Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Τι στο καλό έχει κάνει ο Καμαρά φέτος που δεν μπορεί να κάνει ο Μπιάνκο; Παίκτης Καμαρά δεν πρέπει να υπάρξει στα πλέι-οφ μετά από αυτά που έκανε σήμερα. Όσο για Ντεσπότοφ, την θέση του έχει πάρει σωστά στην ιεραρχία ο Χατσίδης και στο κάτω-κάτω έβγαλε και μια καλή έντρα σήμερα που αχρήστευσε ο Καμαρά.
Η κακή προετοιμασία και η έλλειψη λύσσας για το Πρωτάθλημα χαρακτηρίζει τον δημιουργό αυτής της ομάδας, για αυτό και οι παίχτες εμφανίζονται σαν ντίβες στα μικρά παιχνίδια. Χάσαμε το Πρωτάθλημα σε Βόλο, Λάρισα, Τρίπολη και Περιστέρι. Θα μας μείνει το καλό ποδόσφαιρο όταν είμασταν πλήρεις και ίσως και ένα κύπελλο, αν θέλουν πιο πολύ από τον ΟΦΗ να το πάρουν!
Πολυ αργή ένταξη όσων τραυματίστηκαν. Σαν να γύρισαν διαφορετικοί παίχτες.
Τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν τα ματς που δεν είσαι καλός, δε θυμάμαι πολλά να έχουμε κερδίσει όντας μέτριοι..
Δυστυχώς πάμε για 4 νίκες πλέον στα play off.
Τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν τα ματς που δεν είσαι καλός, δε θυμάμαι πολλά να έχουμε κερδίσει όντας μέτριοι..
Δυστυχώς πάμε για 4 νίκες πλέον στα play off.
Πρόπερσι ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πρωτάθλημα με κοντό ρόστερ με ταυτόχρονη πορεία στην ευρώπη και το κύπελλο με ελάχιστους τραυματισμούς. Εκεί μου εμπεδώθηκε το αίσθημα ότι παρά τις όποιες αγωνιστικές και διοικητικές αδυναμίες ο ΠΑΟΚ δουλεύει με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό σε επιστημονικά θέματα, όπως η αποτροπή, η διαχείριση και η αποκατάσταση τραυματισμών.
Το ίδιο συναίσθημα είχα και πέρσι πάρα τις τρανταχτές αγωνιστικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ.
Φέτος, με όλη αυτήν την μυστικοπάθεια και την τελική έκβαση των τραυματισμών μου δημιουργούνται αρκετά αρνητικά συναισθήματα και σκέφτομαι ότι αν κάτι ανάλογο συνέβαινε σε κάποιον εκ των τριών του ΠΑΟΚ θα τους πίστωνα από ερασιτεχνισμό έως τσαρλατανισμό . Ακούμε για παίχτες που θα γυρίσουν σε 3 μέρες και γυρνάν σε ένα μήνα, έχουμε υποτροπές σε θλάσεις σε παίχτες που δεν είναι καν στο βασικό κλειστό ροτεισιον, ακούμε για μια εξαρχής «άγραφη» διαχείριση ενός υποτιθέμενα μικρού τραυματισμού του χωρίς αμφιβολία πλέον πιο κομβικού μας παίχτη (μειτε), για τον οποίο εμένα έντονα μου μυρίζει ότι η χρονιά τελείωσε. Ακούμε ακόμα και για παίχτες που είναι έτοιμοι να μπουν αλλά τους πάμε συντηρητικά για να είναι έτοιμοι στα πλέι οφ χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν καν 1) χάθηκαν τουλάχιστον 5 βαθμοί, δύσκολα περισσότεροι από ότι αν αυτοί οι παίχτες δεν μπαίναν απολύτως έτοιμοι στα πλέι οφ 2) οι παίχτες θέλουν χρόνο να βρουν ρυθμό.
Επειδή θα μείνω καλοπροαίρετος και θα πω ότι αποκλείεται να γίναν τσαρλατάνοι ξαφνικά στο αγωνιστικό του ΠΑΟΚ, ας αλλάξουν τροπάρι επικοινωνιακά τουλάχιστον γιατί δημιουργούν πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια.
Πλέον, ενώ πιστεύω το σενάριο ότι τους πατάμε όλους στα πλέι οφ, αρχίζω να βλέπω και το σενάριο του βατερλό αρκετά έντονα.
Το ίδιο συναίσθημα είχα και πέρσι πάρα τις τρανταχτές αγωνιστικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ.
Φέτος, με όλη αυτήν την μυστικοπάθεια και την τελική έκβαση των τραυματισμών μου δημιουργούνται αρκετά αρνητικά συναισθήματα και σκέφτομαι ότι αν κάτι ανάλογο συνέβαινε σε κάποιον εκ των τριών του ΠΑΟΚ θα τους πίστωνα από ερασιτεχνισμό έως τσαρλατανισμό . Ακούμε για παίχτες που θα γυρίσουν σε 3 μέρες και γυρνάν σε ένα μήνα, έχουμε υποτροπές σε θλάσεις σε παίχτες που δεν είναι καν στο βασικό κλειστό ροτεισιον, ακούμε για μια εξαρχής «άγραφη» διαχείριση ενός υποτιθέμενα μικρού τραυματισμού του χωρίς αμφιβολία πλέον πιο κομβικού μας παίχτη (μειτε), για τον οποίο εμένα έντονα μου μυρίζει ότι η χρονιά τελείωσε. Ακούμε ακόμα και για παίχτες που είναι έτοιμοι να μπουν αλλά τους πάμε συντηρητικά για να είναι έτοιμοι στα πλέι οφ χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν καν 1) χάθηκαν τουλάχιστον 5 βαθμοί, δύσκολα περισσότεροι από ότι αν αυτοί οι παίχτες δεν μπαίναν απολύτως έτοιμοι στα πλέι οφ 2) οι παίχτες θέλουν χρόνο να βρουν ρυθμό.
Επειδή θα μείνω καλοπροαίρετος και θα πω ότι αποκλείεται να γίναν τσαρλατάνοι ξαφνικά στο αγωνιστικό του ΠΑΟΚ, ας αλλάξουν τροπάρι επικοινωνιακά τουλάχιστον γιατί δημιουργούν πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια.
Πλέον, ενώ πιστεύω το σενάριο ότι τους πατάμε όλους στα πλέι οφ, αρχίζω να βλέπω και το σενάριο του βατερλό αρκετά έντονα.
-
George Best4
Αν χθες ηταν τελευταθα αγωνιστική και κερδιζαμε ίσως το είχε χάσει το πρωτάθλημα η Κούλα με τα 2 Χ που έφερε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ίσως να το έχανε ο γαύρος με το Χ με τη Λάρισα.Εκεινοι τι θα έλεγαν?marsantos έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:00Γιωργαρε Καλυτεροτερε ξέρεις πως είμαστε στην ίδια πλευρά του ποταμού.George Best4 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:34
Δικαιολογείται που έχασε βαθμούς σήμερα ο γαύρος? Δικαιολογούνται οι 2 γκελες της αεκ με Ατρόμητο και Βόλο?
Αυτά τα παραδείγματα σου κάνουν?
Τι πάει να πει το παράδειγμα έχει ομάδες υψηλών πρωταθλημάτων? Αναλογικά το ίδιο είναι.
Κακώς βέβαια γίνεται η κουβέντα στο τόπικ του προπονητή όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι και μετα μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα.
Αν σήμερα ήταν τελευταία αγωνιστική χωρίς πλέι οφ και χάναμε το πρωτάθλημα θα έλεγες τα ίδια πράγματα;
Κι εγώ εκνευρίστηκα και εγώ χαλαστηκα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο τι να κάνουμε?
Έχουμε όλοι καλές ημέρες στη δουλειά?
Δεν έχουμε τόσα προβλήματα τον τελευταίο καιρό? Δεν είναι επηρεασμένη η ομάδα από αυτά? Υπερπροσπάθεια κάνουμε για να βγάλουμε φάσεις και λογικό είναι γιατί ήρθαν Ζαφείρης Σάντσες Γεναρη και έγιναν βιαια βασικοί κατευθείαν επειδή δεν είχαμε εναλλακτική, ενώ κομβικοι παίχτες είναι εκτός.
Σίγουρα δεν μπήκαμε τόσο αποφασισμένοι, σίγουρα θεώρησαν ότι θα ήταν πιο εύκολο το ματς λανθασμένα, αλλά νομίζω έχετε καταλάβει ότι το τελευταίο 2μηνο βγάζουμε φάσεις με το ζόρι. Δεν έχεις την ομάδα προ 3μηνου που θα τα έπαιρνε σβηστά τα ματς ή μπορούσε να το γυρίσει. Αν στραβωσει στραβωσε τώρα και δεν γυρνάει με τίποτα. Ε σήμερα στραβωσε.
Και ο προπονητής το βλέπει αυτό, αν τρώγαμε γκολ σε κάποιο ντέρμπι πρώτοι το τελευταίο 2μηνο πιστεύεις θα το γυρίζαμε?
Εδώ με μικροτερες ομάδες και παθαίνουμε κοκομπλοκο πλέον.
Και αν βγάλεις τον Πινεδα από την ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα.
Προσπαθώ να μη κρίνω από τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει τόσα προβλήματα και έχει τρυπήσει ταβάνι για να τα καλύψει και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Φαίνεται καιρό αυτό.
Και δε θα κάνω κριτική στον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία μας, όταν βλέπω τον παγκο όταν έχει αποδείξει ότι παίρνει το 150% από τους παίχτες του, όταν τον ανύπαρκτο σαν αριστερό μπάκ Κετζιορα τον έκανε το πιο αξιόπιστο σέντερ μπάκ του πρωταθλήματος την τελευταία 3ετια, τον Μηχαηλιδη τον επανέφερε και τον εξελιξε, ο Χατσιδης δεν θα έπαιζε τόσο ώριμα τακτικά με άλλο προπονητή.
Δε μπορώ να ακούω ότι έπρεπε να είχε άλλο πλάνο και να έπαιζε διαφορετικά και οτινεχιε ευθύνες.Οταν επί 2 μήνες παίζουμε το ίδιο και δεν σχολιάζετε εδώ επειδή κούτσα στραβά παίρναμε τα αποτελέσματα.
Και ξαναλέω με τόσες απουσίες και με βίαιες προσθήκες στην 11αδα Γενάρη μήνα είναι αδύνατον να παρουσιάσεις σύνολο με αυτοματισμούς που θα διασπάσουν κλειστές αμυνες.
- navigator11
Είμαι βέβαιος ότι το χθεσινό στραπάτσο και το δεδομένο "καμτσίκωμα" και από τον Ιβάν έχουν ήδη εξασφαλίσει το ότι θα σκυλιάσετε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, στην ομάδα για να βουλώσετε στόματα. Ψυχραιμία, υπομονή και στήριξη μόνο.
-
George Best4
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ όπως είναι τώρα, Ο ΠΑΟΚ που σε 3 ματς με Θέλτα και Λάρισα είχε 1 τελική όλη κι όλη δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα? Είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με Λιλ? Η ίδια ομάδα που έπαιξε τα ντέρμπι πρώτου γύρου?marsantos έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:28Αυτό θέλω κι εγώ να θίξω rene.renegade έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:17 ...
Το πρόβλημα και κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν δεν είναι η γκελες...αλλά το πώς έρχονται αυτές. Και αυτό είναι κάτι που κάνουν κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνουν.
Το να προσπαθούμε να κρύψουμε κάποια πολύ άσχημα πράγματα πίσω από τρεις σημαντικές απουσίες , ειδικά ενώ έχουμε την τύχη για ακόμη μια φορά να προηγηθούμε, είναι τελείως άστοχο και δεν δίνει την ανάλογη βαρύτητα στο τεράστιο θέμα του προβλήματος της νοοτροπίας
Ο οσφπ σήμερα δε γκελαρε λόγω νοοτροπίας. Γκελαρε εξαιτίας των αγωνιστικών του αδυναμιών.
Η αεκ δε γκελαρε λόγω νοοτροπίας. Γκελαρε λόγω αδυναμίας να διαχειριστεί πίεση και λόγω συγκεκριμένων ατομικών χαρακτηριστικών.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα με την εικόνα και τη συμπεριφορά που είχαν παίκτες μεταξύ τους θύμισε περιόδους άλλων ετών όπου δεν υπήρχε ακόμα γκρουπ.
Δε εμάς φταίει ξεκάθαρα η νοοτροπία ενώ στους άλλους αγωνιστικά προβλήματα και πίεση. Αυτή τώρα είναι η σοβαρή σου ανάλυση...
Γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε το προφανές?
Ο πλήρης ΠΑΟΚ αποδιδει το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο από όλους.
Ο ΠΑΟΚ των τόσων απουσιών είναι προβληματικός.
Και είναι λογικό. Αν βγάλεις από την Κούλα τον Πινεδα και τον Γιοβιτς κάτω από τον Βαζελο θα τερματίζε.
Δυστυχώς πλήρη ΠΑΟΚ αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε φέτος και σε τι κατάσταση θα γυρίσουν όλοι αν γυρισουν.