Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από jibbie »

renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:16 Του έκαναν μπουρδέλο τα αποδυτήρια και για αυτό βλέπεις την μισή ομάδα και λες τι έχουν τα έρμα και ψωφανε :lol:
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης :lol:
Μείνει δεν μείνει στα @@ μου...αλλά αυτό το ότι θα ανακαλύψετε μέχρι και μεταφυσικούς λόγους ή ακραίες conspiracy theories από το να παραδεχτείτε ότι μπορεί να φταίει και αυτός κάπου ρε παιδάκι μου , αν δεν το δεις χιουμοριστικά είναι πολύ εκνευριστικό
ε προσπερασε και συ το ποστ και συνεχισε τη ζωη σου, τι σκας;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

jibbie έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 22:38
JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:03 Επειδή λοιπόν είμαστε συναισθηματικοί και αγαπουληδες θα κάψουμε και την επόμενη χρονιά, σωστά κατάλαβα;

Ώστε πάλι του χρόνου τέτοια εποχή να σπάμε τα φρύδια μας γιατί οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και τα τρεξίματα μας μοιάζουν ομάδας παιδικού πρωταθλήματος.

Οκ, fair enough.

Καλό κουράγιο να μας ευχηθώ..
φιλε ο Ραζβαν ειναι η ευκολη λυση για τον Ιβαν. μακαρι να ηταν το προβλημα ο Ραζβαν, η λυση τοτε θα ηταν απλη. ειπαμε, μαγος δεν ειναι. απλα τα του Ιβαν και της Γκοντσαρεβα δε βγαινουν ποτε προς τα εξω οποτε το θυμα ειναι παντα ο προπονητης. μακαρι να σηκωθει να φυγει, να ηρεμησει. του το ευχομαι, γιατι οσο ρομαντικο και αν ακουγεται, τον θεωρω δικο μου ανθρωπο.
Βέβαια με τον τρόπο που γράφεις δείχνεις οτι η δική σου η κάψα είναι ο Ραζβαν. Εμένα να με συμπαθάς η κάψα μου είναι ο ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο όπως λες (σεβαστό) και του εύχεσαι να φύγει για να ηρεμήσει.

Κι εγώ να φύγει εύχομαι για να ηρεμήσουμε, το ίδιο πράγμα ουσιαστικά θέλουμε.

Αρα κανένας λόγος αντιπαράθεσης.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Βρε να μείνει χίλια χρόνια, αλλά μπορεί να κάνει ομάδα να τρέχει όπως το χαρτί των τριών μπακ (Ρότα Πήλιο Πενραις της Χαρτς αν έχουμε το θεο μας) και των 3 στόπερ τον Απρίλιο Μάιο?
Μόνο αυτό θέλω προσωπικά. Να έχει διάρκεια. Αν είχαμε διάρκεια φέτος θα ήταν το πιο ξεκούραστο νταμπλ στην ιστορία.

Αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα 50-60-80 ματς που έχουν πλέον οι ομάδες δε γίνεται.

Έχουμε να κερδίσουμε 1,5 μήνα , πριν τρία χρόνια είχαμε κάνει και αρνητικό ρεκόρ 16 ματς.
Το πατερν είναι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:35
JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:03 Επειδή λοιπόν είμαστε συναισθηματικοί και αγαπουληδες θα κάψουμε και την επόμενη χρονιά, σωστά κατάλαβα;

Ώστε πάλι του χρόνου τέτοια εποχή να σπάμε τα φρύδια μας γιατί οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και τα τρεξίματα μας μοιάζουν ομάδας παιδικού πρωταθλήματος.

Οκ, fair enough.

Καλό κουράγιο να μας ευχηθώ..
φιλε ο Ραζβαν ειναι η ευκολη λυση για τον Ιβαν. μακαρι να ηταν το προβλημα ο Ραζβαν, η λυση τοτε θα ηταν απλη. ειπαμε, μαγος δεν ειναι. απλα τα του Ιβαν και της Γκοντσαρεβα δε βγαινουν ποτε προς τα εξω οποτε το θυμα ειναι παντα ο προπονητης. μακαρι να σηκωθει να φυγει, να ηρεμησει. του το ευχομαι, γιατι οσο ρομαντικο και αν ακουγεται, τον θεωρω δικο μου ανθρωπο.
Βέβαια με τον τρόπο που γράφεις δείχνεις οτι η δική σου η κάψα είναι ο Ραζβαν. Εμένα να με συμπαθάς η κάψα μου είναι ο ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο όπως λες (σεβαστό) και του εύχεσαι να φύγει για να ηρεμήσει.

μα δεν ειχα διαθεση αντιπαραθεσης, ισα ισα.

θα σταθω βεβαια σε αυτο που λες για την καψα μου. παιρνω αφορμη απ το ποστ σου που ομολογουμενως ειναι πολυ μετρημενο, σε σχεση με κατι τραγωδιες που διαβαζω εδω μεσα, οποτε take it with a grain of salt.

υπαρχει μεγαλη αναγκη να βαλουμε ανθρωπους σε κουτακια, ακατανοητο για μενα σ ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρα αντιθετο με τις αξιες που πρεσβευει ο συλλογος. ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, δε χρειαζεται να εχει ατζεντα απο πισω, μπορει απλα να βλεπει αλλιως τα πραγματα, μπορει να τυχει να εχει καποια data points παραπανω η λιγοτερα, συμβαινουν αυτα. με εξαιρεση καποια ψευτικα ακαου εδω μεσα, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, ολοι την ιδια καψα εχουμε, δε θα πρεπε να το αμφισβητει αυτο κανεις στα λεγομενα του αλλου. φιλικα παντα.
These users thanked the author jibbie for the post:
Patron
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάντως επειδή γράφονται ανά λίγες σελίδες τέρατα για το ρόστερ και δη για τον Ιανουάριο:
1) Δεν στηρίχθηκε ο Νίκολιτς ενώ εμείς όχι, ουσιαστικά ένας παίκτης που πήρε η ΑΕΚ τον Ιανουάριο έπαιξε κι οι άλλοι δεν θυμούνται ούτε στην Θ21 ποιοι είναι.
2) Δεν έφεραν 2 παίκτες τον Ιανουάριο, έφεραν 3. Ο Ζαφείρης έκλεισε τον Αύγουστο, αλλά ήρθε χειμώνα. Βολικό να ξεχνάμε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, αλλά δεν πάει έτσι.
3) Δεν ήρθε ένα "ράντομ δεξί μπακ" που έγραψε ένας φίλος, ήρθε παίκτης με συνέπεια συμμετοχών στην εθνική Μεξικού που έχει κι ο Πινέδα, και με παραστάσεις από Πόρτο και Άγιαξ σε εξαιρετική ηλικία.
4) Λέγεται διαρκώς ότι πήραμε Γερεμέγιεφ ενώ η ΑΕΚ τον Βάργκας, αλλά ο Σουηδός στα μισά λεπτά του Ούγγρου έχει τα ίδια γκολ. Ναι, είναι συνολικά καλύτερος ο Βάργκας, ναι έχουν δώσει τα ίδια γκολ και δεν είμαι βέβαιος για ασίστ, και ναι, εμείς πήραμε αναπληρωματικό ενώ αυτοί βασικό φορ για την 2αδα. Ο δικός τους Γερεμέγεφ είναι ο Ζίνι κι ο δικός τους Μύθου δεν υπάρχει.

Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε άτιτλος γιατί είναι ομάδα του 9/10 για 3 μήνες και μια του 5/10 για 6 μήνες. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του 6/10, γιατί η σεζόν δεν σπάει σε διαστήματα με επιμέρους τίτλους και αληθινές ή πλασματικές εικόνες. Είναι ένα συνεχές όπου κάθε περίοδος μετράει, κι ως εκ τούτου η πραγματική σου εικόνα είναι αυτή που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Κι επειδή αυτό το βλέπουμε σχεδόν κάθε χρόνο, νομίζω ήρθε το τέλος της δεύτερης θητείας του Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

jibbie έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:46
JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:35

μα δεν ειχα διαθεση αντιπαραθεσης, ισα ισα.

θα σταθω βεβαια σε αυτο που λες για την καψα μου. παιρνω αφορμη απ το ποστ σου που ομολογουμενως ειναι πολυ μετρημενο, σε σχεση με κατι τραγωδιες που διαβαζω εδω μεσα, οποτε take it with a grain of salt.

υπαρχει μεγαλη αναγκη να βαλουμε ανθρωπους σε κουτακια, ακατανοητο για μενα σ ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρα αντιθετο με τις αξιες που πρεσβευει ο συλλογος. ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, δε χρειαζεται να εχει ατζεντα απο πισω, μπορει απλα να βλεπει αλλιως τα πραγματα, μπορει να τυχει να εχει καποια data points παραπανω η λιγοτερα, συμβαινουν αυτα. με εξαιρεση καποια ψευτικα ακαου εδω μεσα, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, ολοι την ιδια καψα εχουμε, δε θα πρεπε να το αμφισβητει αυτο κανεις στα λεγομενα του αλλου. φιλικα παντα.
Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο εν προκειμένω.

Δεν έχω να αντιπαραθεσω κάτι.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Parolos έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:43 Βρε να μείνει χίλια χρόνια, αλλά μπορεί να κάνει ομάδα να τρέχει όπως το χαρτί των τριών μπακ (Ρότα Πήλιο Πενραις της Χαρτς αν έχουμε το θεο μας) και των 3 στόπερ τον Απρίλιο Μάιο?
Μόνο αυτό θέλω προσωπικά. Να έχει διάρκεια. Αν είχαμε διάρκεια φέτος θα ήταν το πιο ξεκούραστο νταμπλ στην ιστορία.

Αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα 50-60-80 ματς που έχουν πλέον οι ομάδες δε γίνεται.

Έχουμε να κερδίσουμε 1,5 μήνα , πριν τρία χρόνια είχαμε κάνει και αρνητικό ρεκόρ 16 ματς.
Το πατερν είναι το ίδιο.

Δεν υπάρχει διάρκεια και σταθερότητα και δν μπορεί να υπάρξει.
Όταν η ομάδα θα βρίσκει πατήματα θα κάνει παπάδες κ μετά θα έρθει απλά η ολική κατάρρευση . Ακόμα και το 24 η ομάδα είχε καταρρευσει μέχρι το Χ στη Λαμία. Τα χαρτιά χεστηκαν κάνανε εγκλήματα ο γαυρος αφοσιωθημς στο κονφερενς και κάναμε το 4 στα 4 με στανιο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αντε πάλι με το ‘24.

Ρε σείς, το ‘24 η ομάδα το άξιζε το πρωτάθλημα. 100%.

Αν δεν το έπαιρνε θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία, ήταν η καλύτερη ομάδα συνολικά στην χρονιά σε διάρκεια.

Πάμε παρακάτω, δεν χρειάζεται να υποβιβάζουμε τις επιτυχίες μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας.

Ο Ραζβαν πρέπει να φύγει γιατί έκλεισε ο κύκλος του και γιατί δεν έχει πλέον κάτι να δώσει στην ομάδα. Και γιατί δεν μπορεί η φετινή παταγώδης αποτυχία να περάσει αναίμακτα.

Απο κει και πέρα ότι πέτυχε το πέτυχε με το σπαθί του, έγραψε ιστορία και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.
These users thanked the author JohnDag for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντωμεταξύ έχει γίνει μάγκας ο ανύπαρκτος Κόντης, αφιερώματα παντού, συνεντεύξεις, φωτογραφίες του, έχει γίνει ήρωας!
Πως τα κατάφερες ρε Ρασβάναρε και σε κατέστρεψε αυτό το υπόθετο, πραγματικά είναι ανεξήγητο.
ΈΝΑ γαμημένο ματς είχες με όλο σου το ρόστερ στην διάθεσή σου, με τόσο λαό στο γήπεδο και συ τι έκανες??
Πάλι τα ίδια συστήματα, πάλι η ίδια νοοτροπία, πάλι ίδιες αλλαγές, ίδιο κοουτσάρισμα, ίδια επίπεδη ψυχολογία στους παίχτες, μια κρύα ξαναζεσταμένη ανάλατη σούπα. Ήρθε ο Κόντης και σου (μας) έκλεψε το κύπελο μέσα από τα χέρια και τώρα γελάει στα μούτρα σου (μας), τον κάναμε στρατηγό από το πουθενά. ΈΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ρε γαμώτο, αυτό δεν θα το χωνέψουμε ποτέ!
Υγ. Ο Κόντης, ο Κόντης ...
These users thanked the author hasio_john for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Οχι μονο το εχασε, εχασε με ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΡΙΜΠΑΛΟ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”