πάντως παίκτη με 14 πόντους 8 ασιστ σε σάζον στην ευρωλιγκα δεν τον λες οτι δεν σκοράρει. τώρα από σεζόν σε σεζόν οι ρόλοι και οι ανάγκες αλλάζουνxrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 19:10 Λίγος δεν νομίζω να έγραψα ποτέ.
Υπερτιμημένος ναι.
Επίσης έχω το δικαίωμα της γνώμης μου, όπως κι εσύ.
Έγραψα κάτι, κάποιοι διαφωνούν, όλα καλά.
Πρέπει να απολογηθώ κάπου γι αυτό;;!!
Ειρωνίες κτλ δεν χρειάζονται
ΥΓ Ναι, προτιμάω Σλουκα!
Και γουστάρω πολύ οι διαφωνίες μας πλέον να είναι Καλαθης ή Σλούκας !
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
xrisitsapa
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Καλαθης μάλλον είναι στο ταβάνι των παικτών που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να κάνω λάθος και να προσφέρει όσα περιμένετε οι περισσότεροι
εγώ καλάθη δεν γουστάρω, πολύ απλά γιατί όσες φορές τον έχω δει, έσπασε τη στεφάνη από τα τούβλα
τώρα, εάν έχεις μέσα 3 μεγάλους σκόρερς και δε χρειάζεται να πάρει σουτ, εκεί αλλάζει το θέμα
τώρα, εάν έχεις μέσα 3 μεγάλους σκόρερς και δε χρειάζεται να πάρει σουτ, εκεί αλλάζει το θέμα
-
basketikos4
Μπορεις να μου πεις εναν ελληνα διαθεσιμο και καλυτερο του?xrisitsapa έγραψε: Τετ 06 Μάιος 2026, 19:30 Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Καλαθης μάλλον είναι στο ταβάνι των παικτών που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.
6 Έλληνες θέλει το ρόστερ. Και πλέον δεν βγάζουμε παίχτες. Πείτε εσείς 6αδα Ελλήνων παιχτών για ΠΑΟΚ.
- Maurice_Escargot
- paok-porter1337
Βλέπω τώρα τον Τομπσον της βαλενθια, μου φαίνεται απίθανο να έρθει αυτή η παιχταρα
Ούτε εμένα μαρεσει σαν στυλ παίχτη αλλά τι συζητάμε τώρα ακριβώς ;
Αντί για σορτς αν είχε καλαθη τώρα ο βαζελος πιο πολλές πιθανότητες θα είχε να πάρει Ευρωλίγκα .
Επειδή τα ίδια κάνετε και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ θα έχει πιο πολύ γέλιο γιατί με το μυαλό σας θα πάρουμε Ευρωλίγκα σε 2-3 χρόνια χαλαρώστε λίγο μάγκες και πάρτε το αλλιώς
Όσο για τις συγκρίσεις ο μουλα δεν μπορεί να μπει καν στην ίδια πρόταση με καλαθη
Ο Καλαθης είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από Διαμαντίδη Παπαλουκά σάρας δηλαδή ευρολιγκ λετζεντς
Αντί για σορτς αν είχε καλαθη τώρα ο βαζελος πιο πολλές πιθανότητες θα είχε να πάρει Ευρωλίγκα .
Επειδή τα ίδια κάνετε και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ θα έχει πιο πολύ γέλιο γιατί με το μυαλό σας θα πάρουμε Ευρωλίγκα σε 2-3 χρόνια χαλαρώστε λίγο μάγκες και πάρτε το αλλιώς
Όσο για τις συγκρίσεις ο μουλα δεν μπορεί να μπει καν στην ίδια πρόταση με καλαθη
Ο Καλαθης είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από Διαμαντίδη Παπαλουκά σάρας δηλαδή ευρολιγκ λετζεντς
- Maurice_Escargot
Ο Μουλαμομεροβιτς, μαζι με τον DJ Cooper ειναι τα καλυτερα PGs του ΠΑΟΚ απο τον τελευταιο του τιτλο και μετα. Δεν βαζω τον Κορωνιο μεσα καθως εκεινη η ομαδα πηγε ακαφτη μεσα σε λιγους μηνες. Ειδικα ο 1ος ειχε τα φοντα να γινει σημαια της ομαδας, αλλα ειχαμε Πανελουδη προεδρο και Μπανε προπονητη.
Ο Καλαθης ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω παικτικα, κυριως διοτι ειδε και ακουσε πως εξελιχθηκε το μπασκετ, το εφτασε και σε πολλα καιρια σημεια του παιχνιδιου, το ξεπερασε.
Ο Καλαθης ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω παικτικα, κυριως διοτι ειδε και ακουσε πως εξελιχθηκε το μπασκετ, το εφτασε και σε πολλα καιρια σημεια του παιχνιδιου, το ξεπερασε.