6. Dejan Lovren

Απάντηση
Γερασίμου

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Γερασίμου »

@marsantos
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου λέει πολλά. Ταχύπνοια λέγεται. Οι καρδιακοί παλμοί του εκείνη την στιγμή πρέπει να ήταν κοντά στο 150/1΄που οι αθλητές σε μια καλή κατάσταση δεν φτάνουν. Ο άνθρωπος παίζει στα όριά του και ελπίζω να μην τα έχει ξεπεράσει. Αν την στιγμή εκείνη σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορούσαμε να μετρήσουμε την αερόβια ικανότητά του, θα τον ξαναβάζαμε να παίξει στον αγώνα με τον Αστέρα αφου έτσι κι αλλοιώς χάνει την ρεβάνς. Το έγραψα άλλες μία ή δύο φορές και θα το ξαναπώ. Η Ρεάλ λόγω των πολλών μυικών τραυματισμών που είχε πέρσι, αγόρασε τις συσκευές PINTO που χρησιμοποιούνται την ώρα τις προπόνησης και δίνουν πολλά χρήσιμα στοιχεία για την κατάσταση των παικτών. Κάτι ανάλογο νομίζω προηθεύτηκε και η μπασκετική μας ομάδα. Ας το κάνει και η ποδοσφαιρική. Αν συνεχίσουμε έτσι με τους τραυματίες να επανέρχονται μετά από 4-6 εβδομάδες και τους εναπομείναντες να υπερφορτώνονται, μας βλέπω Απριλομάη με ΠΑΟΚ Α+ΠΑΟΚ Β+Κ19.
Βραχυ-μεσοπρόθεσμα προστέθηκε και ένα πρόβλημα στα σέντερ μπακ. Δεν πήραμε σέντερ μπακ αφού ο Λουτσέσκου και καλώς νομίζω είπε ότι μπορούμε να βασιστούμε στους τέσσερις ίσως και πέντε (Θυμιάνης) που έχουμε, με την αποθεραπεία του Λόβρεν τον Γενάρη. Δεν πήραμε (πολύ κακώς νομίζω) ένα αριστερό εξτρέμ, έστω και δανεικό αυτόν της Μπενφίκα για να πάρει ανάσες ο 38άρης Τάισον. Για backup του Αντρίγια έχουμε τον Ντεσπότωφ και να που κι αυτός έβγαλε νέα θλάση και πάει για τις μία-δύο τελευταίες αγωνιστικές του Μάρτη.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
marsantos, Sera4
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ. Ποστάρω σε διάφορα τόπικ την απάντησή με το καθαρά ιατρικό περιεχόμενο για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση της ομάδας.
Είσαι δύναμη.
These users thanked the author marsantos for the post:
Γερασίμου
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ευχαριστώ φίλε, ένας κοινός θνητός ΠΑΟΚτσής είμαι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”