PAOK DreXleR έγραψε: Πέμ 07 Μάιος 2026, 10:30
...
Τα μηνύματα τα είχα γράψει 8 Μαρτίου, την άλλη μέρα έβγαιναν τα εισιτήρια με Λεβαδειακό & ήθελα να πάμε, όπως κ πήγαμε, Τούμπα.
Τα είχα παίξει την 1η Κυριακή των νηστειών πριν να μας βγάλει για φαγητό, η αδερφή μου που γιόρταζε (Εύη/ Ευδοξία).
...
Πολύ καλός!!
Τα κυνηγάω αυτά, κάποιες φορές κερδίζεις & άλλοτε χάνεις.
Λίγο μετά τα 20 άρχισα να αρρωσταίνω με το στοίχημα (ευτυχώς δεν έπαιζα σοβαρά χρήματα γιατί θα ήμουν μπουζού

). Ήταν τόση η μανία μου που ήθελα κάθε μέρα να παίζω, να περιμένω, να βλέπω αποτέλεσμα και να ξαναπαίζω.
Οπότε αυτά τα μακροχρόνια μου φαίνονταν βασανιστήριο.
Τελευταία φορά που έπαιξα μακροχρόνιο ήταν ως φοιτητής, μεταξύ μας όλη η φοιτητοπαρέα που όποιος κέρδιζε θα έτρωγε δωρεάν σε μια μεγάλη φαγητοκατάσταση.
Το στοίχημα ήταν να δούμε πρώτη αγωνιστική ομίλων τσου λου και να διαλέξουμε δύο ομάδες που πιστεύουμε θα πάνε τελικό. Νικούσαμε αν έστω και μία από τις 2 πήγαινε τελικό.
Μαζευόμαστε καμιά 1οαριά άτομα σε ένα σπίτι. Παίζει Βαλένθια - οσφπ πρώτη αγωνιστική και λήγει 2-1. Μόλις τελειώνει καθόμαστε και βλέπουμε χάιλάτς.
Διαλέγουμε όλοι τη δυάδα μας. Εγώ τους λέω Βαλένθια και Μπάγερν. Από την πρώτη αγωνιστική.
Γέλαγαν μαζί μου όλο το χειμώνα.
Σκάει το ζευγάρι του τελικού. Βαλένθια - Μπάγερν.
Παρήγγειλα τόσα που πήρα και για το σπίτι και έτρωγα 3 μέρες.
Μετά όπως σου είπα το στοίχημα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και μέρα νύχτα λιώναμε. Άρχισε και το διαδικτυακό και..