Sera4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:51
Neiros4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:44
Sera4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:39
Και με ποιο σενάριο, θα μπορέσει η ομάδα να καλύψει τα ανοίγματά της με τρόπους που να συμφωνούν και με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας; Από περιέργεια ρωτάω, γιατί προφανώς κάτι θα έχεις στο μυαλό σου για να είσαι τόσο απόλυτος.
Οποιοδήποτε σενάριο αναπαράγεται αυτή τη στιγμή μόνο στόχο να πλήξει έχει σαφώς.
Από εκεί και πέρα για το καλοκαίρι, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ενισχυθεί η ομάδα. Και αυτό είναι αδύνατο να γίνει με τα έσοδα που δεν έχει. Το πως θα λυθεί η εξίσωση, είναι άλλων υποχρέωση να τη λύσουν, αρκεί να δω μια ομάδα πιο δυνατή από τη φετινή.
Αρα απο το να βρεθουν απο αλλη πηγη εσοδα, ας δωσουμε το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο του συλλόγου.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι το σκεφτεστε και σαν ενδεχομενο αυτο το πραγμα.
Βρε εγώ μαζί σου είμαι. Την πηγή περιμένω να δω και εγώ περίεργος είμαι, τί έχεις κατά νου για να γράφεις με τόσο απόλυτο τρόπο.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι σαν οπαδούς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε την πρόοδο της ομάδας. εγώ του χρόνου ο καημός μου είναι να δω καλύτερη ομάδα. Με ή χωρίς Κωνσταντέλια.
Και η Παρί την καλύτερη ομάδα που έχει τώρα την έχει χωρίς Μπαπέ, Μέσσι και Νευμάρ, δε νομίζω να τους ενοχλεί τους Γάλλους που σηκώσανε Τσου Λου και παίζουνε τη καλύτερη μπάλα της ζωής τους χωρίς αυτούς.
Και επαναλαμβάνω ότι τέτοιου είδους συζήτηση δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή τη στιγμή.
οταν θελεις να χτισεις πανω σε ενα παιχτη σαν τον Ντελια την ομαδα σε βαθος χρονων δεν μπαινεις ποτε στη λογικη πωλησης. Οι συγκεκριμενοι βεβαια περσι τον πουλησαν αλλα μετα απο πιεσεις του κοσμου και ολα τα συναφη εκαναν πισω.
Οποτε για αυτους δεν υπαρχει το ενδεχομενο να μεινει εσαει στην ομαδα και γινει ο ηγετης της.
Το ζητημα ειναι πως η ομαδα πρεπει να βαλει βασεις και να κρατησει εναν κορμο απο το φετινο συνολο.
Τα ανοιγματα να καλυφθουν απο πωλησεις παικτων τυπου μαντι, ντεσποντοφ, τσαλοφ κλπ. Να βρεθουν καλυτερες χορηγιες και να κανουν ανοιγμα ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΣ.ΛΟΥ.
Και εκει τα παιρνεις ολα πισω.
Αλλα για να μπεις πρεπει πρωτα να βαλεις, το δικο μας συστημα με το θα παρουμε παιχτες ΑΜΑ μπουμε στη διοργανωση ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.