πάντως παίκτη με 14 πόντους 8 ασιστ σε σάζον στην ευρωλιγκα δεν τον λες οτι δεν σκοράρει. τώρα από σεζόν σε σεζόν οι ρόλοι και οι ανάγκες αλλάζουνxrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 19:10 Λίγος δεν νομίζω να έγραψα ποτέ.
Υπερτιμημένος ναι.
Επίσης έχω το δικαίωμα της γνώμης μου, όπως κι εσύ.
Έγραψα κάτι, κάποιοι διαφωνούν, όλα καλά.
Πρέπει να απολογηθώ κάπου γι αυτό;;!!
Ειρωνίες κτλ δεν χρειάζονται
ΥΓ Ναι, προτιμάω Σλουκα!
Και γουστάρω πολύ οι διαφωνίες μας πλέον να είναι Καλαθης ή Σλούκας !
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
xrisitsapa
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Καλαθης μάλλον είναι στο ταβάνι των παικτών που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να κάνω λάθος και να προσφέρει όσα περιμένετε οι περισσότεροι
εγώ καλάθη δεν γουστάρω, πολύ απλά γιατί όσες φορές τον έχω δει, έσπασε τη στεφάνη από τα τούβλα
τώρα, εάν έχεις μέσα 3 μεγάλους σκόρερς και δε χρειάζεται να πάρει σουτ, εκεί αλλάζει το θέμα
τώρα, εάν έχεις μέσα 3 μεγάλους σκόρερς και δε χρειάζεται να πάρει σουτ, εκεί αλλάζει το θέμα
-
basketikos4
Μπορεις να μου πεις εναν ελληνα διαθεσιμο και καλυτερο του?xrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 19:30 Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Καλαθης μάλλον είναι στο ταβάνι των παικτών που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.
6 Έλληνες θέλει το ρόστερ. Και πλέον δεν βγάζουμε παίχτες. Πείτε εσείς 6αδα Ελλήνων παιχτών για ΠΑΟΚ.
- Maurice_Escargot
- paok-porter1337
Βλέπω τώρα τον Τομπσον της βαλενθια, μου φαίνεται απίθανο να έρθει αυτή η παιχταρα
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Mirko
Ούτε εμένα μαρεσει σαν στυλ παίχτη αλλά τι συζητάμε τώρα ακριβώς ;
Αντί για σορτς αν είχε καλαθη τώρα ο βαζελος πιο πολλές πιθανότητες θα είχε να πάρει Ευρωλίγκα .
Επειδή τα ίδια κάνετε και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ θα έχει πιο πολύ γέλιο γιατί με το μυαλό σας θα πάρουμε Ευρωλίγκα σε 2-3 χρόνια χαλαρώστε λίγο μάγκες και πάρτε το αλλιώς
Όσο για τις συγκρίσεις ο μουλα δεν μπορεί να μπει καν στην ίδια πρόταση με καλαθη
Ο Καλαθης είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από Διαμαντίδη Παπαλουκά σάρας Σπανούλη δηλαδή ευρολιγκ λετζεντς
Αντί για σορτς αν είχε καλαθη τώρα ο βαζελος πιο πολλές πιθανότητες θα είχε να πάρει Ευρωλίγκα .
Επειδή τα ίδια κάνετε και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ θα έχει πιο πολύ γέλιο γιατί με το μυαλό σας θα πάρουμε Ευρωλίγκα σε 2-3 χρόνια χαλαρώστε λίγο μάγκες και πάρτε το αλλιώς
Όσο για τις συγκρίσεις ο μουλα δεν μπορεί να μπει καν στην ίδια πρόταση με καλαθη
Ο Καλαθης είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από Διαμαντίδη Παπαλουκά σάρας Σπανούλη δηλαδή ευρολιγκ λετζεντς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 06 Μάιος 2026, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maurice_Escargot
Ο Μουλαμομεροβιτς, μαζι με τον DJ Cooper ειναι τα καλυτερα PGs του ΠΑΟΚ απο τον τελευταιο του τιτλο και μετα. Δεν βαζω τον Κορωνιο μεσα καθως εκεινη η ομαδα πηγε ακλαφτη μεσα σε λιγους μηνες. Ειδικα ο 1ος ειχε τα φοντα να γινει σημαια της ομαδας, αλλα ειχαμε Πανελουδη προεδρο και Μπανε προπονητη.
Ο Καλαθης ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω παικτικα, κυριως διοτι ειδε και ακουσε πως εξελιχθηκε το μπασκετ, το εφτασε και σε πολλα καιρια σημεια του παιχνιδιου, το ξεπερασε.
Ο Καλαθης ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω παικτικα, κυριως διοτι ειδε και ακουσε πως εξελιχθηκε το μπασκετ, το εφτασε και σε πολλα καιρια σημεια του παιχνιδιου, το ξεπερασε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maurice_Escargot την Τετ 06 Μάιος 2026, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι κι εγω δεν το νομιζωpaok-porter1337 έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 20:44 Βλέπω τώρα τον Τομπσον της βαλενθια, μου φαίνεται απίθανο να έρθει αυτή η παιχταρα
- These users thanked the author Mirko for the post:
- paok-porter1337
Να ρωτήσω για Μπαζίνα? Σε έχει πείσει οτι χωράει στο ρόστερ ομάδας που θα διεκδικήσει θέση ευρωλίγκας? Ίσως τον έχω παρεξηγήσει αλλά είναι σαν άσος πιο χρήσιμος σε μία ομάδα από τον Μωραίτη πχ?Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 20:39 Καλαθης, Μιτρου-Λονγκ, Μπαζινας, Περσιδης, Χουγκαζ, Παπαγιαννης
Αυτό είναι το καλύτερο δυνατοMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 20:39 Καλαθης, Μιτρου-Λονγκ, Μπαζινας, Περσιδης, Χουγκαζ, Παπαγιαννης
- paok-porter1337
Δεν περιμένω να πάρει χρόνο ο συμμετοχής στην ΕυρώπηΙάσονας έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 21:18Να ρωτήσω για Μπαζίνα? Σε έχει πείσει οτι χωράει στο ρόστερ ομάδας που θα διεκδικήσει θέση ευρωλίγκας? Ίσως τον έχω παρεξηγήσει αλλά είναι σαν άσος πιο χρήσιμος σε μία ομάδα από τον Μωραίτη πχ?Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 20:39 Καλαθης, Μιτρου-Λονγκ, Μπαζινας, Περσιδης, Χουγκαζ, Παπαγιαννης
- Maurice_Escargot
Ειναι καλυτερος σημερα και απο τον Φιλλιο και τον Κονιαρη, κατα την αποψη μου. Συγκεκριμενα, με το καλυτερος λογιζω το πιο ολοκληρωμενος σε ολες τις γραμμες του παρκε. Δεν ειναι ετοιμος για κατι μεγαλο, ουτε τοσο μικρος που να του συμπεριφερομαστε σαν παιδακι, εγω στα 23 μου εφυγα μονος στο εξωτερικο χωρις λεφτα, αλλα εχει σιγουρα δειξει στοιχεια τα οποια σε μια ομαδα με υψηλους στοχους και εναν προπονητη του βεληνεκους του Τρινκιερι, ειναι σιγουρα αξιοσημειωτο prospect.
Λογοι που αξιζουν να δωσεις το buy-out:
1. Καλυτερος απο αυτους που εχουμε και καλυτερος απο τον ανταγωνισμο του. Ο Μωραιτης ως 3ος γκαρντ ειναι χειροτερος του Μπαζινα ως 3ο γκαρντ. Ο Μωραιτης ως 1ος γκαρντ στον Ηρακλη φανηκε καλυτερος απο τον Μπαζινα στην δευτερη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος και χωρις κανενα στοχο, πλανο και προπονητη, Προμηθεα.
2. Σιγουρα καλος για back-up/3ο PG σε Ελλαδα για το 4 και πανω και για λιγο χρονο στο Eurocup
3. Τον ηθελε πολυ σοβαρα ο Γαυρος μετα την εμφανιση που εκανε στο super cup αγωνα εναντιον του το 2025 και το να τον αποκτησεις εσυ ειναι statement.
4. Εχει πολυ καλα στοιχεια στην περιφερειακη αμυνα και πολυ ενδιαφερον κορμι για το υψος του.
Λογοι που αξιζουν να δωσεις το buy-out:
1. Καλυτερος απο αυτους που εχουμε και καλυτερος απο τον ανταγωνισμο του. Ο Μωραιτης ως 3ος γκαρντ ειναι χειροτερος του Μπαζινα ως 3ο γκαρντ. Ο Μωραιτης ως 1ος γκαρντ στον Ηρακλη φανηκε καλυτερος απο τον Μπαζινα στην δευτερη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος και χωρις κανενα στοχο, πλανο και προπονητη, Προμηθεα.
2. Σιγουρα καλος για back-up/3ο PG σε Ελλαδα για το 4 και πανω και για λιγο χρονο στο Eurocup
3. Τον ηθελε πολυ σοβαρα ο Γαυρος μετα την εμφανιση που εκανε στο super cup αγωνα εναντιον του το 2025 και το να τον αποκτησεις εσυ ειναι statement.
4. Εχει πολυ καλα στοιχεια στην περιφερειακη αμυνα και πολυ ενδιαφερον κορμι για το υψος του.