JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:35
jibbie έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 22:38
JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:03
Επειδή λοιπόν είμαστε συναισθηματικοί και αγαπουληδες θα κάψουμε και την επόμενη χρονιά, σωστά κατάλαβα;
Ώστε πάλι του χρόνου τέτοια εποχή να σπάμε τα φρύδια μας γιατί οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και τα τρεξίματα μας μοιάζουν ομάδας παιδικού πρωταθλήματος.
Οκ, fair enough.
Καλό κουράγιο να μας ευχηθώ..
φιλε ο Ραζβαν ειναι η ευκολη λυση για τον Ιβαν. μακαρι να ηταν το προβλημα ο Ραζβαν, η λυση τοτε θα ηταν απλη. ειπαμε, μαγος δεν ειναι. απλα τα του Ιβαν και της Γκοντσαρεβα δε βγαινουν ποτε προς τα εξω οποτε το θυμα ειναι παντα ο προπονητης. μακαρι να σηκωθει να φυγει, να ηρεμησει. του το ευχομαι, γιατι οσο ρομαντικο και αν ακουγεται, τον θεωρω δικο μου ανθρωπο.
Βέβαια με τον τρόπο που γράφεις δείχνεις οτι η δική σου η κάψα είναι ο Ραζβαν. Εμένα να με συμπαθάς η κάψα μου είναι ο ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο όπως λες (σεβαστό) και του εύχεσαι να φύγει για να ηρεμήσει.
Κι εγώ να φύγει εύχομαι για να ηρεμήσουμε, το ίδιο πράγμα ουσιαστικά θέλουμε.
Αρα κανένας λόγος αντιπαράθεσης.
μα δεν ειχα διαθεση αντιπαραθεσης, ισα ισα.
θα σταθω βεβαια σε αυτο που λες για την καψα μου. παιρνω αφορμη απ το ποστ σου που ομολογουμενως ειναι πολυ μετρημενο, σε σχεση με κατι τραγωδιες που διαβαζω εδω μεσα, οποτε take it with a grain of salt.
υπαρχει μεγαλη αναγκη να βαλουμε ανθρωπους σε κουτακια, ακατανοητο για μενα σ ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρα αντιθετο με τις αξιες που πρεσβευει ο συλλογος. ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, δε χρειαζεται να εχει ατζεντα απο πισω, μπορει απλα να βλεπει αλλιως τα πραγματα, μπορει να τυχει να εχει καποια data points παραπανω η λιγοτερα, συμβαινουν αυτα. με εξαιρεση καποια ψευτικα ακαου εδω μεσα, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, ολοι την ιδια καψα εχουμε, δε θα πρεπε να το αμφισβητει αυτο κανεις στα λεγομενα του αλλου. φιλικα παντα.