Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οταν ο Γιόβιτς προτάθηκε σε εμάς, φάνηκαν πολλά τα 2.4εκ. Όπως στρώνεις κοιμάσαι.
Κριτική δεν έχει νόημα να γίνει, τίποτα δεν αλλάζει στην ομάδα της μαρμίτας. Η ευθύνη στις ομάδες είναι πάντα στην κεφαλή. Και φέτος δεν θα αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Θα βγει ο Παπαμίκος αύριο-μεθαύριο να μας πει πως προχωράει το γήπεδο και το προπονητικό, οι μισοί θα βρίζουν τον Ιβάν, οι άλλοι μισοί τα βλέπουν όλα καλά από τον Ιβάν και έτσι θα πάει και το 2027 και το 2028. Εμείς θα είμαστε και του χρόνου στα τσιμέντα αλλά οι προσδοκίες μικρές. Πλέον πολύ μικρές.
Κριτική δεν έχει νόημα να γίνει, τίποτα δεν αλλάζει στην ομάδα της μαρμίτας. Η ευθύνη στις ομάδες είναι πάντα στην κεφαλή. Και φέτος δεν θα αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Θα βγει ο Παπαμίκος αύριο-μεθαύριο να μας πει πως προχωράει το γήπεδο και το προπονητικό, οι μισοί θα βρίζουν τον Ιβάν, οι άλλοι μισοί τα βλέπουν όλα καλά από τον Ιβάν και έτσι θα πάει και το 2027 και το 2028. Εμείς θα είμαστε και του χρόνου στα τσιμέντα αλλά οι προσδοκίες μικρές. Πλέον πολύ μικρές.
- These users thanked the author Thax for the post:
- George Best4
εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!
2.4 εκ συμβόλαιο ο ιβαν δεν δίνει ούτε για τον εμπαπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος block04 την Τετ 13 Μάιος 2026, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
- These users thanked the author gergeo4 for the post (total 3):
- leomatos88, anaximandros4, Ally Samagoal
-
George Best4
Ο άνθρωπος εχει μιλήσει για αυτάρκεια, για έσοδα-έξοδα που θα έχει παρόλο αυτά έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό.
Μη τα ξεχνάμε αυτά.
Δεν υποσχέθηκε να ρίχνει εκατομμύρια να βελτιώνει την ομάδα όπως κάποτε.
Μην έχουμε απαιτήσεις να έχουμε ρόστερ σαν το 2019.
Μην έχουμε απαιτήσεις να δίνονται πολύ μεγάλα συμβόλαια.
Δε θα γίνει αυτό. Έχει περάσει αυτό το φεγγάρι. Υπάρχει άλλη κυβέρνηση, υπάρχουν και άλλοι παίχτες στο προσκήνιο.
Επίσης μην έχουμε απαιτήσεις και από τον Ιβάν θα πω εγώ.
Δεν είναι Ελλάδα, δεν είναι καθημερινότητα η ομάδα.
Τι νόημα έχει το θρεντ και τα σχόλια.
Ο Γιώργος και ο Νίκος είναι πλέον μπροστά.
Είναι ίσως άστοχο να του χρεώνουμε πράγματα.
Μη τα ξεχνάμε αυτά.
Δε θα γίνει αυτό. Έχει περάσει αυτό το φεγγάρι. Υπάρχει άλλη κυβέρνηση, υπάρχουν και άλλοι παίχτες στο προσκήνιο.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Patron
Ποιος είναι ο απατεώνας; Η ήταν γενικό και αόριστοgergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Εδώ διαφωνούμε φίλεGeorge Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 Ο άνθρωπος εχει μιλήσει για αυτάρκεια, για έσοδα-έξοδα που θα έχει παρόλο αυτά έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό.
Μη τα ξεχνάμε αυτά.
με προεδρο δισεκατομμυριουχο που εχει την ομαδα οχημα, εγω εχω μεγαλες απαιτησεις.
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
-
PAOKKOMOTINI4
Τι μας λες φίλε μου να μην έχουμε απαιτήσεις σαν οπαδοί να ώστε να βελτιωθεί η ομάδα επειδή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να έχουμε αυτάρκεια και να μην βάζει αυτός χρήματα ;;;
Να πάει στο καλό τότε αν δεν θέλει να βάζει θα πω εγώ
Να πάει στο καλό τότε αν δεν θέλει να βάζει θα πω εγώ
- These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
- block04
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
Ιβάν, κάνε κάτι. Και βγες πες τι θα κάνεις. Αποτύχαμε, οκ, συμβαινει. Τι θα κάνεις για να πετύχουμε του χρόνου;
ετρεξε ο αλλος να μαθει αν εννοω τον τελη.σηψη τελειως.σ'αυτον δε προκειται να πουλησει τον κωλο σας να χτυπατε.
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- paok apo epilogi
να καταστραφει ο ΠΑΟΚ ευχηθηκε ανωνυμος οπαδος επειδη καποιοι δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον προεδρο που εχεις εσυ εικονισμα. Μολις εβαλες τον προεδρο πανω απο τον ΠΑΟΚ αν δε το καταλαβες. Δε πειραζει ο καθενας τις προτεραιοτητες του.gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Ρε Γιώργη μη χαλιέσαι τζάμπα, άσε να γράφουνgergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:46 ετρεξε ο αλλος να μαθει αν εννοω τον τελη.σηψη τελειως.σ'αυτον δε προκειται να πουλησει τον κωλο σας να χτυπατε.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- leomatos88, Maklaz, paok apo epilogi