Κατάλαβα φίλε μου απλά για μένα το σημερινό δεν έχει να κάνει με αυτό...ήταν κάτι που θα γινόταν ούτως η άλλως αφού ο στόχος που είχε η είσοδος τους επιτεύχθηκε..Mirko έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:57Δεν καταλαβες τι εγραψα, δεν πειραζει.Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:31Ελα τωρα μην κοροιδευομαστε.Ο Μυστακιδης μια χαρα φροντισε οταν ηρθε να τονιζεται συνεχεια οτι ειναι Θεσσαλονικιος και μεγαλωμενος στα τσιμεντα της Τουμπας..μια χαρα στις πρωτες του δηλωσεις ειπε για τις ομαδες που ανηκουν στον λαο τους και αυτος θελει απλα να βοηθησει την ομαδα που αγαπαει.Mirko έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:23 Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η τακτικη θα ξενισει γιατι εχουμε συνηθισει με τον γεματο συναισθημα Ιβαν που σε καθε ευκαιρια μας εκφραζει το ποσο δεμενος ειναι με τον συλλογο και φυσικα με καποια στελεχη οπως ο Ρασβαν και ο Βιειρινια.
Ο Τελης απο οτι φαινεται λειτουργει αλλιως και απλα ο χρονος θα δειξει εαν δικαιωθει.
Προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος και χαιρομαι που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη.
Μην παρεξηγηθω πολυ καλα κανει και τα λεει.
Αλλα οχι να βγαλουμε τον εναν ψυχρο επαγγελματια και τον αλλον ψυχοπονιαρη.
Το μονο που εγινε σημερα ειναι οτι οι 2 εκπληρωσαν τον σκοπο τους και παμε παρακατω..
Από κει και πέρα αν μεγαλώσει η ομάδα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος διοίκησης...αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν αχάριστιες..Γιατί ΠΑΟΚ δεν σημαίνει μόνο νίκες αλλά και να είσαι σωστός..