14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από nunies4 »

Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16 Σαφώς και υπάρχει και η προσωπική ευθύνη του αθλητή. Γι αυτό και οι σταθερά κορυφαίοι του αθλήματος κατά κύριο λόγο ζουν ασκητική ζωή.

Στη συγκεκριμένη περίοδο αυτό που έκανε μας αποτέλειωσε.
Τι έκανε ξέρετε η απλά λέτε ότι ακούγεται δεξιά και αριστερά; Πώς μπορούσε να αποφύγει αυτό που "έκανε";
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για αυτό πρέπει να επικοινωνεί η ομάδα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς.

Γιατί όταν δε ξέρουμε , θεωρούμε ότι ευσταθούν κάποιες φήμες. Και σε τέτοιες στιγμές γράφουμε πράγματα στην αγανάκτηση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
These users thanked the author Miles for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33
Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16 Σαφώς και υπάρχει και η προσωπική ευθύνη του αθλητή. Γι αυτό και οι σταθερά κορυφαίοι του αθλήματος κατά κύριο λόγο ζουν ασκητική ζωή.

Τι έκανε ξέρετε η απλά λέτε ότι ακούγεται δεξιά και αριστερά; Πώς μπορούσε να αποφύγει αυτό που "έκανε";
Οι ποδοσφαιριστές έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου πρέπει να προστατευονται. Ο Νοιερ όταν τραυματιστηκε στο σκι έφαγε πρόστιμο. Ο Νοιερ.

Ο Ζιφκο να βγει να πει ο ίδιος τι έκανε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38 Για αυτό πρέπει να επικοινωνεί η ομάδα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς.

Γιατί όταν δε ξέρουμε , θεωρούμε ότι ευσταθούν κάποιες φήμες. Και σε τέτοιες στιγμές γράφουμε πράγματα στην αγανάκτηση.
Για να μην επικοινωνεί ποιος ξέρει τι μλκ έκανε και δεν το λένε.
Η αλήθεια είναι μας κρεμάσες ΚΑΙ εσύ Ζιλε φέτος. Μας γάμησες
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Miles έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:40 Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
Δε με ενδιαφέρει. Του χρόνου η Πανάθα μου θα φτιάξει σουπερ ομάδα ανταγωνιστική. Θα έχω και διαρκείας.
ΠΑΟΚ θα παρακολουθώ στα ρεπό μου για ποικιλία, ώστε να εντάξω κάποιες στιγμές ατόφιας μιζέριας στην πανευτυχή ποδοσφαιρική χρονιά μου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Sera4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:42
nunies4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33

Οι ποδοσφαιριστές έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου πρέπει να προστατευονται. Ο Νοιερ όταν τραυματιστηκε στο σκι έφαγε πρόστιμο. Ο Νοιερ.

Ο Ζιφκο να βγει να πει ο ίδιος τι έκανε.
Τι να βγεί να πει ρε παιδιά; Ότι παραλίγο να κόψει τον αχιλλειο; Ότι ενώ ήταν να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη άνοιξαν τα ράμματα; Τι θα άλλαζε δηλαδή αν τα γνωρίζαμε αυτά;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:42
giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:38 Για αυτό πρέπει να επικοινωνεί η ομάδα τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς.

Για να μην επικοινωνεί ποιος ξέρει τι μλκ έκανε και δεν το λένε.
Η αλήθεια είναι μας κρεμάσες ΚΑΙ εσύ Ζιλε φέτος. Μας γάμησες
Νομίζω αν το λέγανε στην αρχή δε θα υπήρχε τώρα τόσο κακό κλίμα. Οκ ανθρωποι είμαστε και στη τουαλέτα μπορεί κάποιος να τραυματιστεί.
Νομίζω η μυστικοπάθεια και τα ψέμματα ότι τώρα επιστρέφει/αύριο επιστρέφει , δημιουργησαν εκνευρισμό στο κόσμο.
These users thanked the author giapas for the post:
obanebane
Miles

Δημοσίευση από Miles »

giapas έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:44
Miles έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:40 Με αυτόν αποφασίσαμε τι θα τον κάνουμε το καλοκαίρι; Αναποφάσιστους σας κόβω.
Δε με ενδιαφέρει. Του χρόνου η Πανάθα μου θα φτιάξει σουπερ ομάδα ανταγωνιστική. Θα έχω και διαρκείας.
ΠΑΟΚ θα παρακολουθώ στα ρεπό μου για ποικιλία, ώστε να εντάξω κάποιες στιγμές ατόφιας μιζέριας στην πανευτυχή ποδοσφαιρική χρονιά μου.
Νόμιζα ότι θα γίνεις ΑΕΚάρα μετά το σημερινό - γιατί νομίζεις ότι σου έγραψα ότι θα αλλάξεις ομάδα σήμερα;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Κραζουμε και τον Ζιλε τωρα?
Γελοιες καταστασεις..
Καλα να μου πεις εδω κραζαμε τον Αντρε..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μα δεν είναι μόνο αυτός,είναι ο Μεϊτέ είναι ο Κενι είναι ο Γιακουμακης είναι ο Ντελιας με τις ιώσεις.
Δηλαδή δεν πρέπει να ξέρει ο κόσμος πώς η ομάδα αποδεκατιστηκε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

obanebane έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:50 Μα δεν είναι μόνο αυτός,είναι ο Μεϊτέ είναι ο Κενι είναι ο Γιακουμακης είναι ο Ντελιας με τις ιώσεις.
Δηλαδή δεν πρέπει να ξέρει ο κόσμος πώς η ομάδα αποδεκατιστηκε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν;
Περα απο το να ικανοποιησει ο κοσμος το αισθημα της περιεργειας του σε τι ακριβως θα βοηθησει?θα γυρισουν πιο γρηγορα?
Δεν το λεω επιθετικα, αληθεια το εχω απορια επειδη το βλεπω να γραφεται γενικα..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ε οκ, αφού δεν θα βοηθήσει ας μην μας πουν τίποτα.
Εγώ το ξαναλέω, και το να ξέρουμε τα ονόματά τους σε τι βοηθάει;
Να μην μας λένε τίποτα ποτέ. Εμείς μόνο να πληρώνουμε και να στηρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ναι κράζουμε και το Ζιλε γιατί δεν κατάλαβα. Αυτά μας έχουν φάει τα καλά παιδιά να τα στηρίζουμε.
Κράξιμο και ξεχεσιμο και στο Ζιλε, στο Μεϊτέ, τον Κένι, τον Ντελια, το Μιχαηλίδη, το Γιακουμάκη , τον Ντεσποτοφ, τον Ιβανούσετς, τον Πέλκα , όλους αυτούς που μας κρέμασαν φέτος.
Μάθαμε τώρα , ανθρώπινο οι τραυματισμοί. Μόνο εμείς είμαστε άνθρωποι φαίνεται, όλοι οι αντίπαλοι είναι υπεράνθρωποι και δε λείπει μια εντεκαδα παίκτες ένα μήνα. Σαφώς ευθύνες βαραίνουν και προπονητή, Τιμ , διοίκηση.
Κερδίστε το κύπελλο με οποιοδήποτε τρόπο αλλιώς θα έχει σκληρό ροκ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Dimitrisou έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:52
obanebane έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 19:50 Μα δεν είναι μόνο αυτός,είναι ο Μεϊτέ είναι ο Κενι είναι ο Γιακουμακης είναι ο Ντελιας με τις ιώσεις.
Περα απο το να ικανοποιησει ο κοσμος το αισθημα της περιεργειας του σε τι ακριβως θα βοηθησει?θα γυρισουν πιο γρηγορα?
Δεν το λεω επιθετικα, αληθεια το εχω απορια επειδη το βλεπω να γραφεται γενικα..
Τώρα δεν έχει κανένα νόημα το πουλί πέταξε,απλά αν υπάρχουν ευθύνες πρέπει να αποδοθούν.
Γιατί δεν μιλάμε για απόκρυψη της αλήθειας αλλά παραπληροφορηση.
Κατά βάση δεν έχεις άδικο, περισσότερο η απογοήτευση μιλάει.
Δε χωνεύεται αυτή η ομαδάρα να έχει εικόνα διάλυσης Τώρα που κρίνονται όλα.
These users thanked the author obanebane for the post:
george188
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”