Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
PAOK DreXleR

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Μόλις είδα σε στοιχηματική τις αποδόσεις για κατάκτηση:
1. SPAIN. 5.5
2. FRANCE 6.5
3. ENGLAND. 07
4. ARGENTINA 09
5. BRASIL 09
6. PORTUGAL 13
7. GERMANY 13
8. NETHERLAND'S 20
9............................ 25+
Κ το ερώτημα είναι ποιός μπορεί να αποκλείσει την Ισπανία ή τη Γαλλία;
Μπορούν οι υπόλοιποι να πάνε ως το τέλος, από πλευράς roster;
Αν με το πιστόλι στο κεφάλι έπρεπε να διαλέξω, θα έλεγα Πορτογαλία, έτσι για το allegro του πράγματος ;)
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 11:23 Μόλις είδα σε στοιχηματική τις αποδόσεις για κατάκτηση:
1. SPAIN. 5.5
2. FRANCE 6.5
3. ENGLAND. 07
4. ARGENTINA 09
5. BRASIL 09
6. PORTUGAL 13
7. GERMANY 13
8. NETHERLAND'S 20
Αν με το πιστόλι στο κεφάλι έπρεπε να διαλέξω, θα έλεγα Πορτογαλία, έτσι για το allegro του πράγματος ;)
Gandalf :lol:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 10:30 ...
Τα μηνύματα τα είχα γράψει 8 Μαρτίου, την άλλη μέρα έβγαιναν τα εισιτήρια με Λεβαδειακό & ήθελα να πάμε, όπως κ πήγαμε, Τούμπα.
Τα είχα παίξει την 1η Κυριακή των νηστειών πριν να μας βγάλει για φαγητό, η αδερφή μου που γιόρταζε (Εύη/ Ευδοξία).

...
Πολύ καλός!!
Τα κυνηγάω αυτά, κάποιες φορές κερδίζεις & άλλοτε χάνεις.
Λίγο μετά τα 20 άρχισα να αρρωσταίνω με το στοίχημα (ευτυχώς δεν έπαιζα σοβαρά χρήματα γιατί θα ήμουν μπουζού :mrgreen: ). Ήταν τόση η μανία μου που ήθελα κάθε μέρα να παίζω, να περιμένω, να βλέπω αποτέλεσμα και να ξαναπαίζω.
Οπότε αυτά τα μακροχρόνια μου φαίνονταν βασανιστήριο. :D
Τελευταία φορά που έπαιξα μακροχρόνιο ήταν ως φοιτητής, μεταξύ μας όλη η φοιτητοπαρέα που όποιος κέρδιζε θα έτρωγε δωρεάν σε μια μεγάλη φαγητοκατάσταση.
Το στοίχημα ήταν να δούμε πρώτη αγωνιστική ομίλων τσου λου και να διαλέξουμε δύο ομάδες που πιστεύουμε θα πάνε τελικό. Νικούσαμε αν έστω και μία από τις 2 πήγαινε τελικό.
Μαζευόμαστε καμιά 1οαριά άτομα σε ένα σπίτι. Παίζει Βαλένθια - οσφπ πρώτη αγωνιστική και λήγει 2-1. Μόλις τελειώνει καθόμαστε και βλέπουμε χάιλάτς.
Διαλέγουμε όλοι τη δυάδα μας. Εγώ τους λέω Βαλένθια και Μπάγερν. Από την πρώτη αγωνιστική.
Γέλαγαν μαζί μου όλο το χειμώνα.
Σκάει το ζευγάρι του τελικού. Βαλένθια - Μπάγερν.
Παρήγγειλα τόσα που πήρα και για το σπίτι και έτρωγα 3 μέρες. :lol: :lol: :lol:
Μετά όπως σου είπα το στοίχημα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και μέρα νύχτα λιώναμε. Άρχισε και το διαδικτυακό και..
These users thanked the author marsantos for the post:
PAOK DreXleR
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έπαιξε Παρί ο Πινέιρο.

Θα έπεφτε το φόρουμ αν ήμασταν χθες στην θέση της Μπαγερν.
PAOK DreXleR

GEOL έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 11:27
PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 11:23 Μόλις είδα σε στοιχηματική τις αποδόσεις για κατάκτηση:
1. SPAIN. 5.5
2. FRANCE 6.5
3. ENGLAND. 07
4. ARGENTINA 09
5. BRASIL 09
6. PORTUGAL 13
7. GERMANY 13
8. NETHERLAND'S 20
Gandalf :lol:
Παίκτη τώρα θυμήθηκα πως μετά τον χαμένο τελικό στο τελευταίο Euro, κυκλοφορούσα 3 μέρες με τη φανέλα του 2004 της Αγγλίας (γελώντας μαζί μου όλοι) κ έλεγα πως ήρθε ο καιρός της (ξεκαρδίζονταν πλέον), να σηκώσει το Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια. Μόλις είπες για το μάγο, μου ήρθε στο μυαλό ο Τούχελ :shock: Ρε λες;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

van rooy έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 10:19 Καλημέρα φίλε marsantos,

Δεν θυμάμαι πότε ήταν , δεν έχω τέτοια μνήμη.

Όμως μου θύμισες το πέναλτι του Νους και με τσίτωσες ...καλά το είχα βάλει στο χρονοντούλαπο. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χέρι που δεν είναι κολλημένο πρέπει να δίνεται πέναλτι και έτσι δεν θα εξετάζαμε ούτε και θα σκοτωνόμασταν αν είχε πρόθεση? Ήταν πολύ κοντά? Πήγαινε η μπάλα μέσα? Και άλλες πολλές περιπτώσεις.

...

Όσο αφορά τον χθεσινό αγώνα η Παρί ήταν σαφώς καλύτερη και πιο επικίνδυνη και αξίζει να είναι στον τελικό όμως το κοράκι δεν ήταν καλό.
Δεν έχω δει αγώνα για να καταλάβω τη φιλοσοφία του οπότε εμπιστεύομαι την γνώμη σας πως το κοράκι έπαιξε Παρί.

Τώρα για τα χέρια δε με βρίσκεις σύμφωνο.
Δες το πέναλτι που παίρνει ο Πανσερραϊκός προχθές με τη Λάρισα. Και σκέψου να χάσεις το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο από τέτοιο χέρι.
Δεν θα θες να τα σπάσεις όλα;
Πηδάει ο αμυντικός για κεφαλιά, τον σπρώχνει λίγο ο επιθετικός, χάνει κάθε ισορροπία στον αέρα ο αμυνόμενος και του έρχεται μια μπάλα από το πουθενά από διώξιμο συμπαίκτη και η μπάλα βγαίνει από την περιοχή. Δεν πάει προς τα μέσα.
Μπορεί άμα σκαλίζουμε τα κουτάκια να βγαίνουν πέναλτι όλα αυτά. Αλλά δεν είναι του ποδοσφαίρου.
PAOK DreXleR

Συμφωνώ με τον Ολλανδό, είναι πέναλτυ χωρίς δεύτερη σκέψη, μπροστά του έγινε κ δε χρειαζόταν var, όπως επίσης για εμένα πέναλτυ έγινε κ στο Simeone , που έχει αποκτήσει ξεκάθαρο πλεονέκτημα να σκοράρει & τραβόντας τον ώμο του από πίσω ο Gabriel, δεν τον αφήνει να πλασάρει σε 1ο χρόνο αλλά ούτε κ σε 2ο. Έπρεπε να τον καλέσει να το δει στο var.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

To penalty είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν. Για το χέρι - 2η κίτρινη κι εγώ δεν κατάλαβα τι έδωσε (πριν το χέρι) και η μπάλα πήγε στους Γάλλους.
Η εσχάτη των ποινών δίνεται όταν η μπάλα πάει για γκολ, έχει δηλαδή κατεύθυνση προς την εστία ή προς κάποιον συμπαίκτη και μεσολαβεί χέρι (σε αφύσικη θέση) που αλλοιώνει την πορεία της. Όταν η μπάλα αποκρούεται και έχει κατεύθυνση προς τα έξω δεν δίνεται penalty.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
nkoss
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Άρα και του Πανσερραϊκού με την ΑΕΛ δεν είναι. Αλλά δόθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για μένα όχι, δεν είναι.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

πεφτουν σουτια παλι στην προπονηση της ρεαλ. Μεγαλε περεθ, τι μπουρδελο εφτιαξες :lol: :lol:
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Στου Πανσερραικου με την αελ αν το ειδατε στο λαιβ αυτος που κανει το χερι δεν διαμαρτυρετε γιατι εδωσε χερι αλλα για σπρωξιμο-επιθετικο φαουλ πιο πριν..
PAOK DreXleR

Όπως κ ο Νέβες χθες, τελείως ένοχη στάση, σαν να έχει αποδεχτεί αυτό που έπρεπε να. σφυρίξει. Μόνο αφότου δείχνει παίζεται, αρχίζει να ζητάει το όποιο δίκιο του, για εμένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πρωταθλήτρια στα ΗΑΕ η Al Ain του Vladimir Ivić.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ κάτι είναι φάουλ δεν είναι πέναλτυ αν γίνεται μέσα στην περιοχή το ίδιο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”