Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι είναι του Λουτσέσκου?
Σε άλλες ομάδες υπάρχει προπονητής για επιθετικούς άλλος για στημένα για άμυνα για πλάγια για φυσική κατάσταση και ο προπονητής ενώνει απλά αυτά όλα τα κομμάτια του παζλ.
Αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε μας τότε μπορούμε να κάνουμε μια καλύτερη κουβέντα για όλο αυτό που περνάμε.
Άμοιρος ευθυνών δεν είναι αλλά δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της ευθύνης που τον βαραίνει.
Σε κάποιες ομάδες όλα τα επιτελεία είναι επιλογή της ομάδας σε άλλα του προπονητή και σε άλλα συνδυασμός και των δυο.
Εγω προσωπικά δεν γνωρίζω πως λειτουργεί η ομάδα μας σε αυτό το κομμάτι.
Σε άλλες ομάδες υπάρχει προπονητής για επιθετικούς άλλος για στημένα για άμυνα για πλάγια για φυσική κατάσταση και ο προπονητής ενώνει απλά αυτά όλα τα κομμάτια του παζλ.
Αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε μας τότε μπορούμε να κάνουμε μια καλύτερη κουβέντα για όλο αυτό που περνάμε.
Άμοιρος ευθυνών δεν είναι αλλά δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της ευθύνης που τον βαραίνει.
Σε κάποιες ομάδες όλα τα επιτελεία είναι επιλογή της ομάδας σε άλλα του προπονητή και σε άλλα συνδυασμός και των δυο.
Καλά σορι τώρα , αλλά ο Λουτσε ας πουμε τους κάνει το πρόγραμμα για τα βάρη η τους λέει πότε θα κάνουν παγοθεραπεία η δεν ξέρω γω τι άλλο; Ολόκληρο προπονητικό τιμ υπάρχει , τουλάχιστον στις σύγχρονες ομάδες, με διατροφολόγους με με . Δεν λέω ότι ο Ράζβαν έχει το αλάνθαστο και δεν έχει καμία ευθύνη για το φετινό, αλλά αυτό από το να είναι ο μοναδικός υπάιτιος για τα πάντα εδώ και πόσο καιρό ε έχει μια διαφορά
- These users thanked the author Kostas_FI for the post (total 2):
- Andrew R, Ally Samagoal
Εγώ πάντως δεν έχω δεί ομάδα να έχει την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου και για να μην χάσει κατοχή να την γυρίζει πίσω στα σέντερ μπάκ και απο κεί είτε στον τερματοφύλακα, είτε στον Μιχαηλίδη για να κάνει γιόμα και να χαθεί η κατοχή.Patron έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:05 Με πιάνω να συμφωνώ με αντιδιαμετρικες καταθέσεις απόψεων εδώ μέσα.
Ίσως το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής:
Τι άλλο παραπάνω εκτιμούμε/υποθέτουμε ότι μπορεί να προσφέρει στο κλαμπ ο Ραζβαναρος;
Ούτε έχω δεί ξανά ομάδα υπό τρομερή πίεση (όπως πχ σε Ελληνικά ντέρμπι ή στην Ευρώπη) να επιμένει να παίζει build up χωρίς να τα καταφέρνει και ως αποτέλεσμα να βγαίνουν τετ α τετ οι αντίπαλοι (3 μέτρησα μόνο με γάβρο).
Αν είμαστε μαζοχιστές και θέλουμε να δούμε Ραζβάν και Καστορίνα ball, ΟΚ τί να πεί κανείς. Πάμε και όπου βγεί ...
Ο Λουτσέσκου είναι ο προϊστάμενος όλων αυτών. Το προπονητικό τιμ είναι ΚΑΘΑΡΑ δική του επιλογή, δεν έχει κανένα λόγο η διοίκηση.van rooy έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 14:23 Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι είναι του Λουτσέσκου?
Όταν ο υπάλληλος μου δεν κάνει σωστά την δουλειά του και εκθέτει την επιχείρηση μου δύο λύσεις υπάρχουν. Ή τον κρατάω και αναλαμβάνω την ευθύνη ή τον αλλάζω.
Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
- smoothcriminal1926
Δεν φταίει για όλα ο Λουτσι προφανώς. Αλλά κάποια μοτίβα τόσα χρόνια που είναι εδω είναι εμφανή. Πάντα το καλοκαίρι ήμαστε πολύ σφιχτοί και κρεμάμε απο το 50 μέχρι ''να βρούμε ρυθμό'' όπως λέμε.
Αυτό συνήθως το κάνουμε κατά τον Οκτώβρη με Νοέμβρη και πάμε τάπα μέχρι Φλεβάρη.
Εκεί αρχίζει η κοιλιά και βγαίνει στην επιφάνεια το ''η κούραση των συνεχόμενων παιχνδιών''.
Και έτσι φτάνουμε στα πλει οφ ελπίζοντας να γίνει ότι το 24 και να μην κρεμάσουμε εντελώς.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου θέμα με τον προπονητή και το τιμ του. Τόσες φορές που το έχουμε δει αυτό το μοτίβο σημαίνει ότι μόνο τυχαίο δεν είναι. Φέτος απλά οι τραυματισμοί προστέθηκαν σε αυτό και η ομάδα διαλύθηκε.
Αυτό το μοτίβο είναι που με κούρασε κυρίως.
Τώρα όσον αφορά τον τρόπο που παίζουμε, ακόμα και στο καλό μας φεγγάρι, είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα. Εγώ που είμαι λάτρης του κάθετου ποδοσφαίρου απο τον άξονα, εεε σφίγγω λίγο γιατί τα χαφ απλά προωθούν το παιχνίδι στα πλάγια να γίνουν οι ενέργειες απο εκεί και όχι απο τον άξονα. Αλλά αναγνωρίζω το καλό πρόσωπο της ομάδας. Αλλά αυτό είναι αδιάφορο και καθαρά δικό μου θέμα.
Το ζουμί είναι το πάνω και να έρχονται αποτελέσματα και τίτλοι. Κάτι που τώρα τελευταία αποτυγχάνουμε. Παταγωδώς...
Αυτό συνήθως το κάνουμε κατά τον Οκτώβρη με Νοέμβρη και πάμε τάπα μέχρι Φλεβάρη.
Εκεί αρχίζει η κοιλιά και βγαίνει στην επιφάνεια το ''η κούραση των συνεχόμενων παιχνδιών''.
Και έτσι φτάνουμε στα πλει οφ ελπίζοντας να γίνει ότι το 24 και να μην κρεμάσουμε εντελώς.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου θέμα με τον προπονητή και το τιμ του. Τόσες φορές που το έχουμε δει αυτό το μοτίβο σημαίνει ότι μόνο τυχαίο δεν είναι. Φέτος απλά οι τραυματισμοί προστέθηκαν σε αυτό και η ομάδα διαλύθηκε.
Αυτό το μοτίβο είναι που με κούρασε κυρίως.
Τώρα όσον αφορά τον τρόπο που παίζουμε, ακόμα και στο καλό μας φεγγάρι, είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα. Εγώ που είμαι λάτρης του κάθετου ποδοσφαίρου απο τον άξονα, εεε σφίγγω λίγο γιατί τα χαφ απλά προωθούν το παιχνίδι στα πλάγια να γίνουν οι ενέργειες απο εκεί και όχι απο τον άξονα. Αλλά αναγνωρίζω το καλό πρόσωπο της ομάδας. Αλλά αυτό είναι αδιάφορο και καθαρά δικό μου θέμα.
Το ζουμί είναι το πάνω και να έρχονται αποτελέσματα και τίτλοι. Κάτι που τώρα τελευταία αποτυγχάνουμε. Παταγωδώς...
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 4):
- Kostas_FI, WeWillRockYou, Patron, Azrael
Προφανώς και ΔΕΝ φταίει για όλα ο Λουτσέσκου.Kostas_FI έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 14:27 Καλά σορι τώρα , αλλά ο Λουτσε ας πουμε τους κάνει το πρόγραμμα για τα βάρη η τους λέει πότε θα κάνουν παγοθεραπεία η δεν ξέρω γω τι άλλο; Ολόκληρο προπονητικό τιμ υπάρχει , τουλάχιστον στις σύγχρονες ομάδες, με διατροφολόγους με με . Δεν λέω ότι ο Ράζβαν έχει το αλάνθαστο και δεν έχει καμία ευθύνη για το φετινό, αλλά αυτό από το να είναι ο μοναδικός υπάιτιος για τα πάντα εδώ και πόσο καιρό ε έχει μια διαφορά
Αυτό που λέω είναι ότι για θέματα που αφορούν την προπόνηση της ομάδας, ως προπονητής, φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πως κάποιος μπορεί να σοκάρεται που ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μιας ομάδας είναι ο βασικός υπεύθυνος για την καλή ή κακή προπόνηση μιας ομάδας..
Και κανένα κόμπλεξ δεν έχω προσωπικά γιατί το ακριβώς ίδιο λέω και για τις επιτυχίες του όπου πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος των credit για τα 2 πρωταθλήματα πάνε σε αυτόν.
Αυτή είναι μια δίκαια και τίμια αντιμετώπιση. Δεν είμαι..Ρίζος να λέω ότι τα πρωταθλήματα τα πήρε ο Ιβάν ενώ για τις απώλειες ευθύνεται ο Ραζβάν.
Κι αυτή είναι η θεώρηση μου γενικότερα για το ποδόσφαιρο. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά κυρίως σε αυτόν οφείλονται. Κυρίως, επαναλαμβάνω. Κυρίως.
Φυσικά και ο προπονητής είναι υπεύθυνος για την προπόνηση, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, είναι υπεύθυνος για την καταπόνηση Μεϊτέ μόνο, όχι για τους τραυματισμούς των μεσοεπιθετικών και τη συνεπαγόμενη καταπόνησή τους ή του τραυματισμού του Γιακουμάκη το φθινόπωρο.JohnDag έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 14:15Τα ξερω ρε miles αυτά.Miles έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:51 Θλάση μπορεί να πάθεις και από την πολλή προπόνηση, αν δεν αντέχει ο οργανισμός σου (χάρτινη επί Αλμέυδα). Επίσης, παίχτες αν έχουν χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας ή μεγάλο μέρος του είναι επιρρεπείς μέσα στη χρονιά (Πέλκας, Καμαρά).
Θλάση μπορείς να πάθεις από την πολύ προπόνηση, από την μην καλή προπόνηση, από την λαθος διαχείριση αν παίξεις πολλά συνεχόμενα ματς υψηλής έντασης χωρίς επαρκή ξεκούραση.
Εγώ ρωτάω ποιος είναι ο υπεύθυνος για την προπόνηση και την διαχείριση της ομάδας; Δηλαδή η λέξη προπονητής τυχαία επικράτησε, δεν είχαμε άλλη λέξη να χρησιμοποιήσουμε;
Κι αν δεν είναι ο προπονητής υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση μιας ομάδας ποιος είναι;
Το Μαράκι από τα γραφεία; Ο Ιβαν από τη Ροστοφ;
Ο Γιώργης από τη Μαιαμι;
Απλή είναι η ερώτηση.
Φιλε συμφωνω σε ολα οσα λες . Μα σε ολα. Ομως οπως λες οτι ο Ραζβαν ειναι προϊστάμενος ολων αυτων και εχει και την ευθυνη ετσι και ο Ιβαν ειναι ο υπευθυνος και εχει την αποκλειστικη ευθυνη για τον προπονητη που επιλεγει. Εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.JohnDag έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 14:35Ο Λουτσέσκου είναι ο προϊστάμενος όλων αυτών. Το προπονητικό τιμ είναι ΚΑΘΑΡΑ δική του επιλογή, δεν έχει κανένα λόγο η διοίκηση.van rooy έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 14:23 Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι είναι του Λουτσέσκου?
Όταν ο υπάλληλος μου δεν κάνει σωστά την δουλειά του και εκθέτει την επιχείρηση μου δύο λύσεις υπάρχουν. Ή τον κρατάω και αναλαμβάνω την ευθύνη ή τον αλλάζω.
Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
-
George Best4
Αρχικα να μιλας ομορφα για να σου μιλαμε και ομορφα.Κι εγω μπορω να σε ειρωνευομαι.JohnDag έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:39Ρε φίλε πραγματικά τόσο τυφλό έρωτα με τον Ραζβαν μόνο άμα είσαι στο τιμ του δικαιολογείται και βγάζεις χρήμα.George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:31Μπραβο πασακα μουJohnDag έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:21 Φίλε, πραγματικά το επίπεδο γραφικότητας σου έχει αρχίσει να ξεπερνάει και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Καλά για το ότι σου λέει κάποιος το Α και συ απαντάς για το Γ, Β και Δ επειδή σε βολεύει τι να πει κάνεις.
Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι αλάνθαστος, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν.
Το είπες μια, το είπες δύο, το είπες 100, έχεις εκνευρίσει όλο το φόρουμ. Το ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
Μπορείς να αφήσεις τους υπόλοιπους που πατάμε επί γης και δεν ταξιδεύουμε στα ουράνια να κάνουμε μια μαμημενη σοβαρή συζήτηση χωρίς να πετάγεσαι μονίμως με τα «Αγιος ο Ραζβαν, Άγιος Ισχυρός, Αγιος Αθάνατος, Ελέησον ημας»;
Καθρεφτακι.
Ε ναι αν επαιρνε σε 25 ματς χρονο ο Μπιανκο θα καναμε τρεμπλ.
Αν θες να παραμυθιαζεσαι ετσι οκ.
Θα φερουμε αλλον να παιζει με Ιβανουσετς-Μπιανκο-Καμαρα-Χατσιδη-Τσαλοφ να τα σαρωσουμε ολα.
Τις ευθυνες της διοικησης σχολιαζω αλλα μαλλον δεν υπαρχει ικανοτητα αντιληψης και το μεταφραζεις ο Αγιος Ραζβαν.
Μπραβο που πατας επι γης αγορι μου!
Αν όχι μιλάμε για άρρωστη κατάσταση που θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις.
Που είπα εγώ πως με τον Μπιανκο θα περνάμε τρεμπλ; Που; Βρες μου που και θα σου πω, οκ με τάπωσες.
Ορίστε τι είπα:
"Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη στην ομάδα;
Συν ένα ταλαντούχο Ιταλό με 36(!!) συμμετοχές πέρσι στην Serie A.
Και πόσα χαφ του εκατομμυρίου θέλει ο Στρατηγός για να βγάλει την χρονιά; 10; 15;
Αυτό που είπα, λοιπόν, είναι ότι με 4 χαφ του εκατομμυρίου πλας, 3 εκ των οποίων επιλογές του προπονητή και ένας διεθνής έλληνας βασικός σε ομάδα Champions League, συν έναν ικανό φέρελπι για 5ο φτάνουμε σήμερα να μην έχουμε χαφ να κατεβάσουμε σε αγώνα που κρίνει την δεύτερη θέση.
Πες τώρα εσύ τα δικά σου, θυμήσου Αμαφουλε, Τονι Γκονζαλες, Σαλμον για να πας την συζήτηση αλλού.
Οτιδήποτε για να μην αναγκαστείς να μιλήσεις για την ταμπακιέρα.
Οι ομαδες φτιαχνονται το καλοκαιρι. Καμια ομαδα δε θα μπορουσε να παιξει το ιδιο με απωλεια 6 βασικων παιχτων και βιαια προσθηκη 3ων τον Γεναρη. Αυτο ειναι γεγονος.
Απο εκει και περα ξαναεξηγω οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειχε ροστερ για να διεκδικησει 3 διοργανωσεις.
Ξεχνατε οτι ακομα και ο Καμαρα ηταν τη μιση σεζον τραυματιας. το ιδιο και ο Πελκας. Απο το καλοκαιρι ξεκινησαν στην προετοιμασια.
Τωρα γιατι ειχαμε τοσους τραυματισμους φετος που δεν ειχαμε περυσι σου εγραψα οτι η λογικη απαντηση ειναι το 3μηνο Δεκεμβρη-Φλεβαρη με ματς ανα 3 ημερες. Η ομαδα απεκλεισε γαυρο, βαζελο στο κυπελλο, εκανε νικες Ευρωπη, δεν εχανε ντερμπι, ρολαρε. Θα τα εκανε ολα αυτα αν επαιρνε παραπανω χρονο ο Ιβανουσετς, ο πελκας, ο Μπιανκο, ο Θυμιανης, ο Τσαλοφ, ο Βολιακο, ο Τειλορ . Εσυ λες ναι. Εγω πιστευω ουτε κατα διανοια λογω διαφορας ποιοτητας.
Ο ΠΑΟΚ εσκασε εκεινη την περιοδο απο τραυματσιμους γιατι κυνηγησε 3 διοργανωσεις και επαιζε 3 ματς την εβδομαδα.
Δε νομιζω οτι οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα θα αντεχε.
Τωρα το αν επρεπε να "πουλησουμε" καποια διοργανωση με ροτεισον ειναι αλλη συζητηση.
Και θα μου πεις γιατι να "πουλησουμε"? ε γιατι με αυτους του παγκο 4 απο Λεβαδεια εφαγες και δεν μπορουσες να βαλεις γκολ στο Μαρκο.
Φταιει ο προπονητης για αυτο?
Σου εκανα λιστα με ολους τους παιχτες της τελευταιας 4ετιας που εφυγαν και ρωτησα που ειναι τωρα. Απαντησε κανεις? Ειναι καποιος σε επιπεδο εστω Α εθνικης Ελλαδος?
Τι σε κανει αν πιστευεις οτι αυτοι που ειναι στον παγκο σημερα του ΠΑΟΚ σε 2 χρονια θα παιζουν στο ιδιο επιπεδο?
Μου παρουσιασες τον Μπιανκο σαν τον παιχταρα των 36 συμμετοχων στην Serie A και σου προσθετω σε ομαδα που υποβιβαστηκε πανηγυρικα.
Συγγνωμη που θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ του Γεναρη θα νικουσε ευκολα την τελευταια ομαδα του ιταλικου πρωταθληματος.
Σου λεω οτι οσες φορες επαιξα διπλε στον Μειτε ηταν καλος, οσες φορες επρεπε να ξεκουραστει και να παιξει με αλλον ηταν κακος και σου ανεφερα και παιχνιδια συγκεκριμενα ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Ουτε φιλος του Λουτσεσκου ειμαι, ουτε εχω ερωτα επειδη δεν τον βριζω ολη μερα οπως εσυ.
Το καλοκαιρι αναρωτιομασταν πως εκλεισε ο Ζαφειρης , βλεπαμε ελικοπτερα ακουγαμε το παρασκηνιο με ΑΣ Τελη και λεγαμε οτι ηταν πολιτικη κινηση η αποκτηση του παιχτη για τετοιο ποσο.
Τι αλλες κινησεις εγιναν?
Μαθαμε οτι μας εφτυσαν 30+ φορ και φετος.
2ο φορ δεν ηρθε, σεντερ μπακ δεν ηρθε. Τελευταια στιγμη φεραμε τους Ιταλους.
Μιλας για διαχειριση και σε ρωτω ποιος απο τον παγκο μπηκε επιαξε και εδειξε οτι ειναι για το επιπεδο του Γιουροπα, για τα ντερμπι?
Ασε τα ποσα χαφ του εκατομμυριου.
Και ποσα φορ του εκατομμυριου θελει ενας προπονητης θα σου πω εγω? ας παρει 2 Σαμματες και 2 Τσαλοφ και παει για να παλεψει 3 διοργανωσεις?
εκτος και αν πιστευεις οτι ο Τσαλοφ με αλλον προπονητη θα ηταν ο Φαν Μπαστεν και ο Καμαρα θα μαθαινε κοντρολ.
Ειπες μονος σου "ο ΙΒΑΝ εσκασε 12 μυρια για Ζαφειρη"
Και ο Αλαφουζος επαιρνε δικτατορικα τον Μαντσινι 3 μυρια και ο Αλαφουζος εσκασε 10 για Αντινο , 5 για Γιαγκουσιτς, 5 για Ταμπορδα, 3 για Τετε, και δεν ξερω ποσα για αλλους και βγαινει ο Μπενιτεθ και λεει οτι "ηρθαν παιχτες αλλα ποιος απο αυτους ηταν επιλογη μου???" και τωρα τον διωχνουν. Ε ενταξει η ευκολη αναγνωση ειναι οτι ειναι ενας αχρηστος γεροξεκουτης που δεν καταφερε να κανει τιποτα στον βαζελο οκ.
Πες με και ερωτευμενο με τον Μπενιτεθ. 100 πραγματα λεω απο 1 πιανεσαι ετσι κι αλλιως.
Περυσι ο Ραζβαν δεν εκανε κριτικη για τους παιχτες που ηρθαν και δεν ηταν επιλογη του? 1 μηνα δεν ξεραμε αν εχουμε προπονητη.
Σου ξαναλεω με Αμπελ ηταν καλυτερα τα πραγματα που του εφερναν Εσιτι και Νινουα που ηταν ερωτας του Γιωργη?
και εκει ο προπονητης μας εφταιγε...
Θεωρεις οτι με οποιονδηποτε αλλο προπονητη η διοικηση δε θα λειτουργει με τον ιδιο τροπο?
---
Δεν κατακτησαμε τπτ φετος. Αλλα μη μιλαμε λες και ειχαμε το πιο ακριβο ροστερ, την τρομερη ποιοτητα στον παγκο, οτι δεν ειχαμε προβληματα και ατυχιες οπως καθε ομαδα και κυριως ας μη μιλαμε σαν την ομαδα που επαιρνε καθε χρονο πρωταθλημα με +20 ποντους και φετος ηταν η εξαιρεση στον κανονα. Ας μη κανουμε μηδενιστικη κριτικη οντας αυτη τη σιγμη 2οι, περνωντας στα πλει οφ Europa, φτανοντας τελικο κυπελλου.
Ναι αποτυχιες ηρθαν, ναι εχουν ευθυνη ολοι και παιχτες και προπονητης αλλα τη μεγαλυτερη την ειχε, την εχει και θα την εχει η διοικηση!
βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος. Επιλογη σου ειναι. Στα ειπα, δε σου ξαναπανταω.
Μαθε να συμπεριφερεσαι
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- gk.box16, Andrew R, nkoss
Το μάθε να συμπεριφέρεσαι από άνθρωπο που αποκαλούσε συνοπαδούς ως ανόητους χθες (μεταξύ άλλων) ακούγεται αστείο.
Βασικά, θα ήταν αστείο αν δεν ήταν γελοίο.
Λέγε τα μόνος σου, εκεί θα καταντήσεις στο τέλος. Κούρασες και δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση.
Βλέπεις, όλως τυχαίως, με όλους τους υπόλοιπους χρήστες γίνεται νορμάλ συζήτηση. Διαφωνούμε ή συμφωνούμε.
Όπου εμπλέκεσαι εσύ επικρατεί αναστάτωση και σπαμάρισμα.
Αν ήμουν στην θέση σου θα προβληματιζόμουνα.
Αυτά και τέλος από μένα. Και πολύ ασχολήθηκα.
Βασικά, θα ήταν αστείο αν δεν ήταν γελοίο.
Λέγε τα μόνος σου, εκεί θα καταντήσεις στο τέλος. Κούρασες και δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση.
Βλέπεις, όλως τυχαίως, με όλους τους υπόλοιπους χρήστες γίνεται νορμάλ συζήτηση. Διαφωνούμε ή συμφωνούμε.
Όπου εμπλέκεσαι εσύ επικρατεί αναστάτωση και σπαμάρισμα.
Αν ήμουν στην θέση σου θα προβληματιζόμουνα.
Αυτά και τέλος από μένα. Και πολύ ασχολήθηκα.
καταρχάς για την δικη μας περίπτωση δεν εχουμε μονο μυικους τραυματισμούς , εχουμε κι μια πληθώρα τραυματισμών που οφειλονται σε χτυπήματα , λιγο πιο πισω τους ειχε αριθμήσει πολυ ωραια ο φιλος mrsantos. περισσότερο κάποιο πέπλο μυστήριου καλύπτει μερος των τραυματισμών παρα απλα ιατρικά δελτία. δεν γνωριζουμε καθολου τι ειδους ηταν οι τραυματισμοί του ζιφκο 'η του μειτε . Βασικο εργο του ιατρικου τιμ σημερα ειναι να λειτουργεί κι προληπτικά το λεει αλλωστε κι σε μια συνεντευξη του ο καινουργιος γιατρος της αεκ . σε εμας ομως ο χρονος αποκατάστασης ειναι υπερβολικά πολυ μεγάλος κι σε συνδιασμο με την παντελής ελειψη ενημερωσεις δημιουργούν ενα δυστοπικο περιβαλων το οποιο δεν μπορώ να δεχθώ οτι το κεφαλαιοποιούμε στο πρόσωπο του προπονητή. προσπάθησα να βρω ενα μοτίβο αναλογο με το δικο μας αλλα δεν βρήκα . Η πιο γνωστη πρακτικη ειναι συνήθως η διάγνωση απο τους γιατρούς της εκάστοτε ομαδος και η ανακοίνωση του χρονου επιστροφής. υπαρχουν κι αστοχίες προφανος αλλα δεν εχουν καμία σχεση με την κατάσταση σε εμας οπου πχ ο κωνσταντελιας τραυματίζεται κι δεν εχουμε ιδέα ποτε θα γυρίσει.JohnDag έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 13:33 Δηλαδή Andrew για τις θλάσεις φταίνε οι γιατροί;
Εξήγησε μου λίγο πως.
Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τραυματισμός προηγείται της ιατρικής αντιμετώπισης.
Οπως, επίσης, εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο θλάσεις=κακή προπόνηση φυσικής κατάστασης+κακή αθλητική ζωη.
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό με χαρά να το ακούσω.
- These users thanked the author Andrew R for the post:
- George Best4
Το αν γνωρίζουμε εμείς πότε γυρίζει ένας τραυματίας είναι παντελώς άσχετο με τον αν το γνωρίζουν οι γιατροί.
Επίσης το πρόβλημα δεν είναι ότι γυρίζουν οι παίχτες αργά από τους τραυματισμούς. Το πρόβλημα είναι το πόσες φορές τραυματίστηκε ο καθένας.
Οντως κάτι βρωμάει πολύ μεγάλο ερασιτεχνισμό γύρω από το θέμα εκγύμναση\διαχειριση\φυσική κατάσταση\ τραυματισμοί, αλλά αυτά τα δύο δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα.
Και ειδικά αν το συμπέρασμα είναι ότι ο προπονητής είναι άμοιρος ευθυνών μπαίνουμε σε λάθος μονοπάτια.
Επίσης το πρόβλημα δεν είναι ότι γυρίζουν οι παίχτες αργά από τους τραυματισμούς. Το πρόβλημα είναι το πόσες φορές τραυματίστηκε ο καθένας.
Οντως κάτι βρωμάει πολύ μεγάλο ερασιτεχνισμό γύρω από το θέμα εκγύμναση\διαχειριση\φυσική κατάσταση\ τραυματισμοί, αλλά αυτά τα δύο δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα.
Και ειδικά αν το συμπέρασμα είναι ότι ο προπονητής είναι άμοιρος ευθυνών μπαίνουμε σε λάθος μονοπάτια.
μπες σε μια σελιδα ομαδος της πρεμιερ κι δες σε ολες τον εκτιμωμενο χρονο επιστροφης καποιου παικτη. Μονο σε εμας τραυματιζεται καποιος κι πολλες φορες δεν γνωριζουμε απολυτως τιποτα για τον χρονο της επιστροφης του , κι επισης εγω για το ιατρικο τιμ μιλησα οποτε η πρωτη παραγραφος ειναι εντελως αστοχη . κι δευτερον να το ξαναγραψουμε κι να πουμε οτι το μεγαλυτερο μερος των δικων μας τραυματισμων δεν ειχαν να κανουν με την αγωνιστικη επιβαρυνση
- These users thanked the author Andrew R for the post:
- George Best4
Πάντως αν ο Νίκολιτς είχε το υλικό του ΠΑΟΚ και εμείς της αεκ, θα ήθελα να δω σχόλια. Εγώ θα πώ αέρα θα το έπαιρνε. Ζορίστηκε πάρα πολύ με το υλικό της χάρτινης να βγάλει άκρη, ήταν πολύ σφικτός, προσπαθούσε το ένα το άλλο και κατάφερε να κάνει ομάδα προσαρμόζοντάς το στο υλικό της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα πράμα μόνο: 'Μεϊτέ ή τίποτα'. Ποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα έχει Μεϊτέ; Δηλαδή δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο δίχως τέτοιο παίκτη; Πρέπει να μην κατεβαίνεις; Ναι αυτό που κάνει ο Μεϊτέ, όταν είναι καλά, είναι σαν κλέψιμο του κόπου των άλλων προπονητών, γιατί απλά τον πιάνεις με τα 2 χέρια και δεν πέφτει, γυρνάει το σώμα ελευθερώνεται, ο αντίπαλος κάνμει θέατρο ότι έφαγε αγκωνιά, ο Μεϊτέ φεύγει μπροστά ή δίνει την πάσα κλειδί, σύνηθως την πάσα πριν την ασίστ και γίνεται η δουλειά. Αυτό γιατί οι αντίπαλοι δεν έχουν τόσο όγκο/δύναμη να τον παίξουν. Μόνο ο Μουκουντί μπορεί, αλλά είναι κεντρικός αμυντικός... Δηλαδή μόνο με cheat code μπορούμε να νικάμε;
Βλέπω μια απαξίωξη του ρόστερ μας εδώ και χρόνια για να δικαιολογείται ο Ραζβάν, ο οποίος επιλέγει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, αν όχι ονομαστικά όπως ο Μεϊτέ, αλλά σε χαρακτηριστικά και επιπλέον προτιμά έμπειρους. Έχει βγάλει φυσικά και ταλέντα όσο είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν μπορείς να βγάλεις όταν έχεις Κουλιερακη - Ντέλια, πότε θα βγάλεις; Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία του Ραζβάν πρόσφατα, όσον αφορά την ατομική πρόοδο, ήταν η βελτίωση του Μιχαηλίδη.
Για τους τραυματισμούς, όταν μιλάμε για τέτοια ακραία περίπτωση, δεν είναι τύχη. Εγώ θυμάμαι οι περισσότεροι τους προβλέψαμε ΑΚΡΙΒΩΣ πριν αυτοί γίνουν, όπως και αρκετοί τηλεπαρουσιαστές. Ναι, υπήρξε τρελό πρόγραμμα, και εκεί καλείσαι να αξιολογήσεις τις δυνάμεις σου και να κάνεις ένα γεναίο ροτέισον. Η δουλειά του προπονητή δεν πρέπει να είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι, αλλά πώς η ομάδα το Μάϊο θα έχει πετύχει τους στόχους της, ή κάποιους έστω από αυτούς, ανάλογα με το ρόστερ της. Υπήρξαν πολλά μικρά παιχνίδια που δίχως λόγο έπαιζε ο ΜεΛιτέ με τον κόουτς να λέει ότι τρέφεται από τα παιχνίδια (εγώ το έλεγα ότι λέει βλακείες) και μερικές εβδομάδες μετά έλεγε ότι έχει πνευματική κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια
. Δεν έσκασε τον Κένυ; Τον Αντρίγια; Τον Γιακουμάκη; Το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ ήταν πιο πιεστικό από την αεκ, πιο απαιτητικό σε τρεξίματα. Στα κόκινα παίζαμε. Βάλε Σάστρε στα εύκολα περισσότερο. Γενικά σε κάθα 4άδα αγώνων πρέπει ο κάθε παίκτης να παίζει τα 3 από τα 4. Μιλάω για όταν έχεις σερί Κυριακή - Πέμπτη, κάτι που έγινε σε εμάς και εκεί κλατάραμε όταν δεν έγινε αυτό το αυτονόητο ροτέισον.
Να πω και για τους νέους που δεν απάντησα σε προηγούμενη παράθεση μέλους. Στηρίζω τον νέο δε σημαίνει τον βάζω μόνο όταν είναι καλύτερος ή ίσος από τον έμπειρο. Στήριξη σημαίνει αναγνωρίζω ότι ως νέος είσαι στο 30%, και με τα παιχνίδια, τη δουλειά και αυτά που θα σου μεταφέρω, το 30% θα γίνει 60% μέσα στη σεζόν του rookie ώστε την επόμενη να γίνει 80% και την τρίτη 90% (εξέλιξη παίκτη βάσει της προοπτικής/ταλέντου του). Όταν ήρθε ο Γιερεμέγιεφ, που ήταν στον πάγο, ο Μύθου ήταν καυτός και έβαλε σημαντικότατα γκολ και είχε ψυχολογία. Όλοι λέγαμε ότι έφερε Γιερεμέγιεφ για 3ο, ώστε να συνεχίζει να παίρνει σοβαρό χρόνο ο μικρός. Σε εκείνο το χρονικό σημείο Μύθου> Γιερεμέγιεφ. Μετά που μπήκε στον πάγο ο μιρκός, αλλά και η τρομερή απόδοση, για τα κυβικά του, του Γιερεμέγιεφ, έγινε το Γοερεμέγιεφ > Μύθου. Πες ότι δικαιώθηκε ο προπονητής για φέτος. Πέτυχε τους στόχους του; Σε 2 χρόνια από τώρα θα στηρίζεται στον Γιερεμέγεφ ή στον εκάστοτε Μύθου; Είναι προπονητής που κοιτάει απλά το επόμενο παιχνίδι. Για μένα δε νοείται προπονητής το Γενάρη με φορμαρισμένο το Μύθου, να ακούγεται για πρόταση 10εκ από το εξωτερικό και να τον καβαλάει ο Γιερεμέγιεφ. Με Μπάγιεβιτς, Άγγελο ή Μπόλονι αυτό δε θα γίνονταν.
Το να πει κανείς 'τί έκαναν τα ταλέντα του ΠΑΟΚ όταν έφυγαν;' είναι ότι πιο αστείο, γιατί είναι ελάχιστες περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών που καταφέρνουν να ξεπεταχτούν δίχως εμπιστοσύνη παγκοσμίως. Μόλις χαθεί το τρένο που ο παίκτης μπορεί να ανδρωθεί, θα καταλήξει σε χαμηλές κατηγορίες. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι Premier League και θα πρέπει να δίνονται όχι μόνο ευκαιρίες, όπως γράφετε εδώ μέσα, αλλά εμπιστοσύνη και σοβαρός χρόνος για να δούμε εξέλιξη - ενα πρότζεκτ. Εγώ αμφιβάλω αν ο Σαλπιγγίδης κατάφερνε να γίνει ποδοσφαιριστής αξίας, αν δεν έφευγε, όπως έφυγε ο Οκκάς. Αναγκαστήκαμε να τον βάλουμε βασικό, και έγινε ότι έγινε. Διαφορετικά σε β με γ εθνική θα κατέληγε. Δεν είναι το θέμα αν αδικήθηκε κάποιος παίκτης, που πολλοί εσιάζετε. Η χρονιά του Τζίμα ήταν ότι πιο ξεκάθαρο, να σκοράρει ακατάπαυστα σε εθνική και ΠΑΟΚ (τον ελάχιστο χρόνο που πήρε) και να βλέπουμε το Σαμάτα.
Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ έχει μόνιμα ρόστερ δίχως προοπτική και θα θέλει πολλές αλλαγές, έχοντας έναν προπονητή που δέ θέλει τις πολλές αλλαγές και ενσωματώνει αργά τους παίκτες του. Ανανεώνει παίκτες με την ελπίδα να αποδώσουν όπως στα νιάτα τους. Το επόμενο λάθος της ομάδας θα είναι να ακούσει τον Ραζβάν, και να αγοράσει τον Γικακουμάκη. Αν είναι για ελεύθερος, ΟΚ, αλλά να πληρώσει αδρά για παίκτη 31 ετών, που και αυτός έσκασε, είναι αυτοκτονία. Μετά απορούν πολλοί γιατί η ομάδα πουλάει τους καλύτερους νέους της.
- Για να γεμίζει με ηλικιωμένους με τεράστιους μισθούς... απλό το πράμα. Κάνει και τη ζωή της διοίκησης εύκολη να μην έχουν δύκολες διαπραγματεύσεις. Ανανεώνουν τους 34 χρονους, φέρνουν από το βάζελο 32 ετών παίκτη και του διπλασιάζουν τις αποδοχές
, μετά λένε το ταμείο είναι μείον...
Βλέπω μια απαξίωξη του ρόστερ μας εδώ και χρόνια για να δικαιολογείται ο Ραζβάν, ο οποίος επιλέγει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, αν όχι ονομαστικά όπως ο Μεϊτέ, αλλά σε χαρακτηριστικά και επιπλέον προτιμά έμπειρους. Έχει βγάλει φυσικά και ταλέντα όσο είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν μπορείς να βγάλεις όταν έχεις Κουλιερακη - Ντέλια, πότε θα βγάλεις; Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία του Ραζβάν πρόσφατα, όσον αφορά την ατομική πρόοδο, ήταν η βελτίωση του Μιχαηλίδη.
Για τους τραυματισμούς, όταν μιλάμε για τέτοια ακραία περίπτωση, δεν είναι τύχη. Εγώ θυμάμαι οι περισσότεροι τους προβλέψαμε ΑΚΡΙΒΩΣ πριν αυτοί γίνουν, όπως και αρκετοί τηλεπαρουσιαστές. Ναι, υπήρξε τρελό πρόγραμμα, και εκεί καλείσαι να αξιολογήσεις τις δυνάμεις σου και να κάνεις ένα γεναίο ροτέισον. Η δουλειά του προπονητή δεν πρέπει να είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι, αλλά πώς η ομάδα το Μάϊο θα έχει πετύχει τους στόχους της, ή κάποιους έστω από αυτούς, ανάλογα με το ρόστερ της. Υπήρξαν πολλά μικρά παιχνίδια που δίχως λόγο έπαιζε ο ΜεΛιτέ με τον κόουτς να λέει ότι τρέφεται από τα παιχνίδια (εγώ το έλεγα ότι λέει βλακείες) και μερικές εβδομάδες μετά έλεγε ότι έχει πνευματική κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια
Να πω και για τους νέους που δεν απάντησα σε προηγούμενη παράθεση μέλους. Στηρίζω τον νέο δε σημαίνει τον βάζω μόνο όταν είναι καλύτερος ή ίσος από τον έμπειρο. Στήριξη σημαίνει αναγνωρίζω ότι ως νέος είσαι στο 30%, και με τα παιχνίδια, τη δουλειά και αυτά που θα σου μεταφέρω, το 30% θα γίνει 60% μέσα στη σεζόν του rookie ώστε την επόμενη να γίνει 80% και την τρίτη 90% (εξέλιξη παίκτη βάσει της προοπτικής/ταλέντου του). Όταν ήρθε ο Γιερεμέγιεφ, που ήταν στον πάγο, ο Μύθου ήταν καυτός και έβαλε σημαντικότατα γκολ και είχε ψυχολογία. Όλοι λέγαμε ότι έφερε Γιερεμέγιεφ για 3ο, ώστε να συνεχίζει να παίρνει σοβαρό χρόνο ο μικρός. Σε εκείνο το χρονικό σημείο Μύθου> Γιερεμέγιεφ. Μετά που μπήκε στον πάγο ο μιρκός, αλλά και η τρομερή απόδοση, για τα κυβικά του, του Γιερεμέγιεφ, έγινε το Γοερεμέγιεφ > Μύθου. Πες ότι δικαιώθηκε ο προπονητής για φέτος. Πέτυχε τους στόχους του; Σε 2 χρόνια από τώρα θα στηρίζεται στον Γιερεμέγεφ ή στον εκάστοτε Μύθου; Είναι προπονητής που κοιτάει απλά το επόμενο παιχνίδι. Για μένα δε νοείται προπονητής το Γενάρη με φορμαρισμένο το Μύθου, να ακούγεται για πρόταση 10εκ από το εξωτερικό και να τον καβαλάει ο Γιερεμέγιεφ. Με Μπάγιεβιτς, Άγγελο ή Μπόλονι αυτό δε θα γίνονταν.
Το να πει κανείς 'τί έκαναν τα ταλέντα του ΠΑΟΚ όταν έφυγαν;' είναι ότι πιο αστείο, γιατί είναι ελάχιστες περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών που καταφέρνουν να ξεπεταχτούν δίχως εμπιστοσύνη παγκοσμίως. Μόλις χαθεί το τρένο που ο παίκτης μπορεί να ανδρωθεί, θα καταλήξει σε χαμηλές κατηγορίες. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι Premier League και θα πρέπει να δίνονται όχι μόνο ευκαιρίες, όπως γράφετε εδώ μέσα, αλλά εμπιστοσύνη και σοβαρός χρόνος για να δούμε εξέλιξη - ενα πρότζεκτ. Εγώ αμφιβάλω αν ο Σαλπιγγίδης κατάφερνε να γίνει ποδοσφαιριστής αξίας, αν δεν έφευγε, όπως έφυγε ο Οκκάς. Αναγκαστήκαμε να τον βάλουμε βασικό, και έγινε ότι έγινε. Διαφορετικά σε β με γ εθνική θα κατέληγε. Δεν είναι το θέμα αν αδικήθηκε κάποιος παίκτης, που πολλοί εσιάζετε. Η χρονιά του Τζίμα ήταν ότι πιο ξεκάθαρο, να σκοράρει ακατάπαυστα σε εθνική και ΠΑΟΚ (τον ελάχιστο χρόνο που πήρε) και να βλέπουμε το Σαμάτα.
Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ έχει μόνιμα ρόστερ δίχως προοπτική και θα θέλει πολλές αλλαγές, έχοντας έναν προπονητή που δέ θέλει τις πολλές αλλαγές και ενσωματώνει αργά τους παίκτες του. Ανανεώνει παίκτες με την ελπίδα να αποδώσουν όπως στα νιάτα τους. Το επόμενο λάθος της ομάδας θα είναι να ακούσει τον Ραζβάν, και να αγοράσει τον Γικακουμάκη. Αν είναι για ελεύθερος, ΟΚ, αλλά να πληρώσει αδρά για παίκτη 31 ετών, που και αυτός έσκασε, είναι αυτοκτονία. Μετά απορούν πολλοί γιατί η ομάδα πουλάει τους καλύτερους νέους της.
- Για να γεμίζει με ηλικιωμένους με τεράστιους μισθούς... απλό το πράμα. Κάνει και τη ζωή της διοίκησης εύκολη να μην έχουν δύκολες διαπραγματεύσεις. Ανανεώνουν τους 34 χρονους, φέρνουν από το βάζελο 32 ετών παίκτη και του διπλασιάζουν τις αποδοχές
- These users thanked the author vs40 for the post:
- smoothcriminal1926