Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
leomatos88

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από leomatos88 »

billagorn έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:54
leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:35
giapas έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:32 3-2 σε έχει η κούλα.
Ανοργάνωτη και εμείς οργανωμένοι.
Που να οργανωθούν κιόλας
Πάμε πάλι.
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως 2-3.
ΤΡΙΑ είναι τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ και 1 (μέχρι σήμερα) που έχει πάρει το χάρτινο τσίρκο.
Επίσης, επί Σαββίδη, 4 κύπελλα έχει πάρει ο ΠΑΟΚ και 2 το χαρτοπωλείο.

Και προσθέτω σε δεύτερο χρόνο.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα.
Ή ότι έπρεπε να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, διότι τρόμαξαν τα τρομοκρατημένα παρτάλια.
Ή ότι κοιμήθηκαν χωρίς και ξύπνησαν με κόσμο.
Τότε πάσο.
Μου ανεβαινει η πιεση να διαβαζω απο συνοπαδους για 3-2 ενω οντως οπως ειπες αυτη τη στιγμη το "σκορ" ειναι 3-1 υπερ του ΠΑΟΚ
Συν τα 3 συνεχομενα κυπελλα με τις χαρτινες λερες και τη 1 νικη σε 20 ματς που τους δημιουργησαμε ψυχολογικα. Αιντε γιατι με μια κωλοχρονια που πηγε στραβα δε θα ξεχασουμε κ ιαυτα που ξερουμε. Που θα δωσω και αξια στους καρπαζοεισπρακτορες δεκελειας.
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Αλλά και 20-1 να ήταν υπέρ τους, αυτό το 1 θα ήτανε το κλεμμένο. Διότι όταν λέει κάποιος ότι εκείνο το πρωτάθλημα μετράει για τα σιχάματα, τις λέρες της κοινωνίας, τους κλέφτες του ιδρώτα του μεγάλου ΠΑΟΚ, που ήρθανε μέσα στο σπίτι της προσφυγιάς για να προκαλέσουν κακό, γιατί αυτό είναι η Τούμπα, είναι σαν να ξαναβιάζει την πραγματικότητα, όπως το έκαναν τα καθάρματα εκείνη τη νύχτα την αποφράδα. Που ήμασταν έξι μήνες για νευρικό κλονισμό για να ακούμε το απόλυτο ψέμα περί 3-2 και να μας γίνονται τα τρία δύο, μόνο και μόνο για να βγάλει κάποιος το άχτι του με τον Σαββίδη. Θα τρελαθούμε στο τέλος.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
navigator11
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Πάντως μετα το 19 ξαναπηραμε πρωτάθλημα. Εκτός αν δεν μετράει γιατί ήταν "τυχερό" που λέτε. Βέβαια φέτος οποιος το πάρει, αν δεν το πάρουμε εμείς, δεν είναι "τυχερός", που η ομάδα που πήρε τα περισσότερα ντέρμπι, εχει στην τελική στροφή τη μισή ομάδα τραυματίες;

Υγ. Και πως ακριβώς προεξοφλειται οτι ο καθε ίδης θα σε πάει παραπέρα? Ή έστω θα σε κρατήσει το ιδιο ανταγωνιστικό όσο θα "μαθαίνει"?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Michael Scott έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:58 Μισο ωπα ωπα... για να καταλάβω...

Υπάρχει κόσμος εδω περα που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έκ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μπορει να πάρει τίτλους και δη πρωταθλήματα, σε αυτο το μπουρδελόκρατος το ιδιο ευκολα με τις ομαδες του ΠΟΚ;

Μη τρελαθούμε τελείως! Γιατί καλη η κριτική αλλα για καποια πράγματα ξεχνάτε πολυ ευκολα!

2 πρωταθλήματα εχουμε πάρει στην εποχη Σαββιδη. Το ενα έπρεπε να κανεις την καλυτερη σεζον εβερ απο ελληνική ομαδα παίρνοντάς το αήττητος, ξεκινώντας την σεζον με -2 παρακαλώ και το δεύτερο να κανεις 4/4 στο τελος σε κατι που γίνεται μια φορα στα χίλια χρόνια! Ένα στο έκλεψαν παρόλο που στο χορτάρι μάζεψες περισσότερους βαθμούς και οπως ειπε και ενα παλικαρι παραπάνω, μια σου βγάλανε βρώμα για πολυιδιοκτησια με μια ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για να σε συνθλιψουν εξωαγωνιστικα κατι που εν τελει κατάφεραν.

Ξαναλέω, ο ΠΑΟΚ εκ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο μακρια απο τα κέντρα αποφάσεων, σε μια εγκατελειμενη και ΠΑΜΦΤΩΧΗ Θεσσαλονίκη, μακριά απο κάθε κυβερνητικό σύμπλεγμα, με πρόεδρο που θεωρείται εχθρός του πελατειακου κράτους των Αθηνών και που εχουν δείξει πολλακις οτι τους χαλάει την πιατσα, εναν ΠΑΟΚ που εχει πάρει 0 ευρω απο το κράτος για να φτιάξει γηπεδο ενω οι κατω εχουμε χάσει το μέτρημα απο τα κονδύλια που καβατζωσαν για τα γηπεδάκια του... Έχετε να κανετε με εφοπλιστές που ειναι ο,τι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί, τσιράκια των βουλευταδων και του μπλε κόμματος, ατομα που ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ μεταφέροντας υγροποιημένο αέριο ενω εσείς βαζατε δοσεις για να πληρώσετε την εφορία και για να εχετε να φάτε. Οι ίδιοι που φετος θα σας ζητάνε 100 ευρω για να πατε στα ελληνικά νησιά, βουτηγμένοι στην αισχροκερδια.

Αυτος ο ΠΑΟΚ, μπορεί να διεκδικήσει επι ίσοις όροις το πρωτάθλημα απο τα υπόλοιπα κωλοχανεια;

Καλοδεχουμενη η κριτική, σίγουρα εχουν γινει παρα πολλα λαθη αλλα οχι να συγχαίρουμε και την Κουλα που θα πάρει ενα παραπάνω πρωτάθλημα απο εμας.. δηλαδη για όνομα... ας μη ξεχνάμε που ζούμε! Και αντι να γίνουμε το γαλατικό χωριό, τρωγομαστε μεταξύ μας! Μη ξεχνάτε παλικάρια! Μη ξεχνάτε! Η λιθη ειναι επικινδύνο πραγμα!

ΥΓ.
ΜΑΓΚΕΣ, οποιος και αν ειναι στο τιμόνι, το μονο που εχουμε ειναι ο ενας τον αλλον! Και οταν καταλάβετε οτι για ενα δικό μας πρωτάθλημα οι αλλοι θέλουν 2 και 3 ισως συνειδητοποιήσουμε τι εστι ΠΑΟΚ

Έλα μωρέ τώρα μωρέ, 3-2 τον έχει η μίζερη φωτοτυπία αφού 🤣

Δε θέλω, ειλικρινά, να αναμοχλεύσω ντροπιαστικές Χυδαιότητες, που αποδόθηκαν με τεταμένο το πληκτρολογιακό δάκτυλο στον Ιβάν στις πιο δύσκολες περιόδους για την ομάδα επί ημερών του, από ορισμένους εδώ μέσα. Ακόμα και όταν δεν είχε "εξαφανιστεί".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 20 Απρ 2026, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
leomatos88, Apil44
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Αδερφια σε αυτα τα μερη του δυτικου κοσμου το μοντελο διοικησης και την τελευταια ευθυνη την εχει ο ιδιοκτητης.
δεν ειμαστε αγγλια με τις plc και τα λοιπα που κανουν κουμαντα στελεχη και λογοδοτουν στο συμβουλιο κλπ.

καλως η κακως ετσι τρεχει το μαγαζι, και δεν ειμαστε οι μονοι.
ενδεχομενως μονο ο βαζελος να δουλευει αλλιως.
στην τελικη, τα χρηματα πεφτουν κανονικα απο τον ιδιοκτητη, τωρα αν ειναι σε συμβολαια η σε αγορες παιχτων η σε προμηθειες μανατζαρεων ειναι απλα επιλογη της διοικησης να τρεξει στοχευεμενα το μαγαζι.

τα ξερετε ολοι αυτα ειμαι σιγουρος, και απλα δεν καποιος μπορει να μην γουσταρει, κανενα θεμα, επιλογη σας ειναι φυσικα.

μπορει ο Ιβαν να εχει χασει το παθος/ρομαντισμο του για το αθλημα η και για τον Λουτσο.
οποτε ας δουμε το καλοκαιρι πως θα παει, αν θα το αφησει το μαγαζι στον Νικο-Γιωργο η ενδεχομενως να ερθει προπονητης που θα εμπνευσει εκ νεου τον ιδιοκτητη να ριξει ακομα πιο πολλα.

στο ενδιαμεσο ομως μη ξεχναμε και τα εμποδια που του βαζουν ολοι (κυβερνηση, τοπικοι καραγκιοζηδες, λοιποες ομαδες ΠΟΚ, φυλλαδες κλπ) και πρεπει να ασχολειτε και με αυτα εκτος του αγωνιστικου/διοικητικου μοντελου.

σε καμια περιπτωση ομως δεν προδωσε την ομαδα οπως αλλοι ιδιοκτητες εκ του παρελθοντος. Εδωσε και ακομα δινει.
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
aivas19, Apil44
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:28 Τι ακριβως θελεις να "βγαλουμε" απο μεσα μας;
την ξαφνικη αγαπη σας για τον παγκοσμιο θεσαλλονικεα..μη μας περνατε για χαζους..δεν ειμαστε στο Χ
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:20
embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:28 Τι ακριβως θελεις να "βγαλουμε" απο μεσα μας;
την ξαφνικη αγαπη σας για τον παγκοσμιο θεσαλλονικεα..μη μας περνατε για χαζους..δεν ειμαστε στο Χ
Καμια αγαπη δεν εχω. Απλα ειμαι ανοιχτος στην προοπτικη του ειδικα εφοσον πλεον δεν πιστευω στον Ιβαν. Εσυ μπορεις να πας τυφλα με τον Ιβαν. Ουτε σε προσβαλλω ουτε σε κατηγορω για αυτο σε αντιθεση με εσενα που δαιμονοποιεις οποιον δεν εχει την ιδια αποψη με εσενα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο στην ΠΑΕ. Αυτό θέλω. Το ξεκομμένο από το κέντρο της πάλαι ας Ελλάδας. Τη μη δυτικοφρονανιδιοκτησια. Την ιδιοκτησία που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν καθοδηγείται από το γνωστό κέντρο της πόλης των Αθηνών και τα πάρε δώσε της. Είναι τίτλος τιμής για μένα αυτός. Το ξεροκέφαλο του Πόντιου. Πέρασε δύσκολα μια τριετία που εξαφανίστηκε όλη η οικογένεια. Πλέον είναι πίσω η οικογένεια είναι εδώ και χαίρομαι γι αυτό. Οταν θα θελήσει να φύγει θα φύγει με τις τιμές. Και να το θέσω και ανάποδα. Αν δεν υπήρχε Σαββιδης δεν θα υπήρχε και Μυστακίδης. Ο παοκ γιγαντώθηκε και έγινε θελκτικός. Πριν το 19 οι φίλοι που ήξεραν ότι είναι γεννημένος στα τσιμέντα της τούμπας δεν τον πήραν ένα τηλέφωνο. Μαζεύαμε λεφτά ευρώ ευρώ για τον Γεωργιάδη και ψάχναμε σε Κατερινιώτες εμπόρους όπλων και βασιλιάδες του σκραπ λύση. Στον πανο με τα μαγιώ από τη Σουηδία. Μάλλον είχαν αμνησία τα τσιμέντα της τούμπας. Αυτές οι μαλακιες απο το καλοκαίρι ως τώρα δεν έχουν σχέση με ΠΑΟΚ. Μακάρι ο τελης να γίνει πυλώνας του ΠΑΟΚ. Να κάνει όσα περισσότερα μπορεί. Να φέρει τίτλους. Εδώ είμαστε να τον στηρίξουμε και αυτόν. Οχι στα σοσιαλ. Στα γήπεδα με τον οβολό μας. Ακριβώς όπως τον σαββιδη. Τον άνθρωπο που αναγέννησε τον σύλλογο
These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
Michael Scott, embuji, geobila, aivas19, Parolos, Montrealiotis, george188, Apil44, katafraktos
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:00
Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:41
embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:24

Αν εχει ορεξη, διαθεση και το οραμα να παει σε παιρεταιρω επιπεδο την ομαδα απο τον Ιβαν, δε με νοιαζει το ονομα του. Αλλα επειδη εσυ θες να με βαφτισεις με το στανιο θα στην κανω την χαρη. Εμενα δε θα με χαλουσε καθολου να επαιρνε την ΠΑΕ ο Μυστακιδης.
Οι αλλαγές γίνονται με τίμημα. Και το τίμημα αν πουλάει το ορίζει ο πωλητής. Θεωρώ ότι όλα αλλάζουν χέρια στο κατάλληλο τίμημα. Κάποτε μου είπε ένας όταν έψαχνα σπίτι κέντρο Θεσσαλονίκης ένα τρελό ποσό για μια τρύπα διαλυμένη. Του λέω είσαι τρελός; Του κάνω προσφορά και του λέω αν θες πάρε με πίσω . Δε με πήρε. Μετά από 4 μήνες τον πήρα εγώ και μου είπε ότι το πούλησε στην τιμή που ηθελε εξαρχής λέγοντας μου την ατάκα , πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να αγοράσει στην τιμή που πουλάς για δικούς του λόγους, ούτε και γώ θα αγόραζα αλλά βρέθηκε αυτός που αγόρασε
Προφανως. Εγω δε λεω να κανει δωρο την ΠΑΕ. Να ορισει μια τιμη που θεωρει λογικη και αξια και αν βρεθει καποιος να την αγορασει καλως. Σε καμια περιπτωση δεν εννοω να παραδοσει τις μετοχες του και να πει καλη επιτυχια στον επομενο.

edit: Και να συμπληρωσω, το να πληρωσει καποιος για την ΠΑΕ ειναι απο μονο του δειγμα οτι θελεις να κανεις κατι σοβαρο. Οτι εχεις οραμα. Ειναι απο μονο του μια σιγουρια οτι καποιος εχει βλεψεις για το κλαμπ.

Εξαρτάται πώς ερμηνεύεται το "πληρώσει" βέβαια ο x μέλλων ενδιαφερόμενος. Κι εγώ θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο της τάξης των 40+ χιλιάρικων. Άσε που δε θα έχω ποτέ βέβαια, αλλά ας υποθέσουμε ότι είχα τα τετρακοσαπλάσια από το απαιτούμενο τίμημα. Το να προσέφερα 6 χιλιάρικα στον ιδιοκτήτη του πωλούμενου αυτοκίνητου, το οποίο είναι υπερπροσεγμένο και αναβαθμισμένο φουλ, στα μάτια ενός τρίτου, non biased, παρατηρητή θα με έκανε να φανώ ότι έχω σοβαρές βλέψεις για το αυτοκίνητο;
These users thanked the author navigator11 for the post:
Apil44
giapas

Δημοσίευση από giapas »

leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:35
Που να οργανωθούν κιόλας
Πάμε πάλι.
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως 2-3.
ΤΡΙΑ είναι τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ και 1 (μέχρι σήμερα) που έχει πάρει το χάρτινο τσίρκο.
Επίσης, επί Σαββίδη, 4 κύπελλα έχει πάρει ο ΠΑΟΚ και 2 το χαρτοπωλείο.

Και προσθέτω σε δεύτερο χρόνο.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα.
Ή ότι έπρεπε να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, διότι τρόμαξαν τα τρομοκρατημένα παρτάλια.
Ή ότι κοιμήθηκαν χωρίς και ξύπνησαν με κόσμο.
Τότε πάσο.
To ποδόσφαιρο και δη το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι σκάκι για να κερδίζει ο καλύτερος ή όποιος το αξίζει ή κάτι τέτοιο. Είναι ένα περιβάλλον που επιτυγχάνει όποιος είναι άξιος ποδοσφαιρικά και δυνατός παραγοντικά ώστε να μπορεί να ρίξει πιο πολλές πιστολίες από αυτές που θα φάει. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το καταλαβαίνει ο Ιβαν καθώς δεν είναι χτεσινός και σε αυτό το περιβάλλον προσπαθεί να λειτουργήσει. Εκτός και αν δεν τον έχουν κλέψει ποτέ στις επιχειρήσεις του και πρώτη φορά τον έκλεψαν στο ποδόσφαιρο. Αν δε του άρεσε μπορούσε να πει , φεύγω γιατό δεν υπάρχει δικαιοσύνη και δε βάζω τα λεφτά μου σε μια στημένη κατάσταση.

Μπορείς να θεωρείς και να κρατάς δική σου αρίθμηση για τους τίτλους κάθε ομάδας ,συνυπολογίζοντας όχι μόνο τη τελική έκβαση αλλά και το ποιος άξιζε. Μαζί σου. Αλλά αν οι ομάδες (πλην γάυρου που τα έχει γαμ΅@σει ολα εδώ και 25 χρόνια) αρχίσουν τα άξιζα εγώ , δεν άξιζες εσύ καταλαβαίνεις ότι θα καταλήξουμε με 10 διαφορετικές βαθμολογίες.

Όπως και να έχει , είμαι σίγουρος ότι ένας επιχειρηματίας του βεληνηκούς του Ιβαν κατανοεί αυτές τις έννοιες και δέχεται ότι έφαγε μια γερή πιστολιά και συνεχίζει.

Εσύ ως οπαδός μπορείς να το σκέφτεσαι όπως θες .

Ελπίζω να σου απάντησα και να μη χρειαστεί να μου ξαναγράψεις σάλια για το αν θεωρώ το γκολ του Βαρέλα οφσαιντ ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 20 Απρ 2026, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:24
gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:20
Καμια αγαπη δεν εχω. Απλα ειμαι ανοιχτος στην προοπτικη του ειδικα εφοσον πλεον δεν πιστευω στον Ιβαν. Εσυ μπορεις να πας τυφλα με τον Ιβαν. Ουτε σε προσβαλλω ουτε σε κατηγορω για αυτο σε αντιθεση με εσενα που δαιμονοποιεις οποιον δεν εχει την ιδια αποψη με εσενα.
πριν το καλοκαίρι ηθελες να φυγει η ο τιτλος του 24 ηταν γλυκος ;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εγώ μία απορία που έχω είναι, τα προβλήματα στα σπίτια μας και τις οικογένειές μας, τα αντιμετωπίζουμε με τη λογική που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της ομάδας μας?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
leomatos88, navigator11
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:43
giapas έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:24
Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:18 Καλά δεν χτίζει η ΑΕΚ όπως δεν χτίζει και ο βαζελος. Ομάδες για τίτλο είναι. Αν βγει πήραν αν δε βγει κ ξανά από την αρχή. Καμία σχέση η οργάνωση ΠΑΟΚ και ολυμπιακού με την ΑΕΚ ή τον βαζελο
Ξέρω γίνομαι εριστικός αλλά συγχώρεσέ με.
Από την πολλή οργάνωση πάθαμε υπερκούπωση.
Δεν βλέπω κάτι εριστικό και μένα τα νεύρα μου είναι στο τοπ. Θεωρώ αναγκαία την αλλαγή στο ιατρικό τιμ ίσως και στο σταφ των γυμναστών. Στ άλλα όλα είμαστε καλύτερα από τους άλλους ασυζητητί με λιγότερα έσοδα και με κόντρα το κράτος. Και με ένα κοινό που δεν έχει τις δυνατότητες τις οικονομικές των ομάδων της αττικής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε κάποια στιγμή φέτος να παίζει μπαλαρα και μέσα είχε τσιφτση( ακαδημίες ΠΑΟΚ) μοναστηρλη( ακαδημίες ΠΑΟΚ) χατζιδη( ακαδημίες ΠΑΟΚ ( μύθου ακαδημίες ΠΑΟΚ) μιχαηλιδη( ακαδημίες ΠΑΟΚ) . Σε επίπεδα διοίκησης έχει μια ceo με τεράστιες γνώσεις. Τον Δημήτρη τον μουτσακη για τις νέες υποδομές με βιογραφικό 2 σεντόνια,ένα τμήμα μίντια που φυσάει. Μια προσωπικότητα όπως ο βιερινια. Το τιμ λουτσεσκου το γνωστό. Στο μόνο που υστερεί ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το νομικό κομμάτι. Που έπρεπε να έχει ήδη τμήμα να κυνηγάει αυτά που γράφονται από 100τρολ. Και λογικά με την ηλεκτρονική ταυτοποίηση από τον Γενάρη των λογαριασμών στα σοσιαλ αυτά θα είναι και πιο γρήγορα ως διαδικασία να παίρνουν το. Δρόμο της δικαιοσύνης
Εσύ καλά τα λες. Εγώ πάντως ειλικρινά λεω σορυ γιατί ήταν εριστικό το μήνυμά μου. Σαφώς ο ΠΑΟΚ είναι οργανωμένο μαγαζί για αυτό και τσούζει παραπάνω η αποτυχία και η δυσκοιλιότητά μας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Miles έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 17:44
Που να οργανωθούν κιόλας
Πρώτον, να ξέρεις ότι κι εσύ λάθος μέτρημα κάνεις, όπως και οι άλλοι - μην το ξεφτιλίζουμε και μεταξύ μας.
Δεύτερον, έχουμε αυτά που έχουμε, το ίδιο και οι άλλοι, πάμε παρακάτω.
Συγγνώμη Miles για το λάθος μέτρημα. Απάντησα στο λεοματος, μη τα ξαναγράφω. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 20 Απρ 2026, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ιβάν για τα 100 χρόνια ήρθες ή από σκάιπ;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:34
embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:00
Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:41

Οι αλλαγές γίνονται με τίμημα. Και το τίμημα αν πουλάει το ορίζει ο πωλητής. Θεωρώ ότι όλα αλλάζουν χέρια στο κατάλληλο τίμημα. Κάποτε μου είπε ένας όταν έψαχνα σπίτι κέντρο Θεσσαλονίκης ένα τρελό ποσό για μια τρύπα διαλυμένη. Του λέω είσαι τρελός; Του κάνω προσφορά και του λέω αν θες πάρε με πίσω . Δε με πήρε. Μετά από 4 μήνες τον πήρα εγώ και μου είπε ότι το πούλησε στην τιμή που ηθελε εξαρχής λέγοντας μου την ατάκα , πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να αγοράσει στην τιμή που πουλάς για δικούς του λόγους, ούτε και γώ θα αγόραζα αλλά βρέθηκε αυτός που αγόρασε
Προφανως. Εγω δε λεω να κανει δωρο την ΠΑΕ. Να ορισει μια τιμη που θεωρει λογικη και αξια και αν βρεθει καποιος να την αγορασει καλως. Σε καμια περιπτωση δεν εννοω να παραδοσει τις μετοχες του και να πει καλη επιτυχια στον επομενο.

edit: Και να συμπληρωσω, το να πληρωσει καποιος για την ΠΑΕ ειναι απο μονο του δειγμα οτι θελεις να κανεις κατι σοβαρο. Οτι εχεις οραμα. Ειναι απο μονο του μια σιγουρια οτι καποιος εχει βλεψεις για το κλαμπ.

Εξαρτάται πώς ερμηνεύεται το "πληρώσει" βέβαια ο x μέλλων ενδιαφερόμενος. Κι εγώ θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο της τάξης των 40+ χιλιάρικων. Άσε που δε θα έχω ποτέ βέβαια, αλλά ας υποθέσουμε ότι είχα τα τετρακοσαπλάσια από το απαιτούμενο τίμημα. Το να προσέφερα 6 χιλιάρικα στον ιδιοκτήτη του πωλούμενου αυτοκίνητου, το οποίο είναι υπερπροσεγμένο και αναβαθμισμένο φουλ, στα μάτια ενός τρίτου, non biased, παρατηρητή θα με έκανε να φανώ ότι έχω σοβαρές βλέψεις για το αυτοκίνητο;
υπαρχει μια αντικειμενικη αξια η οποια μετριεται απο διαφορους παραγοντες. Γινονται ελεγχοι κλπ κλπ. Υπαρουν εταιριες που το κανουν αυτο. Δινεται μια Χ τιμη. Πες 10 ευρω. Αν ο πιθανος αγοραστης πει, α εγω 2 δινω αντε 3, ΔΕΝ ειναι σοβαρος αγοραστης. Οποτε καλη συνεχεια και μακρια μας. Απο την αλλην εαν αυτος που πουλαει πει εγω θελω 25 ευρω, κοροϊδευει γιατι στην ουσια ΔΕΝ πουλαει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”