Το μεταφερω εδω απο του Σου να μη βγαινουμε offTaseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 06:38 Να φας τέτοιο τρύπημα από Μάκη και να μην την ψιλιαστεις; Ανακοίνωση για διαιτησία ενώ έχεις δώσει τα πάντα για να αλλάξεις την επο; Ιβαν χθες στην τούμπα έτρωγαν ξύλο οι παίκτες σου μπροστά στην πολωνή καριολα και έκανε τον αοματο. Δεν σου μιλάω για παίκτες. Καθώς το -10 με τραυματίες δεν είναι κάτι που θα άντεχε κάποια άλλη ομάδα. Αλλά τον βιασμό μέσα στην τούμπα σε τόσο δύσκολη χρονιά συναισθηματικά δεν το δέχομαι ρε φίλε.!δεν ξέρω πως. Γύρνα το! Σφάξε τους! Δε με νοιάζει!!
Κι εγω αυτο θα λεγα, δε γινεται αλλα επειδη πολλα εγιναν και φετος μηπωςTaseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 16:39 Δεν σου κρύβω ότι χθες όταν ξεκίνησαν τα πρώτα περίεργα λέω στον διπλανό, ρε μλκ δε γίνεται να τον στήσει ο Μάκης. Ειδικά σε χρόνια με πόλεμο από τον Ιούνιο, με θανατικά με τραυματισμούς. Στην τελική στα 100 του ΠΑΟΚ που είπε την κόρη του ότι ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ. Ε μαλακα ήταν πολύ ξεδιάντροπο. Είνα τελείως ανήθικο. Και μιλάμε για ΠΑΟΚ που δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Που έφερε βαρ ξένους διάτητες. Ε φτάνει ρε μαλακα μου
κανει καποιος αλλος παιχνιδι ?Ποιος αλλος εχει συμφερον? Κι απ τους δυο αμεσα ενδιαφερόμενους ποιος εχει τη δυναμη σε ανωτερο επιπεδο απ τη λιγκα
να επηρεασει διαιτητες?Διεθνεις διαιτητες....