Ενδιαφερον..και πως εισαι τοσο σιγουρος για αυτο?gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 15:05 ακομα δεν καλυφθηκε η ΑΜΚ .2 μηνες μετά την ανοικοινωση της καε
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- paok-porter1337
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- KalamarGiannis
θα στο χαλάσω λίγο φίλε μου, έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη να συζητάμε για το μπάσκετ εδώ στο νήμα του μπάσκετ. Και το αγαπάμε και θέλουμε να το δούμε καλά.Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05 Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ, πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτό το γράφω γιατί αν δεν ξεκινά έτσι ένα ποστ εδώ μέσα κατηγορείσαι από έμμισθο τρολ και αντισαββιδικός μέχρι αντιΠΑΟΚτσής. Πάμε παρακάτω.
Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου το μπάσκετ όταν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Ναι είμαι από αυτούς που αν πάρει πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο και σωθει απλά το μπάσκετ θα πετάω. Ευρωλίγκα να πάρει το μπάσκετ, αν το ποδόσφαιρο δε βλέπεται δε θα μιλιέμαι.
Μετά από τέτοια χρονιά Βατερλώ στο ποδόσφαιρο που η απάντηση είναι ο Παπαμιμίκος έχετε όρεξη να μιλάτε για τον Οικονομίδη και τον Μπουντούρη και το ποιος έχει το sdna, ok. Από την άλλη θα λυθούν όλα μόλις φύγει ο Ρουμάνος.
Πως θα ένιωθες αν έμπαινε εγώ στο νήμα που διαβάζεις τα ποδοσφαιρικά της ομάδας να πω στα παπάρια μου το ποδόσφαιρο την Ευρωλίγκα να κατακτήσω κι όλα καλά;
- paok-porter1337
Μα ειχε γινει γενικη συνελευση στις 16-17/2 και ειχε αποφασισθει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. Αναρτημενη στο ΓΕΜΗ στις 17/2.
Νομιζω βεβαια ο μονος τροπος για να επιβεβαιωθει η ΑΜΚ ειναι να την δουμε στους ισολογισμους του 26, οι οποιοι θα γινουν του χρονου.
Μακάρι να είναι έτσι.
Αν και δεν είπα ποτέ στα παπαρια μου το μπάσκετ του ΠΑΟΚ γενικά, εννοείται νοαιζομαι. Για τη συγκεκριμένη είδηση μόνο σε σχέση με άλλα θέματα σχολίασα.
Και εντελώς προσωπικά , για μένα δε συγκρίνονται σα μεγέθη, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι για μένα πάνω από όλα, όσο κι αν αγαπώ όλα τα τμήματα. Θα είναι πάντα η πρώτη μου έννοια.
Αν και δεν είπα ποτέ στα παπαρια μου το μπάσκετ του ΠΑΟΚ γενικά, εννοείται νοαιζομαι. Για τη συγκεκριμένη είδηση μόνο σε σχέση με άλλα θέματα σχολίασα.
Και εντελώς προσωπικά , για μένα δε συγκρίνονται σα μεγέθη, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι για μένα πάνω από όλα, όσο κι αν αγαπώ όλα τα τμήματα. Θα είναι πάντα η πρώτη μου έννοια.
Περίοδος Καταβολής: Ο χρόνος που έχουν οι μέτοχοι για να καταθέσουν τα κεφάλαια, ο οποίος καθορίζεται στην απόφαση της ΑΜΚ.Πιστοποίηση ΑΜΚ: Η καταβολή του κεφαλαίου πρέπει να πιστοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής.Εγγραφή στο ΓΕΜΗ: Μετά την πιστοποίηση, η σχετική έκθεση καταχωρίζεται στο ΓΕΜΗ