Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 21:21 Tον Λο εννοει, της Ζαλγκιρις. Γνωστα πραματα.
Ναι σωστά λέω και εγώ ξέφυγαν τόσο πολύ τα πράγματα
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Καλος ο Γερμανος που εχει κανει αξιολογη καριερα σαν ενα ποιοτικο back up και στη Ζαλγκιρις και στην Παρι και στην Εθνικη Γερμανιας τα τελευταια χρονια πισω απο τον Σρεντερ.Το θεμα ειναι ΑΝ ισχυουν οι φημες οτι εγω βλεπω πολλους ποιοτικους (και μη) μπακ απ για τον ασσο ως τωρα (Λο,Καλαθης,Μητρου-Λονγκ,Μπαζινας) αλλα θα χρειαστει και ενας ασσος σκορερ κατα τη γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 10:43
iasoiako έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 04:43 Εγω να πω την αποψη μου
Μητρου Λογκ και Μπαζινας δεν με γεμιζουν.
ο Μπαζινας σε τι ειναι καλυτερος του Κονιαρη;

Μητρου Λογκ εχω αμφιβολίες οτι ειναι παικτης Ευρωλιγκας. Για γιουροκαπ ισως ναι.

Θα προτιμουσα να κινηθουμε μονο σε παικτες Ευρωλιγκας και ισως κανα 2-3 που ειναι ετοιμοι για στεπ απ απο το γιουροκαπ.

Απο αυτους που εχουν αλουστει εως τωρα μονο ο Κλαιμπερν μου ακουγεται καλή κινηση.
ενώ από τη γενική σου παρουσία πιστεύω ότι είσαι κοντά στο άθλημα και κατέχεις, το συγκεκριμένο ποστ είναι το κλασσικό παράδειγμα του πόσο έχουμε "ψηλώσει" και νομίζουμε ότι θα κάνουμε ροστερ γαυροβάζελων με τη μία. Μπάστα κάπου.
Όλοι θα θέλαμε παίκτες Ευρωλίγκας, δεν είναι εφικτό να προσελκύσεις πολλούς.
Ο ΝΜΛ έκανε για το γαύρο πέρσι και δεν κάνει για μας για Eurocup ;

Να καταλάβουμε ότι δε μπορούμε να πάρουμε Βεζένκοφ και Μέλι, αλλά ένα ή δυο σκαλιά πιο κάτω παίκτες μια χαρά θα ναι.

ΥΓ για τον Μπαζίνα τα παμε, ποντάρουμε στο ότι είναι μικρός και εξελίξιμος. (εγώ θα κρατούσα κι έναν εκ των Κόνιαρη ή Φίλλιο)
Στον γαυρο δεν νομιζω οτι εκανε τελικως; περασε αλλα δεν επαιξε. Τον βλεπουμε μονο οτι βαζει ποντους αλλα στα αλλα του οβεραλ δεν πιστευω οτι ειναι παικτης ευρωλιγκα.

Μπαζινας να σου πω την αληθεια μου φαινεται δημοσχετιστικη μεταγραφη. Ο κ Νικος εχει αγκαζε εδω και κανα διμηνο τον Λιολιο. Που λογω βρομιας καλα κανει. Η Τσαρουχα χτες εκανε μαγικη εμφανιση εκτος της πραγματικοτητας και του παρελθοντος. Ο Λιολιος ειναι μονιμος προσκεκλημένος στους τελικους και αν παρει και την 500αρα του Μπαζινας καταλαβαίνεις τι κανουμε.

Γενικα θελω ψαγμενες κινησεις. Δεν μπορω ιερες αγελαδες μονο λογω Ελληνικου διαβατηριου.
Δεν θελω βεζενκοφ αλλα εναν Ομπστ πολυ θα τον γουσταρα
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Thax έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 11:35
iasoiako έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 04:43 Εγω να πω την αποψη μου
Μητρου Λογκ και Μπαζινας δεν με γεμιζουν.
ο Μπαζινας σε τι ειναι καλυτερος του Κονιαρη;

Μητρου Λογκ εχω αμφιβολίες οτι ειναι παικτης Ευρωλιγκας. Για γιουροκαπ ισως ναι.

Θα προτιμουσα να κινηθουμε μονο σε παικτες Ευρωλιγκας και ισως κανα 2-3 που ειναι ετοιμοι για στεπ απ απο το γιουροκαπ.

Απο αυτους που εχουν αλουστει εως τωρα μονο ο Κλαιμπερν μου ακουγεται καλή κινηση.
Καλύτερος στην άμυνα και 6 χρόνια νεότερος με περιθώρια βελτίωσης. Ο Κόνιαρης είναι αυτό που είναι πλέον.
Ναι αλλα ξεχνας οτι συγκρινεις τον Κονιαρη που φορα την φανελα με τον Μπαζινα που παιζει σε σωματειο με ανυπαρκτη φανελα και μηδαμινη πιεση. Ειδικα φετος αν δεν ειχαν τα κονε Λιολιου ειναι για Α2 ο θιασος. Στον ΠΑΟΚ ουτε το μισο του Μπαζινα της Προμη-θειας δεν θα βλεπεις
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Όσοι αναμένουν ο ΠΑΟΚ να πάρει την Ευρωλίγκα μέσα σε ένα δύο χρόνια ας αλλάξουν άθλημα.
Όσοι αναμένουν ο ΠΑΟΚ να είναι ομάδα μέσα σε λίγους μήνες πάλι ας αλλάξουν άθλημα.
Το ζητούμενο είναι να μπούμε ξανά σε τροχιά υπόληψης στον χώρο μετά από πολλά χρόνια.
Υπομονή.
Το ζητούμενο δεν είναι ένα όνομα κράχτης...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”