Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
margas

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από margas »

JohnDag έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:01 Αυτό ακριβώς έγινε φέτος marga και μάλιστα όχι από το καλοκαίρι, από τον περσινό Γενάρη που οι Σαββίδηδες έκαναν πίσω και του έφεραν τον Μειτέ που δεν ήθελαν να τον δουν ζωγραφιστό.

Λευκή επιταγή έχει από τότε και η φετινή ομάδα είναι καθαρά δικό του δημιούργημα.

Και είδαμε πως πήγε αυτό.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή, μπορεί να μαλιάσει η γλώσσα μου για να το λέω αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Ευχαριστούμε μίστερ, πρόσφερες πολλά στον ΠΑΟΚ, πάμε παρακάτω.
Δε διαφωνώ φίλε JohnDag, απλά θέλω ότι επιλογή πάρουν να τη στηρίξουν ανάλογα.

Δε νομίζω πως είμαι κατάλληλος να κρίνω ποια επιλογή είναι σωστή. Απλά δε θέλω να γίνουμε βαζελος, να αλλάζουμε 4 προπονητές και 30 παίκτες σε μια χρονιά. Το καινούριο πρότζεκτ χτίζεται απ το Μάιο, όχι τον Οκτώβρη μετά από 4-5 κακά αποτελέσματα.

Το ποδόσφαιρο που παίξαμε με ραζβαν δεν το έχει παίξει κανείς άλλο τα τελευταία χρόνια, αλλά οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Δε χρειάζεται να γίνει Βενγκέρ, να τον έχουμε μέχρι τα 80 εδώ.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ο Λουτσεσκου δέθηκε πολύ με την ομάδα , με τους τίτλους που έφερε μετά από τόσα χρόνια αλλά και με το κλεμμένο που ήταν σαν να παλεύε για την αδικία ολομόναχος

Αν φύγει ο Ραζβαν θα φανεί ακόμη περισσότερο πόσο δυσλειτουργικό ειναι το μοντέλο διοίκησης.
Οπότε είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε ότι έκανε ο ραλίστας που παρακολουθεί μέχρι και τις προπονήσεις που λέει ο λόγος.

Οπότε εύκολα να λέμε έκλεισε ο κύκλος , το μετά μας φοβίζει
These users thanked the author zoran for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Λοιπον θα πω 3 ονόματα, Ζήσης Βρύζας, Στεφαν Σβάμπ, Αντρέ Βιερίνια. Δώστους τα κλειδιά, ενα όποιο μπορείς μπάτζετ και παμε από την αρχή όσο χρόνο κι αν χρειαστεί...
ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά όχι κι από τον ΟΦΗ ρε παιδια! Οχι το φελέκι μου!
:pano: :pano: :pano:
These users thanked the author falconakis for the post (total 5):
curtis, Roo -4-, margas, rockcity4, zoran
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Τέτοια εξάρτηση απο ενα πρωσοπο με σοκάρει και με εκνευρίζει. Χωρίς ιβαν θα διαλυθουμε, χωρις λουτσεσκου θα διαλυθουμε και παει λεγοντας. Το γεγονός ομως οτι πλεον εχεις υποψηφιο αγοραστη ισχυρο δεν το αναφερει κάνεις. Γιατι δεν συμφερει καποιους??? πόσο ρε θα μικραινεται την ομάδας μας???? Ποσοοοοοο???? ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΣΠΟ ΟΛΑ μπορεί να μου κάποιος πως ακριβώς μεταφράζεται??? Μήπως τελικά λουτσεσκου πάνω απο ολα?
These users thanked the author vasilis1976 for the post:
sniper4
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:25 Σε 20 χρόνια θα γυρίζονται ντοκιμαντέρ για αυτόν τον τελικό που θα παίζονται στα ημίχρονα του μπάσκετ στην ερτ3 αλλά ναι, θα το ξεχάσουμε.

ΣΤΑΝΤΑΡ
Οσο μνημονεύεται αυτό της Λάρισας κόντρα στον βαζελο. Το θέμα είναι ότι χάθηκε μια κούπα.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ισως, ειναι καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα, να παρθούν ( ? ) καποιες αποφασεις...
Σεβασμος στον πιό πετυχυμένο προπονητη της ομαδοας μας, αλλα ισως να εχει κλεισει ο κύκλος του...
Ας τα β'αλουν κάτω, να δούνε, τι φταίει γαι τους πολλούς τραυματισμούς, γαι την αποκαταταση, γιατι οι αναπληρωματικοί των βασικών, δεν ηταν αξιόπιστοι, γιατι πάντα η ομαδα του Λουτσεσκου, παιζει ενα 3μηνο, φανταστικό ποδοσφαιρο, και μετα καταραίει...
Υπάρχουν (εστω και λιγοι) ποδοσφαιράνθρωποι στην ομάδα, ας τα δουνε ολα αυτα...
Και μια αποrία μου...Υπαρχει καποιος στην ομάδα, που μπορει να πει την γν'ωμη του στον Ιβάν, και άς αποληθει? Η όλοι ειναι yes president?
These users thanked the author Woodman73 for the post:
curtis
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

vasilis1976 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:52 Τέτοια εξάρτηση απο ενα πρωσοπο με σοκάρει και με εκνευρίζει. Χωρίς ιβαν θα διαλυθουμε, χωρις λουτσεσκου θα διαλυθουμε και παει λεγοντας. Το γεγονός ομως οτι πλεον εχεις υποψηφιο αγοραστη ισχυρο δεν το αναφερει κάνεις. Γιατι δεν συμφερει καποιους??? πόσο ρε θα μικραινεται την ομάδας μας???? Ποσοοοοοο???? ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΣΠΟ ΟΛΑ μπορεί να μου κάποιος πως ακριβώς μεταφράζεται??? Μήπως τελικά λουτσεσκου πάνω απο ολα?
Ε καλά και εγώ δίνω 10.000,00€ για να αγοράσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με κάνει υποψήφιο αγοραστή;

Χαμηλώστε παλμούς μωρέ!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

falconakis έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:51 Λοιπον θα πω 3 ονόματα, Ζήσης Βρύζας, Στεφαν Σβάμπ, Αντρέ Βιερίνια. Δώστους τα κλειδιά, ενα όποιο μπορείς μπάτζετ και παμε από την αρχή όσο χρόνο κι αν χρειαστεί...
ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά όχι κι από τον ΟΦΗ ρε παιδια! Οχι το φελέκι μου!
:pano: :pano: :pano:
Φίλε μου δε το λέω για σένα, αλλά σαν αφορμή:

ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους, αλλά ο σκοπός μιας μεγάλης ομάδας είναι οι τίτλοι.
Μήπως είναι καιρός να αλλάξουμε αυτό το σκεπτικό;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Taseos έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:58
PAOK_Antarctica έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 13:25 Σε 20 χρόνια θα γυρίζονται ντοκιμαντέρ για αυτόν τον τελικό που θα παίζονται στα ημίχρονα του μπάσκετ στην ερτ3 αλλά ναι, θα το ξεχάσουμε.

ΣΤΑΝΤΑΡ
Οσο μνημονεύεται αυτό της Λάρισας κόντρα στον βαζελο. Το θέμα είναι ότι χάθηκε μια κούπα.
Εγώ ακόμα θυμάμαι το που βρισκόμουν όταν έμαθα ότι η ΑΕΛ κέρδισε τον τελικό κόντρα στον βαζελο. Και θυμάμαι πόσο χάρηκα κιόλας που την φάγανε από επαρχιακή ομάδα.
Μια φορά στα 20 χρόνια γίνονται αυτά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pisakaipoupoula έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 12:09 Εγώ θα έδινα στην ευκαιρία στον Μαλεζά πάντως , καλή μπάλα έπαιξε ανερχόμενος είναι και νιώθει.
Για Ράσβαν δεν θέλω να το σκέφτομαι καν μετά από χθες τελείωσε
Ε οχι καλος χρυσος ο Στελαρας αλλα οχι ακομα για ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

vasilis1976 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:52 Τέτοια εξάρτηση απο ενα πρωσοπο με σοκάρει και με εκνευρίζει. Χωρίς ιβαν θα διαλυθουμε, χωρις λουτσεσκου θα διαλυθουμε και παει λεγοντας. Το γεγονός ομως οτι πλεον εχεις υποψηφιο αγοραστη ισχυρο δεν το αναφερει κάνεις. Γιατι δεν συμφερει καποιους??? πόσο ρε θα μικραινεται την ομάδας μας???? Ποσοοοοοο???? ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΣΠΟ ΟΛΑ μπορεί να μου κάποιος πως ακριβώς μεταφράζεται??? Μήπως τελικά λουτσεσκου πάνω απο ολα?
Αν περνούσε η μπάλα τη γραμμή όμως θα είχαμε διθυράμβους σήμερα. Λες και φταίει ο ιβαν για τους 17 τραυματισμούς σε 15 ματς. Ή για το ότι πριν 10 μέρες ο προπονητής έχασε τον πατέρα του.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά το τρύπημα που έκανε στην ομάδα υπάρχετε άτομα που θέλετε να του εμπιστευτείτε το πιο επιτυχημένο τμήμα τα τελευταία 15 χρόνια.

ΠΑΟΚ είμαστε, όχι ιβαν, αλλά δε γίνεται να ξεχνάμε σε λίγους μήνες τα 15 τελευταία χρόνια.
These users thanked the author margas for the post (total 2):
leomatos88, Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, δεν είναι τυχαίο ότι οι "φωνές" που μιλάνε για μυστακιδηδες και για φυγή Ιβάν είναι κάτι καινούριοι των 15 ποστ.

Μπαν, μπούλο, νεξτ.

Ο Ιβάν εδώ θα μείνει. Δεν θα πάει πουθενά. Να βάλει μυαλό όμως γιατί το πάει πολύ λάθος.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
margas, Apil44
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το reset στο τοπικ του Τέλη ήταν μόνο η αρχή. Get used to it
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Πολλοί πρέπει να καταλάβετε οτι η ΠΑΕ είναι στελεχωμένη από άχρηστα άτομα, που δεν έχουν καμία επαφή με το άθλημα ούτε την δυνατότητα να κάνουν τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικό κλαμπ. Κακά τα ψέματα, κάποια πράγματα πρέπει να τα αποδεχθούμε, δυστυχώς δεν υπάρχει η τεχνογνωσία μέσα στην διοίκηση για κάτι καλύτερο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά, να στελεχωθεί η ΠΑΕ με πρόσωπα που γνωρίζουν το άθλημα και δεν είναι βυσματίες και το εννοώ σε όλα τα γραφειακά πόστα.

Καλώς ή κακώς ο Ραζβάν τόσα χρόνια το κρατούσε αυτό, κατάρρευσε και αυτός και πήγαν όλα στραβά.

Αν η ΠΑΕ επιλέξει να συνεχίσει χωρίς τον Ραζβάν καλώς, αρκεί να το κάνει με σωστό ποδοσφαιρικό πλάνο, με άτομα ικανά να υποστηρίξουν το προτζεκτ. Ο Ιβάν δεν πάει πουθενά, ωστόσο πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διοιήκησης πρωτού είναι αργά και καταρρεύσουμε. Αν η ΠΑΕ αποφασίσει να κρατήσει τον Ραζβάν, τότε πρέπει να δείξει έμπρακτα την υποστήριξη με ανανέωση συμβολαίου και όχι μόνο.

Και θεωρώ και πως ο Ιβάν πρέπει να αλλάξει λίγο μυαλό και πως χειρίζεται τον ΠΑΟΚ καθώς δεν λέγεται 3 μέρες πριν την εκδήλωση των 100 χρόνων να ήταν αμφίβολος αν έπρεπε να γίνει επειδή κρατούσε απωθημένο την ήττα από τον Βόλο. Δηλαδή τώρα με την ήττα από τον ΟΦΗ, τι θα γίνει;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μπορεί να πει κάποιος τι είναι αυτό που κρατάει ο Ραζβαν πέρα από μια οπαδικου τύπου επικοινωνία με το κατεστημένο των Αθηνών; Και αυτό λόγω της ιδιοσυγκρασιας του όχι τίποτα άλλο.

Ποιες είναι αυτές οι άγνωστες δουλειες που ακούω συνεχώς;
These users thanked the author Sera4 for the post:
geobila
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”