ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ξανά είδα τη φάση του Ντελια.
3 με 1 ,βέβαια σε συνθήκες πίεσης γιατί τους κυνηγούσαν.
Δε γίνεται γαμω τη καταδίκη μου να τα χάνεις αυτά σε πλέι οφ. Και οι πουτανας γιοι με μια τελική στο τέρμα να βάζουν γκολ.
Δε γίνεται γαμω το πάτο τους
3 με 1 ,βέβαια σε συνθήκες πίεσης γιατί τους κυνηγούσαν.
Δε γίνεται γαμω τη καταδίκη μου να τα χάνεις αυτά σε πλέι οφ. Και οι πουτανας γιοι με μια τελική στο τέρμα να βάζουν γκολ.
Δε γίνεται γαμω το πάτο τους
Και γλιστρώντας..
Έχω καταλήξει από το παιχνίδι με τον Άγιαξ και μετά πως είναι προτιμότερο για την ομάδα μας μια επίθεση 2 απέναντι σε 3 παρά 3 με 1 ή 3 με 2.Δε γίνεται ... να τα χάνεις αυτά σε πλέι οφ
Κάτι μαγικό γίνεται στο τέλος.
- navigator11
Μια νίκη μας σε 13 μέρες θα οδηγήσει στο καφέτιασμα των σωβράκων των σερβιετών. Θα έχουν να παίξουν με το ... πλεονέκτημα των 2 θετικών για αυτούς αποτελεσμάτων; Ουδέν θέμα, κατά τη γνώμη μου. Αν κατορθώσουμε απέναντι σε ομάδα, που μέχρι Παρασκευή ξημερώματα θα παίζει παιχνίδι που, λογικά, θα έχει στοιχειώδη ένταση και κούραση, να παίξουμε πιο άοσμα και με λιγότερη ενέργεια, ακόμα και δίχως καμία επιστροφή από το μέτωπο των τραυματιών, μετά από μόλις 2 μέρες, ε, ας το αφήσουμε για φέτος.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Vet_eranos
Και μεις βέβαια μια τελική είχαμε στο τέρμα.
Και όχι δεν ήταν τόσο ανεπανάληπτη ευκαιρία. Η πάσα του ντελια ουσιαστικά ανάγκασε τον γερεμεγεφ να το κάνει με την μια από το ύψος της περιοχής.
Αν ήταν πιο προωθημένη εντός περιοχής ίσως είχε διαφορετική κατάληξη. Αλλά ο ντελιας έκανε υπερπροσπάθεια για να κρατηθεί και να μην πέσει

Και όχι δεν ήταν τόσο ανεπανάληπτη ευκαιρία. Η πάσα του ντελια ουσιαστικά ανάγκασε τον γερεμεγεφ να το κάνει με την μια από το ύψος της περιοχής.
Αν ήταν πιο προωθημένη εντός περιοχής ίσως είχε διαφορετική κατάληξη. Αλλά ο ντελιας έκανε υπερπροσπάθεια για να κρατηθεί και να μην πέσει

Εννοείται πως η κατάληξη της φάσης δεν ήταν εύκολη. Γι' αυτό δε μιλησα για το τι έχασε ο Γερεμεγιεφ αλλά μίλησα μόνο για το 3 με 1.renegade έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 23:38 Και μεις βέβαια μια τελική είχαμε στο τέρμα.
Η αλήθεια είναι πως από τον εκνευρισμό μου εκεινη τη στιγμη δεν έχω δει ριπλέι να δω αν υπήρχε άλλη επιλογή από τον Ντέλια είτε πλευράς είτε χρονικά είτε σε μήκος πάσας. Έχει κάτσει έτσι η φάση που και οι 2 ακριανοι (Γερε - Χατσι) έχουν καλό πόδι το εσωτερικό τους και τρέχουν τόσο κλειστά στον Ντέλια που ήταν δύσκολο να πουμε ποια θα ήταν η σωστή επιλογή.
Να την πάρει και να πλησιάσει λίγο μπορούσε ο Γερε; Γιατί ο Λαφον έχει μείνει μέσα.
Καλα μεταξυ μας παιδια ενας πιο ποιοτικος παιχτης απο τον γιερεμεγιεφ θα χε μπει με την μπαλα στο τερμα.
Σε αυτήν την πάσα που δέχτηκε αποκλείεται
Οποιαδήποτε προσπάθεια δεύτερης επαφής θα τον έκοβε ο ινγκασον.... εκτός αν μιλάμε για τον Κέιν
Οποιαδήποτε προσπάθεια δεύτερης επαφής θα τον έκοβε ο ινγκασον.... εκτός αν μιλάμε για τον Κέιν
Είχες απέναντι σου τον πιο ασταθή τερματοφύλακα της χρονιάς και δεν του έκανες ούτε ένα σουτ από μακριά κυρίως. Εχεις τον πιο ανακατωσούρα παίκτη και δεν μπαίνει να πάρει πέναλτι (με ντρίπλα μέσα στην περιοχή). Και αν στο δεύτερο έχουμε κάνει προόδους το πρώτο προχθές ήταν εγκληματικο.
Προς τον Χάτσι είχε πάσα ή ήταν πιο πίσω ο μικρός;renegade έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 00:49 Σε αυτήν την πάσα που δέχτηκε αποκλείεται
- ΑποστόληςΑ
Ο δε τερματοφύλακάς τους είχε διαβάσει τη φάση και ετοιμαζόταν να πλονζάρει προς τα εκεί που τελικά πήγε η μπάλα.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- giapas, geobila
Και ο γερεμεγιεφ είχε επιλογή να τη γυρίσει στο καπάκι στο χατσιδη. Οκ θα ήταν δύσκολη πάσα
Δυστυχώς η αρχική πάσα του Ντελια δε του άφησε πολλές επιλογές,είναι γεγονός
Δυστυχώς η αρχική πάσα του Ντελια δε του άφησε πολλές επιλογές,είναι γεγονός
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Νομίζω τα ζυγίζεις εκεί και δίνεις στον παίκτη με το καλύτερο τελείωμα και την μεγαλύτερη ψυχραιμία. Μπορούσε στον Χατσίδη στην αρχή της φάσης που ερχόταν με φόρα από πίσω, αλλά τον είδε κι αποφάσισε να μην τον παίξει. Ίσως κάτι ήξερε, ίσως έκανε λάθος. Πάντως για τον Γερεμέγεφ ήταν δύσκολο, έκανε ότι καλύτερο γινόταν από πλευράς επιλογής κι εκτέλεσης, απλά παίζει κι ο Λαφόντ στο ματς. Αν γινόταν 3 φορές αυτή η φάση, την μια τουλάχιστον θα το βάζαμε. Αυτό είναι και το πρόβλημα, ότι εδώ και μήνες τέτοιες φάσεις βγάζουμε 1-2 φορές ανά αγώνα, όχι ότι κάποιες φορές τις χάνουμε.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
Θυμάμαι μια φάση που έγιναν όλα σωστά έγινε η τελική πάσα λίγο έξω από την περιοχή και ο Οζντόεφ αντί να σουτάρει, έβγαλε 2-3 συμπαίκτες τους οφσάιτ. Αργότερα έκανε ένα σουτ δίχως ισοροπία, προς το τέλος, από χειρότερη θέση και προϋποθέσεις ενώ είχε εύκολη πάσα στον Ντέλια στην περιοχή του πέναλτι. Γενικά οι αποφάσεις τους θα ήταν πιο πετυχημένες αν ήταν με το κέρμα, παρά αυτές που πήρανε στο χόρτο.hawklord έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 00:59 Είχες απέναντι σου τον πιο ασταθή τερματοφύλακα της χρονιάς και δεν του έκανες ούτε ένα σουτ από μακριά κυρίως. Εχεις τον πιο ανακατωσούρα παίκτη και δεν μπαίνει να πάρει πέναλτι (με ντρίπλα μέσα στην περιοχή). Και αν στο δεύτερο έχουμε κάνει προόδους το πρώτο προχθές ήταν εγκληματικο.
-
PAOK DreXleR
Όπως τα λες για τη συγκεκριμένη φάση με Όζ & 65, καλύτερες προϋποθέσεις για μια εκτέλεση στην άλλη γωνία, 1-0 μπροστά στην 4, ΤΕΛΟΣ κ 3β. στο σακούλι, έστω με μια εμφάνιση που δεν έτρωγε σίδερα.
Step by step & πάμε παρακάτω. Πάντως η χάρτινη, πραγματικό φαβορί με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, δεν τη λες σε κανένα από τα 5 ματς που απομένουν, γνώμη μου.
Step by step & πάμε παρακάτω. Πάντως η χάρτινη, πραγματικό φαβορί με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, δεν τη λες σε κανένα από τα 5 ματς που απομένουν, γνώμη μου.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- navigator11, Andrew R
- PAOKevolution
Ήθελα να επισημάνω κάτι λίγο, διαφορετικό με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ξέρω τα έχουμε ξαναπει. Αξίζει μια αναφορά ακόμα. Ο ΠΑΟΚ μας λοιπόν, πριν ξεκινήσουν τα play off ήξερε ότι έχει 3 ματς στην Τούμπα. Το γήπεδο ΕΠΡΕΠΕ να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Να είναι όπως το τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό στη φιέστα. Να μη φαίνονται οι σκαλιά. Ρε μ@λ@κες! Χορτάσατε τίτλους; Χορτάσατε επιτυχίες;
Ψάχνετε να βρείτε τη φλόγα στα μάτια των παικτών. Στου κόσμου τη βλέπετε; Βλέπετε ο κόσμος να είναι στις επάλξεις; Βλέπετε να έχουμε (ναι θα μας συγκρίνω) τη φλόγα που έχουν τα χαρτιά;
Χέστηκα αν ζουν στο συνεφφάκι τους αυτοί. Έχουν πάθος, τρέλα για τον τίτλο. Εμείς περιμένουμε την ομάδα να μας τραβήξει. Ο κόσμος που ασκεί τέτοια υπερβολική κριτική σε οτιδήποτε εντός του αγωνιστικού, θα εμφανιστεί ποτέ να ενισχύσει την ομάδα;
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται η Τούμπα με 3(!) ματς να μην είναι πίτα γεμάτη.
Εγώ λέω να αφήσουμε την ομάδα ήσυχη να δημιουργεί γιατί ό,τι κάνει το κάνει ΜΟΝΗ της, και να πάμε να κοιταχτούμε στον καθρέπτη ως φίλαθλοι της ομάδας.
Έχω τρομερή απογοήτευση με τον κόσμο μας. Άλλαξε το DNA μας κι ας το παίζουμε brutal.
Λοιπόν, ή ο κόσμος δίνει το παρών σε ΚΑΘΕ ματς (2 μείνανε) ή ας καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του και τον καναπέ να βλέπει τον τραγουδοποιό κλόουν να σηκώνει την κούπα. Μην κλαίτε για κανέναν Μπάμπα, για κανέναν Γερεμέγιεγ κ.ο.κ. Για τα οπαδικά μας χάλια να κλαίτε που γίναμε ντίβες.
Ψάχνετε να βρείτε τη φλόγα στα μάτια των παικτών. Στου κόσμου τη βλέπετε; Βλέπετε ο κόσμος να είναι στις επάλξεις; Βλέπετε να έχουμε (ναι θα μας συγκρίνω) τη φλόγα που έχουν τα χαρτιά;
Χέστηκα αν ζουν στο συνεφφάκι τους αυτοί. Έχουν πάθος, τρέλα για τον τίτλο. Εμείς περιμένουμε την ομάδα να μας τραβήξει. Ο κόσμος που ασκεί τέτοια υπερβολική κριτική σε οτιδήποτε εντός του αγωνιστικού, θα εμφανιστεί ποτέ να ενισχύσει την ομάδα;
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται η Τούμπα με 3(!) ματς να μην είναι πίτα γεμάτη.
Εγώ λέω να αφήσουμε την ομάδα ήσυχη να δημιουργεί γιατί ό,τι κάνει το κάνει ΜΟΝΗ της, και να πάμε να κοιταχτούμε στον καθρέπτη ως φίλαθλοι της ομάδας.
Έχω τρομερή απογοήτευση με τον κόσμο μας. Άλλαξε το DNA μας κι ας το παίζουμε brutal.
Λοιπόν, ή ο κόσμος δίνει το παρών σε ΚΑΘΕ ματς (2 μείνανε) ή ας καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του και τον καναπέ να βλέπει τον τραγουδοποιό κλόουν να σηκώνει την κούπα. Μην κλαίτε για κανέναν Μπάμπα, για κανέναν Γερεμέγιεγ κ.ο.κ. Για τα οπαδικά μας χάλια να κλαίτε που γίναμε ντίβες.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 5):
- hawklord, Vet_eranos, aivas19, Baldur, Apil44