Kαι σε ρωταω εγω?θα πληρωσει ο Μυστακιδης τον Σαββιδη?εστω οτι του λεει δωσε 80 και παρτην..θα τα δωσει?embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:00Προφανως. Εγω δε λεω να κανει δωρο την ΠΑΕ. Να ορισει μια τιμη που θεωρει λογικη και αξια και αν βρεθει καποιος να την αγορασει καλως. Σε καμια περιπτωση δεν εννοω να παραδοσει τις μετοχες του και να πει καλη επιτυχια στον επομενο.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:41Οι αλλαγές γίνονται με τίμημα. Και το τίμημα αν πουλάει το ορίζει ο πωλητής. Θεωρώ ότι όλα αλλάζουν χέρια στο κατάλληλο τίμημα. Κάποτε μου είπε ένας όταν έψαχνα σπίτι κέντρο Θεσσαλονίκης ένα τρελό ποσό για μια τρύπα διαλυμένη. Του λέω είσαι τρελός; Του κάνω προσφορά και του λέω αν θες πάρε με πίσω . Δε με πήρε. Μετά από 4 μήνες τον πήρα εγώ και μου είπε ότι το πούλησε στην τιμή που ηθελε εξαρχής λέγοντας μου την ατάκα , πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να αγοράσει στην τιμή που πουλάς για δικούς του λόγους, ούτε και γώ θα αγόραζα αλλά βρέθηκε αυτός που αγόρασεembuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:24
Αν εχει ορεξη, διαθεση και το οραμα να παει σε παιρεταιρω επιπεδο την ομαδα απο τον Ιβαν, δε με νοιαζει το ονομα του. Αλλα επειδη εσυ θες να με βαφτισεις με το στανιο θα στην κανω την χαρη. Εμενα δε θα με χαλουσε καθολου να επαιρνε την ΠΑΕ ο Μυστακιδης.
edit: Και να συμπληρωσω, το να πληρωσει καποιος για την ΠΑΕ ειναι απο μονο του δειγμα οτι θελεις να κανεις κατι σοβαρο. Οτι εχεις οραμα. Ειναι απο μονο του μια σιγουρια οτι καποιος εχει βλεψεις για το κλαμπ.
Οχι αν θα πληρωσει γενικα,συγκεκριμενα τον Σαββιδη..
Γιατι για 2 μυρια παμε κοντα 4μηνο..