6. Dejan Lovren

Απάντηση
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 7862
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Γερασίμου »

@marsantos
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου λέει πολλά. Ταχύπνοια λέγεται. Οι καρδιακοί παλμοί του εκείνη την στιγμή πρέπει να ήταν κοντά στο 150/1΄που οι αθλητές σε μια καλή κατάσταση δεν φτάνουν. Ο άνθρωπος παίζει στα όριά του και ελπίζω να μην τα έχει ξεπεράσει. Αν την στιγμή εκείνη σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορούσαμε να μετρήσουμε την αερόβια ικανότητά του, θα τον ξαναβάζαμε να παίξει στον αγώνα με τον Αστέρα αφου έτσι κι αλλοιώς χάνει την ρεβάνς. Το έγραψα άλλες μία ή δύο φορές και θα το ξαναπώ. Η Ρεάλ λόγω των πολλών μυικών τραυματισμών που είχε πέρσι, αγόρασε τις συσκευές PINTO που χρησιμοποιούνται την ώρα τις προπόνησης και δίνουν πολλά χρήσιμα στοιχεία για την κατάσταση των παικτών. Κάτι ανάλογο νομίζω προηθεύτηκε και η μπασκετική μας ομάδα. Ας το κάνει και η ποδοσφαιρική. Αν συνεχίσουμε έτσι με τους τραυματίες να επανέρχονται μετά από 4-6 εβδομάδες και τους εναπομείναντες να υπερφορτώνονται, μας βλέπω Απριλομάη με ΠΑΟΚ Α+ΠΑΟΚ Β+Κ19.
Βραχυ-μεσοπρόθεσμα προστέθηκε και ένα πρόβλημα στα σέντερ μπακ. Δεν πήραμε σέντερ μπακ αφού ο Λουτσέσκου και καλώς νομίζω είπε ότι μπορούμε να βασιστούμε στους τέσσερις ίσως και πέντε (Θυμιάνης) που έχουμε, με την αποθεραπεία του Λόβρεν τον Γενάρη. Δεν πήραμε (πολύ κακώς νομίζω) ένα αριστερό εξτρέμ, έστω και δανεικό αυτόν της Μπενφίκα για να πάρει ανάσες ο 38άρης Τάισον. Για backup του Αντρίγια έχουμε τον Ντεσπότωφ και να που κι αυτός έβγαλε νέα θλάση και πάει για τις μία-δύο τελευταίες αγωνιστικές του Μάρτη.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
marsantos, Sera4
marsantos
Δημοσιεύσεις: 4772
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από marsantos »

Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ. Ποστάρω σε διάφορα τόπικ την απάντησή με το καθαρά ιατρικό περιεχόμενο για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση της ομάδας.
Είσαι δύναμη.
These users thanked the author marsantos for the post:
Γερασίμου
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 7862
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ευχαριστώ φίλε, ένας κοινός θνητός ΠΑΟΚτσής είμαι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12360
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εκτός από νεύρα σταυρωνουμε και κάνα κοντρόλ ψηλέ

Μηδέν μυαλό μηδέν δημιουργία μηδέν συγκέντρωση

Μηδέν από μηδέν
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 17531
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από aivas19 »

Κοίτα να σοβαρευτείς
Άβαταρ μέλους
-keeper-
Δημοσιεύσεις: 2506
Εγγραφή: Τετ 23 Δεκ 2020, 10:14
Τοποθεσία: Κρήτη

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από -keeper- »

Έλεος ρε γμτ
Παίρνουμε παίκτη που έπαιξε Λίβερπουλ και κάνει τέτοιες μλκιες …
Οπότε λείπει ο Μιχα είμαστε για κλάματα πίσω
Άβαταρ μέλους
Мир
Δημοσιεύσεις: 9658
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:44
Τοποθεσία: London

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Мир »

Δυστηχως αδικείται ο Βολιακο σήμερα γιατί ήταν αλλού για αλλού ο παίκτης. Μετά το 1ο που έκανε 3 χοντράδες, στο 2ο μπήκε και έκανε ένα κοντρόλ 15 μέτρα που μπορούσε να στοιχήσει. Στο γκολ απλά βαριόταν να ακολουθήσει τη φάση ...
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 14886
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Βολιάκο είναι πολύ ανώτερος από τον Λοβρεν μετά τον τραυματισμό, και το κυριότερο είναι ο δεύτερος καλύτερος μας παίχτης στην κυκλοφορία μπάλας μετά τον Μιχαηλίδη.

Άλλη μια απίστευτη απόφαση.
giapas
Δημοσιεύσεις: 11399
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από giapas »

Ελεεινή η συμπεριφορά απέναντι στο τειλορ
These users thanked the author giapas for the post:
nunies4
renegade
Δημοσιεύσεις: 18548
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ αν ήμουν προπονητης θα σε έστελνα στην β ομάδα.
Λοβρεν ξεΛοβρεν δεν με ενδιαφέρει
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 10343
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από astral »

Παίκτης με τις περισσότερες παραστάσεις στο γήπεδο και είχε τη χειρότερη συγκέντρωση και συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako
Δημοσιεύσεις: 1506
Εγγραφή: Δευ 23 Δεκ 2013, 15:42

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από iasoiako »

Εκνευριστικος λαθερ αλλου παταει και αλλου βρισκεται
Τα σεντερ μπακ μας εκτος Μιχαιλιδη και λιγο Κεντζιορα ειναι τρομερα προβληματικα
marsantos
Δημοσιεύσεις: 4772
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από marsantos »

Πάντως βλέποντάς τον στο πρώτο γκολ του βάζελου στη Λεωφόρο και στο πρώτο γκολ χθες, ο τρόπος που κάθεται ακίνητος και παρατηρητής στις φάσεις θυμίζει παιχνίδια από φίλους Ρονάλντο εναντίον φίλων Ζιντάν.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
astral, navigator11, Refused1337, Sera4
Refused1337
Δημοσιεύσεις: 368
Εγγραφή: Παρ 27 Δεκ 2024, 10:27

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Refused1337 »

marsantos έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 09:14 Πάντως βλέποντάς τον στο πρώτο γκολ του βάζελου στη Λεωφόρο και στο πρώτο γκολ χθες, ο τρόπος που κάθεται ακίνητος και παρατηρητής στις φάσεις θυμίζει παιχνίδια από φίλους Ρονάλντο εναντίον φίλων Ζιντάν.
για εκεί είναι
Maxpaok
Δημοσιεύσεις: 2812
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Maxpaok »

να τα λέμε όλα....
το ότι χάνει το κοντρόλ δεν δείχνει αδυναμία ή λάθος δικό του αλλά του χλοοτάπητα, η μπάλα του κάνει γκελ, κι αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή.
όπως το ότι η ομάδα ήθελε σέντερ μπακ αλλά μια χαρά ήμασταν..... κι αυτή την στιγμή φθάσαμε να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ λόβρεν και του ιταλού.

όπως θα το ξανά ματά γράψω, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει δανεικός αθλητής περισσότερες ευκαιρίες είτε λέγεται βολιάκο είτε μπιάνκο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”