Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Michael Scott
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Tyree με χαμηλότερο φόρτο εργασίας στο κουβάλημα της μπάλας, θεωρω οτι θα ειναι αλλος παίκτης του χρονου, 10 κιλά "ελαφρύτερος"
δεν είναι δανεικόςobanebane έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:14 Εγω θεωρώ οτι έχουν θεση και οι δύο ψηλοί του χρόνου (αρκεί να μην είναι πρόβλημα η Μακαμπι, ξεχνάμε οτι ο Ομορουγι είναι δανεικός) με δεδομένη την λειψανδρια στην θέση και ο άλλος λόγος είναι, οτι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να δώσεις ενα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να φέρεις έναν παιχταρά για βασικό στη θέση.
Τώρα αν ο Παπαγιαννης έχει αποφασιστεί οτι θα είναι ένα απο τα τρία πεντάρια,τότε ένας απο τους δύο πρέπει να θυσιαστεί.
Έτσι δεν έγραψαν οτι έχει έρθει δανεικός, εσύ που ξέρεις οτι δεν είναι;
Εγω να πω την αποψη μου
Μητρου Λογκ και Μπαζινας δεν με γεμιζουν.
ο Μπαζινας σε τι ειναι καλυτερος του Κονιαρη;
Μητρου Λογκ εχω αμφιβολίες οτι ειναι παικτης Ευρωλιγκας. Για γιουροκαπ ισως ναι.
Θα προτιμουσα να κινηθουμε μονο σε παικτες Ευρωλιγκας και ισως κανα 2-3 που ειναι ετοιμοι για στεπ απ απο το γιουροκαπ.
Απο αυτους που εχουν αλουστει εως τωρα μονο ο Κλαιμπερν μου ακουγεται καλή κινηση.
Μητρου Λογκ και Μπαζινας δεν με γεμιζουν.
ο Μπαζινας σε τι ειναι καλυτερος του Κονιαρη;
Μητρου Λογκ εχω αμφιβολίες οτι ειναι παικτης Ευρωλιγκας. Για γιουροκαπ ισως ναι.
Θα προτιμουσα να κινηθουμε μονο σε παικτες Ευρωλιγκας και ισως κανα 2-3 που ειναι ετοιμοι για στεπ απ απο το γιουροκαπ.
Απο αυτους που εχουν αλουστει εως τωρα μονο ο Κλαιμπερν μου ακουγεται καλή κινηση.