65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Sera4 »

Neiros4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:09 Το ζητημα ειναι να μη προκυψει σε καμια περιπτωση το σεναριο να πωληθει ο Ντελιας.
Με τη πωληση του (αν προκυψει) καλο θα ναι να τα μαζεψουν και να φυγουν και αυτοι που θα παρουν την αποφαση.
Και με ποιο σενάριο, θα μπορέσει η ομάδα να καλύψει τα ανοίγματά της με τρόπους που να συμφωνούν και με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας; Από περιέργεια ρωτάω, γιατί προφανώς κάτι θα έχεις στο μυαλό σου για να είσαι τόσο απόλυτος.

Οποιοδήποτε σενάριο αναπαράγεται αυτή τη στιγμή μόνο στόχο να πλήξει έχει σαφώς.

Από εκεί και πέρα για το καλοκαίρι, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ενισχυθεί η ομάδα. Και αυτό είναι αδύνατο να γίνει με τα έσοδα που δεν έχει. Το πως θα λυθεί η εξίσωση, είναι άλλων υποχρέωση να τη λύσουν, αρκεί να δω μια ομάδα πιο δυνατή από τη φετινή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

van rooy έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 12:12 sportime
Κι αμέσως επόμενο "άρθρο" "Η άμβλωcιc κι ο αυνανιcμόc συνιστούν δολοφονίαν τε και αμαρτίαν μεγίcτην"
🤣🤣🤣
These users thanked the author navigator11 for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Sera4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:39
Neiros4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:09 Το ζητημα ειναι να μη προκυψει σε καμια περιπτωση το σεναριο να πωληθει ο Ντελιας.
Με τη πωληση του (αν προκυψει) καλο θα ναι να τα μαζεψουν και να φυγουν και αυτοι που θα παρουν την αποφαση.
Και με ποιο σενάριο, θα μπορέσει η ομάδα να καλύψει τα ανοίγματά της με τρόπους που να συμφωνούν και με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας; Από περιέργεια ρωτάω, γιατί προφανώς κάτι θα έχεις στο μυαλό σου για να είσαι τόσο απόλυτος.

Οποιοδήποτε σενάριο αναπαράγεται αυτή τη στιγμή μόνο στόχο να πλήξει έχει σαφώς.

Από εκεί και πέρα για το καλοκαίρι, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ενισχυθεί η ομάδα. Και αυτό είναι αδύνατο να γίνει με τα έσοδα που δεν έχει. Το πως θα λυθεί η εξίσωση, είναι άλλων υποχρέωση να τη λύσουν, αρκεί να δω μια ομάδα πιο δυνατή από τη φετινή.
Αρα απο το να βρεθουν απο αλλη πηγη εσοδα, ας δωσουμε το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο του συλλόγου.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι το σκεφτεστε και σαν ενδεχομενο αυτο το πραγμα.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

αυτο που λετε πωληση με το 3 μπροστα μονο ως αστειο το λαμβανω.το 5 μπροστα και βλεπουμε.εδω κοτζαμ ανυπαρκτος φωτης πηγε με 20 και και ο κωστουλας με 35.τι λεμε τωρα?δεν υπαρχει αντιστοιχος παιχταρας στην ελλαδα και θα τον σκοτωσουμε με 20 και 30?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Neiros4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:44

Αρα απο το να βρεθουν απο αλλη πηγη εσοδα, ας δωσουμε το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο του συλλόγου.

Βρε εγώ μαζί σου είμαι. Την πηγή περιμένω να δω και εγώ περίεργος είμαι, τί έχεις κατά νου για να γράφεις με τόσο απόλυτο τρόπο.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι σαν οπαδούς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε την πρόοδο της ομάδας. εγώ του χρόνου ο καημός μου είναι να δω καλύτερη ομάδα. Με ή χωρίς Κωνσταντέλια.

Και η Παρί την καλύτερη ομάδα που έχει τώρα την έχει χωρίς Μπαπέ, Μέσσι και Νευμάρ, δε νομίζω να τους ενοχλεί τους Γάλλους που σηκώσανε Τσου Λου και παίζουνε τη καλύτερη μπάλα της ζωής τους χωρίς αυτούς.

Και επαναλαμβάνω ότι τέτοιου είδους συζήτηση δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή τη στιγμή.
These users thanked the author Sera4 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Sera4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:51
Neiros4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:44

Βρε εγώ μαζί σου είμαι. Την πηγή περιμένω να δω και εγώ περίεργος είμαι, τί έχεις κατά νου για να γράφεις με τόσο απόλυτο τρόπο.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι σαν οπαδούς μας ενδιαφέρει να βλέπουμε την πρόοδο της ομάδας. εγώ του χρόνου ο καημός μου είναι να δω καλύτερη ομάδα. Με ή χωρίς Κωνσταντέλια.

Και η Παρί την καλύτερη ομάδα που έχει τώρα την έχει χωρίς Μπαπέ, Μέσσι και Νευμάρ, δε νομίζω να τους ενοχλεί τους Γάλλους που σηκώσανε Τσου Λου και παίζουνε τη καλύτερη μπάλα της ζωής τους χωρίς αυτούς.

Και επαναλαμβάνω ότι τέτοιου είδους συζήτηση δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή τη στιγμή.
οταν θελεις να χτισεις πανω σε ενα παιχτη σαν τον Ντελια την ομαδα σε βαθος χρονων δεν μπαινεις ποτε στη λογικη πωλησης. Οι συγκεκριμενοι βεβαια περσι τον πουλησαν αλλα μετα απο πιεσεις του κοσμου και ολα τα συναφη εκαναν πισω.

Οποτε για αυτους δεν υπαρχει το ενδεχομενο να μεινει εσαει στην ομαδα και γινει ο ηγετης της.

Το ζητημα ειναι πως η ομαδα πρεπει να βαλει βασεις και να κρατησει εναν κορμο απο το φετινο συνολο.

Τα ανοιγματα να καλυφθουν απο πωλησεις παικτων τυπου μαντι, ντεσποντοφ, τσαλοφ κλπ. Να βρεθουν καλυτερες χορηγιες και να κανουν ανοιγμα ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΣ.ΛΟΥ.

Και εκει τα παιρνεις ολα πισω.

Αλλα για να μπεις πρεπει πρωτα να βαλεις, το δικο μας συστημα με το θα παρουμε παιχτες ΑΜΑ μπουμε στη διοργανωση ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Ο Μεσι μας θ φυγει μονο αν το θελει αλλιως ειναι εγκλημα. Με ανάλογη στελεχωση εχει δειξει οτι δε βλεπει κανεναν στην Ελλαδα.
Φερτε του χαφαρες κ φορακλες και αφησε τα χαζα
These users thanked the author Mirko for the post:
nkoss
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

George Best4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 11:00 ...
Αν οντως η αποψη σας ειναι οτι ο Ντελιας ειναι τουριστας και τα εξηνε για 60 λεπτα, επιτρεψτε μου να σας αποκαλω αοματους, αμπαλους και ανθρωπους που θα επρεπε μαλλον να ασχοληθουν με το να σχολιαζουν αγωνες παντελ και οχι ποδοσφαιρο....
αδελφέ, εγώ στο αγώνα ήμουν και έως τις περίτεχνες ενέργειες που οδήγησαν στα γκολ, η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική.
Αν πχ το έβγαζε ο Λούτσε, κανείς δεν έλεγε πως βγήκα κακώς, διότι έως το 60, ο μικρός ήταν αλλού. Περιττές ενέργειες, καθυστέρηση στην τελική πάσα, άνευρος και χωρίς έμπνευση.

Κακώς βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

gpap5 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 15:15
George Best4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 11:00 ...
Αν οντως η αποψη σας ειναι οτι ο Ντελιας ειναι τουριστας και τα εξηνε για 60 λεπτα, επιτρεψτε μου να σας αποκαλω αοματους, αμπαλους και ανθρωπους που θα επρεπε μαλλον να ασχοληθουν με το να σχολιαζουν αγωνες παντελ και οχι ποδοσφαιρο....
αδελφέ, εγώ στο αγώνα ήμουν και έως τις περίτεχνες ενέργειες που οδήγησαν στα γκολ, η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική.
Αν πχ το έβγαζε ο Λούτσε, κανείς δεν έλεγε πως βγήκα κακώς, διότι έως το 60, ο μικρός ήταν αλλού. Περιττές ενέργειες, καθυστέρηση στην τελική πάσα, άνευρος και χωρίς έμπνευση.

Κακώς βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
Σορρυ αλλα επιμενω καλυτερα δειτε παντελ.
Ασκοπη η οποια συζητηση οταν ξεκινας ετσι.

Απλα θα παρακαλουσα ολα τα σχολια σε ολα τα θρνετς ας μην ειναι λες και παιζαμε με την Κατω Ραχουλα.
Με τον γαυρο στην εδρα μας παιζαμε που καιγοταν για τη νικη για να κυνηγησει το πρωταθλημα.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ως το 60' ο ΠΑΟΚ δεν έκανε παιχνίδι. Δεν είχε μπάλα στα πόδια και δεν τροφοδοτήθηκε ο Ντέλιας σωστά, κι όταν αυτό έγινε η ομάδα δεν ήταν στημένη ορθολογικά. Έκανε ένα δυο λάθη σε δύσκολες ενέργειες (τη μια γλίστρησε νομίζω).
Υποκειμενική η κρίση του καθενός, αλλά για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης μας μαζί με τον Αντρίγια και από αυτούς που προσπαθούν να δίνουν πάντα το 100% (μαζί με τον Αντρίγια και τον Γιακουμάκη).
These users thanked the author nkoss for the post:
George Best4
San4

Δημοσίευση από San4 »

Πριν αγχωθουμε τοσο πολυ για το αν φυγει ο ντελιας, καλο ειναι να αγχωνομαστε γιατι εχουμε εναν στους 1/8 τιτλους με τον κωνσταντελια, γιατι ο κωνσταντελιας ειναι μονιμως μελος μιας ομαδας που καποια στιγμη μες την χρονια καταρρεει αθλητικα, γιατι και ο ιδιος δεν εχει κανει μια χρονια που να ειναι αθλητικα απο την αρχη μεχρι το τελος σε υψηλο επιπεδο (οχι απαραιτητα ταυτοχρονα με την ομαδα).

Το οτι το ταβανι του ντελια ειναι πολυ υψηλο, οτι υπαρχουν καποιοι μηνες στην χρονια που δεν παιζεται, οτι εχει στιγμες μαγειας, αφορα πιο πολυ εμας, την καυλα της στιγμης και τη φαντασια μας για το μελλον. Απο την αλλη, δεν φαινεται ουτε να βλαπτει καποιον ανταγωνιστη ιδιαιτερα, ουτε δημιουργει καποιο βιογραφικο ακαταμαχητο για τις ομαδες του εξωτερικου.

Αυτο δεν ειναι μομφη για τον ντελια. Ειναι κυριως μομφη προς τον οργανισμο του ΠΑΟΚ που δεν φαινεται να μπορει να αξιοποιησει την υπαρξη ενος τετοιου ταλεντου.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

τους ανταγωνιστες τους εχει ξεπατωσει ολους και πανω απο μια φορα τον καθενα.εφιαλτες βλεπουν
San4

Δημοσίευση από San4 »

Αν ο κωνσταντελιας κάτσει στον ΠΑΟΚ αλλά 10 χρόνια και πάρει το πολύ έναν τίτλο ξέρω εγώ, κανείς δεν θα βλέπει εφιάλτες όσες στιγμές μαγείας και αν έχει δώσει κωνσταντελιας.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Αν ο κωνσταντελιας κάτσει στον ΠΑΟΚ αλλά 10 χρόνια και πάρει το πολύ έναν τίτλο ξέρω εγώ, κανείς δεν θα βλέπει εφιάλτες όσες στιγμές μαγείας και αν έχει δώσει κωνσταντελιας.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

ας κατσει αλλα 10 χρονια και βλεπουμε τι τιτλους θα παρουμε και τι ξεκωλιασμα θα πεσει.
These users thanked the author curtis for the post (total 2):
kmallio, Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”