Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 06:38 Να φας τέτοιο τρύπημα από Μάκη και να μην την ψιλιαστεις; Ανακοίνωση για διαιτησία ενώ έχεις δώσει τα πάντα για να αλλάξεις την επο; Ιβαν χθες στην τούμπα έτρωγαν ξύλο οι παίκτες σου μπροστά στην πολωνή καριολα και έκανε τον αοματο. Δεν σου μιλάω για παίκτες. Καθώς το -10 με τραυματίες δεν είναι κάτι που θα άντεχε κάποια άλλη ομάδα. Αλλά τον βιασμό μέσα στην τούμπα σε τόσο δύσκολη χρονιά συναισθηματικά δεν το δέχομαι ρε φίλε.!δεν ξέρω πως. Γύρνα το! Σφάξε τους! Δε με νοιάζει!!
Το μεταφερω εδω απο του Σου να μη βγαινουμε off
Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 16:39 Δεν σου κρύβω ότι χθες όταν ξεκίνησαν τα πρώτα περίεργα λέω στον διπλανό, ρε μλκ δε γίνεται να τον στήσει ο Μάκης. Ειδικά σε χρόνια με πόλεμο από τον Ιούνιο, με θανατικά με τραυματισμούς. Στην τελική στα 100 του ΠΑΟΚ που είπε την κόρη του ότι ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ. Ε μαλακα ήταν πολύ ξεδιάντροπο. Είνα τελείως ανήθικο. Και μιλάμε για ΠΑΟΚ που δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Που έφερε βαρ ξένους διάτητες. Ε φτάνει ρε μαλακα μου
Κι εγω αυτο θα λεγα, δε γινεται αλλα επειδη πολλα εγιναν και φετος μηπως
κανει καποιος αλλος παιχνιδι ?Ποιος αλλος εχει συμφερον? Κι απ τους δυο αμεσα ενδιαφερόμενους ποιος εχει τη δυναμη σε ανωτερο επιπεδο απ τη λιγκα
να επηρεασει διαιτητες?Διεθνεις διαιτητες....
San4

Δημοσίευση από San4 »

geobila έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 08:49 για τους μισους η λυση ειναι αλλαγη διοικησης με προπονητη Ραζβαν

για τους αλλους μισους λογικα αλλαγη Ραζβαν με διοικηση Ιβαν

Και τα 2 μαζι δεν προκειται να αποδωσουν καρπους ξανα
Δεν ξερω αν ειναι η δικη σου γνωμη, αν θεωρεις οτι αυτος ειναι ενας κοινος τοπος, αλλα, παρα τα σκαμπανεβασματα, ο ΠΑΟΚ ακολουθει εναν διαρκως ανηφορικο δρομο. Ο ΠΑΟΚ αποδιδει. Ενδεχομενως οχι αρκετα καλα για να παρει πρωταθλημα απλα. Ολοι κανουν τα λαθη τους , αλλ ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το πρωταθλητης ολα ειναι τελεια, δευτερος ειναι ολα μαυρα.
These users thanked the author San4 for the post:
horkokos4
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ε όχι ρε κατ να χαρείς.
Μη γράφεις κι εσύ ψεκασμενες θεωρίες.

Μη γράψουμε μια μια τις φάσεις.

Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Δεν έχω εξήγηση, αλλά δεν υπάρχει και κάποια γιατρειά.

Πως γίνεται στα χρόνια του Ιβάν το σκορ με την Κουλά να είναι 2-3 , δε το ξέρω. Επί Μελισσάνιδη να το καταλάβω, είχες απέναντι σου παραγοντικό μέγεθος. Το να μπει ο κλόουν και να σου πάρει πρωτάθλημα με μακραν χειρότερη ομάδα, είναι πολύ βαρυ ακόμα και για τη τυχαιότητα που συνοδεύει πάντα το ποδόσφαιρο.

Να το χάσεις από το γαυρο φέτος να το καταλάβω. Ομάδα τσουλου ήταν, ξεφουσκωσε και ξεζουμιστηκαν οι παικτες του.
Αλλά να το χάσεις από τους κοκοπικους της Δεκελείας με οδηγο το τροβαδουρο της αγαπης είναι η μεγαλύτερη σφαλιάρα στον οργανισμό από το 2018 και μετά .
Οι γιαννακοπουλοι έκαναν τόσα χρόνια να το σηκώσουν, Αγγελόπουλοι το ίδιο, Ιβάν το ίδιο . Μόνο το κήτος το πήρε απευθείας που είχε πιάσει και τα σημαιάκια. Το να σηκώσει πρωτάθλημα ο κλόουν με χειρότερη ομάδα είναι κάτι που πρώτα από όλα βαραίνει την ιδιοκτησία
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
Montrealiotis, tsou
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Μάκης πούλησε τον Ιβαν και μάλιστα τόσο σύντομα…
Η ανακοίνωση όμως προβληματίζει…
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

giapas έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 22:56 Ε όχι ρε κατ να χαρείς.
Μη γράφεις κι εσύ ψεκασμενες θεωρίες.

Μη γράψουμε μια μια τις φάσεις.

Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Δεν έχω εξήγηση, αλλά δεν υπάρχει και κάποια γιατρειά.

Πως γίνεται στα χρόνια του Ιβάν το σκορ με την Κουλά να είναι 2-3 , δε το ξέρω. Επί Μελισσάνιδη να το καταλάβω, είχες απέναντι σου παραγοντικό μέγεθος. Το να μπει ο κλόουν και να σου πάρει πρωτάθλημα με μακραν χειρότερη ομάδα, είναι πολύ βαρυ ακόμα και για τη τυχαιότητα που συνοδεύει πάντα το ποδόσφαιρο.

Να το χάσεις από το γαυρο φέτος να το καταλάβω. Ομάδα τσουλου ήταν, ξεφουσκωσε και ξεζουμιστηκαν οι παικτες του.
Αλλά να το χάσεις από τους κοκοπικους της Δεκελείας με οδηγο το τροβαδουρο της αγαπης είναι η μεγαλύτερη σφαλιάρα στον οργανισμό από το 2018 και μετά .
Οι γιαννακοπουλοι έκαναν τόσα χρόνια να το σηκώσουν, Αγγελόπουλοι το ίδιο, Ιβάν το ίδιο . Μόνο το κήτος το πήρε απευθείας που είχε πιάσει και τα σημαιάκια. Το να σηκώσει πρωτάθλημα ο κλόουν με χειρότερη ομάδα είναι κάτι που πρώτα από όλα βαραίνει την ιδιοκτησία
Λέξη προς λέξη.
Δν μπορώ και δν θα μπορέσω να το χωνέψω με τπτ ότι ο κλόουν τροβαδουρος χωρίς να έχει ιδέα από μπάλα με γραφικοτητες τύπου Βέγκα παίρνει πρωτάθλημα πριν καν κλείσει 2 χρόνια στην κούλα.

Πέρα από το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο βαλκανοχώρι μας αυτό δείχνει τις παθογένειες και τις κωλυσιεργιες των λοιπών μέσα στους οποίους και ο Ιβάν...δεν χωνεύεται
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η μία ανάγνωση είναι αυτή. Ότι ο τραχανοπλάγιας ο τροβαδουρος φλερτάρει με το πρωτάθλημα από τη δεύτερη μόλις χρονιά.
Η άλλη ανάγνωση είναι, ότι για να έχει αυτός ο σκραπας αυτήν την ευκαιρία/δυνατότητα, ο Ιβάν με τεράστιο κόστος διέλυσε μια παράγκα 30 χρόνων,για να μπαίνουν όλες οι ομάδες στην ίδια αφετηρία και με τις ίδιες πιθανότητες ώστε στο τέλος να το κερδίζει ο πιο ικανός ή ακόμα και ο πιο τυχερός
These users thanked the author renegade for the post:
geobila
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

tsou έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 00:30 ...
Δν μπορώ και δν θα μπορέσω να το χωνέψω με τπτ ότι ο κλόουν τροβαδουρος χωρίς να έχει ιδέα από μπάλα με γραφικοτητες τύπου Βέγκα παίρνει πρωτάθλημα πριν καν κλείσει 2 χρόνια στην κούλα.
...
Δεν έχω εικόνα εξωτερικό. Παιδιά που ζουν εκτός Ελλάδας ας πουν τη γνώμη τους.
Όταν μια ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα, θεωρούν και σε άλλες χώρες πως το κατέκτησε ο πρόεδρος;
Γιατί δλδ το πρωτάθλημα το παίρνει ο ιδιοκτήτης της άεκ και όχι ο προπονητής με τους παίκτες;
Ο πρόεδρος δεν ήταν ο ίδιος πέρυσι όταν η ομάδα έτρωγε τις εξάρες και τα ντόρτια; Πέρυσι έδωσε πιο πολλά λεφτά. Μήπως οι περυσινοί υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος ήταν κατώτεροι των προσδοκιών και άρα είχε ανάλογη πορεία η ομάδα; Μήπως ο φετινός προπονητής έχει σουλουπώσει την ομάδα και πρέπει να καρπωθεί την επιτυχία;

Θεωρώ εντελώς εσφαλμένη την ελληνική λογική, σε ένα πρωτάθλημα που πλέον κρίνεται σε μεγάλο βαθμό εντός των τεσσάρων γραμμών, να βγαίνουν εκτός κάδρου τα προπονητικά επιτελεία και οι παίκτες.

Και να νομίζουμε έτσι πως τα πρωταθλήματα τα παίρνουν μόνο στιχουργοί και τραγουδιστές.
Για προηγούμενες δεκαετίες μπορούμε να πούμε πολλά καθώς πρωτάθλημα μπορούσε να πάρει και ο Κόλλιας.
Τώρα όμως είναι μεγάλη αδικία να μην αναγνωρίζεται η δουλειά ανθρώπων όπως ο Ράσβαν, ο Μέντι, ο Νίκολιτς, ο Μάρτινς.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
Maurice_Escargot, aivas19
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Να μην ξεχνάμε και τα κοράκια που βοήθησαν το κάρο στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές του ποκ.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Ο ΠΑΟΚ έδωσε αγώνα για να επέλθει ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μπορεί να το παίρνει αυτός που το αξίζει στο γήπεδο μεταξύ τεσσάρων που έχουν επενδύσει πάνω κάτω τα ίδια, αλλά κακώς από ότι φαίνεται, γιατί για μας φαίνεται δείγμα ανικανότητας ο χ ηλιόπουλος να παίρνει το πρωτάθλημα το 2026 πιο γρήγορα απόότι ο ιβαν το 2012.

Ναι οι πρακτικές της αεκ πλέον είναι πλέον επικοινωνιακά αηδιαστικές, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι αγωνιστικά πεντακάθαρα εκεί που εινα παρότι η ομάδα με το χαμηλότερο ταβάνι από τις τρεις.
These users thanked the author San4 for the post (total 2):
nunies4, aivas19
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μια αλλη αναγνωση βεβαια ειναι οτι αυτος ο γραφικος τυπος (που ειναι 100%) μαθαινει γρηγορα.
Οταν εφαγε τα μουτρα του περυσι με Λαμελες, Μαρσιαλ κλπ κλπ δεν κλειστηκε στο καβουκι του και ειπε "απο εδω και στο εξης τις μεταγραφες θα τις κανω εγω γιατι με τρωτε και δεν εμπιστευομαι κανεναν".
Αλλαξε τεχνικο διευθυντη ψαχνοντας να βρει εναν καλυτερο και ακολουθησε τις οδηγιες του καλυτερου τεχνικου διευθυντη στο χτισιμο της ομαδας του. Ακομα και η επιλογη Νικολιτς δεν ηταν ευκολη επιλογη σε ενα καλοκαιρι που ο κοσμος ηταν στα καγκελα.
Οποτε ναι..γραφικος 100% αλλα ακολουθει εναν σωστο ποδοσφαιρικα τροπο. Οχι εγγυηση για επιτυχια αλλα σωστο.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Γερασίμου
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τη πατε τη κουβέντα σε αφελή μονοπάτια. Εγώ δεν αναρωτήθηκα πως ανέχεσαι εξωαγωνιστικα να το πάρει ο βενγκα.
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο generational
Την εποχή που έχεις πλειάδα παικτών από ακαδημίες

Κι όλα αυτά ταυτόχρονα με τον αντίπαλο που πέρυσι τέτοιο καιρό έκανε το 0/6 και ήταν στο μηδέν.

Πως ανέχεσαι να ψάχνεις για επιθετικό και το καλοκαίρι να παίρνει ο άλλος αυτόν που εσύ χαρακτηρίζεις μη ρεαλιστική περίπτωση. Τα ίδια το χειμώνα, ο άλλος βάζει 5 χαρτιά για 30χρονο κι εσύ 200 χιλιάρικα.

Αν παλεψες με θεούς και δαίμονες για να σε πιάνει κοτσο ο πρωτοεμφανιζομενος κλόουν, ε είναι θέμα για προβληματισμό κι όχι για αποθέωση που δημιούργησες τις συνθήκες των ίσων ευκαιριών
These users thanked the author giapas for the post (total 3):
st4this, Γερασίμου, sn0ufel4
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε μιλάμε να το χάσεις από το κήτος που πλέον ως ποδοσφαιρικό μέγεθος, μέσω των ομάδων που διαθέτει, έχει 5 φορές παραπάνω εφόδια. Που πήρε φέτος μόνο 60 χαρτιά από το τσουλου.

Το μόνο συγκριτικό πλεονέκτημα του Βενγκα ήταν ο κόσμος τους,που σε επίπεδο στήριξης της ομάδας τους είναι πολύ μπροστά μας.

Εδώ ο Αλαφουζος έχει βάλει άπειρα λεφτα και δεν έχει πάρει τίποτα κι ο οδηγός του φιέστα στο παίρνει με Πήλιο, ροτα και πενραις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 08:22 Μια αλλη αναγνωση βεβαια ειναι οτι αυτος ο γραφικος τυπος (που ειναι 100%) μαθαινει γρηγορα.
Οταν εφαγε τα μουτρα του περυσι με Λαμελες, Μαρσιαλ κλπ κλπ δεν κλειστηκε στο καβουκι του και ειπε "απο εδω και στο εξης τις μεταγραφες θα τις κανω εγω γιατι με τρωτε και δεν εμπιστευομαι κανεναν".
Αλλαξε τεχνικο διευθυντη ψαχνοντας να βρει εναν καλυτερο και ακολουθησε τις οδηγιες του καλυτερου τεχνικου διευθυντη στο χτισιμο της ομαδας του. Ακομα και η επιλογη Νικολιτς δεν ηταν ευκολη επιλογη σε ενα καλοκαιρι που ο κοσμος ηταν στα καγκελα.
Οποτε ναι..γραφικος 100% αλλα ακολουθει εναν σωστο ποδοσφαιρικα τροπο. Οχι εγγυηση για επιτυχια αλλα σωστο.
Η κίνηση που έκανε και άλλαξε τα πάντα ήταν ο λισανδρου...που φυσικά τον άφησε να κάνει κουμάντο και δεν τον είχε γλάστρα.
Βέβαια για να είναι σήμερα εδώ η Κούλα τεράστιο ρόλο έπαιξε ο παράγοντας τύχη που όσο ακόμα ψαχνότανε δεν άφησε πουθενά βαθμούς πέρα από τα ντέρμπι. Αυτό την βοήθησε να παραμείνει στο παιχνίδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 07 Απρ 2026, 09:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ολες οι λογικες εχουν βαση. Μπορει ο Ιβαν να εχει πει, φτανει οσα εδωσα, ας αυγατισει και η ομαδα. Δικα του λεφτα ειναι. Αν ο τροβαδουρος τα σκορπαει ειναι δικαιωμα του αλλα οχι υποχρεωση να το κανει και ο Ιβαν. Οπως κι εμεις μπορει να λεμε πως ηταν εμφανη τα σημαδια και οι τρυπες που επρεπε να κλειστουν τον Γεναρη αλλα η κανουλα δεν ανοιξε. Δεν μπορουμε να απαιτουμε απο τον αλλον να βαλει το χερι πιο βαθια στην τσεπη απο οσο ηδη βαζει. Ως οπαδοι μπορουμε να ζηταμε αλλα οχι να απαιτουμε. Το ιδιο ισχυει και για τη νοοτροπια του. Χιλιες φορες εχω κραξει την "ΠΑΕ" (με εισαγωγικα γιατι του Ιβαν εντολες ακολουθει οπως και η Γκοντσαρεβα) για τον λανθασμενο τροπο που προστατευει ή δεν προστατευει την ομαδα. Εγω μπορω να θεωρω εγκληματικο να μη μιλας και να χτιζεται η εικονα του ευνοημενου απο τους απεναντι (ποσω μαλλον οταν θυμασαι να διαμαρτυρηθεις στο παρα ενα) αλλα και εδω το μαχαιρι και το καρπουζι ειναι στα χερια του.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 08:53 Τη πατε τη κουβέντα σε αφελή μονοπάτια. Εγώ δεν αναρωτήθηκα πως ανέχεσαι εξωαγωνιστικα να το πάρει ο βενγκα.
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο generational
Την εποχή που έχεις πλειάδα παικτών από ακαδημίες

Κι όλα αυτά ταυτόχρονα με τον αντίπαλο που πέρυσι τέτοιο καιρό έκανε το 0/6 και ήταν στο μηδέν.

Πως ανέχεσαι να ψάχνεις για επιθετικό και το καλοκαίρι να παίρνει ο άλλος αυτόν που εσύ χαρακτηρίζεις μη ρεαλιστική περίπτωση. Τα ίδια το χειμώνα, ο άλλος βάζει 5 χαρτιά για 30χρονο κι εσύ 200 χιλιάρικα.

Αν παλεψες με θεούς και δαίμονες για να σε πιάνει κοτσο ο πρωτοεμφανιζομενος κλόουν, ε είναι θέμα για προβληματισμό κι όχι για αποθέωση που δημιούργησες τις συνθήκες των ίσων ευκαιριών
Θα το δείξει η ιστορία, αλλά 15 χρόνια μετά, η ομάδα που έχει φτιάξει ο Ιβάν, κάθε πενταετία είναι και καλύτερη. Δες που είμασταν το '12, το '17, το '22 και το '26. Σταθερά, αργά για μένα, αλλά σίγουρα πιο sustainable από τα πυροτεχνήματα του Βένγκα. Για πόσα χρόνια θα μπορεί αυτή η ΑΕΚ να φέρνει παίκτες σαν τον Γιόβιτς πριν ξανά βρεθεί στα χωράφια;

Είναι κάπως σαν να σου λένε τα παιδιά σου, γιατί εμείς φοράμε ρούχα χωρίς όνομα και πάμε στο εμπορικό με το νισάν, ενώ ο γείτονας που έχει λιγότερα λεφτά, πάει με την μερσεντές και ψωνίζει μάρκες. Κι η απάντηση είναι γιατί εσύ επενδύεις ότι δεν ξοδεύεις, ενώ ο γείτονας μαξάρει τις πιστωτικές και τρώει σε μαλακίες ότι έρχεται στο χέρι του.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως -ειδικά φέτος και ειδικά τον Ιανουάριο- θα έπρεπε να έχει κάνει παραπάνω. Θες τα 100; Θες το φιάσκο που πήγε να δώσει τον Ντέλια ψίχουλα; Θες το ότι η ομάδα έσπερνε μέχρι τον Ιανουάριο και με λίγη βοήθεια θα το κλείδωνε;

Είναι να απορείς πως η ομάδα δεν έκανε το κάτι παραπάνω τον χειμώνα, όπως πχ το 2019, για να χτίσει πάνω στην επιτυχία του πρώτου μισού. Δεν ήθελε πολλά, έναν φορ κανονικό αντί του Γιερεμεγιεφ από τα αζήτητα των πράσινων αποτυχημένων, έναν μεσοεπιθετικό δεδομένου ότι ο Ιβανούσετς δεν υπολογίζεται, έναν χάφ με δυνατότητα να γίνει μετρονόμος μέσα στο παιχνίδι και ένα αριστερό μπακ να συμπληρώσει τον Μπάμπα.

Και πήγαμε και δώσαμε 3 εκατομμύρια (!!) για τον Σάντσεζ που του έφαγε την θέση στα πλέι οφ ο τελειωμένος από την ομάδα Σάστρε.

Για εμένα φέτος, πρώτα φταίει ο Ιβάν για την διαχείριση (και όχι για τα χρήματα), μετά όποιος έκανε τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τέλος ο Ράζβαν με την ιεραρχία του (η οποία βέβαια 2 χρόνια πριν κατάφερε το απίθανο).

Αυτό που πονάει είναι ότι το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ενώ μπορούσαμε με λίγη παραπάνω προσπάθεια να το κλειδώσουμε.
These users thanked the author gika for the post:
Γερασίμου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”