Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:05 ακομα δεν καλυφθηκε η ΑΜΚ .2 μηνες μετά την ανοικοινωση της καε
Ενδιαφερον..και πως εισαι τοσο σιγουρος για αυτο?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΓΕΜΗ + ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Εχει φυσικά ακομα 2 μηνες διορια
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05 Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό το γράφω γιατί αν δεν ξεκινά έτσι ένα ποστ εδώ μέσα κατηγορείσαι από έμμισθο τρολ και αντισαββιδικός μέχρι αντιΠΑΟΚτσής. Πάμε παρακάτω.

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου το μπάσκετ όταν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω. Ευρωλίγκα να πάρει το μπάσκετ, αν το ποδόσφαιρο δε βλέπεται δε θα μιλιέμαι.
Μετά από τέτοια χρονιά Βατερλώ στο ποδόσφαιρο που η απάντηση είναι ο Παπαμιμίκος έχετε όρεξη να μιλάτε για τον Οικονομίδη και τον Μπουντούρη και το ποιος έχει το sdna, ok. Από την άλλη θα λυθούν όλα μόλις φύγει ο Ρουμάνος.
θα στο χαλάσω λίγο φίλε μου, έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη να συζητάμε για το μπάσκετ εδώ στο νήμα του μπάσκετ. Και το αγαπάμε και θέλουμε να το δούμε καλά.
Πως θα ένιωθες αν έμπαινε εγώ στο νήμα που διαβάζεις τα ποδοσφαιρικά της ομάδας να πω στα παπάρια μου το ποδόσφαιρο την Ευρωλίγκα να κατακτήσω κι όλα καλά;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Thax
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:18 ΓΕΜΗ + ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Εχει φυσικά ακομα 2 μηνες διορια
Μα ειχε γινει γενικη συνελευση στις 16-17/2 και ειχε αποφασισθει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. Αναρτημενη στο ΓΕΜΗ στις 17/2.

Νομιζω βεβαια ο μονος τροπος για να επιβεβαιωθει η ΑΜΚ ειναι να την δουμε στους ισολογισμους του 26, οι οποιοι θα γινουν του χρονου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μακάρι να είναι έτσι.
Αν και δεν είπα ποτέ στα παπαρια μου το μπάσκετ του ΠΑΟΚ γενικά, εννοείται νοαιζομαι. Για τη συγκεκριμένη είδηση μόνο σε σχέση με άλλα θέματα σχολίασα.
Και εντελώς προσωπικά , για μένα δε συγκρίνονται σα μεγέθη, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι για μένα πάνω από όλα, όσο κι αν αγαπώ όλα τα τμήματα. Θα είναι πάντα η πρώτη μου έννοια.
carlito

Δημοσίευση από carlito »

Φανταζομαι το ίδιο θα έγραψες και για την ΠΑΕ, γιατί ούτε εκεί υπάρχει η ΑΜΚ... Όχι;

ΥΓ: Ναι, ναι ξέρω επειδή δημιούργησα τώρα τον λογαριασμό είμαι τρολάκι, ναι ναι. Τα λέω εγώ για εσένα, μην κουράζεσαι
gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:18 ΓΕΜΗ + ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Εχει φυσικά ακομα 2 μηνες διορια
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Περίοδος Καταβολής: Ο χρόνος που έχουν οι μέτοχοι για να καταθέσουν τα κεφάλαια, ο οποίος καθορίζεται στην απόφαση της ΑΜΚ.Πιστοποίηση ΑΜΚ: Η καταβολή του κεφαλαίου πρέπει να πιστοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής.Εγγραφή στο ΓΕΜΗ: Μετά την πιστοποίηση, η σχετική έκθεση καταχωρίζεται στο ΓΕΜΗ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γραφετε και ξαναγραφετε τα ιδια και τα ιδια
ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ μωρε
Εμεις απο μικροι ημασταν με τη ...Βαλενθια
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:05 ακομα δεν καλυφθηκε η ΑΜΚ .2 μηνες μετά την ανοικοινωση της καε
Ε, και;
Αφού έχει 2 μήνες ακόμα διορία, ποιό το πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:28 Περίοδος Καταβολής: Ο χρόνος που έχουν οι μέτοχοι για να καταθέσουν τα κεφάλαια, ο οποίος καθορίζεται στην απόφαση της ΑΜΚ.Πιστοποίηση ΑΜΚ: Η καταβολή του κεφαλαίου πρέπει να πιστοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής.Εγγραφή στο ΓΕΜΗ: Μετά την πιστοποίηση, η σχετική έκθεση καταχωρίζεται στο ΓΕΜΗ
ενδιαφέρον και διαφωτιστικό. Αν και πιστεύω ότι σύντομα -εντός της προθεσμίας κανονικά δηλαδή- θα ολοκληρωθεί κι αυτό , είναι καλό να ελέγχουμε και να γίνεται τέτοια σωστή κριτική, επί δεδομένων.
ΟΚ το ότι μας έδωσε χαρά και ελπίδα η παρουσία του Μυστακίδη, δε σημαίνει ότι πρέπει να γαμηθούμε με τα άλλα τμήματα όπως η ΠΑΕ και ο ΑΣ . Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι ένας, υπάρχει κάποιος από μας εδώ τους οπαδούς που θα ακούσει ότι πήρε κούπα το γυναικείο χαντμπολ και δεν θα χαρεί και θα πει μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ;
ΣΑΦΩΣ ο τρόπος που κινείται ο νέος ιδιοκτήτης κ.Αρίστος απέχει πολύ από το να μπορεί να δικαιολογηθεί και να κατανοηθεί.
Υπάρχει ουσία βέβαια στα tangibles, τα μετρήσιμα και υλικά. 'Οταν δούμε παικταράδες, προπονητικό, ανακαίνιση στο Παλατάκι, Ευρώπη, θα πούμε μπράβο και ζήτω.
Δυστυχώς δε μας αφήνει να το χαρούμε όπως πρέπει. Ας πουμε έγραψε σήμερα ο ΡΕΤΡΟ ότι έχει βάλει 30Μ και το διάβασα και είπα ¨σιγά" .
Που΄τα; η ΑΜΚ δεν καλύφθηκε ακόμα, το ξέραμε και περιμένουμε. Το ότι τα έχει στο ταμείο της ALPHA SPORTS δεν λέει τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Ανακαίνιση δεν έγινε, και το χειρότερο έχει και κόντρα με τον ΑΣ για το τίμημα. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Αυτά που πλήρωσε για buyout , συμβόλαια μεταγραφών , τσάρτερ κλπ. κατά το δικό μου το κομπιουτεράκι δεν είναι ουτε 2-3Μ. Πως προκύπτουν τα παραπάνω; θα χαρώ να ακούσω.

Τώρα, τα λευτεριά στον ΠΑΟΚ, από τον Μυστακίδη, από τον Σαββίδη, από τη βλακεία που μας δέρνει, τα ακούω βερεσέ. Είναι οι ιδιοκτητες, πρέπει να χωνέψουμε ότι μόνον όταν αποφασίσουν οι ίδιοι θα πουλήσουν και θα φύγουν.

EDIT το ότι δεν έμεινε στη Διοίκηση ένας άνθρωπος να είναι μπαρουτοκαπνισμένος μπασκετικός , σημαίνει ότι θα αφηθούν όλα του αγωνιστικού στον Τρινκιέρι; Μαζί με τον GM που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επιλογή του (π.χ. Κολντεμπέλα)

ΥΓ το προπονητικο προχωράει όπως ανακοινώθηκε, θα το κάνει η DEKATHLON
https://www.sport24.gr/basket/paok-sine ... ko-kentro/
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Special 4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:56
Ε, και;
Αφού έχει 2 μήνες ακόμα διορία, ποιό το πρόβλημα;
δεν είναι το ιδιο μια απλη εταιρεία και ο ΠΑΟΚ και ειδικά με οτι γινεται.Επισης τα χρεη σημαίνει οτι είναι ακομα απληρωτα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

carlito έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:27 Φανταζομαι το ίδιο θα έγραψες και για την ΠΑΕ, γιατί ούτε εκεί υπάρχει η ΑΜΚ... Όχι;

ΥΓ: Ναι, ναι ξέρω επειδή δημιούργησα τώρα τον λογαριασμό είμαι τρολάκι, ναι ναι. Τα λέω εγώ για εσένα, μην κουράζεσαι
Τί να γραψει για την ΠΑΕ αν μετα τα 200++++ ,μπηκαν και άλλα 10???

Δεν ειναι και πολυ επιτυχής η επισήμανσή σου.

Σημ. Συ είπας.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
eorptol1, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καθόλου επιτυχής
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το ποιος συμμετεχει στη διοικηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (σορυ για το οντοπικ) ειναι θεμα του ιδιοκτητη, και ο ιδιος κρινεται γι αυτο. τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για τον καθενα μας, γιατι δεν βλεπουμε ολοι με τον ιδιο τροπο την ομαδα και την ενασχοληση μας με αυτη.

το ιδιο ισχυει και για τη διοικηση και τη λειτουργια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απλα υπαρχει αλλο τοπικ γι αυτο.

βεβαια, δεν υπαρχει τοπικ στο φορουμ που να ασχολειται με το ποσο ισχνη ειναι η δυναμη του μεγαλου λαου του ΠΑΟΚ, αρα και το ποσο στο τελος της ημερας εχει αντικρυσμα η οποιαδηποτε κριτικη προς τον εκαστοτε ιδιοκτητη.
These users thanked the author jibbie for the post:
Ιάσονας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”