Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά και οι άλλοι δεν πάιζουν με ιδιοκτήτες τον Μπαμπη που δουλέυει ταβέρνα και τον Σάκη τον υδραυλικό, και οι άλλοι δισεκατομυριούχους έχουν. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι τόσο η θέση , παίζουν και οι άλλοι, αλλα το ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, και από το 19 και μετά η ομάδα έχει μπει σε maintenance mode.
Προσωπικά μετα το 24 είχα μια τελευταία ελπίδα ότι το πρωταθλημα εκέινο θα λειτουργούσε ως εφαλτήριο για να αλλάξει η λειτουργία της ομάδας , αλλά γίνονται τα ίδια λάθη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μεγάλη απογοήτευση
Προσωπικά μετα το 24 είχα μια τελευταία ελπίδα ότι το πρωταθλημα εκέινο θα λειτουργούσε ως εφαλτήριο για να αλλάξει η λειτουργία της ομάδας , αλλά γίνονται τα ίδια λάθη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μεγάλη απογοήτευση
Εγώ να κάνω μια ερώτηση . Όταν πήγε ο Λουτσεσκου στο Πόρτο Καρρας να μιλήσουν για τα προβλήματα της ομάδας , ποιον είχε απέναντι του ; Δηλαδή σε ποιον μιλούσε και είχε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις να καταλάβει αν αυτά που τους λέει είναι σωστά ή μ@λακιες ; Με ποδοσφαιρικά κριτήρια καθαρά , ποιος κρίνει τον Λουτσεσκου ;
Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:00Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
Αν ο γαύρος (που λέμε ότι είναι ο βασικός μας αντίπαλος τελευταία - ενώ το χαρτί μας έχει πατήσει κάτω σε τίτλους ενώ ήρθε από γ' εθνική και εμείς κοροιδεύαμε τον Πέτρο τον Μάνταλο που μας κουβαλούσε τα κύπελλα....) έκανε 2 σερί τρίτες θέσεις, τι θα έκανε ο Μαρινάκης;
Η γκοτζαρεβα. Μεγαλη μπαλαδοφατσα.chrisg4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:13 Εγώ να κάνω μια ερώτηση . Όταν πήγε ο Λουτσεσκου στο Πόρτο Καρρας να μιλήσουν για τα προβλήματα της ομάδας , ποιον είχε απέναντι του ; Δηλαδή σε ποιον μιλούσε και είχε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις να καταλάβει αν αυτά που τους λέει είναι σωστά ή μ@λακιες ; Με ποδοσφαιρικά κριτήρια καθαρά , ποιος κρίνει τον Λουτσεσκου ;
-
vasilis1976
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….
Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη μέση οδό. Συνεχίζουμε να ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική, που κάποιες φορές μπορεί να είναι αυστηρή ή να κάνουμε στο τέλος λάθος, αλλά ποτέ δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ουδείς ότι είναι εκ του πονηρού. Δεν είμαστε κανενός. Δεν είναι συγγενής μας κάνεις . Δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός. Είμαστε ο απλός κόσμος . Έχουμε την ομάδα πάνω από όλα. Έτσι θα πορευόμαστε κι ας τρώμε τη λάσπη. Μέχρι την τελική δικαίωση που μπορεί και να μην έρθει ποτέ… εμείς όμως που εφαρμόζουμε στην πράξη το’’ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ’’ είμαστε έτοιμοι και να το υποστούμε. Ξέρουμε κατά βάθος ότι κανείς επιχειρηματίας δεν έχει την ομάδα πάνω απ΄ όλα. Κάνεις πουθενά στον πλανήτη. Όλα στο τέλος ειναι μπίζνες γι αυτούς. Αρνούμαστε να βάλουμε πάνω από την ομάδα ακόμα και τον μεγαλύτερο ευεργέτη μας. Κι αυτό που κάποιοι θα το δουν ως αχαριστία εμείς θα το ζούμε ως ‘ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ’. Εάν δεν ήμασταν κι ΄΄εμείς΄΄, το λεγόμενο αντίπαλο δέος , η ομάδα (και η κάθε ομάδα) θα ήταν έρμαιο της προσωπολατρίας. Όλοι μα όλοι είναι για εμάς ΝΑΝΟΙ!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΝΑΝΟΙ!!! ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ!!! ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!!! ΜΗΔΕΝ!!! ΝΑΙ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!! Μην απορειτε για αυτό. Έτσι ψυχρά λειτουργούν όσοι αγαπούν πραγματικά. Η μάνα μπροστά στον κίνδυνο να πέσει το μωρό από το μπαλκόνι το τραβά με δύναμη και μη υπολογίζοντας αν θα το πονέσει ή θα του βγάλει το χέρι εκείνη τι στιγμή!!! Ποιος όμως θα την κατηγορήσει για σκληρότητα ??? έτσι κι εμείς . Σκληρή κριτική στον Σαββίδη και στον κάθε Σαββίδη κι ας ερμηνεύεται από πολλούς ως αχαριστία. Άλλωστε η αγάπη και το μισος δεν απέχουν πολύ…. θα ζητάμε πάντα. Ταβάνι ο ουρανός. Τα όνειρα μας θα είναι πάντα ανεκπλήρωτα. Έτσι μόνο δεν θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε. Όλα τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν ότι θα χάσουμε και το μυαλό μας. Θα φερόμαστε έξυπνα και ‘’πονηρά’’ όταν χρειάζεται για το κάλο της ομάδας. Και απαντάμε σε όλους αυτούς που μας βλέπουν ….κάπως. δεν θαμπωθήκαμε από τα εκατομμύρια κανενός. Όποιος μας κάνει τη… δουλειά καλώς να έρθει. Όποιος δεν μπορεί ευχαριστούμε αλλά… ο επόμενος. Αυτό δεν φωτογραφίζει τον Ιβάν. Όχι. Είναι ο γενικός κανόνας που θα πρέπει να μας διέπει. Θα το πω αλλιώς κι ας ξενίσει κάποιους. Ακούσατε ποτέ κανέναν γάβρο (καθόλου τυχαίο το παράδειγμα) να ανησυχεί για τον αν θα φύγει ο Μαρινάκης? Ακούσατε ποτέ πρόεδρο του γάβρου να τολμά- εμμέσως ή αμέσως- να θυμίζει στον οπαδό τι έκανε για αυτούς ή που θα ήταν χωρίς αυτόν…. προσβολή!!! Θάνατος !!! (που έλεγε κάποτε ο Αγγελαρας). ο νοών νοειτω… όταν έχεις τάξει και δεν πραγματοποίησες έχω το δικαίωμα, αλλά και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να σε ελέγξω. Όλα αυτά φαινομενικά εμπεριέχουν ένα ρίσκο. Αυτό του να μείνω στον …άσσο. Μπορώ όμως να ζω έτσι? Με έναν διαρκή φόβο? Και τι ζωή (στην περίπτωση μας τι ομάδα) θα ζω? Κάποτε, τα πέτρινα χρόνια, πηγαίναμε και ψάχναμε ( για να το πω ευγενικά) επιχειρηματίες (οι παλιότεροι θυμούνται). Και τι τους λέγαμε? Ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία, ελάτε, επενδύστε, βγάλετε χρήμα και κάντε τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Εάν το πιστεύουμε ότι είμαστε πράγματι μαγαζί γωνια τότε ποιος ο φόβος? Αυτοαναιρούμαστε λοιπον??? και το πιο εκνευριστικό απ΄ όλα. Να μου θυμίζεις με πολλούς και διάφορους τρόπους και υπονοούμενα ποιος ήμουν και ποιος είμαι. Και γιατί ,λέω εγώ, δεν δέχεσαι και το ποιος θα μπορούσα να ήμουν? Μήπως καλύτερος? Το να συγκρίνεις την ομάδα με τον… εαυτό της δεν έχει αξία. Είχες λέει 2 τίτλους στα 80 χρόνια και έχεις άλλους 2 στα 15. Αύξηση 100%!!!! Δεν ακούγεται τέλειο!!!. μήπως όμως -λέω εγώ- θα έπρεπε να είχες άλλους 2? Έτσι πάντα θα βλέπει το ποτήρι ο φίλαθλος. μισογεμάτο. Η ομάδα μοιραία και νομοτελειακά θα συγκρίνεται πάντα με τους αντιπάλους της!!! Όσο αυτοί θα ενισχύονται πρέπει κι εσύ να ακολουθείς!!! Αλλιώς απλά ….παρακολουθείς. Όχι αγαπητοί μου, εμείς δεν ζηλέψαμε τα εκατομμύρια κανενός. Ούτε φοβόμαστε την έλλειψη αυτών. Αν, εν έτη 2026, ο ΠΑΟΚ έχει αγωνία αν θα του τύχει πρόεδρος που να μην μπορεί να τον βγάλει για πλάκα …τέταρτο τότε οκ. Προτιμώ την αξιοπρέπεια μου πάρα να γίνω έρμαιο του κάθ΄ ενός … θα μπορούσα να γράφω ώρες. Και πολλά που μας πειράζουν και μας προσβάλουν …. Όμως…
…κλείνω τις σκέψεις με μια λέξη. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ : ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΕΝΟΤΗΤΑ!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….
Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη μέση οδό. Συνεχίζουμε να ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική, που κάποιες φορές μπορεί να είναι αυστηρή ή να κάνουμε στο τέλος λάθος, αλλά ποτέ δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ουδείς ότι είναι εκ του πονηρού. Δεν είμαστε κανενός. Δεν είναι συγγενής μας κάνεις . Δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός. Είμαστε ο απλός κόσμος . Έχουμε την ομάδα πάνω από όλα. Έτσι θα πορευόμαστε κι ας τρώμε τη λάσπη. Μέχρι την τελική δικαίωση που μπορεί και να μην έρθει ποτέ… εμείς όμως που εφαρμόζουμε στην πράξη το’’ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ’’ είμαστε έτοιμοι και να το υποστούμε. Ξέρουμε κατά βάθος ότι κανείς επιχειρηματίας δεν έχει την ομάδα πάνω απ΄ όλα. Κάνεις πουθενά στον πλανήτη. Όλα στο τέλος ειναι μπίζνες γι αυτούς. Αρνούμαστε να βάλουμε πάνω από την ομάδα ακόμα και τον μεγαλύτερο ευεργέτη μας. Κι αυτό που κάποιοι θα το δουν ως αχαριστία εμείς θα το ζούμε ως ‘ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ’. Εάν δεν ήμασταν κι ΄΄εμείς΄΄, το λεγόμενο αντίπαλο δέος , η ομάδα (και η κάθε ομάδα) θα ήταν έρμαιο της προσωπολατρίας. Όλοι μα όλοι είναι για εμάς ΝΑΝΟΙ!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΝΑΝΟΙ!!! ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ!!! ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!!! ΜΗΔΕΝ!!! ΝΑΙ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!! Μην απορειτε για αυτό. Έτσι ψυχρά λειτουργούν όσοι αγαπούν πραγματικά. Η μάνα μπροστά στον κίνδυνο να πέσει το μωρό από το μπαλκόνι το τραβά με δύναμη και μη υπολογίζοντας αν θα το πονέσει ή θα του βγάλει το χέρι εκείνη τι στιγμή!!! Ποιος όμως θα την κατηγορήσει για σκληρότητα ??? έτσι κι εμείς . Σκληρή κριτική στον Σαββίδη και στον κάθε Σαββίδη κι ας ερμηνεύεται από πολλούς ως αχαριστία. Άλλωστε η αγάπη και το μισος δεν απέχουν πολύ…. θα ζητάμε πάντα. Ταβάνι ο ουρανός. Τα όνειρα μας θα είναι πάντα ανεκπλήρωτα. Έτσι μόνο δεν θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε. Όλα τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν ότι θα χάσουμε και το μυαλό μας. Θα φερόμαστε έξυπνα και ‘’πονηρά’’ όταν χρειάζεται για το κάλο της ομάδας. Και απαντάμε σε όλους αυτούς που μας βλέπουν ….κάπως. δεν θαμπωθήκαμε από τα εκατομμύρια κανενός. Όποιος μας κάνει τη… δουλειά καλώς να έρθει. Όποιος δεν μπορεί ευχαριστούμε αλλά… ο επόμενος. Αυτό δεν φωτογραφίζει τον Ιβάν. Όχι. Είναι ο γενικός κανόνας που θα πρέπει να μας διέπει. Θα το πω αλλιώς κι ας ξενίσει κάποιους. Ακούσατε ποτέ κανέναν γάβρο (καθόλου τυχαίο το παράδειγμα) να ανησυχεί για τον αν θα φύγει ο Μαρινάκης? Ακούσατε ποτέ πρόεδρο του γάβρου να τολμά- εμμέσως ή αμέσως- να θυμίζει στον οπαδό τι έκανε για αυτούς ή που θα ήταν χωρίς αυτόν…. προσβολή!!! Θάνατος !!! (που έλεγε κάποτε ο Αγγελαρας). ο νοών νοειτω… όταν έχεις τάξει και δεν πραγματοποίησες έχω το δικαίωμα, αλλά και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να σε ελέγξω. Όλα αυτά φαινομενικά εμπεριέχουν ένα ρίσκο. Αυτό του να μείνω στον …άσσο. Μπορώ όμως να ζω έτσι? Με έναν διαρκή φόβο? Και τι ζωή (στην περίπτωση μας τι ομάδα) θα ζω? Κάποτε, τα πέτρινα χρόνια, πηγαίναμε και ψάχναμε ( για να το πω ευγενικά) επιχειρηματίες (οι παλιότεροι θυμούνται). Και τι τους λέγαμε? Ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία, ελάτε, επενδύστε, βγάλετε χρήμα και κάντε τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Εάν το πιστεύουμε ότι είμαστε πράγματι μαγαζί γωνια τότε ποιος ο φόβος? Αυτοαναιρούμαστε λοιπον??? και το πιο εκνευριστικό απ΄ όλα. Να μου θυμίζεις με πολλούς και διάφορους τρόπους και υπονοούμενα ποιος ήμουν και ποιος είμαι. Και γιατί ,λέω εγώ, δεν δέχεσαι και το ποιος θα μπορούσα να ήμουν? Μήπως καλύτερος? Το να συγκρίνεις την ομάδα με τον… εαυτό της δεν έχει αξία. Είχες λέει 2 τίτλους στα 80 χρόνια και έχεις άλλους 2 στα 15. Αύξηση 100%!!!! Δεν ακούγεται τέλειο!!!. μήπως όμως -λέω εγώ- θα έπρεπε να είχες άλλους 2? Έτσι πάντα θα βλέπει το ποτήρι ο φίλαθλος. μισογεμάτο. Η ομάδα μοιραία και νομοτελειακά θα συγκρίνεται πάντα με τους αντιπάλους της!!! Όσο αυτοί θα ενισχύονται πρέπει κι εσύ να ακολουθείς!!! Αλλιώς απλά ….παρακολουθείς. Όχι αγαπητοί μου, εμείς δεν ζηλέψαμε τα εκατομμύρια κανενός. Ούτε φοβόμαστε την έλλειψη αυτών. Αν, εν έτη 2026, ο ΠΑΟΚ έχει αγωνία αν θα του τύχει πρόεδρος που να μην μπορεί να τον βγάλει για πλάκα …τέταρτο τότε οκ. Προτιμώ την αξιοπρέπεια μου πάρα να γίνω έρμαιο του κάθ΄ ενός … θα μπορούσα να γράφω ώρες. Και πολλά που μας πειράζουν και μας προσβάλουν …. Όμως…
…κλείνω τις σκέψεις με μια λέξη. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ : ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΕΝΟΤΗΤΑ!!!!!!
Δεν του απαντησες ομωςvasgias έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:16Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:00Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
Αν ο γαύρος (που λέμε ότι είναι ο βασικός μας αντίπαλος τελευταία - ενώ το χαρτί μας έχει πατήσει κάτω σε τίτλους ενώ ήρθε από γ' εθνική και εμείς κοροιδεύαμε τον Πέτρο τον Μάνταλο που μας κουβαλούσε τα κύπελλα....) έκανε 2 σερί τρίτες θέσεις, τι θα έκανε ο Μαρινάκης;
-
Panostas1995
Και το 23 και το 24 τρίτος βγήκε ....τι έκανε; Άλλαξε 10 προπονητές και 60 παίκτες....όταν βρήκε έναν προπονητή που του έφερε αποτελέσματα (γιατί σοβαρή μπάλα δεν έπαιξε) τον κράτησε πήρε ένα πρωτάθλημα γιατί οι υπόλοιποι ήμασταν μαύρα χάλια και φέτος πάλι θα βγει δεύτερος ή τρίτος....vasgias έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:16Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:00Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
Το χαρτί όπως το λες και εσύ έχει δύο πρωταθλήματα (όχι τρία) και 3-4 κύπελλα
Την ίδια περίοδο ο ΠΑΟΚ έχει τρία πρωτάθληματα (όχι δύο)
Και 4 κύπελλα
Αν εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος από θέμα τίτλων είναι δικό σου θέμα....το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι οι τίτλοι ούτε τα λεφτά ....είναι ο τρόπος λειτουργίας που είναι μη ποδοσφαιρικός
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Franky
Ναι βρε καλέ μου άνθρωπε δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Παρόλα αυτά το βασικό kpi ως οπαδός είναι οι τίτλοι και το θέαμα. Κυρίως οι τίτλοι όμως. Αυτό κοιτάζεις αρχικά και αν σε σέβεται σαν πελάτη στη συνέχεια. Ο τρόπος λειτουργίας είναι κάτι καθαρά εταιρικό και αφορά στις εσωτερικές διεργασίες της εταιρείας.
Ωραία δεν βάζω τον παναθηναϊκό ως μέτρο σύγκρισης γιατί τα τελευταία 14 χρόνια δεν είναι ούτε για λίγο ο ανταγωνιστής μου άσχετα αν μου έχει κλέψει κύπελλο. Παρόλα αυτά μόλις κάνει το γήπεδο να ξέρεις ότι θα δούμε άλλο βαζελο. Εδώ θα είμαστε και θα το ξανασυζητάμε.nunies4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:49Δεν του απαντησες ομωςvasgias έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:16Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:00
Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;
Εκείνο το πρωτάθλημα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, όλα τα κακώς κείμενα κρύφτηκαν και όλοι πίστεψαν ότι επείδη έγινε μια φορά θα γίνεται πάντα.Kostas_FI έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:12 Καλά και οι άλλοι δεν πάιζουν με ιδιοκτήτες τον Μπαμπη που δουλέυει ταβέρνα και τον Σάκη τον υδραυλικό, και οι άλλοι δισεκατομυριούχους έχουν. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι τόσο η θέση , παίζουν και οι άλλοι, αλλα το ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, και από το 19 και μετά η ομάδα έχει μπει σε maintenance mode.
-
Panostas1995
Αν κρίνουμε μόνο από τους τίτλους θα πρέπει του χρόνου να αντιγράψουμε τον Βέγκα και να λέμε ότι μας σφάζουν σε κάθε αγώνα και μάγκικα κτλ κτλ ....vasgias έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:12 Ναι βρε καλέ μου άνθρωπε δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Παρόλα αυτά το βασικό kpi ως οπαδός είναι οι τίτλοι και το θέαμα. Κυρίως οι τίτλοι όμως. Αυτό κοιτάζεις αρχικά και αν σε σέβεται σαν πελάτη στη συνέχεια. Ο τρόπος λειτουργίας είναι κάτι καθαρά εταιρικό και αφορά στις εσωτερικές διεργασίες της εταιρείας.
-
Panostas1995
Ακριβώς αυτό που λες ότι δεν υπολογίζεις τον βαζελο για ανταγωνιστή είναι η απόδειξη πόσο έχει μεγαλώσει η ομάδα στα χρόνια του Σαββίδηvasgias έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:15Ωραία δεν βάζω τον παναθηναϊκό ως μέτρο σύγκρισης γιατί τα τελευταία 14 χρόνια δεν είναι ούτε για λίγο ο ανταγωνιστής μου άσχετα αν μου έχει κλέψει κύπελλο. Παρόλα αυτά μόλις κάνει το γήπεδο να ξέρεις ότι θα δούμε άλλο βαζελο. Εδώ θα είμαστε και θα το ξανασυζητάμε.nunies4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:49Δεν του απαντησες ομωςvasgias έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:16
Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.
Το ταβάνι του ΠΑΟΚ πριν τον Ιβαν, ήταν αυτό που του επέτρεπαν τα χρήματα που είχε. Εδώ και κάποια χρόνια αυτή η συνθήκη έχει αλλάξει.George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15 Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
Το να λέμε που ήμασταν προ Ιβαν είναι ότι πιο μίζερο υπάρχει. Δε με ενδιαφέρει που ήμουν είναι στο παρελθόν, αν θέλουμε να κάνουμε επιτέλους το βήμα παραπάνω και να μην περιμένουμε μια χρονιά πυροτέχνημα (2024) αυτή η μίζερη νοοτροπία πρέπει να σταματήσει.
Ωπα ρε σεις, υπαρχει πτυχιο ποδοσφαίρου ας πουμε? Ο ιβαν με τα καλα του κ τα στραβα του ειναι στο χωρο του ποδοσφαιρου της Ελλάδας 14 χρονια. Ειναι σαν να γυρναει κ να λεει καποιος σε μας αφου ειστε άσχετοι (δνε εχω πτυχιο εγω προσωπικα προπονητικής) τι κάθεστε και κρίνεται την πορεία της ομάδας, την εκγύμναση, το αν παιζει καλα. Και οσοι δεν εχετε πτυχιο οργανωσης και διοικησης επιχειρήσεων γιατι ακριβως μπαίνετε σε διαδικασία να κριτικάρετε την λειτουργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν παει ετσι. Σε ολο το κοσμο οι ιδιοκτήτες θα κρινουν αν οι στοχοι που τεθηκαν επευτέχθηκαν ή οχι και αν δεν επετεύχθηκαν για ποιο λογο εγινε αυτο. Δεν εινια πρωτοτυπια του ΠΑΟΚ αυτοembuji έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:21Η γκοτζαρεβα. Μεγαλη μπαλαδοφατσα.chrisg4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:13 Εγώ να κάνω μια ερώτηση . Όταν πήγε ο Λουτσεσκου στο Πόρτο Καρρας να μιλήσουν για τα προβλήματα της ομάδας , ποιον είχε απέναντι του ; Δηλαδή σε ποιον μιλούσε και είχε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις να καταλάβει αν αυτά που τους λέει είναι σωστά ή μ@λακιες ; Με ποδοσφαιρικά κριτήρια καθαρά , ποιος κρίνει τον Λουτσεσκου ;
Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ στην ενος αιώνα ιστορία του κατάφερε με ιδιοκτήτες βιοτέχνες,φρουτέμπορες,ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδων υγιεινής,διαφόρων ειδών λαμόγια να παρεί 2 πρωταθλήματα και 4 κυπέλλα αντιμετωπίζοντας ενα σύστημα στημένο υπερ των ομαδων του ΠΟΚ. Ολοι αυτοί είχαν ιδιοκτήτες εφοπλιστές,βιομήχανους,τραπεζίτες και ουσιαστικά όλη την άρχουσα τάξη της χώρας.Οπότε και για να σου απαντήσω, το ταβάνι της ομάδας ήταν οι εγχώριοι τίτλοι. Αν εσύ θεωρείς οτι μετα απο 10+ χρόνια που παίζεις με τα ίδια πλέον οικονομικά δεδομένα με τους κάτω έχεις τρυπήσει το ταβάνι της ομάδας,πχ όμιλοι champions league, τοτε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μην μικραίνουμε την ομάδα μας για να υποστηρίξουμε τον ιδιοκτήτη. ΠΑΟΚ είμαστε και οχι Απόλλων Καλαμαριάς να μας πήρε να βολοδέρνουμε στην Β και Γ εθνική. Φυσικά τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει και θα ήμασταν αγνώμονες να μην του το αναγνωρίσουμε. Απο την άλλη όμως εθελοτυφλούμε εαν θεωρούμε ότι η ενασχόληση του ,τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά, δεν είναι σε συνεχή πτώση απο το 20 και μετά.George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15 Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
- These users thanked the author makis76 for the post (total 4):
- block04, Γερασίμου, TasosDuss, smoothcriminal1926