ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ξανά είδα τη φάση του Ντελια.
3 με 1 ,βέβαια σε συνθήκες πίεσης γιατί τους κυνηγούσαν.
Δε γίνεται γαμω τη καταδίκη μου να τα χάνεις αυτά σε πλέι οφ. Και οι πουτανας γιοι με μια τελική στο τέρμα να βάζουν γκολ.
Δε γίνεται γαμω το πάτο τους
3 με 1 ,βέβαια σε συνθήκες πίεσης γιατί τους κυνηγούσαν.
Δε γίνεται γαμω τη καταδίκη μου να τα χάνεις αυτά σε πλέι οφ. Και οι πουτανας γιοι με μια τελική στο τέρμα να βάζουν γκολ.
Δε γίνεται γαμω το πάτο τους
Και γλιστρώντας..
Έχω καταλήξει από το παιχνίδι με τον Άγιαξ και μετά πως είναι προτιμότερο για την ομάδα μας μια επίθεση 2 απέναντι σε 3 παρά 3 με 1 ή 3 με 2.Δε γίνεται ... να τα χάνεις αυτά σε πλέι οφ
Κάτι μαγικό γίνεται στο τέλος.
- navigator11
Μια νίκη μας σε 13 μέρες θα οδηγήσει στο καφέτιασμα των σωβράκων των σερβιετών. Θα έχουν να παίξουν με το ... πλεονέκτημα των 2 θετικών για αυτούς αποτελεσμάτων; Ουδέν θέμα, κατά τη γνώμη μου. Αν κατορθώσουμε απέναντι σε ομάδα, που μέχρι Παρασκευή ξημερώματα θα παίζει παιχνίδι που, λογικά, θα έχει στοιχειώδη ένταση και κούραση, να παίξουμε πιο άοσμα και με λιγότερη ενέργεια, ακόμα και δίχως καμία επιστροφή από το μέτωπο των τραυματιών, μετά από μόλις 2 μέρες, ε, ας το αφήσουμε για φέτος.
Και μεις βέβαια μια τελική είχαμε στο τέρμα.
Και όχι δεν ήταν τόσο ανεπανάληπτη ευκαιρία. Η πάσα του ντελια ουσιαστικά ανάγκασε τον γερεμεγεφ να το κάνει με την μια από το ύψος της περιοχής.
Αν ήταν πιο προωθημένη εντός περιοχής ίσως είχε διαφορετική κατάληξη. Αλλά ο ντελιας έκανε υπερπροσπάθεια για να κρατηθεί και να μην πέσει

Και όχι δεν ήταν τόσο ανεπανάληπτη ευκαιρία. Η πάσα του ντελια ουσιαστικά ανάγκασε τον γερεμεγεφ να το κάνει με την μια από το ύψος της περιοχής.
Αν ήταν πιο προωθημένη εντός περιοχής ίσως είχε διαφορετική κατάληξη. Αλλά ο ντελιας έκανε υπερπροσπάθεια για να κρατηθεί και να μην πέσει

Εννοείται πως η κατάληξη της φάσης δεν ήταν εύκολη. Γι' αυτό δε μιλησα για το τι έχασε ο Γερεμεγιεφ αλλά μίλησα μόνο για το 3 με 1.renegade έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 23:38 Και μεις βέβαια μια τελική είχαμε στο τέρμα.
Η αλήθεια είναι πως από τον εκνευρισμό μου εκεινη τη στιγμη δεν έχω δει ριπλέι να δω αν υπήρχε άλλη επιλογή από τον Ντέλια είτε πλευράς είτε χρονικά είτε σε μήκος πάσας. Έχει κάτσει έτσι η φάση που και οι 2 ακριανοι (Γερε - Χατσι) έχουν καλό πόδι το εσωτερικό τους και τρέχουν τόσο κλειστά στον Ντέλια που ήταν δύσκολο να πουμε ποια θα ήταν η σωστή επιλογή.
Να την πάρει και να πλησιάσει λίγο μπορούσε ο Γερε; Γιατί ο Λαφον έχει μείνει μέσα.
Καλα μεταξυ μας παιδια ενας πιο ποιοτικος παιχτης απο τον γιερεμεγιεφ θα χε μπει με την μπαλα στο τερμα.
Σε αυτήν την πάσα που δέχτηκε αποκλείεται
Οποιαδήποτε προσπάθεια δεύτερης επαφής θα τον έκοβε ο ινγκασον.... εκτός αν μιλάμε για τον Κέιν
Οποιαδήποτε προσπάθεια δεύτερης επαφής θα τον έκοβε ο ινγκασον.... εκτός αν μιλάμε για τον Κέιν
Είχες απέναντι σου τον πιο ασταθή τερματοφύλακα της χρονιάς και δεν του έκανες ούτε ένα σουτ από μακριά κυρίως. Εχεις τον πιο ανακατωσούρα παίκτη και δεν μπαίνει να πάρει πέναλτι (με ντρίπλα μέσα στην περιοχή). Και αν στο δεύτερο έχουμε κάνει προόδους το πρώτο προχθές ήταν εγκληματικο.
Προς τον Χάτσι είχε πάσα ή ήταν πιο πίσω ο μικρός;renegade έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 00:49 Σε αυτήν την πάσα που δέχτηκε αποκλείεται