Unpsofable78 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 20:54
Να λέμε τα σύκα σύκα; Ή να μιλάμε με φράσεις "αν το δούμε πιο ολιστικα" και @@ μεντολες;
Ο αρχικός στόχος του Μυστακιδη παραμένει ο ίδιος από το καλοκαίρι. Η ΚΑΕ είναι ένας τρόπος, πέρα από τους ήδη φανατικούς υπερασπιστές - υποστηρικτές του για λόγους που δεν μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ, να πάρει με το μέρος του μεγάλο μέρος της μάζας, κυρίως νεοΠΑΟΚτσηδων που ξεχνάνε εύκολα, γλυκαινονται εύκολα και το "ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους" είναι γι αυτούς απλά κάτι ξεπερασμένο.
Δυστυχώς, όσο και να ήθελα να πείσω τον εαυτό μου ότι όσα έγιναν το καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν. Ότι κάνουμε μία νέα αρχή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με δύο επενδυτές που θα ασχολούνται μόνο με το τμήμα τους. Ότι μπορώ να ονειρεύομαι να ξανά ζήσω μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ χωρίς το στομάχι μου να γίνεται πέτρα από τα τρυπήματα και τη διχόνοια, καταλαβαίνω ότι κάνω μεγάλο λάθος.
Το ποστ σου φίλε μου είναι ο ορισμός του σύνδρομου καταδίωξης και της ανασφάλειας.
Άντε και για την οικονομία της συζήτησης, πες ότι κάποιος συμφωνεί με την υπόθεση εργασίας που θέτεις.
Πώς ακριβώς θα πετύχει ο Τέλης τον Ιβάν να πουλήσει την ΠΑΕ αν δεν θέλει;
Για πες μας.
Πραγματικά νιώθω ότι θέλετε να υπάρχει ένας ''μπαμπούλας'' για να αλλάξει η ατζέντα της συζήτησης,
γιατί για κάποιο λόγο αισθάνεστε πίεση επειδή χτες χάθηκε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Εγώ δεν το αισθάνομαι αυτό, αντιμετωπίζω τα δύο τμήματα ως ανεξάρτητες οντότητες και όχι ότι με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, αλλά έχει ενδιαφέρον ως ενδο-οικογενειακό case study, αυτή η ανασφάλεια που υπάρχει από μερίδα του κόσμου.