκομίζει τα οφέλη του ευεργέτη , νέου γηπέδου, επιχειρήσεις , λαϊκό έρισμα , πολιτικό έρισμα
Το θέμα είναι λοιπόν πόσο κοστολογούνται αυτά τα οφέλη
1)από τον Ιβαν
2)από εμας (προσδοκίες μας)
3)από οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο
Δεν ηταν δύσκολο να έρθει στα 100 χρόνια , άλλωστε τα έφερε έτσι η μοίρα που ήρθε την επομένη για τον αδερφό του
Οπότε πρέπει να καταλάβει ότι περιμένουμε περισσότερα , ούτε στον Διογένη το ρίχνουμε , ούτε έχουμε την καραμέλα που βρισκόμασταν πριν τον Ιβαν. κι ο Ιβαν πριν από εμας βρισκόταν χωρίς λιμάνι , χωρις ΜΑΚ ΠΑΛΛΑΣ , χωρίς Πόρτο Καρρας και χωρίς ΣΕΚΑΠ (η πώληση της απέφερε όσα έχει βάλει στον ΠΑΟΚ + νέο γήπεδο + προπονητικό) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε αλλο απανταωembuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:59Αρα περσι που δεν εγινε καμια αλλαγη ο Σαββιδης ηταν απολυτα ευχαριστημενος; Οι στοχοι ποιοι ηταν περσι και ηρθανε εις περας;george188 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:38Ωπα ρε σεις, υπαρχει πτυχιο ποδοσφαίρου ας πουμε? Ο ιβαν με τα καλα του κ τα στραβα του ειναι στο χωρο του ποδοσφαιρου της Ελλάδας 14 χρονια. Ειναι σαν να γυρναει κ να λεει καποιος σε μας αφου ειστε άσχετοι (δνε εχω πτυχιο εγω προσωπικα προπονητικής) τι κάθεστε και κρίνεται την πορεία της ομάδας, την εκγύμναση, το αν παιζει καλα. Και οσοι δεν εχετε πτυχιο οργανωσης και διοικησης επιχειρήσεων γιατι ακριβως μπαίνετε σε διαδικασία να κριτικάρετε την λειτουργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν παει ετσι. Σε ολο το κοσμο οι ιδιοκτήτες θα κρινουν αν οι στοχοι που τεθηκαν επευτέχθηκαν ή οχι και αν δεν επετεύχθηκαν για ποιο λογο εγινε αυτο. Δεν εινια πρωτοτυπια του ΠΑΟΚ αυτο
Στο οτι η γκοτζαρεβα ειναι μπαλαδοφατσα; Η τσεος δενιωθωγλου που γυρισε και ειπε πουλα τον Ντελια για ψυχουλα και "θα το ξεχασουν σε μια βδομαδα";george188 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:15Σε αλλο απανταωembuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:59Αρα περσι που δεν εγινε καμια αλλαγη ο Σαββιδης ηταν απολυτα ευχαριστημενος; Οι στοχοι ποιοι ηταν περσι και ηρθανε εις περας;george188 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:38
Ωπα ρε σεις, υπαρχει πτυχιο ποδοσφαίρου ας πουμε? Ο ιβαν με τα καλα του κ τα στραβα του ειναι στο χωρο του ποδοσφαιρου της Ελλάδας 14 χρονια. Ειναι σαν να γυρναει κ να λεει καποιος σε μας αφου ειστε άσχετοι (δνε εχω πτυχιο εγω προσωπικα προπονητικής) τι κάθεστε και κρίνεται την πορεία της ομάδας, την εκγύμναση, το αν παιζει καλα. Και οσοι δεν εχετε πτυχιο οργανωσης και διοικησης επιχειρήσεων γιατι ακριβως μπαίνετε σε διαδικασία να κριτικάρετε την λειτουργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν παει ετσι. Σε ολο το κοσμο οι ιδιοκτήτες θα κρινουν αν οι στοχοι που τεθηκαν επευτέχθηκαν ή οχι και αν δεν επετεύχθηκαν για ποιο λογο εγινε αυτο. Δεν εινια πρωτοτυπια του ΠΑΟΚ αυτο
Εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ
να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν τα πρόσωπα.
Είμαι
σίγουρος
όμως ότι για να υπάρξει ελπίδα ότι θα διορθωθούν τα πράγματα, πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα.
να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν τα πρόσωπα.
Είμαι
σίγουρος
όμως ότι για να υπάρξει ελπίδα ότι θα διορθωθούν τα πράγματα, πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα.
το εγραψε κάποιο παλικάρι εδω μεσα και μου εχει μείνει και θα το κάνω μοτο... ΜΕΝΟΣ για το πρωτάθλημα για το κύπελλο για τίτλους...ουτε για περηφανες πορείες στην Ευρώπη που στο τέλος μας ειναι βάρος και μας χαλάει την χρονια υποτίθεται ουτε την πιο ηλιθια λέξη που αρχισε επι ζαγορακη γιατί ήξεραν ότι δεν μπορούν παραπάνω το κάνω πρωταθλιτισμο...
πρέπει όλοι οι παίχτες καινούργιοι παλιοί ολοι οι προπονητές όλοι οι προϊστάμενοι τους να λένε την λέξη πρωτάθλημα απο την πρώτη μερα συγκεντρώσεις μεχρι τον τελευταίο αγώνα Μαΐου...εννοείται δεν θα το παίρνεις καθε χρονο αλλα να σκυλιαζεις και να το δείχνεις οχι να εισαι 4/5 σάκος του μποξ στα πλειοφ να μην βγαίνεις καν δεύτερος και να είμαστε περνα περνα η μέλισσα...
Ολο αυτο πρέπει να ξεκινήσει απο τους Σαββιδηδες να στελεχώσουν ποδοσφαιρικά την ομάδα με νικητές υπάρχει ήδη ο ένας Βιερινια λέγετε βάλτον μπροστά σε ότι έχει να κανει με ποδόσφαιρο ειναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ χορτασμενος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ...δώσε του χρονο και χώρο άσε να στήσει την δική του ομάδα μεσα και εξ απο το γήπεδο να μεταφέρει και την καβλα του ΠΑΟΚ ξέρεις ότι δεν θα σε δαγκώσει το αντίθετο θα έλεγα και άσε το αθλητικό κομμάτι σε αυτούς που ξερουν...ουτε παπαμιμικους ουτε γκοτζαρεβες ουτε Γιώργο ούτε Νίκο ουτε οποιος ειναι εκει γύρω γύρω...
Δεν γινεται να εμπιστεύομαστε ποδοσφαιρικα αυτους π πούλησαν τον πριγιο στην μέση του πρωταθλήματος τον ακπομ πριν τον αγώνα με την κρασνονταρ που δεν έφεραν τον μειτε για να φέρουν μπακαγιοκο που με τα λεφτα απο κουλιε φέραν κολευ που κοροιδευαν τον χατζιδιακο για να φέρουν λοβρεν κτλ που καθε χρονο πρέπει να εχουμε ενα μεγάλο κενό που καθε πρέπει να διαβάζουμε ο λουτσεσκου θέλει δεν θέλει αυτον..
αλλα παλι ολα να αλλάξουν οποιος ερθει οποιος φύγει να υπάρχει ΜΕΝΟΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΗ για τίτλους οχι στασιμότητα δικαιολογίες και λόγια για την επόμενη χρονια....
πρέπει όλοι οι παίχτες καινούργιοι παλιοί ολοι οι προπονητές όλοι οι προϊστάμενοι τους να λένε την λέξη πρωτάθλημα απο την πρώτη μερα συγκεντρώσεις μεχρι τον τελευταίο αγώνα Μαΐου...εννοείται δεν θα το παίρνεις καθε χρονο αλλα να σκυλιαζεις και να το δείχνεις οχι να εισαι 4/5 σάκος του μποξ στα πλειοφ να μην βγαίνεις καν δεύτερος και να είμαστε περνα περνα η μέλισσα...
Ολο αυτο πρέπει να ξεκινήσει απο τους Σαββιδηδες να στελεχώσουν ποδοσφαιρικά την ομάδα με νικητές υπάρχει ήδη ο ένας Βιερινια λέγετε βάλτον μπροστά σε ότι έχει να κανει με ποδόσφαιρο ειναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ χορτασμενος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ...δώσε του χρονο και χώρο άσε να στήσει την δική του ομάδα μεσα και εξ απο το γήπεδο να μεταφέρει και την καβλα του ΠΑΟΚ ξέρεις ότι δεν θα σε δαγκώσει το αντίθετο θα έλεγα και άσε το αθλητικό κομμάτι σε αυτούς που ξερουν...ουτε παπαμιμικους ουτε γκοτζαρεβες ουτε Γιώργο ούτε Νίκο ουτε οποιος ειναι εκει γύρω γύρω...
Δεν γινεται να εμπιστεύομαστε ποδοσφαιρικα αυτους π πούλησαν τον πριγιο στην μέση του πρωταθλήματος τον ακπομ πριν τον αγώνα με την κρασνονταρ που δεν έφεραν τον μειτε για να φέρουν μπακαγιοκο που με τα λεφτα απο κουλιε φέραν κολευ που κοροιδευαν τον χατζιδιακο για να φέρουν λοβρεν κτλ που καθε χρονο πρέπει να εχουμε ενα μεγάλο κενό που καθε πρέπει να διαβάζουμε ο λουτσεσκου θέλει δεν θέλει αυτον..
αλλα παλι ολα να αλλάξουν οποιος ερθει οποιος φύγει να υπάρχει ΜΕΝΟΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΗ για τίτλους οχι στασιμότητα δικαιολογίες και λόγια για την επόμενη χρονια....
Δεν καταλαβαίνω πως μετά απο 14 χρόνια υπάρχει η προσδοκία - αν όχι απαίτηση - για προσωπική ενασχόληση του ιδιοκτήτη.
Ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ προσωπικά παρα πολύ, αφιέρωσε πολύ απο τον προσωπικό του χρόνο και ξόδεψε πολλά χρήματα. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσει έτσι ή οτι πρέπει να δίνει κάθε χρόνο 20εκατομμύρια σε ρευστό.
Έπρεπε στα 14 χρόνια να υπάρχει ένας οργανισμός ο οποίος να μη χρειάζεται διοικητικό και οικονομικό ¨ντάντεμα¨ απο τον ιδιοκτήτη.
Αν η Γκοτσάρεβα ή κάποιος άλλος Διευθυντής είναι εντελώς ακατάλληλοι για τη θέση τους και απέτυχαν να δημιουργήσουν ποδοσφαιρικές και οικονομικές συνθήκες για επιτυχίες, δε σημαίνει οτι δεν ασχολείται αρκετά ο Ιβάν Σαββίδης με την ομάδα ή δε βάζει λεφτά.
Η ομάδα βγήκε στο Champions League αρκετές φορές όλα αυτα τα χρόνια, δεν έγινε σωστή και έγκαρη ενίσχυση για να συμμετάσχει στη επόμενη φάση. Δηλαδή δώθηκαν 12εκ για εναν ποδοσφαιριστή πέρσι το καλοκαίρι, ενώ πρόπερσι που η ομάδα είχε την ευκαιρία των ομίλων και ήταν πρωταθλήτρια έγιναν τραγικές, ανεξήγητες καθηστερήσεις. Τα συμβόλαια των νέων παικτών καθυστερούν χαρακτηριστικά, ενώ μεγάλα συμβόλαια δίνονται σε παλαιμάχους και τρέχει η ομάδα να τους ξεφορτωθεί μετά απο 5 μήνες.
Όλα αυτά είναι και διοικητικά θέματα.
Φαίνεται οτι οι αλλαγές στη Δομή του οργανισμού είναι απαραίτητες. Απ'οτι κατάλαβα ο οννεδίτης θα ασχοληθεί με την αναδιάρθρωση. Τώρα κατα πόσο είναι κατάλληλος αυτός για να αναδιαρθρώσει την ΠΑΕ θα το δούμε.
Ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ προσωπικά παρα πολύ, αφιέρωσε πολύ απο τον προσωπικό του χρόνο και ξόδεψε πολλά χρήματα. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσει έτσι ή οτι πρέπει να δίνει κάθε χρόνο 20εκατομμύρια σε ρευστό.
Έπρεπε στα 14 χρόνια να υπάρχει ένας οργανισμός ο οποίος να μη χρειάζεται διοικητικό και οικονομικό ¨ντάντεμα¨ απο τον ιδιοκτήτη.
Αν η Γκοτσάρεβα ή κάποιος άλλος Διευθυντής είναι εντελώς ακατάλληλοι για τη θέση τους και απέτυχαν να δημιουργήσουν ποδοσφαιρικές και οικονομικές συνθήκες για επιτυχίες, δε σημαίνει οτι δεν ασχολείται αρκετά ο Ιβάν Σαββίδης με την ομάδα ή δε βάζει λεφτά.
Η ομάδα βγήκε στο Champions League αρκετές φορές όλα αυτα τα χρόνια, δεν έγινε σωστή και έγκαρη ενίσχυση για να συμμετάσχει στη επόμενη φάση. Δηλαδή δώθηκαν 12εκ για εναν ποδοσφαιριστή πέρσι το καλοκαίρι, ενώ πρόπερσι που η ομάδα είχε την ευκαιρία των ομίλων και ήταν πρωταθλήτρια έγιναν τραγικές, ανεξήγητες καθηστερήσεις. Τα συμβόλαια των νέων παικτών καθυστερούν χαρακτηριστικά, ενώ μεγάλα συμβόλαια δίνονται σε παλαιμάχους και τρέχει η ομάδα να τους ξεφορτωθεί μετά απο 5 μήνες.
Όλα αυτά είναι και διοικητικά θέματα.
Φαίνεται οτι οι αλλαγές στη Δομή του οργανισμού είναι απαραίτητες. Απ'οτι κατάλαβα ο οννεδίτης θα ασχοληθεί με την αναδιάρθρωση. Τώρα κατα πόσο είναι κατάλληλος αυτός για να αναδιαρθρώσει την ΠΑΕ θα το δούμε.
Όχι δεν είναι διοικητικά. Είναι καθαρά αγωνιστικά θέματα η ενίσχυση, οι ανανεώσεις και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα κρίσιμα ραντεβού.
Για παράδειγμα στα ματς με τη Μάλμε δεν κόστισε η ενίσχυση, αλλά το γεγονός ότι παρουσιάσαμε μια ομάδα που για πολλοστή φορά εκείνη την περίοδο με το ζόρι περπατάει.
Για παράδειγμα στα ματς με τη Μάλμε δεν κόστισε η ενίσχυση, αλλά το γεγονός ότι παρουσιάσαμε μια ομάδα που για πολλοστή φορά εκείνη την περίοδο με το ζόρι περπατάει.
-
vasilis1976
Αδυνατο να δεχτώ ότι ο κάθε Κλοουν πρόεδρος ομάδας κάνει....βόλτες στην Τούμπα και εγώ δεν ξέρω που βρίσκεται ο πρόεδρος μου. Πονάω, τρελαίνομαι, θυμώνω, ταπεινωνομαι!!!! Ομαδα ακεφαλη, παρατημένη....
- These users thanked the author vasilis1976 for the post:
- block04
Καλημέρα φίλε, η στάση του OPEN είναι αδικαιολόγητη.Maklaz έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 07:02Όχι δα!Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:30Τι εννοεις? Οτι η αποτυχια του ΠΑΟΚ TV δικαιολογει την προσληψη προπαγσνδιστων της Χαρτινης που ειρωνευονται και αφηνουν υπονοουμενα για τον ΠΑΟΚ καο το Σαββοδη στο Οπεν?Maklaz έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:11
Γιατί όταν δόθηκε στο λαό το μαχαίρι και το καρπούζι (paok tv) , ούτε την καρδιά δεν καταφέραμε να φάμε.
Δηλαδη παλι ο λαος του ΠΑΟΚ φταιει? Και πρεπει να τιμωρηθει?
Λάθος με κατάλαβες. Το ΠΑΟΚ TV ήταν ακριβώς αυτό, ο δικός μας δρόμος, το δικό μας εργαλείο, χωρίς συμβιβασμούς.
Δόθηκε το μαχαίρι και το καρπούζι και δεν άντεξε.
Το OPEN είναι άλλη ιστορία, γενικό κανάλι, δεν το τρέχεις σαν συλλογικό.
Σε αυτό το περιβάλλον δεν απολύεις 1-2-5-10 δημοσιογράφους για τις ομαδικές τους προτιμήσεις. Το ότι θα υπάρχουν τέτοια σκηνικά ήταν δεδομένο από την αρχή.
Δεν δικαιολογείται, αλλά δεν εκπλήσσει και κανέναν.
Ειδικά τώρα στο κλείσιμο της σεζόν με πρωταθλήτρια την χάρτινη για να έχουν να σου επισύρουν μετά ένα σορό ψέματα και πραγματικά προπαγανδιστικά πράγματα.
Την καλημέρα μου φίλε Φράνκι.
Δε μιλάμε να παίζει 100% ΠΑΟΚ, αλλά όχι να δίνει μισθό και βήμα σε εχθρούς του ΠΑΟΚ. Γίνεται αυτό στο MEGA ή στο ΣΚΑΪ?
Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Και να στο πω διαφορετικά, κόβεις ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ απο την Τούμπα για τον Χ.Ψ λογο επειδή έτσι αποφάσησε η τάδε λόγο εσωτερικών καταστάσεων, οκ αυτοί αποφασίζουν.
Αλλά απο την άλλη όμως δίνεις πανελλήνιο (!) βήμα και μισθό σε 2-3 εγκάθετους του γελωτοποιού για να αφήνουν υπονοούμενα οτι ο ΠΑΟΚ πήρε Πρωταθλήματα με τη Διαιτησία, με παράγκα που έστησε μαζί με τον Ολυμπιακό και οτι το Χαρτί ήρθε και έσπασε το κατεστημένο και κατατρόπωσε το σύστημα του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά μέσα απο το OPEN.
Δε γίνεται στη δολοφονία οπαδού του ΠΑΟΚ να μη διενεργείται ένα σοβαρο ρεπορτάζ και μια έρευνα γύρω απο τις συνθήκες απο το OPEN.
Πρέπει να δωθούν εξηγήσεις. Να ερωτηθεί και να εξηγήσει ο ΟΝΝΕΔίτης που είναι Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN. Αλλά ποιός να ρωτήσει και πότε.
Τι εννοείς αγωνιστικά? Ο Λουτσέσκου, με τον Καρυπίδη και τον Παντελή αποφασίζουν τι συμβόλαιο θα προταθεί στον Κωνσταντέλια και πότε? Αυτοί το καθυστερούσανε? Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ επι Φέργκιουσον, να αποφασίζει ο Προπονητής για όλα.Sera4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:49 Όχι δεν είναι διοικητικά. Είναι καθαρά αγωνιστικά θέματα η ενίσχυση, οι ανανεώσεις και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα κρίσιμα ραντεβού.
Τέλος πάντων, κάνουμε κύκλους κάποιοι λένε φταίει ο Σαββίδης, άλλοι λένε φταίει ο Λουτσέσκου, άλλοι λένε τα στελέχη (συμφωνώ εν μέρει) της ΠΑΕ.
Δεν έχει νόημα όλο αυτό, δεν επιρρεάζουμε κάτι.
-
George Best4
Δηλαδή δεν κοστισε ότι πήγαμε πάλι χωρίς φορ.Sera4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:49 Όχι δεν είναι διοικητικά. Είναι καθαρά αγωνιστικά θέματα η ενίσχυση, οι ανανεώσεις και το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα κρίσιμα ραντεβού.
Οτι ήρθε παραμονές του ματς φορ από τα πανέρια της Ρωσίας.
Δεν έφταιξε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το καλύτερο του χαφ τον Μεϊτε.
Δεν έφταιξε ότι στη θέση του έπαιζε ο Καμαρά που συν όλων των άλλων ήταν από 6μηνη αποχή αφού ήταν στον πάγο στον γαύρο και όλο τον Ιούνιο έκανε διακοπές μέχρι να κλείσει.
Δεν έφταιξε που ξεκινήσαμε τα ματς με Οζντοεφ-Σβαμπ που την χρονιά του πρωταθλήματος που δοκιμαστηκε σε όποιο ματς ξεκινούσαν κάναμε κλαρινακαι έμπαινε στον άρον ο Μεϊτε από πάγκο. Με έναν Οζντοεφ που όλη την προηγούμενη χρονιά δεν έπαιζε λόγω ψυχολογικών...
Δεν έφταιξε που δεν ενισχύθηκε πουθενά αλλού η ομάδα.
Όλα αυτά δεν έφταιξαν και παίζαμε με μια ομάδα που ήδη είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα της και είχε ρυθμό.
Ο ΠΑΟΚ αποδυναμωμένος πήγε σχετικά με το πώς ήταν την προηγούμενη χρονιά.
Πάλι και τότε πήγαμε άντε να δούμε τι θα κάνουμε και αν περάσουμε θα πάρουμε τους 5 παίχτες που μας λειπουν.
Η ομάδα διοικητικά έχει άλλη νοοτροπία από ότι είχε παλιά. Δεν ανανεώνει συμβόλαια αν αυτά δεν λήξουν όπως παλιά. Δεν δίνει μεγάλα συμβόλαια. Παζαρευει τα 1+1 δε δίνει 2-3 χρόνια.
Αυτά είναι στρατηγική της διοίκησης όχι αγωνιστικο πρόβλημα.
Προφανώς από άλλο καλάθι παιχτών ψωνίζεις που θα δεχτούν τους περιορισμούς που βάζουμε εμείς.
Ο κάθε πετυχημένος καλός ποδοσφαιριστής δε θα έρθει στον ΠΑΟΚ να αποδείξει τιποτα.Ουτε θα δεχτεί συμβόλαιο μικρό ούτε θα δεχτεί τα 1 χρόνο και βλέπουμε.
Γι'αυτό όταν προτάθηκε σε εμάς ο Γιοβιτς (και ο κάθε Γιοβιτς) και είδαμε τι ζητάει το θεώρησαν μη ρεαλιστικό να έρθει στην Ελλαδα όπως δήλωσαν και επίσημα.
Τελικά?
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Special 4, Kostas_FI
@makis76
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα και 4 κυπέλλα αντιμετωπίζοντας ενα σύστημα στημένο υπερ των ομαδων του ΠΟΚ. Ολοι αυτοί είχαν ιδιοκτήτες εφοπλιστές,βιομήχανους,τραπεζίτες και ουσιαστικά όλη την άρχουσα τάξη της χώρας.Οπότε και για να σου απαντήσω, το ταβάνι της ομάδας ήταν οι εγχώριοι τίτλοι. Αν εσύ θεωρείς οτι μετα απο 10+ χρόνια που παίζεις με τα ίδια πλέον οικονομικά δεδομένα με τους κάτω έχεις τρυπήσει το ταβάνι της ομάδας,πχ όμιλοι champions league, τοτε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μην μικραίνουμε την ομάδα μας για να υποστηρίξουμε τον ιδιοκτήτη. ΠΑΟΚ είμαστε και οχι Απόλλων Καλαμαριάς να μας πήρε να βολοδέρνουμε στην Β και Γ εθνική. Φυσικά τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει και θα ήμασταν αγνώμονες να μην του το αναγνωρίσουμε. Απο την άλλη όμως εθελοτυφλούμε εαν θεωρούμε ότι η ενασχόληση του ,τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά, δεν είναι σε συνεχή πτώση απο το 20 και μετά.
Στα νιάτα μας τότε είχαμε απαιτήσεις και με τον Γ. Παντελάκη και μετέπειτα με Π. Καλαφάτη και Χ. Σαββίδη που οικονομικά δεν ήταν ούτε στο 1/10 των εφοπλιστών των τριών του λεκανοπεδίου. Τώρα που έχουμε δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, στον οποίο είμαστε και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, δεν πρέπει να έχουμε κατ' ελάχιστον τις απαιτήσεις που είχε η γενιά του '70 και του '80; Πολύ σωστά τα έθεσες.
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα και 4 κυπέλλα αντιμετωπίζοντας ενα σύστημα στημένο υπερ των ομαδων του ΠΟΚ. Ολοι αυτοί είχαν ιδιοκτήτες εφοπλιστές,βιομήχανους,τραπεζίτες και ουσιαστικά όλη την άρχουσα τάξη της χώρας.Οπότε και για να σου απαντήσω, το ταβάνι της ομάδας ήταν οι εγχώριοι τίτλοι. Αν εσύ θεωρείς οτι μετα απο 10+ χρόνια που παίζεις με τα ίδια πλέον οικονομικά δεδομένα με τους κάτω έχεις τρυπήσει το ταβάνι της ομάδας,πχ όμιλοι champions league, τοτε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μην μικραίνουμε την ομάδα μας για να υποστηρίξουμε τον ιδιοκτήτη. ΠΑΟΚ είμαστε και οχι Απόλλων Καλαμαριάς να μας πήρε να βολοδέρνουμε στην Β και Γ εθνική. Φυσικά τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει και θα ήμασταν αγνώμονες να μην του το αναγνωρίσουμε. Απο την άλλη όμως εθελοτυφλούμε εαν θεωρούμε ότι η ενασχόληση του ,τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά, δεν είναι σε συνεχή πτώση απο το 20 και μετά.
Ακριβώς αυτά, δεν ξέρω makis76 αν είσαι της γενιάς ΠΑΟΚ old school και το '76 είναι το έτος γέννησής σου ή αυτό της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος. Αλλά σίγουρα γνωρίζεις και θα το (ξανα)τονίσω στους νεώτερους σε ηλικία, ότι ο ΠΑΟΚ με Πρόεδρο ιδιοκτήτη ειδών υγιεινής και θέρμανσης, τον Γ. Παντελάκη που τρομάρα μας δεν μας έκανε γιατί δεν είχε δισεκατομμύρια δραχμές όπως είχαν οι τρεις πόκεμον, αλλά είχε 100% νοικοκυρεμένη ομάδα και στοχευμένες και-πολύ βασικό αυτό για να το δουν οι νυν scouters-ΟΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, δικεδικούσε κάθε χρόνο τον τίτλο στην δεκαετία του '70, συγκεκριμένα από το 1972 μέχρι το 1982 με ελάχιστες εξαιρέσεις, είχε την καλύτερη ομάδα που επί 6-7 χρόνια έπαιζε ένα ποδόσφαιρο εποχής μπροστά από το ελληνικό και της εκλάπησαν από την αδηφάγο πρωτεύουσα άλλοι 5-6 τίτλοι πέραν του ενός πρωταθλήματος και δύο κυπέλλων. Μήν ξεχνάμε ότι υποχρεωνόταν να παίξει τελικούς μόνο στην Αθήνα, δύο από τους οποίους μέσα στην έδρα του οσφπ με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά.
Στα νιάτα μας τότε είχαμε απαιτήσεις και με τον Γ. Παντελάκη και μετέπειτα με Π. Καλαφάτη και Χ. Σαββίδη που οικονομικά δεν ήταν ούτε στο 1/10 των εφοπλιστών των τριών του λεκανοπεδίου. Τώρα που έχουμε δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, στον οποίο είμαστε και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, δεν πρέπει να έχουμε κατ' ελάχιστον τις απαιτήσεις που είχε η γενιά του '70 και του '80; Πολύ σωστά τα έθεσες.
-
George Best4
Επίσης το Open που λέτε είναι άλλη μια απόδειξη.
Οποίο πρόγραμμα του πάει καλά και όποιος δημοσιογράφος του η εκπομπή κάνει νούμερα φεύγει για άλλο κανάλι με συμβόλαιο πολλαπλάσιο που το ίδιο κανάλι δεν μπορεί ή δε θέλει να προσφέρει.
Όποιος απορριπτεται από τα άλλα κανάλια βρίσκει καταφύγιο στο Όπεν.
Ελπίζω του χρόνου να μη παίζουμε με φορ τον Κοκλώνη μόνο...
Οποίο πρόγραμμα του πάει καλά και όποιος δημοσιογράφος του η εκπομπή κάνει νούμερα φεύγει για άλλο κανάλι με συμβόλαιο πολλαπλάσιο που το ίδιο κανάλι δεν μπορεί ή δε θέλει να προσφέρει.
Όποιος απορριπτεται από τα άλλα κανάλια βρίσκει καταφύγιο στο Όπεν.
Ελπίζω του χρόνου να μη παίζουμε με φορ τον Κοκλώνη μόνο...
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- block04