Europemania II

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Europemania II

Δημοσίευση από Doomlord4 »

nunies4 έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 16:01 Στις ημερομηνιες κολλησες; Τους αντιπαλους δεν τους ειδες; :D :D
Να υποθέσω πως είσαι αισιόδοξος με αυτούς τους αντιπάλους :mrgreen:

Το σχόλιο μου πριν 2 βδομάδες το είδες; :mrgreen:
Doomlord4 έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2026, 10:37 Η Αγωνία θα είναι να δούμε από ποιο "λιμό" θα αποκλειστούμε τον Αύγουστο

Εικόνα

Αν στην Αυστρία δεν πάρει το πρωτάθλημα η Σαλτσμπουργκ,αλλά οποιαδήποτε άλλη,θα έχουμε Αυστριακό αντίπαλο αντί για Πολωνικό
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έξω η μία τσέχικη και η μία πολωνική με ήττες.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Λιγο χαζη ερωτηση αλλα τοσα χρονια βλεπω με την ανοδο στη βαθμολογια της Ελλαδας στην UEFA μονο οι θεσεις του πρωτου και του κυπελλουχου αλλαζουν, ας πουμε αν παμε 10αδα ο πρωταθλητης παει cl απευθειας ενω ο κυπελλουχος PlayOffs Europa League. Παραλληλα ολες οι αλλες θεσεις μενουν στον δευτερο προκριματικο γυρο. Γινεται αυτες οι θεσεις να ανεβουν; Ας πουμε μαζι με 1ο & κυπελλουχο να δινουν καλυτερο εισιτηριο και αυτες;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δυστυχώς χλώμιασε η 10η θέση γιατί η χάρτινη μαλακίζεται.
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Νομίζω πως δεν αλλάζουν και πολλά παρά τον αποκλεισμό της Μίντγιουλαντ και της Φερεντσβάρος, αλλά μπορεί ο Ντουμ ή κάποιος τσάκαλος να βάλει τη λίστα με τις υποψήφιες για απευθείας είσοδο στο Τσουλού μέσω rebalancing?
These users thanked the author breakdown88 for the post:
4NIKOS1986
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μακάρι η ΑΕΧ να περάσει στον επόμενο γύρο να πιάσουμε την 10 θέση στο Ράνκινγκ .
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Νομίζω μόνο η Σαχτάρ έμεινε πάνω από εμάς
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

@Doomlord4 καλημέρα φίλε μου.
Είσαι καλά;
Νομίζω πως το σύμπαν έχει βαλθεί να σε τρολάρει. Αποκλείονται και οι 2 τσέχικες. Με μια νίκη της άεκ χθες, περιμένεις απλά μια ισοπαλία στον επόμενο γύρο και μπορείς επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσο κόπο να βροντοφωνάξεις, 'πάρτε ρε παιδιά το πρωτάθλημα να αγιάσω'.
Όμως όχι.. Εκεί.. Θα αποκλειστεί η άεκ με μια νίκη. Θα ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και πάλι προκριματικά..
Να μην ηρεμήσεις ποτέ. Να ξαναμετράς χιλιοστό το χιλιοστό τους πόντους.. Να ξαναβλέπεις τους πρωταθλητές στη Λευκορωσία, στη Μάλτα και στο Αζερμπαϊτζάν. Να περιμένεις από τον ΠΑΟΚ να πάρει έστω και μια ισοπαλία σε ένα νοκ άουτ κι όχι να αποκλείεται πάντα με 2 ήττες.
Τι να πω. Χθες δεν είδα καθόλου άεκ. Ανοίγω κατά τις 10 κινητό και βλέπω πως έχασε. Πρώτη σκέψη να μπω εδώ μέσα να κάνω λίγη καζούρα. Όμως αστραπιαία έγινε κι η δεύτερη σκέψη. Ο αγαπημένος μου Doom θα ρίχνει τη μια μούντζα μετά την άλλη και θα έχει δίκιο όπως πάντα, σκέφτηκα. Και δε μπήκα καθόλου..

Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό..

Υγ2. Εκτιμώ πως φέτος μπορεί να αλλάξουν και τα 2 μότο σου. Το ένα για δεύτερη φορά, το άλλο για πρώτη.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, υπομονή μέχρι την υλοποίηση της κάθε αλλαγής. :mrgreen:
Αν καταλάβεις τι εννοώ, απλά πες κατάλαβα χωρίς να σχολιάσεις σε τι αναφέρομαι. Υπάρχουν και τα γούρια.. :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”