@Doomlord4 καλημέρα φίλε μου.
Είσαι καλά;
Νομίζω πως το σύμπαν έχει βαλθεί να σε τρολάρει. Αποκλείονται και οι 2 τσέχικες. Με μια νίκη της άεκ χθες, περιμένεις απλά μια ισοπαλία στον επόμενο γύρο και μπορείς επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσο κόπο να βροντοφωνάξεις, 'πάρτε ρε παιδιά το πρωτάθλημα να αγιάσω'.
Όμως όχι.. Εκεί.. Θα αποκλειστεί η άεκ με μια νίκη. Θα ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και πάλι προκριματικά..
Να μην ηρεμήσεις ποτέ. Να ξαναμετράς χιλιοστό το χιλιοστό τους πόντους.. Να ξαναβλέπεις τους πρωταθλητές στη Λευκορωσία, στη Μάλτα και στο Αζερμπαϊτζάν. Να περιμένεις από τον ΠΑΟΚ να πάρει έστω και μια ισοπαλία σε ένα νοκ άουτ κι όχι να αποκλείεται πάντα με 2 ήττες.
Τι να πω. Χθες δεν είδα καθόλου άεκ. Ανοίγω κατά τις 10 κινητό και βλέπω πως έχασε. Πρώτη σκέψη να μπω εδώ μέσα να κάνω λίγη καζούρα. Όμως αστραπιαία έγινε κι η δεύτερη σκέψη. Ο αγαπημένος μου Doom θα ρίχνει τη μια μούντζα μετά την άλλη και θα έχει δίκιο όπως πάντα, σκέφτηκα. Και δε μπήκα καθόλου..
Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό..
Υγ2. Εκτιμώ πως φέτος μπορεί να αλλάξουν και τα 2 μότο σου. Το ένα για δεύτερη φορά, το άλλο για πρώτη.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, υπομονή μέχρι την υλοποίηση της κάθε αλλαγής.
Αν καταλάβεις τι εννοώ, απλά πες κατάλαβα χωρίς να σχολιάσεις σε τι αναφέρομαι. Υπάρχουν και τα γούρια..