Ενα από τα πιο κατάπτυστα ποστς που έχω διαβάσει εδώ μέσα. Ούτε ο σαουριδης δεν θα το έγραφε καλύτεραDimitrisou έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:37Aυτο λογικα εδω δεν ειναι για μπαν ετσι?mariotsaggal91 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται και ο τροπος που χειριζεται τα πραγματα. Καθολου. Δεν με ενδιαφερει ο αλλος, εξαλλου δεν εχω παει ποτε στο μπασκετ. Με νοιαζει οτι ο Σαββιδης για εμενα εκπροσωπει μια σοβιετ κουλτουρα (ενα κρατος φουσκα και οι απ εξω να πεθανουν στα γκουλαγκ αφου τους σπιλωσουμε) η οποια κουλτουρα δε με εκφραζει. Ουτε οταν ο γιος του πηγαινε με φρουρα εξω απο το Βικελιδης με εξεφραζε, ουτε οταν Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης. Για εμενα δεν εχει συνεχεια η σχεση του ΠΑΟΚ μου με τον κ.Σαββιδη. Δεν το επιθυμω. Και ας μπαναριστω, καληνυχτα σας.
Λογικα δεν ηταν και για μπαν ο αλλος ο τυπακος που μιλουσε για νανους.
ΟΚ.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- leomatos88
θα ηθελα να ζητησω συγνώμη για το ποστ αλλά δεν μορω ολη μερα να ακουω και να διαβαζω ολη μερα αισχη για τον ηγετη του ΠΑΟΚ.Αλλο η κριτική η καλοπιστη και αλλο ολη μερα να υπαρχουν ειρωνείες και αλλα
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας διαφωτίσεις στα λεγόμενα σου που έκανα bold.Theo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:44 με προεδρο δισεκατομμυριουχο που εχει την ομαδα οχημα, εγω εχω μεγαλες απαιτησεις.
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
Όχημα; Δηλαδή;
Χρησιμοποιεί την ομάδα ο Σαββίδης για κάποιον απώτερο σκοπό;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- leomatos88, Dimitrisou, PAOKevolution
-
Dimitrisou
Ε ναι ειναι και αυτο το παραμυθακι οτι λογω ΠΑΟΚ κανει και κραταει τις δουλειες..φοβαται η ΝΔ τον λαο λες και μετα απο τοσα που εχει κανει εχει χασει καμια ΠΑΟΚτσηδικη ψηφο.
Μερικοί μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει, αλλά οδεύουμε ξανά εκεί με μαθηματική ακρίβεια. Το 1/10 τα τελευταία 5 χρόνια γίνεται πολύ εύκολα 0/10 στα επόμενα πέντε, με την αναδιάρθρωση που σκοπεύουν να κάνουν με πρόφαση να γίνουμε ένα κλαμπ με πιο «ευρωπαϊκά» πρότυπα. Λες και το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν θέλετε να γίνουμε ένας Ρούλης που παίζει Ευρώπη και να γελάνε οι κάτω όταν λέμε ότι διεκδικούμε στόχους, τότε πάω πάσο.George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15 Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
Με τις βλακείες που διαβάζω εδώ μέσα θα πάω με κάδρο Γιώργης-Ιβάν έξω από την Τούμπα κ θα κατασκηνώσω.
Δηλαδή ρε παλικάρια πώς περιμένετε να γίνει σοβαρή κριτική και συζήτηση με τέτοιες κοτσάνες;
Δηλαδή ρε παλικάρια πώς περιμένετε να γίνει σοβαρή κριτική και συζήτηση με τέτοιες κοτσάνες;
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 4):
- leomatos88, PAOKevolution, George Best4, aivas19
Ιβάν, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Либо мы изменимся, либо потонем.
Libo my izmenimsya, libo potonem.
Περισσότερα από Δευτέρα. больше, чем в понедельник.
bol'she, chem v ponedel'nik.
σόρρυ που διακόπτω
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ
αυτό, τίποτε άλλο
συνεχίστε
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ
αυτό, τίποτε άλλο
συνεχίστε
- These users thanked the author danirifle for the post (total 2):
- PAOKevolution, Dimitrisou
- Montrealiotis
Ιβαν μου, έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να ετοιμάζεσαι για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω ότι την Δευτερα θα μάθουμε αν συνεχίζουμε ή όχι με τον Λουτσεσκου. Το περσινό θέατρο του παραλόγου δεν μπορεί να επαναληφθεί. Επισης φτιάξε ένα σωστό πλάνο και ξεκίνα της μεταγραφές άμεσα. Χρόνος δεν υπάρχει. Χάθηκε ένας μήνας προετοιμασίας στον βόλο.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
- aivas19, Γερασίμου, smoothcriminal1926, SCIFO
Σου έκανα μια ξεκάθαρη ερώτηση φίλε μου.Theo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:55 Βοηθησε ο ΠΑΟΚ τις επιχειρησεις του και την αναγνωρισημοτητα του ναι ή οχι ?
Θα ήθελες να απαντήσεις σε παρακαλώ;
αυτο σκεφτομαι εδω και ωρα. Η ερχομενη δευτερα ισως ειναι και η πιο σημαντικη μερα στην διοικηση Σαββιδη. Πρεπει να παρθουν πολλες και πολυ μεγαλες αποφασεις.Γερασίμου έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:57 Ιβάν, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Либо мы изменимся, либо потонем.
Βλέπω οι λογαριασμοί *4 άρχισαν να ξαναφυτρωνουν σαν τα μανιτάρια.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- George Best4, Dimitrisou, danirifle