Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Michael Scott
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Tyree με χαμηλότερο φόρτο εργασίας στο κουβάλημα της μπάλας, θεωρω οτι θα ειναι αλλος παίκτης του χρονου, 10 κιλά "ελαφρύτερος"
δεν είναι δανεικόςobanebane έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:14 Εγω θεωρώ οτι έχουν θεση και οι δύο ψηλοί του χρόνου (αρκεί να μην είναι πρόβλημα η Μακαμπι, ξεχνάμε οτι ο Ομορουγι είναι δανεικός) με δεδομένη την λειψανδρια στην θέση και ο άλλος λόγος είναι, οτι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να δώσεις ενα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να φέρεις έναν παιχταρά για βασικό στη θέση.
Τώρα αν ο Παπαγιαννης έχει αποφασιστεί οτι θα είναι ένα απο τα τρία πεντάρια,τότε ένας απο τους δύο πρέπει να θυσιαστεί.
Έτσι δεν έγραψαν οτι έχει έρθει δανεικός, εσύ που ξέρεις οτι δεν είναι;
Εγω να πω την αποψη μου
Μητρου Λογκ και Μπαζινας δεν με γεμιζουν.
ο Μπαζινας σε τι ειναι καλυτερος του Κονιαρη;
Μητρου Λογκ εχω αμφιβολίες οτι ειναι παικτης Ευρωλιγκας. Για γιουροκαπ ισως ναι.
Θα προτιμουσα να κινηθουμε μονο σε παικτες Ευρωλιγκας και ισως κανα 2-3 που ειναι ετοιμοι για στεπ απ απο το γιουροκαπ.
Απο αυτους που εχουν αλουστει εως τωρα μονο ο Κλαιμπερν μου ακουγεται καλή κινηση.
Μητρου Λογκ εχω αμφιβολίες οτι ειναι παικτης Ευρωλιγκας. Για γιουροκαπ ισως ναι.
Θα προτιμουσα να κινηθουμε μονο σε παικτες Ευρωλιγκας και ισως κανα 2-3 που ειναι ετοιμοι για στεπ απ απο το γιουροκαπ.
Απο αυτους που εχουν αλουστει εως τωρα μονο ο Κλαιμπερν μου ακουγεται καλή κινηση.
Ο Ομορούγι είναι ένας ακατέργαστος ψηλός χωρίς ιδαίτερο ταλέντο.Κακός σκορερ ,μετρια αίσθηση του ριμπαουντ,κατω του μετρίου ως "rim protector".Καλός για Πολωνικές ομάδες......freemind έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 00:55δεν είναι δανεικόςobanebane έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 18:14 Εγω θεωρώ οτι έχουν θεση και οι δύο ψηλοί του χρόνου (αρκεί να μην είναι πρόβλημα η Μακαμπι, ξεχνάμε οτι ο Ομορουγι είναι δανεικός) με δεδομένη την λειψανδρια στην θέση και ο άλλος λόγος είναι, οτι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να δώσεις ενα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να φέρεις έναν παιχταρά για βασικό στη θέση.
Τώρα αν ο Παπαγιαννης έχει αποφασιστεί οτι θα είναι ένα απο τα τρία πεντάρια,τότε ένας απο τους δύο πρέπει να θυσιαστεί.
Ο Μουρ καλός για τριτοκλασσάτες ομάδες ,ΑΝΕΠΑΡΚΉΣ για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν.Μέτριος σε όλες τις πλευρές του γηπέδου.
Με 15 μυρια μπατζετ ΔΕΝ ξοδεύεις ούτε μία θέση για έναν από τους δύο,πολλώ δε μάλλον να κρατήσεις καί τους δύο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J007 την Σάβ 02 Μάιος 2026, 08:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- KalamarGiannis
Ακριβώς! χίλιες φορές έναν manimal (Faried) παρά κάτι soft λευκούς που σουτάρουν τριποντάκια...Taseos έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 07:16 Εγώ να πω την άποψη μου θέλω ένα θηρίο τύπου λεσορ στην ομάδα
Ανάλογα πως θα είναι οι υπόλοιποι .
Αν έχεις 4ρι Γκριν παίρνεις 5αρι βεσελι
Αν έχεις 4ρι φωτση παιρνεις μπατιστ
Εννοείται για βασικούς μιλάω
Αν βάλεις στην εξίσωση και τους ρολιστες τότε τζάμπα συζήτηση τέρμα πρώιμη .
Μια καλή συζήτηση είναι ο τρινκιερι με τι 5αρια παίζει ;
Αν έχεις 4ρι Γκριν παίρνεις 5αρι βεσελι
Αν έχεις 4ρι φωτση παιρνεις μπατιστ
Εννοείται για βασικούς μιλάω
Αν βάλεις στην εξίσωση και τους ρολιστες τότε τζάμπα συζήτηση τέρμα πρώιμη .
Μια καλή συζήτηση είναι ο τρινκιερι με τι 5αρια παίζει ;
- KalamarGiannis
ενώ από τη γενική σου παρουσία πιστεύω ότι είσαι κοντά στο άθλημα και κατέχεις, το συγκεκριμένο ποστ είναι το κλασσικό παράδειγμα του πόσο έχουμε "ψηλώσει" και νομίζουμε ότι θα κάνουμε ροστερ γαυροβάζελων με τη μία. Μπάστα κάπου.iasoiako έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 04:43 Εγω να πω την αποψη μου
Όλοι θα θέλαμε παίκτες Ευρωλίγκας, δεν είναι εφικτό να προσελκύσεις πολλούς.
Ο ΝΜΛ έκανε για το γαύρο πέρσι και δεν κάνει για μας για Eurocup ;
Να καταλάβουμε ότι δε μπορούμε να πάρουμε Βεζένκοφ και Μέλι, αλλά ένα ή δυο σκαλιά πιο κάτω παίκτες μια χαρά θα ναι.
ΥΓ για τον Μπαζίνα τα παμε, ποντάρουμε στο ότι είναι μικρός και εξελίξιμος. (εγώ θα κρατούσα κι έναν εκ των Κόνιαρη ή Φίλλιο)
Εδώ θα γίνω πάλι λίγο αιρετικός,αν τα λεφτά που ακούγονται για ΝΜΛ είναι πραγματικά, τότε απο εμένα είναι όχι.
Δεν είναι παίχτης για να ξοδέψεις 1 μύριο ετησίως.
Στα @@ μας το ελληνικό διαβατήριο.
Να μου πεις εδω δίνουν 650 για αγορά Μπαζινα,εκεί θεωρώ όμως οτι πληρώνεις λίγο και σωστή μεταχείριση, απο τα κοράκια του καφετζη.
Δεν είναι παίχτης για να ξοδέψεις 1 μύριο ετησίως.
Στα @@ μας το ελληνικό διαβατήριο.
Να μου πεις εδω δίνουν 650 για αγορά Μπαζινα,εκεί θεωρώ όμως οτι πληρώνεις λίγο και σωστή μεταχείριση, απο τα κοράκια του καφετζη.
- KalamarGiannis
και γιατί πρέπει να μας νοιάζουν τα λεφτά του Τέλη όταν ο ίδιος θέλει να τα δώσει;