Τι έκανε ξέρετε η απλά λέτε ότι ακούγεται δεξιά και αριστερά; Πώς μπορούσε να αποφύγει αυτό που "έκανε";Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16 Σαφώς και υπάρχει και η προσωπική ευθύνη του αθλητή. Γι αυτό και οι σταθερά κορυφαίοι του αθλήματος κατά κύριο λόγο ζουν ασκητική ζωή.
Στη συγκεκριμένη περίοδο αυτό που έκανε μας αποτέλειωσε.
14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Για αυτό πρέπει να επικοινωνεί η ομάδα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς.
Γιατί όταν δε ξέρουμε , θεωρούμε ότι ευσταθούν κάποιες φήμες. Και σε τέτοιες στιγμές γράφουμε πράγματα στην αγανάκτηση.
Γιατί όταν δε ξέρουμε , θεωρούμε ότι ευσταθούν κάποιες φήμες. Και σε τέτοιες στιγμές γράφουμε πράγματα στην αγανάκτηση.
Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
- These users thanked the author Miles for the post:
- Ally Samagoal
Οι ποδοσφαιριστές έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου πρέπει να προστατευονται. Ο Νοιερ όταν τραυματιστηκε στο σκι έφαγε πρόστιμο. Ο Νοιερ.nunies4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33Τι έκανε ξέρετε η απλά λέτε ότι ακούγεται δεξιά και αριστερά; Πώς μπορούσε να αποφύγει αυτό που "έκανε";Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16 Σαφώς και υπάρχει και η προσωπική ευθύνη του αθλητή. Γι αυτό και οι σταθερά κορυφαίοι του αθλήματος κατά κύριο λόγο ζουν ασκητική ζωή.
Ο Ζιφκο να βγει να πει ο ίδιος τι έκανε.
Για να μην επικοινωνεί ποιος ξέρει τι μλκ έκανε και δεν το λένε.giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38 Για αυτό πρέπει να επικοινωνεί η ομάδα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς.
Η αλήθεια είναι μας κρεμάσες ΚΑΙ εσύ Ζιλε φέτος. Μας γάμησες
Δε με ενδιαφέρει. Του χρόνου η Πανάθα μου θα φτιάξει σουπερ ομάδα ανταγωνιστική. Θα έχω και διαρκείας.Miles έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:40 Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
ΠΑΟΚ θα παρακολουθώ στα ρεπό μου για ποικιλία, ώστε να εντάξω κάποιες στιγμές ατόφιας μιζέριας στην πανευτυχή ποδοσφαιρική χρονιά μου.
Τι να βγεί να πει ρε παιδιά; Ότι παραλίγο να κόψει τον αχιλλειο; Ότι ενώ ήταν να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη άνοιξαν τα ράμματα; Τι θα άλλαζε δηλαδή αν τα γνωρίζαμε αυτά;Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:42Οι ποδοσφαιριστές έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου πρέπει να προστατευονται. Ο Νοιερ όταν τραυματιστηκε στο σκι έφαγε πρόστιμο. Ο Νοιερ.nunies4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33Τι έκανε ξέρετε η απλά λέτε ότι ακούγεται δεξιά και αριστερά; Πώς μπορούσε να αποφύγει αυτό που "έκανε";Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16 Σαφώς και υπάρχει και η προσωπική ευθύνη του αθλητή. Γι αυτό και οι σταθερά κορυφαίοι του αθλήματος κατά κύριο λόγο ζουν ασκητική ζωή.
Ο Ζιφκο να βγει να πει ο ίδιος τι έκανε.
Νομίζω αν το λέγανε στην αρχή δε θα υπήρχε τώρα τόσο κακό κλίμα. Οκ ανθρωποι είμαστε και στη τουαλέτα μπορεί κάποιος να τραυματιστεί.Tolaros έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:42Για να μην επικοινωνεί ποιος ξέρει τι μλκ έκανε και δεν το λένε.giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38 Για αυτό πρέπει να επικοινωνεί η ομάδα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς.
Η αλήθεια είναι μας κρεμάσες ΚΑΙ εσύ Ζιλε φέτος. Μας γάμησες
Νομίζω η μυστικοπάθεια και τα ψέμματα ότι τώρα επιστρέφει/αύριο επιστρέφει , δημιουργησαν εκνευρισμό στο κόσμο.
Νόμιζα ότι θα γίνεις ΑΕΚάρα μετά το σημερινό - γιατί νομίζεις ότι σου έγραψα ότι θα αλλάξεις ομάδα σήμερα;giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:44Δε με ενδιαφέρει. Του χρόνου η Πανάθα μου θα φτιάξει σουπερ ομάδα ανταγωνιστική. Θα έχω και διαρκείας.Miles έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:40 Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
ΠΑΟΚ θα παρακολουθώ στα ρεπό μου για ποικιλία, ώστε να εντάξω κάποιες στιγμές ατόφιας μιζέριας στην πανευτυχή ποδοσφαιρική χρονιά μου.
-
Dimitrisou
Κραζουμε και τον Ζιλε τωρα?
Γελοιες καταστασεις..
Καλα να μου πεις εδω κραζαμε τον Αντρε..
Γελοιες καταστασεις..
Καλα να μου πεις εδω κραζαμε τον Αντρε..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Apil44
Μα δεν είναι μόνο αυτός,είναι ο Μεϊτέ είναι ο Κενι είναι ο Γιακουμακης είναι ο Ντελιας με τις ιώσεις.
Δηλαδή δεν πρέπει να ξέρει ο κόσμος πώς η ομάδα αποδεκατιστηκε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν;
Δηλαδή δεν πρέπει να ξέρει ο κόσμος πώς η ομάδα αποδεκατιστηκε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν;
-
Dimitrisou
Περα απο το να ικανοποιησει ο κοσμος το αισθημα της περιεργειας του σε τι ακριβως θα βοηθησει?θα γυρισουν πιο γρηγορα?obanebane έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:50 Μα δεν είναι μόνο αυτός,είναι ο Μεϊτέ είναι ο Κενι είναι ο Γιακουμακης είναι ο Ντελιας με τις ιώσεις.
Δεν το λεω επιθετικα, αληθεια το εχω απορια επειδη το βλεπω να γραφεται γενικα..
- PAOK_Antarctica
Ε οκ, αφού δεν θα βοηθήσει ας μην μας πουν τίποτα.
Εγώ το ξαναλέω, και το να ξέρουμε τα ονόματά τους σε τι βοηθάει;
Να μην μας λένε τίποτα ποτέ. Εμείς μόνο να πληρώνουμε και να στηρίζουμε.
Εγώ το ξαναλέω, και το να ξέρουμε τα ονόματά τους σε τι βοηθάει;
Να μην μας λένε τίποτα ποτέ. Εμείς μόνο να πληρώνουμε και να στηρίζουμε.
Ναι κράζουμε και το Ζιλε γιατί δεν κατάλαβα. Αυτά μας έχουν φάει τα καλά παιδιά να τα στηρίζουμε.
Κράξιμο και ξεχεσιμο και στο Ζιλε, στο Μεϊτέ, τον Κένι, τον Ντελια, το Μιχαηλίδη, το Γιακουμάκη , τον Ντεσποτοφ, τον Ιβανούσετς, τον Πέλκα , όλους αυτούς που μας κρέμασαν φέτος.
Μάθαμε τώρα , ανθρώπινο οι τραυματισμοί. Μόνο εμείς είμαστε άνθρωποι φαίνεται, όλοι οι αντίπαλοι είναι υπεράνθρωποι και δε λείπει μια εντεκαδα παίκτες ένα μήνα. Σαφώς ευθύνες βαραίνουν και προπονητή, Τιμ , διοίκηση.
Κερδίστε το κύπελλο με οποιοδήποτε τρόπο αλλιώς θα έχει σκληρό ροκ
Κράξιμο και ξεχεσιμο και στο Ζιλε, στο Μεϊτέ, τον Κένι, τον Ντελια, το Μιχαηλίδη, το Γιακουμάκη , τον Ντεσποτοφ, τον Ιβανούσετς, τον Πέλκα , όλους αυτούς που μας κρέμασαν φέτος.
Μάθαμε τώρα , ανθρώπινο οι τραυματισμοί. Μόνο εμείς είμαστε άνθρωποι φαίνεται, όλοι οι αντίπαλοι είναι υπεράνθρωποι και δε λείπει μια εντεκαδα παίκτες ένα μήνα. Σαφώς ευθύνες βαραίνουν και προπονητή, Τιμ , διοίκηση.
Κερδίστε το κύπελλο με οποιοδήποτε τρόπο αλλιώς θα έχει σκληρό ροκ
Τώρα δεν έχει κανένα νόημα το πουλί πέταξε,απλά αν υπάρχουν ευθύνες πρέπει να αποδοθούν.Dimitrisou έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:52Περα απο το να ικανοποιησει ο κοσμος το αισθημα της περιεργειας του σε τι ακριβως θα βοηθησει?θα γυρισουν πιο γρηγορα?obanebane έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:50 Μα δεν είναι μόνο αυτός,είναι ο Μεϊτέ είναι ο Κενι είναι ο Γιακουμακης είναι ο Ντελιας με τις ιώσεις.
Δεν το λεω επιθετικα, αληθεια το εχω απορια επειδη το βλεπω να γραφεται γενικα..
Γιατί δεν μιλάμε για απόκρυψη της αλήθειας αλλά παραπληροφορηση.
Κατά βάση δεν έχεις άδικο, περισσότερο η απογοήτευση μιλάει.
Δε χωνεύεται αυτή η ομαδάρα να έχει εικόνα διάλυσης Τώρα που κρίνονται όλα.