Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Taseos »

Υπάρχει μια διαφορά. Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας βγήκε γιατί τους ψήφισαν οι μορφωμένοι σε μια χώρα πλέον με πολύ μικρό αναλφαβητισμό.( lol) λεφτά μπορείς να κάνεις με πολλούς τρόπους. Τον τρόπο όμως για να κάνεις δις δεν τον ξέρουν πολλοί. Και μάλλον θέλει μυαλό. Λέω μάλλον γιατί εγώ δεν έχω δις
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Έτσι ακριβώς λειτουργεί το φόρουμ, πιάνεται από μια λέξη. Διαβασε το ποστ που έγραψα όχι μια λέξη. Εγώ δεν είπα έχω περισσότερο μυαλό. Απλά ότι είναι μπουνταλας ένας τύπος που τον κλέβουν έτσι στα χαρτιά. Που μπαίνει μέσα με όπλο στην τσέπη, που ξέχασε πάνω στο θυμικο του. Τον έχουν παγκόσμια παγκόσμια χλευασει, ενώ ο άνθρωπος είναι ηθικός. Δεν είναι μπουνταλας σε αυτό; στο ότι 2 ώρες έλεγε αλλά αυτός και άλλα ο Αρνεσεν στην παρουσίαση του, δεν τον κάνει μπουνταλα; το ότι ανέστησε την πεθαμενη και ανύπαρκτη αεκ αντί να την βάλει πολύ κάτω, ως στρατηγική κλαμπ, δεν είναι απόφαση μπουνταλα; για μένα αυτά είναι εύκολα λάθη. Ακόμη χειρότερο το να αναλάβεις ομάδα που σου ζητάει Απλά αξιοπρέπεια και εσύ να υπόσχεται τοπ20. Είναι σαν να ικανοποιειται ο λαός με τιμαριθμικη αναπροσαρμογη μισθών και εσύ να υπόσχεσαι διπλασιασμό μισθών έτσι απλά. Σορυ, αλλά τι από τα παραπάνω έχουν ευφυΐα;
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Το θέμα δεν είναι αν έχει ο ιβαν μυαλό
Το θέμα είναι ότι εμείς οι μεγαλύτεροι ειμαστε που λέμε ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους και χαμηλώνουμε το ταβάνι και τις απαιτήσεις γιατί ζήσαμε εποχές που δεν γνωρίζουν οι νεότεροι

Αυτό όμως είναι λάθος , πέτρινα χρόνια είχε κι ο γαύρος με Σαλιαρέλη και ο βαζελος μια 20 έτια τώρα και η κουλα με η εθνική. Τι θα λένε αυτοί ;; Δεν γίναμε βάζελοι για τους τίτλους ;;
Πάμε καλά ;;

Μου θυμίζει τις γιαγιάδες στο χωριό που ζησαν κατοχή κι έχουν σύνδρομο να ταΐσουν τα παιδιά . να φάνε , να φάνε κι όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία
These users thanked the author zoran for the post (total 2):
vs40, flash4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Βασικά να πούμε τα βασικά. Δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία με το ΠΟΚ. Χορηγικά και σε εισοδήματα οπαδών υποστηρικτών απέχουμε μάλλον έτη φωτός. Αν πάρετε το cash flow ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τη χρήση του 24( του 25 δεν είναι ακόμη διαθέσιμες) θα δείτε ότι ενώ μπαίνουν σχεδόν τα ίδια λεφτά από τους ιδιοκτήτες, στον ΠΑΟΚ καίγονται για κάλυψη δαπανών στον ολυμπιακό πάνε σε αναπτυξιακούς λόγους και χρησιμεύουν για ανάπτυξη. Αυτά δεν θα σας τα πουν οι αρδ γιατί αυτοί αρέσκονται να σας γράφουν για τον πύρινο λαό του ΠΑΟΚ τα μαγικά Σιλντ απυτ, τα 17 χιλιάδες διαρκείας και άλλα τέτοια
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
Dimitrisou, astral, Ally Samagoal
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:46 Βασικά να πούμε τα βασικά. Δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία με το ΠΟΚ. Χορηγικά και σε εισοδήματα οπαδών υποστηρικτών απέχουμε μάλλον έτη φωτός. Αν πάρετε το cash flow ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τη χρήση του 24( του 25 δεν είναι ακόμη διαθέσιμες) θα δείτε ότι ενώ μπαίνουν σχεδόν τα ίδια λεφτά από τους ιδιοκτήτες, στον ΠΑΟΚ καίγονται για κάλυψη δαπανών στον ολυμπιακό πάνε σε αναπτυξιακούς λόγους και χρησιμεύουν για ανάπτυξη. Αυτά δεν θα σας τα πουν οι αρδ γιατί αυτοί αρέσκονται να σας γράφουν για τον πύρινο λαό του ΠΑΟΚ τα μαγικά Σιλντ απυτ, τα 17 χιλιάδες διαρκείας και άλλα τέτοια
Μια αναφορά στα έσοδα της χάρτινης μόνο από εισιτήρια παρακαλώ, για να δούνε τις διαφορές.
Ναι, τα έχουμε γράψει και στο παρελθόν αυτά αλλά τουλάχιστον τώρα που υπάρχει κίνηση μήπως και μείνει σε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

21,6 εκ ευρώ για το 24 πάντα.
These users thanked the author Taseos for the post:
Maklaz
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

dimpaok4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:02
vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:40
gergeo4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:42

Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά μένουν, ούτε είχα χρόνο για προσωπικούς λόγους να ασχοληθώ με θέματα πολιτικής. Όπως και οι περισσότεροι,συντάχτηκα με τον Ιβάν, γιατί χρόνια στην ομάδα, ματώνει οικονομικά και δεν ήρθε έτσι ξαφνικά. Το ότι είναι ευεργέτης, το ότι έχει μπει 200+εκ μέσα στον ΠΑΟΚ, το ότι είναι αγνός και καλός άνθρωπός, δεν αναιρεί το ότι είναι μπουνταλάς και αχάμπαρος.
200 εκ μεσα για τον ΠΑΟΚ αντε να πουμε οτι μπηκε ,ποσα εκ βγηκε,γιατι δεν νομιζω καποιος εδω μεσα να ειναι τοσο χαζος και πιστευει οτι θα επαιρνε τοσες ιδιωτικες και δημοσιες δουλειες αν δεν ειχε τον ΠΑΟΚ ,που υπηρχε επιχειρηματικα στην ελλαδα πριν το 12,μηπως ειχε κανενα μπιτσομπαρο στο 1ο ποδι γιατι σοβαρη επιχειρηματικη δραστηριοτητα δεν ειχε,ο ΠΑΟΚ ειναι το οχημα του για τις υπολοιπες δουλειες εντος ελλαδασ ,οτι νιωθει και εχει συναισθηματα φαινεται δεν ειμαστε τυφλοι ,οσο ηταν εδω και τον βλεπαμε καταλαβαιναμε οτι εχει ΚΑΙ συναισθηματικους δεσμους με τον συλλογο.
Ε ναι γιατι ως γνωστον φοβουνται ολοι τον λαο του ΠΑΟΚ!
Ναι ντε αυτον που θα επεφτε η ομαδα και μαζευτηκαν 5 νοματαιοι να διαδηλωσουν.
Αφου σας αρεσουν αυτες οι π..πες ας τις πιστευετε..
Ας μην ειχε τα λεφτα και θα σου ελεγα εγω τι θα επαιρνε λογω ΠΑΟΚ.
Να μου πεις οτι ο ΠΑΟΚ ηταν μια εξτρα βοηθεια να το ακουσω..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν τίτλο και ειδικά να έχαναν απέναντι σε λιμό και να μην είδαμε κάποια αντίδραση; Στον ΠΑΟΚ σαν να μην έγινε τίποτα. Μόνοι μας μαδιόμαστε.
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
zoran, sniper4
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:39 Έτσι ακριβώς λειτουργεί το φόρουμ, πιάνεται από μια λέξη. Διαβασε το ποστ που έγραψα όχι μια λέξη. Εγώ δεν είπα έχω περισσότερο μυαλό. Απλά ότι είναι μπουνταλας ένας τύπος που τον κλέβουν έτσι στα χαρτιά. Που μπαίνει μέσα με όπλο στην τσέπη, που ξέχασε πάνω στο θυμικο του. Τον έχουν παγκόσμια παγκόσμια χλευασει, ενώ ο άνθρωπος είναι ηθικός. Δεν είναι μπουνταλας σε αυτό; στο ότι 2 ώρες έλεγε αλλά αυτός και άλλα ο Αρνεσεν στην παρουσίαση του, δεν τον κάνει μπουνταλα; το ότι ανέστησε την πεθαμενη και ανύπαρκτη αεκ αντί να την βάλει πολύ κάτω, ως στρατηγική κλαμπ, δεν είναι απόφαση μπουνταλα; για μένα αυτά είναι εύκολα λάθη. Ακόμη χειρότερο το να αναλάβεις ομάδα που σου ζητάει Απλά αξιοπρέπεια και εσύ να υπόσχεται τοπ20. Είναι σαν να ικανοποιειται ο λαός με τιμαριθμικη αναπροσαρμογη μισθών και εσύ να υπόσχεσαι διπλασιασμό μισθών έτσι απλά. Σορυ, αλλά τι από τα παραπάνω έχουν ευφυΐα;
Καλα νομιζω το οτι δεν ειναι εφυης ειναι αστειο και αναξιο κουβεντας..αντε εκανε λεφτα στην τυχη..
Στην τυχη τα κραταει?
Ελα ρε παιδια..οτι δεν ξερει μπαλα οκ το ακουω αλλα χαζος ο Ιβαν και ο καθε Ιβαν?
embuji

Δημοσίευση από embuji »

vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:03 Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν τίτλο και ειδικά να έχαναν απέναντι σε λιμό και να μην είδαμε κάποια αντίδραση; Στον ΠΑΟΚ σαν να μην έγινε τίποτα. Μόνοι μας μαδιόμαστε.
Βιαζεσαι, πρωτα να γινουν σοφοτεροι, να κινηθει ο ιπποτης στο E5 και μετα. Να παρουν τα ΑΡΔ και τα πλυντηρια γραμμη και μετα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν δουλεύουν Κυριακή. Είναι η μέρα αφιερωμένη στο θεό.
These users thanked the author Taseos for the post:
Montrealiotis
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Το μεγαλο θεμα του Σαββιδη που αν δεν μπορει μα λυσει πρεπει να φυγει ειναι η αμεση κατασκευη του νεου γηπεδου.

Αυτη ειναι η τεραστια διαφορα μας με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακο προς το παρων. Και με τον Παναθηναικο στο μελλον.

Αν εγγυηθει οτι θα γινει , τοτε παω πασο.

Αν οχι τοτε ας τα βρει αμεσα με τον Μυστακιδη και ας αποχωρησει.

Ολα τα αλλα ειναι μικρης αξιας σχετικα με αυτο
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το νέο γήπεδο είτε το κάνει ο σαββιδης είτε ο Μυστακίδης θα ξεκινήσει σε ενάμιση χρόνο αν γίνει με τα σχέδια σαββιδη, αν πάμε σε νέα σχέδια θα πάει ακόμη πιο πίσω. Είναι το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να μείνει στάσιμο. Υπάρχουν δικλείδες. Τώρα αν το σταματήσει το κράτος μέσω αρχαιολογίας θα δούμε τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ να δηλώνει καις ειρήνη χωρίς νέα τούμπα
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:03 Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν τίτλο και ειδικά να έχαναν απέναντι σε λιμό και να μην είδαμε κάποια αντίδραση; Στον ΠΑΟΚ σαν να μην έγινε τίποτα. Μόνοι μας μαδιόμαστε.
Ενδεχομένως να κάνουν αυτό που πρέπει.Δηλαδή τίποτα εν θερμώ. Εν θερμώ λέγονται οι μεγαλύτερες μαλακίες και παίρνονται οι χειρότερες αποφάσεις. Το βλέπουμε να συμβαίνει εδώ και τώρα.
These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
nunies4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν ο κόσμος γυρνάει την πλάτη μετά από ένα χαμένο τελικό τότε γαμα το..δεν υπάρχει σωτηρία. Ότι και να συμβεί
Αλλά και πάλι τι περιμένεις να βγουν να πουν;
Πες μπέσα, αν έβγαιναν σήμερα και έλεγαν ότι πήραν το μάθημα και ότι του χρόνου θα χτίσουν ομαδάρα, δεν θα τους εκραζες ότι σε θεωρούν πρόβατο;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Dimitrisou, george188
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”