Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Σε άλλα νέα, δεν είναι δηλαδή δηλαδή οτι θέλω να πάρω και κανένα βραβείο, αλλά το τι θα γίνει σας το έχω πει από πέρυσι
Θα ρίχνει χρήμα με σέσουλα ο Τέλης και θα φέρει επιτυχίες. Στο μπάσκετ. Με ο,τι αυτό το άθλημα συνεπάγεται για την απόδοση μιας μεγάλης επένδυσης. Α! Και θα χτίζει. Παρεμπιμπτόντως αμα τε και εξάλλου, η σπουδή να χτισουμε επειγόντως οτιδήποτε μπορούμε, θα έπρεπε να κάνει κάποιου είδους εντύπωση, αλλά βλέπω έχουμε και νέες κορυφές να κατακτήσουμε...
Για κάποιους αυτό θα αρκεί ώστε να τον προτιμούν, κάποιοι άλλοι θα εστιάζουν σε προθέσεις, κινήσεις, επιλογές και συμπεριφορές που δεν τους ταιριάζουν με τον ΠΑΟΚ.
Εγώ έχω ξεκαθαρίσει πως αυτό που έγινε πέρυσι το ανανωρίζω ως τρύπημα και ως εξ ορισμού δεν το ανέχομαι. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε με εκατό τίτλους. Οι σημερινές μπηχτές (τι μπηχτές δηλαδή, ρητά τα λένε) των "παραιτηθέντων" δεν νομίζω οτι εκπλήσσουν κανέναν.
Ως εκ τούτου, βεβαίως κανείς δεν χαλιέται με τις επιτυχίες ούτε με τα νέα γήπεδα, θα μας επιτραπεί σε εμάς τους ολίγους όμως να έχουμε στην άκρη - ή και στη μέση - του μυαλού μας, πως ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία.
Θα ρίχνει χρήμα με σέσουλα ο Τέλης και θα φέρει επιτυχίες. Στο μπάσκετ. Με ο,τι αυτό το άθλημα συνεπάγεται για την απόδοση μιας μεγάλης επένδυσης. Α! Και θα χτίζει. Παρεμπιμπτόντως αμα τε και εξάλλου, η σπουδή να χτισουμε επειγόντως οτιδήποτε μπορούμε, θα έπρεπε να κάνει κάποιου είδους εντύπωση, αλλά βλέπω έχουμε και νέες κορυφές να κατακτήσουμε...
Για κάποιους αυτό θα αρκεί ώστε να τον προτιμούν, κάποιοι άλλοι θα εστιάζουν σε προθέσεις, κινήσεις, επιλογές και συμπεριφορές που δεν τους ταιριάζουν με τον ΠΑΟΚ.
Εγώ έχω ξεκαθαρίσει πως αυτό που έγινε πέρυσι το ανανωρίζω ως τρύπημα και ως εξ ορισμού δεν το ανέχομαι. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε με εκατό τίτλους. Οι σημερινές μπηχτές (τι μπηχτές δηλαδή, ρητά τα λένε) των "παραιτηθέντων" δεν νομίζω οτι εκπλήσσουν κανέναν.
Ως εκ τούτου, βεβαίως κανείς δεν χαλιέται με τις επιτυχίες ούτε με τα νέα γήπεδα, θα μας επιτραπεί σε εμάς τους ολίγους όμως να έχουμε στην άκρη - ή και στη μέση - του μυαλού μας, πως ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 16):
- Maklaz, Dimitrisou, aivas19, leomatos88, Unpsofable78, paok apo epilogi, Montrealiotis, Ιάσονας, Dimitris_L4, HeartOfDarkness and 6 more users
-
Dimitrisou
Κατάλαβα φίλε μου απλά για μένα το σημερινό δεν έχει να κάνει με αυτό...ήταν κάτι που θα γινόταν ούτως η άλλως αφού ο στόχος που είχε η είσοδος τους επιτεύχθηκε..Mirko έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:57Δεν καταλαβες τι εγραψα, δεν πειραζει.Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:31Ελα τωρα μην κοροιδευομαστε.Ο Μυστακιδης μια χαρα φροντισε οταν ηρθε να τονιζεται συνεχεια οτι ειναι Θεσσαλονικιος και μεγαλωμενος στα τσιμεντα της Τουμπας..μια χαρα στις πρωτες του δηλωσεις ειπε για τις ομαδες που ανηκουν στον λαο τους και αυτος θελει απλα να βοηθησει την ομαδα που αγαπαει.Mirko έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:23 Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η τακτικη θα ξενισει γιατι εχουμε συνηθισει με τον γεματο συναισθημα Ιβαν που σε καθε ευκαιρια μας εκφραζει το ποσο δεμενος ειναι με τον συλλογο και φυσικα με καποια στελεχη οπως ο Ρασβαν και ο Βιειρινια.
Ο Τελης απο οτι φαινεται λειτουργει αλλιως και απλα ο χρονος θα δειξει εαν δικαιωθει.
Προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος και χαιρομαι που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη.
Μην παρεξηγηθω πολυ καλα κανει και τα λεει.
Αλλα οχι να βγαλουμε τον εναν ψυχρο επαγγελματια και τον αλλον ψυχοπονιαρη.
Το μονο που εγινε σημερα ειναι οτι οι 2 εκπληρωσαν τον σκοπο τους και παμε παρακατω..
Από κει και πέρα αν μεγαλώσει η ομάδα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος διοίκησης...αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν αχάριστιες..Γιατί ΠΑΟΚ δεν σημαίνει μόνο νίκες αλλά και να είσαι σωστός..
-
leomatos88
Το ευτύχημα, πάντως, άσχετα των σημερινών εξελίξεων, είναι πως παραμένει κοντά στη διοίκηση της ομάδας η πολυαγαπημένη κυρία Γούλα μας, με τη γνωστή λαμπρή προσφορά της στον ΠΑΟΚ.
Μακάρι να αποκτήσει και επίσημα πόστο, όχι τίποτα άλλο, την βλέπω εκεί κοντά στον μεγαλομέτοχο σε διάφορα ματς και νιώθω ΠΑΟΚτσήδικη περηφάνια.
Κατά τα άλλα, ο... προεκλογικός αγώνας για το ποιος θα ελέγξει το ΑΣ φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει.
Από την ίδια πλευρά που τον χρησιμοποίησε ως δούρειο ίππο το καλοκαίρι.
Προσωπικά, οποιονδήποτε και να κατεβάσουν, θα υποστηρίξω τον άλλον.
Έχει πάντως ενδιαφέρον πως οι ίδιες φωνές, σε όλη τη δημόσια σφαίρα, που σκίζαν τα ρούχα τους υπέρ του ΑΣ πέρυσι, τα σκίζουν και τώρα κατά του.
Μακάρι να αποκτήσει και επίσημα πόστο, όχι τίποτα άλλο, την βλέπω εκεί κοντά στον μεγαλομέτοχο σε διάφορα ματς και νιώθω ΠΑΟΚτσήδικη περηφάνια.
Κατά τα άλλα, ο... προεκλογικός αγώνας για το ποιος θα ελέγξει το ΑΣ φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει.
Έχει πάντως ενδιαφέρον πως οι ίδιες φωνές, σε όλη τη δημόσια σφαίρα, που σκίζαν τα ρούχα τους υπέρ του ΑΣ πέρυσι, τα σκίζουν και τώρα κατά του.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 8):
- GEOL, paok apo epilogi, Montrealiotis, Taseos, Unpsofable78, NIKOS1972, Ιάσονας, Ally Samagoal
Ισχύε αυτό;leomatos88 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 20:11 Το ευτύχημα, πάντως, άσχετα των σημερινών εξελίξεων, είναι πως παραμένει κοντά στη διοίκηση της ομάδας η πολυαγαπημένη κυρία Γούλα μας, με τη γνωστή λαμπρή προσφορά της στον ΠΑΟΚ.
-
leomatos88
-
leomatos88
Τζάμπα πήγαν οι αβροφροσύνες και οι υποδοχές με ανθοδέσμες του Νικόλα!
- These users thanked the author GEOL for the post (total 5):
- leomatos88, Unpsofable78, paok apo epilogi, aivas19, Ally Samagoal
Εδώ να πούμε ότι η πρώτη που πήδηξε από το καράβι της ΚΑΕ ήταν η δικηγόρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που τον Μάρτιο παραιτήθηκε.η κυρία Γιαννακοπούλου Τωρα παραιτήθηκαν και οι άλλοι δύο του δς. Καλά θα πάει αυτό
Δικηγόρος της ΚΑΕ νομίζω είναι η κυρία Πατσινακίδου
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- leomatos88, aivas19
Τι γίνεται ρε φίλε, θα με αναγκάσετε να δω Today να ουμε που πανηγυριζαν για Βεζυρτζη, λεγαν για ενότητα (λολ) όπως λεει τωρα ο Βεζυρτζης αλλα κατι μου λεει οτι δεν σχολιασαν την κινηση της διοικησης. Εχουν παθει κοκομπλόκο τα τρολακια στο Χ
ΥΓ: καμία αναφορά στο τουίτερ του διδύμου για την ΚΑΕ, κοίτα να δεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 11 Μάιος 2026, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Να λέμε τα σύκα σύκα; Ή να μιλάμε με φράσεις "αν το δούμε πιο ολιστικα" και @@ μεντολες;
Ο αρχικός στόχος του Μυστακιδη παραμένει ο ίδιος από το καλοκαίρι. Η ΚΑΕ είναι ένας τρόπος, πέρα από τους ήδη φανατικούς υπερασπιστές - υποστηρικτές του για λόγους που δεν μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ, να πάρει με το μέρος του μεγάλο μέρος της μάζας, κυρίως νεοΠΑΟΚτσηδων που ξεχνάνε εύκολα, γλυκαινονται εύκολα και το "ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους" είναι γι αυτούς απλά κάτι ξεπερασμένο.
Δυστυχώς, όσο και να ήθελα να πείσω τον εαυτό μου ότι όσα έγιναν το καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν. Ότι κάνουμε μία νέα αρχή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με δύο επενδυτές που θα ασχολούνται μόνο με το τμήμα τους. Ότι μπορώ να ονειρεύομαι να ξανά ζήσω μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ χωρίς το στομάχι μου να γίνεται πέτρα από τα τρυπήματα και τη διχόνοια, καταλαβαίνω ότι κάνω μεγάλο λάθος.
Θα μου πείτε ότι όλα αυτά τα συμπέρανα από την άκομψη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απομάκρυνση των Βεζυρτζη, Οικονομιδη, Μπουντουρη;
Όχι βέβαια. Κυρίως από αυτά που αντιλαμβάνομαι ότι κρύβονται πίσω από τα λόγια του Βεζυρτζη και του Οικονομιδη, αλλά ακόμη περισσότερο πίσω από αυτά που γράφει ο οργανωμένος στρατός του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στα sc media.
Όσοι δεν έχετε ιδέα για τι μιλάω καλό θα ήταν να ψαχτείτε.
Δυστυχώς έρχονται μαύρες μέρες. Η διχόνοια θα μεγαλώσει και η αιτία για μένα είναι προφανής.
Τον Ιούνιο κλείνω τα 48 πρώτα ο Θεός. 48 χρόνων για να διαπιστώσω ότι οι λόγοι για τους οποίους έγινα ΠΑΟΚ, θαύμαζα και ένιωθα υπερήφανος εδώ και κάποια χρόνια δεν ισχύουν.
Απογοήτευση.
Ο αρχικός στόχος του Μυστακιδη παραμένει ο ίδιος από το καλοκαίρι. Η ΚΑΕ είναι ένας τρόπος, πέρα από τους ήδη φανατικούς υπερασπιστές - υποστηρικτές του για λόγους που δεν μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ, να πάρει με το μέρος του μεγάλο μέρος της μάζας, κυρίως νεοΠΑΟΚτσηδων που ξεχνάνε εύκολα, γλυκαινονται εύκολα και το "ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους" είναι γι αυτούς απλά κάτι ξεπερασμένο.
Δυστυχώς, όσο και να ήθελα να πείσω τον εαυτό μου ότι όσα έγιναν το καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν. Ότι κάνουμε μία νέα αρχή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με δύο επενδυτές που θα ασχολούνται μόνο με το τμήμα τους. Ότι μπορώ να ονειρεύομαι να ξανά ζήσω μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ χωρίς το στομάχι μου να γίνεται πέτρα από τα τρυπήματα και τη διχόνοια, καταλαβαίνω ότι κάνω μεγάλο λάθος.
Θα μου πείτε ότι όλα αυτά τα συμπέρανα από την άκομψη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απομάκρυνση των Βεζυρτζη, Οικονομιδη, Μπουντουρη;
Όχι βέβαια. Κυρίως από αυτά που αντιλαμβάνομαι ότι κρύβονται πίσω από τα λόγια του Βεζυρτζη και του Οικονομιδη, αλλά ακόμη περισσότερο πίσω από αυτά που γράφει ο οργανωμένος στρατός του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στα sc media.
Όσοι δεν έχετε ιδέα για τι μιλάω καλό θα ήταν να ψαχτείτε.
Δυστυχώς έρχονται μαύρες μέρες. Η διχόνοια θα μεγαλώσει και η αιτία για μένα είναι προφανής.
Τον Ιούνιο κλείνω τα 48 πρώτα ο Θεός. 48 χρόνων για να διαπιστώσω ότι οι λόγοι για τους οποίους έγινα ΠΑΟΚ, θαύμαζα και ένιωθα υπερήφανος εδώ και κάποια χρόνια δεν ισχύουν.
Απογοήτευση.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 14):
- leomatos88, Parolos, ΚΩΣΤΑΣ2019, HeartOfDarkness, Maklaz, Ιάσονας, Agopian, NIKOS1972, Fireman 4, paok apo epilogi and 4 more users
- Σουριναμέζος
Να μην γίνομαι κακός αλλά για "σύγχρονο τεχνοκρατικό" μοντέλο η επικοινωνία της ΚΑΕ είναι χειρότερη από την παρωχημένη επικοινωνία της ΠΑΕ
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Unpsofable78, paok apo epilogi, navigator11, Ally Samagoal
ενταξει, αφου βγηκε και ειπε ο ανθρωπος, "δεν ξερω να μιλαω" 
- These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
- Ιάσονας, Σουριναμέζος, Montrealiotis, paok apo epilogi, navigator11
-
Dimitrisou
Δεν μπορουν τώρα μιλάνε με Στουτγκάρδη για τις λεπτομέρειες της πώλησης κωνσταντελια βολ.2 που πάλι δεν θέλει να φύγει και πάλι τον πουλάει ο Ρώσος γιατι δεν έχει να πληρώσει...aivas19 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 20:46 Τι γίνεται ρε φίλε, θα με αναγκάσετε να δω Today να ουμε που πανηγυριζαν για Βεζυρτζη, λεγαν για ενότητα (λολ) όπως λεει τωρα ο Βεζυρτζης αλλα κατι μου λεει οτι δεν σχολιασαν την κινηση της διοικησης. Εχουν παθει κοκομπλόκο τα τρολακια στο Χ
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
- Unpsofable78, Maklaz, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Τελικά αντί να μιλήσουν οι μουγγοί, μουγγάθηκαν οι λαλίστατοιDimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 21:14Δεν μπορουν τώρα μιλάνε με Στουτγκάρδη για τις λεπτομέρειες της πώλησης κωνσταντελια βολ.2 που πάλι δεν θέλει να φύγει και πάλι τον πουλάει ο Ρώσος γιατι δεν έχει να πληρώσει...aivas19 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 20:46 Τι γίνεται ρε φίλε, θα με αναγκάσετε να δω Today να ουμε που πανηγυριζαν για Βεζυρτζη, λεγαν για ενότητα (λολ) όπως λεει τωρα ο Βεζυρτζης αλλα κατι μου λεει οτι δεν σχολιασαν την κινηση της διοικησης. Εχουν παθει κοκομπλόκο τα τρολακια στο Χ
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- Dimitrisou, Unpsofable78